Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Mη βιάζεσαιιιιιιι!

Share

Kι εσύ όπως ήρθες..Τι είναι ο Ολυμπιακός, Πανιώνιος είναι?

Share

Κομματάρα..Ταινιάρα..Enjoy!!

Share
Παναγία μου..μετατρέπομαι σε Karl

Shit Happens (by Γιάννης)

Share



Επιμένουν στο κάπνισμα οι ιδιοκτήτες μπαρ-καφέ

Share

Επιμένουν στην αντίθεσή τους απέναντι στον αντικαπνιστικό νόμο οι ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ, μελετώντας ως αντίδραση ακόμη και άρνηση καταβολής προστίμου, άρνηση καταβολής ΦΠΑ, αλλά και συμβολικό κλείσιμο των μαγαζιών. Το Συντονιστικό των Επαγγελματιών Καφέ-Μπαρ-Εστιατορίων δεν αιτείται να αποσυρθεί ο νόμος, αλλά να επιτραπεί η δημιουργία ξεχωριστών μαγαζιών για καπνίζοντες και μη.

Μια πάπια μα τι πάπια

Share

4oς Στόχος

Share

Τι απέγινε το 3ο αεροπλάνο ?!?

Share


Πόσα κτίρια κατέρρευσαν εκείνη τη μέρα;

Share

Άνισος πόλεμος by xrisa-fi

Share

Οι άντρες του blog, που πολύ τους αγαπάμε κατα τ' άλλα,αποφάσισαν να αναρτήσουν άρθρο, σύμφωνα με το οποίο βγαίνουν λάδι σε όλα όσα κατά καιρούς τους χρεώνουμε, κηρύσσοντας έτσι τον πόλεμο.Δεχόμαστε την πρόκληση λοιπόν και αντιπαρατιθέμεθα..

Διάσημοι που παράτησαν το… σχολείο!


Share

Σήμερα είναι πασίγνωστοι και ευκατάστατοι! Ποιος είπε ότι για να κάνει κανείς μια άνετη ζωή χρειάζεται και πτυχία; Οι παρακάτω διάσημοι παράτησαν από νωρίς το σχολείο για να κάνουν απλά αυτό που αγαπούσαν και πέτυχαν. Είναι διάσημοι έχουν πολλά λεφτά και το κοινό τους λατρεύει.

Και όμως έπεσαν..

Share

Εξαρτημένοι απ' τα παυσίπονα

Share


Οι μεγάλες ποσότητες παυσίπονων που καταναλώνουν οι Αυστραλοί έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία τους. Η κατάχρηση διάφορων παυσίπονων μπορεί να φτάνει και 100 χαπάκια κατ' άτομο τη μέρα, αποκαλύπτει νέα έρευνα.

70cm ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο

Share

70 εκατοστά είναι ο πιο κοντός άνθρωπος του κόσμου ο οποίος αναδείχτηκε και επίσημα.
Είναι ο Κολομβιανός, Edward Nino Hernadez, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Ο 18χρονος Nino έχει ύψος… μόλις 70 εκατοστά. Ακόμη και ο εκλιπών πλέον, He Pingping, ήταν ψηλότερος, κατά τέσσερις πόντους.

Δυο πόδια και δυο χέρια στην κοιλιά ενός καρχαρία


Share

Δυο πόδια και δυο χέρια βρέθηκαν μέσα στην κοιλιά ενός καρχαρία «Τίγρη» μήκους τριών μέτρων, στις Μπαχάμες.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Clopy paste..


Share

Το τέλειο σκονάκι θεωρείται κόσμημα. Ο δημιουργός του, καλλιτέχνης. Τι προκύπτει; Μία έκθεση με τα καλύτερα έργα! Τη βρήκαμε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.

Όλα είναι θέληση..


Share

Κάθε ομάδα έχει τέσσερις βασικούς και οκτώ αναπληρωματικούς. Στο παιχνίδι κυριαρχούν η δύναμη, το πάθος και η ταχύτητα για τη νίκη. Σε αντίθεση όμως με ό,τι ξέρουμε στον αθλητισμό, ηττημένοι δεν υπάρχουν ποτέ, διότι στο ράγκμπι με αναπηρικό αμαξίδιο όλοι οι παίκτες καθίστανται νικητές. Το πρώτο Διεθνές Πρόγραμμα ράγκμπι με αναπηρικό αμαξίδιο ξεκινά την επόμενη Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου, στον Κολινδρό της Πιερίας και διοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αλλη όψη», που έχει στόχο την προβολή του συγκεκριμένου αθλήματος στην Ελλάδα. Το σπορ, που γνωρίζει ιδιαίτερη επιτυχία σε διάφορες χώρες του εξωτερικού, απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα με τετραπληγία.

Δημιουργίες με LEGO από τον Nathan Sawaya

Share
Επίσης ένα θέμα από τον Γιάννη

Man vs Woman part2

Share



και πάλι από τον Γιάννη!

Man vs Woman

Share


Ευχαριστούμε τον Γιάννη 

Zώδια: Πώς την πέφτουν και πώς χωρίζουν!

Share
 ΚΡΙΟΣ - Πέσιμο: Ένα είναι σίγουρο για τον Κριό, άντρα ή γυναίκα. Δεν πάσχει από αυτοπεποίθηση. Ένα κριάρι θα σε σταμπάρει από την αρχή, πάντα χαίρεται να διακρίνει τους θαυμαστές του. Θα σε προσεγγίσει, με κάτι σαν αυτό. "Πρόσεξα ότι εδώ και πολλή ώρα με καρφώνεις έντονα. Δεν σ αδικώ. Σήμερα είμαι ένας κούκλος."

Ατάκα χωρισμού: "Το ξέρω, θα σου είναι πολύ δύσκολο. Θα σου λείπω, θα υποφέρεις και ενδεχομένως θα πέσεις και στα ναρκωτικά. Δεν γίνεται όμως αλλιώς. Φεύγω. Τώρα μπορείς να αυτοκτονήσεις."

ΤΑΥΡΟΣ- Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.

Ατάκα χωρισμού: "Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;"

Τέτοιες ταινίες βγάζαμε το 80'

Share
πως να μην χρεοκοπήσουμε; Το κομπιούτερ του θανάτου!
 

Έμορφαααααα!

Share

Μπορέλι???

Share


Αυτός με την κόκκινη μπλούζα είναι ο Μπορέλι(aka STEVE)!

Share

Για να πάει καλά ο αγώνας..

Share

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

83 ώρες τηγανίζε πατάτες και έκανε ρεκόρ!


Share

83 ολόκληρες ώρες τηγάνιζε ασταμάτητα πατάτες ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Βέλγιο χωρίς να κοιμηθεί ούτε λεπτό κατορθώνοντας να σημειώσει ρεκόρ τηγανίσματος.

Tv στο κινητό χωρίς σύνδεση WiFi και δίκτυο; ενδιαφέρον μηχανάκι από Φινλανδία μεριά…

Share

Ένα νέο gadget ανακοίνωσε η Nokia που επιτρέπει σε όσους έχουν κινητά της εταιρίας να βλέπουν  TV στην κινητή τους συσκευή χωρίς να υπάρχει ανάγκη για WiFi ή δίκτυο. Άρα δωρεάν τηλεόραση…

Λιοντάρι επιτειθεται στον εκπαιδευτή του

Share

Οι πάγοι του πλανήτη λιώνουν τελικά αργά


Share

Η μέχρι τώρα εκτίμηση για το λιώσιμο των πάγων της Γροιλανδίας και της Δυτικής Ανταρκτικής εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής ήταν υπερβολική, καθώς ο ρυθμός απώλειας πάγων φαίνεται πως τελικά είναι ο μισός από ό,τι πίστευαν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες, σύμφωνα με μια νέα μελέτη αμερικανών και ολλανδών ερευνητών.

20 τα θύματα του ιού του Δυτικού Νείλου!

Share
Το 10% των προσβληθέντων από τη λοίμωξη που προκαλεί ο ιός του Δυτικού Νείλου μέχρι σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Μουσικό Διάλειμμα!

Share

10% επιτόκιο καταθέσεων! Ποιες τράπεζες το δίνουν

Share

10% επιτόκιο καταθέσεων δίνουν ορισμένες τράπεζες καθώς η απώλεια καταθέσεων έχει ανεβάσει σημαντικά τα επιτόκια. Ποιες τράπεζες προσφέρουν καταθέσεις με επιτόκιο 10% και πόσο χρόνο πρέπει να δεσμευτούν τα χρήματα;

Malaysia Vs Thailand

Share

Παρενοχλούσε σεξουαλικά τον σωματοφύλακά της

Share


Ένας πρώην σωματοφύλακας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέθεσε χθες Τετάρτη αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση, κατηγορώντας την τραγουδίστρια ότι επανειλημμένως εμφανιζόταν γυμνή μπροστά του ή έκανε σεξ ενώπιόν του

2010 MTV Music Awards

Share

Ο βραβευμένος με Grammy Usher, που διανύει μια περίοδο γεμάτη επιτυχίες, αναμένεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να καταπλήξει το πλήθος με τραγούδια από το hit άλμπουμ του «Raymond v. Raymond» και τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Versus». Το φετινό lineup είναι πραγματικά μοναδικό!

Exit Through The Gift Shop

Share
 Η ταινία του Banksy που θα προβληθεί και στις νύχτες πρεμιέρας



Ευχαριστούμε τον Μανώλη που άθελα του μας πληροφόρισε για το παραπάνω

Παράξενα ονόματα

Share

.από τους τηλεφωνικούς καταλόγους Ελλάδας
(Από βραδινή εκπομπή της ΕΡΑ, 17/1/2003)

  • Ακίνδυνος Αλβανός
  • Ορεοζίλι Φισφισέ
  • Σεραφείμ Μπουφές
  • Ισοκράτης Χορταριάρογλου
  • Σουλτάνα Κουτσουκλανιότογλου
  • Αγλαϊα Βουνοτρυπίδου
  • Σπυρίδων Υδρογεόφας
  • Τίμιος Τέλειος
  • Κάρολος Φρίκης
  • Κάρολος Σκορδαλιάς
  • Βρασίδας Βρυκόλακας

Στηρίζουμε Τζούλια

Share
όπως ξέρετε, οπότε ας θημυθούμε μια παλιά της επιτυχία!
 

Προσοχή, προσοχή λέμε.. ε καλά να πάθεις!

Share
 

Sex: Οι γυναίκες κάνουν sex 17% πιο συχνά από το μέσο άντρα!

Share

Διάβασε τις τελευταίες διεθνείς στατιστικές, όπως προέκυψαν από έγκυρα επιστημονικά γκάλλοπ:

- Το 11% των αντρών χρησιμοποιεί το sex για να απαλλαγεί από το στρες.

- Περισσότερες από μία στις τρεις γυναίκες κάνουν sex το λιγότερο τρεις φορές την εβδομάδα. Περίπου το 28% των αντρών είναι το ίδιο τυχεροί.

Aφιέρωμα στο Θρύλο του 1900 Part 2!

Share Piano Jazz πέρα απο τα όρια της λογικής...Jelly Roll Morton - The Crave. Aπο το soundtrack της ταινίας ο Θρύλος του 1900..Enjoy!




Αφιέρωμα στο Θρύλο του 1900 part 1!

Share
Το trailer της μαγικής ταινίας που μας θύμισε ο Γιάννης.

Τελικά στο TaekwonDo οι Prodigy


Share

Οι Prodigy και η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας Detox αποφάσισαν από κοινού την πραγματοποίηση μιας και μοναδικής συναυλίας για την Αθήνα, στις 17 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Φαλήρου TaekwonDo.

Νύχτες Πρεμιέρας 2010


Share

16 χρόνια μετά το πρώτο Φεστιβάλ, οι Νύχτες Πρεμιέρας ξεκινούν στις 15 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στις 26 του μήνα, για να ικανοποιήσουν τους απανταχού σινεφίλ της Αθήνας (και όχι μόνο).

Σαν σήμερα ηχογραφήθηκε το Imagine


Share

Οι στίχοι του τραγουδιού

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...

Αμερικάνικοι νόμοι!

Share
Νόμοι στη Καλιφόρνια:

Ο άνδρας είναι ελεύθερος να χτυπήσει την γυναίκα του με δερμάτινη ζώνη, που δεν έχει όμως πλάτος πάνω από 2 ίντσες (5,08 εκατοστά), εκτός κι αν η γυναίκα του δεχτεί να την δείρει με πιο πλατιά.
-Λος Άντζελες (δημοτικός νόμος)
Απαγορεύεται στους σκύλους να ζευγαρώνουν σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από εκκλησίες. Οι παραβάτες τιμωρούνται με πρόστιμο $500 και φυλάκιση 6 μηνών. -Λος Άντζελες (δημοτικός νόμος)
Απαγορεύεται να κάνει κάποιος, μπάνιο δυο μωρά στην ίδια μπανιέρα ταυτόχρονα.

Μουσικό διάλειμμα

Share
και video clip από τον Γιάννη



Οι χορευτικές κινήσεις που "τραβούν" τα βλέμματα των γυναικών

Share


Οι άνδρες που θέλουν να τραβήξουν πάνω τους τα μάτια των γυναικών σε μια ντισκοτέκ ή σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση χορού, καλά θα έκαναν να μάθουν μερικές συγκεκριμένες κινήσεις, οι οποίες, όπως για πρώτη φορά διαπίστωσε μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα, είναι αυτές κυρίως που γοητεύουν το άλλο φύλο.

Η μέθοδος του γιατρού

Share

Έναν περίεργο τρόπο εξέτασης στήθους είχε βρει ένας γιατρός στη Φιλανδία, μέχρι που μια 20χρονη ασθενής φάνηκε να μη συμμερίζεται τις μεθόδους του. Το περίεργο είναι ότι η πρωτόδικη απόφαση είναι αθωωτική

Κρουαζιέρα..Μεγαλεία

Share

10 πράγματα που δεν πρέπει να της πεις για την πρώην σου

Share

“Ήταν αχαλίνωτη και τρελή… καταλαβαίνεις τι εννοώ!”

Φυσικά και καταλαβαίνει αλλά δεν την νοιάζει καθόλου. Πιθανότατα θα σκεφτεί ότι παίζεις ένα ωραίο παιχνιδάκι για να προβάλεις τον εαυτό σου και τα σεξουαλικά σου κατορθώματα. Και φυσικά θα ξενερώσει. Θα σκεφτεί άπλα ότι ανήκεις στην κατηγορία αντρών που κάνουν ότι κάνουν και το διατυμπανίζουν για τα εύσημα. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να σε φανταστεί γυμνό σε ξέφρενα παιχνίδια.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Η.Ε.Α. (Ημερολόγιο Ενός Απάλευτου) by Mits F

Share











    




Η Συμμετρία

Δευτέρα 7/7/2008



            Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος λόγος που γράφεται αυτό το κείμενο είναι για
να χαζέψει και να αφουγκραστεί ο υποφαινόμενος την ημερομηνία.

Trainspotting (1996)

Share
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suit on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that? I chose not to choose life. I chose somethin' else. And the reasons? There are no reasons. Who needs reasons when you've got heroin?


Πάνω απ' όλα..

Share

90.000 πουλιά χάνονται από σύγκρουση με ουρανοξύστες

Share

90.000 αποδημιτικά πουλιά σκοτώνονται κάθε χρόνο στη Νέα Υόρκη μετά από πρόσκρουση στους γυάλινους ουρανοξύστες.

Γίνετε ειδικός στον τομέα σας

Share

Η εξειδίκευση έχει γίνει ένα σημάδι των καιρών. Κυρίως λόγω των δυνατοτήτων αναζήτησης στο Διαδίκτυο, οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν αγαθά και υπηρεσίες σε μια πολύ συγκεκριμένη και εξειδικευμένη βάση. Ας πούμε ότι κάποιος ενδιαφέρεται για την απόκτηση συμβουλευτικών υπηρεσιών για τις δραστηριότητες κηπουρικής. Ο αγοραστής μπορεί πιθανότατα να βρεί ένα πλήθος συμβούλων για θέματα κηπουρικής και στη συνέχεια να βελτιώσει την αναζήτησή του με την εξασφάλιση ενός ειδικού που ειδικεύεται σε επιχειρήσεις ορισμένου μεγέθους, σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, ακόμη και σε εκείνες που είναι εποχιακές ή ανοιχτές όλο το χρόνο .

Περισσότερες Ομοιότητες παρά διαφορές..

Share

Αθάνατος Έλληνας

Share


by Mits 

Και όμως σώθηκε...

Share

 

Τουαλέτες για τραβεστί διχάζουν την Αργεντινή

Share


Ένα σχέδιο για την κατασκευή ειδικών αποχωρητηρίων για τις τραβεστί στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαρ του Σαν Μαρτίν έχει προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της περιοχής, καθώς ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ρατσιστικό.

25 λόγοι

Share


Εχει διαπιστωθει επιστημονικα οτι υπαρχουν 78 γονιδια
που κανουν τη διαφορα μεταξυ αντρων και γυναικων. Δεν εχει ομως ακομη διευκρινιστει η ταυτοτητα τους. Οσο λοιπον οι επιστημονες συνεχιζουν την ερευνα τους, δεν βλαπτει να τους δωσουμε κι εμεις ενα χερακι βοηθειας.
Ιδου λοιπον... 

Πόσα δίνουν στη Google για να διαφημιστούν;

Share

Η Google αποτελεί μια σημαντική πηγή προσέλκυσης πελατών για τις εταιρείες πια και την πληρώνουν όσο όσο, όπως αποδεικνύεται και από τις πληροφορίες που διέρρευσαν από την Ad Age.


To εσωτερικό έγγραφο της Google που διέρρευσε αποκαλύπτει ποιες από τις εταιρείες έδωσαν τα περισσότερα χρήματα στο πρόγραμμα AdWords για τον Ιούνιο του 2010, και δείχνει πόσο “αναγκαίο” θεωρείται πια, για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

Σύμφωνα με την Ad Age, ανάμεσα στις εταιρείες που ξόδεψαν υπέρογκα ποσά είναι η Amazon , το eBay αλλά και η BP, η οποία προσπάθησε να “απαλύνει” την εικόνα της για την πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο του Μεξικού, πληρώνοντας 3,59 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλωστε είχε γίνει γνωστή η πληροφορία, ότι η πετρελαϊκή εταιρεία
 είχε πληρώσει τη Googleπροκειμένου να εμφανίζει ως πρώτο αποτέλεσμα στο ψαχτήρι της, την προσπάθεια της να περιορίσει την καταστροφή που προκάλεσε η διαρροή. 

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Το χρήμα φέρνει ευτυχία μέχρι το ποσό των…


Share

Η ικανοποίηση από τη ζωή μας και το αίσθημα πληρότητας αυξάνεται όσο περισσότερα χρήματα βγάζει μια οικογένεια, όμως αυτό συμβαίνει μέχρι ένα ύψος εισοδήματος. Από εκεί και πέρα, το παραπάνω χρήμα δεν «αγοράζει» την ευτυχία, σύμφωνα με μια νέα έρευνα ενός νομπελίστα Αμερικανού ψυχολόγου.

Η.Ε.Α. (Ημερολόγιο Ενός Απάλευτου) by Mits F

Share


Ιστορία 1η : Η … αίσθηση

Τρίτη 8/8/2008 (ή μήπως 8/7/2008)

Ώρα 02:27  Στρατόπεδο Κανδηλάπτη Αλεξανδρούπολη

Καιρικές Συνθήκες: Μάλλον αίθριος καιρός με πολύ ευχάριστο αεράκι (εκ των άνωθεν )


Η μέρα φάνταζε προβληματική από την αρχή της. Οι πρώτες παρενέργειες του καφέ και της καταπληκτικής διατροφικής συγκυρίας άρχισαν να φαίνονται στο ταλαίπωρο παχύ έντερο. Ήχοι γνώριμοι συνόδευαν ένα άσμα των Όπλων και Ρόδων το οποίο ακουγόταν σε μια τοπική συχνότητα ραδιοφώνου. Τίποτα δεν με προϊδέαζε για το τι επρόκειτο να συμβεί.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ Part 3

Share


Back to back: Oikaltses

Share

 Επειδή πολλοί απο εσάς δεν ζήσατε τις πρώτες ένδοξες μέρες του blog μας, ξεκινάμε ένα back to back αφιερωμένο στις kaltses. Για να δείτε που ήμαστε και που είμαστε ακομα...

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

 

H ώρα των αναγνωστών...Ερρίκο σ΄ ευχαριστούμε για το εξαιρετικό video..

Share


Ανακοίνωση

Share

Ούτε που το καταλάβαμε πως πέρασε ο καιρός και φτάσαμε αισίως στις 1000 αναρτήσεις.Αυτή είναι μόνο η αρχή..Ακολουθει αγαπήμενος Βόσνιος
Stay Tuned


Cafe society : Πές μου πώς τον πίνεις να σου πω ποιός είσαι

Share

Για άλλους είναι μια επαναλαμβανόμενη καθημερινή συνήθεια. Γι άλλους πάλι, αποτελεί εθισμό στα όρια της κοινωνικής ανοχής, καθότι δεν κάνουν χωρίς αυτόν. Για πολλούς αποτελεί πεδίο για πειραματισμού και ξεχωριστές απολαύσεις. Όπως και να 'χει, ο καφές αποτελεί αναμφίβολα το υγρό καύσιμο της καθημερινότητας και αναπόσπαστο μέρος της ατομικής μας κουλτούρας.

Ελληνίδα μαμά

Share
Ε, μη μου πείτε ότι δεν τα έχετε ακούσει, σχεδόν όλα!
1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."

2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ
"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί.

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."

4. ΛΟΓΙΚΗ
"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι το είπα εγώ."

5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
"Αν πέσεις και ματώσεις τα γονατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."

Η.Ε.Α. (Ημερολόγιο Ενός Απάλευτου)

Share
 Mε αφορμή την στράτευση του Steve, ο MitsF μας παραθέτει μία σειρά συγγραμμάτων τα οποία είχαν ως σκοπό την δημιουργία ενός ημερολογίου στο στρατό.

100 τρόποι να πεις F**K YOU

Share
Ευχαριστούμε τον Γιάννη






Αφρική: H μεγάλη ευκαιρία της Ευρώπης

Share

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου να έχει τελειώσει εδώ και καιρό, οι φίλοι του αθλητισμού άφησαν τη Νότια Αφρική και έστρεψαν την προσοχή τους σε άλλα τουρνουά σε άλλες χώρες. Όμως, οι ευρωπαϊκές εταιρείες και οι επενδυτές πρέπει να κρατήσουν την προσοχή τους στραμμένη στην Αφρική, επειδή ο ανταγωνισμός στο εμπόριο θερμαίνεται σε όλη την ήπειρο.

Mega Wave

Share

Χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου

Share

Προβλήματα στις μετακινήσεις του θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη το επιβατικό κοινό, εξαιτίας της 5ωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οικονομική κρίση;

Share

The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.
  

Μουσικό διάλειμμα

Share
 

Earthlings, Human Cruelty

Share

Mε αφορμή το ντοκυμαντέρ Earthlings, Human Cruelty που είδα, το οποίο και προτείνω, ένα άρθρο για τα πειράματα στα ζώα.














Έχουμε εκλογές και καλό είναι να θυμηθούμε και ζητήματα που δεν θα βρουν χώρο σε κανένα Ντιμπέιτ. Τον περασμένο Μάη φιλόζωοι διαμαρτυρήθηκαν έξω από το υπουργείο ζητώντας να σταματήσουν τα πειράματα στα ζώα. Το θέμα έχει σίγουρα πολλές πτυχές αλλά για κάποιον που σέβεται τα δικαιώματα κάθε ζωντανής ύπαρξης δεν τίθεται θέμα.

Η γνώμη του δικαστή Κέλλυ για τους Έλληνες το 1938

Share
Χαρακτηριστική και καυστική γνώμη του αμερικανού αρχιδικαστού Ν. Κέλλυ «περί Ελλήνων» η οποία βραβεύθηκε από μεγάλο περιοδικό στο Σικάγο κατά το 1938:

Βρε πάτα το 9

Share
 

...καρότσια και αηδείες

Share

25 πράγματα που μπορείς να κάνεις στο ασανσέρ




Κάνε ήχους από αγωνιστικά αυτοκίνητα καθώς κάποιος μπαίνει ή βγαίνει στο ασανσέρ.

Ζωγράφισε ένα μικρό τετράγωνο στο πάτωμα με κιμωλία και ανακοίνωσε στους υπόλοιπους ότι αυτός είναι ο προσωπικός σου χώρος.

Ξυρίσου.

Άνοιξε λίγο τον χαρτοφύλακά ή το πορτοφόλι σου και ρώτα: Έχουμε αρκετό αέρα εκεί μέσα;

Πρόσφερε καρτελίτσες με ονόματα σε καθέναν που θα μπαίνει στο ασανσέρ. Φόρα τη δικιά σου ανάποδα.

Κάτσε ακίνητος, χωρίς να λες κουβέντα σε μια γωνία, κοιτώντας το ασανσέρ (ανάποδα από τους άλλους) και χωρίς να βγαίνεις σε κανένα όροφο.

Μίνι αφιέρωμα στις κουράδες

Share
Οδηγίες:
Βλέπουμε αυτό το τέλειο βίντεο που ακολουθεί.
Διαβάζουμε για τις κουράδες στο παρακάτω κείμενο.
Γελάμε.

Back to back: Oikaltses

Share

 Επειδή πολλοί απο εσάς δεν ζήσατε τις πρώτες ένδοξες μέρες του blog μας, ξεκινάμε ένα back to back αφιερωμένο στις kaltses. Για να δείτε που ήμαστε και που είμαστε ακομα...

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Αθάνατη Μαλβινα

 

 

Can you date a pornstar?

Share

Τι λένε τα ζώδια μετά το sex

Share
Είμαι ζυγός, ο Steve είναι λέων και ο Karl είναι Αιγόκερως.

Oikaltses ξεκινάνε ταμείο χρηματοδότησης, για να βγάλει ο Τζώρτζογλου βιβλίο!

Share
 

Συνεχίζουμε trash, και στηρίζουμε τον άνθρωπό μας.

Share


Μόνο αυτό σχολιάζω. Και τίποτα άλλο.

Share


Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Τρομερό γκολ (βίντεο by Γιάννης)

Share

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά..

Share

Το λέει και ο Γιάννης άλλωστε


Πήγε σχολείο και βρήκε...βόμβα

Share

Ένα πρωτοβάθμιο σχολείο στη βόρεια Ιρλανδία εκκενώθηκε σήμερα μετά την ανακάλυψη από έναν μικρό μαθητή μιας βόμβας μέσα στην τάξη του, ανακοινώθηκε από την αστυνομία που εικάζει ότι πιθανώς μαχητές κατά της ειρηνευτικής διαδικασίας τοποθέτησαν την βόμβα που ευτυχώς δεν εξερράγη.

Διακρίνετε τίποτα στον πάτο του πηγαδιού;

Share