Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΤΗΝ 71Η ΑΕΡΟΜΑΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

Το άρθρο μας το έστειλε ο Musicholic
Tην ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., για την οργανική ένταξη και εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων σε επιχειρήσεις κατά του εσωτερικού εχθρού και πιο συγκεκριμένα στην Καταστολή Διαδηλώσεων και Εξεγέρσεων, που θεωρούνται παγκοσμίως από τα αστικά κατεστημένα οι σύγχρονες Ασύμμετρες Απειλές, έρχονται να αποκαλύψουν οι νέες καταγγελίες των φαντάρων.

Μουσικό διάλειμμα

by Musicholic

Μικρός badstuber εν δράσει..

Πιστέψτε με,μιλάω εκ πείρας

6.000 άτομα θα προσλάβει η Google!(για όποιον ενδιαφέρεται)

Η Google δήλωσε ότι κάνει προσλήψεις και ήδη μέσα σε μια εβδομάδα, έχει λάβει 75.000 βιογραφικά, από τα οποία μόνο οι 6.000 θα εργαστούν τελικά στον ιντερνετικό κολοσσό.
Μετά το ρεκόρ που είχε σημειώσει το 2007 σε παρόμοια περίσταση, φέτος ξεπέρασε κατά 15% τις προσδοκίες της εταιρίας. Περίπου 12 υποψήφιοι θα κονταροχτυπηθούν για μια και μοναδική θέση.
Η Google που έχει ως έδρα της το Mountain View της California, είχε μόλις 3.000 εργαζόμενους όταν μπήκε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 2004. Πλέον αριθμεί 24.000 εργαζομένους σε 63 γραφεία σε ολόκληρο τον κόσμο!

Συλλογή υπογραφών για να φορολογηθεί η Εκκλησία


Περισσότερα από εκατό χιλιάδες μέλη αριθμεί πλέον η ομάδα πολιτών του Facebook «Υπογράψτε να Φορολογηθεί και η Εκκλησία», η οποία κατέθεσε νέο αίτημα με αποδέκτη το ελληνικό κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αλλά και την τρόικα, για την άμεση και ισότιμη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Τα καλύτερα Chalet

OiKaltses πάντα επίκαιρες προτείνουν...
Ξενοδοχεία-θρύλοι, μοδάτα σαλέ και νέες αφίξεις στο χάρτη των πιο exclusive χειμερινών προορισμών γίνονται κάθε χρόνο τέτοια εποχή το επίκεντρο ενός extravagant μικρόκοσμου. Στα κορυφαία σαλέ του κόσμου, το σκι είναι προαιρετικό. Το στυλ απαραραίτητο.

Kαι πάμε όλοι μαζί με ένα σοβιετικό τραγούδι

Δεν ξέρω αν μας κάνουν πλάκα, η έτσι ήταν τα τραγούδια τους όντως! Έχει ξαναμπεί, αλλά αξίζει άλλη μια φορά

"Εκρηκτική" πρεμιέρα για την παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ"

"Εκρηκτική" ήταν η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", αφού άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ έξω από το θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν!
Βόμβες μολότοφ πέταξε το βράδυ της Παρασκευής μία ομάδα περίπου είκοσι ατόμων έξω από το θέατρο τέχνης Κάρολος Κουν που στεγάζεται στην Πλάκα. Δεν πρόκειται για αγανακτισμένους θεατές, αλλά για ανεγκέφαλους οπαδούς, οι οποίοι εξέφρασαν με αυτόν τον τρόπο την αντίθεσή τους για την θεατρική παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ", η οποία έκανε πρεμιέρα.
Το έργο όπου πρωταγωνιστεί η Μυρτώ Αλικάκη και σκηνοθετεί ο Κωστής Καπελώνης περιγράφει την ιστορία δύο γυναικών που βρίσκονται ανάμεσα σε 2.500 οπαδούς του ΠΑΟΚ που κατεβαίνουν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σκοπός του ταξιδιού για τις δύο κοπέλες η συνάντησή τους με έναν διάσημο ποπ σταρ τραγουδιστή.

Don't mention the War

O John Cleese στην κλασική σκηνή του Fawlty Towers με τους Γερμανούς. Γυρισμένο το 1975, πολύ μπροστά.

Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς - Pamukkale


Το Pamukkale  βρίσκεται περίπου 20 χλμ. από την επαρχία Ντενιζλί στη Τουρκία.
 Ήδη 15.000 χρόνια το ασβέστιο συσσωρεύεται … δημιουργώντας έναν πανέμορφο λευκό «παγωμένο καταρράκτη».
Το θέαμα είναι εντυπωσιακό.


Tito & Tarantula ...

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Kομματάρα, βιντεάρα...Enjoy!

Αίγυπτος

ΦΙΛΟΙ Η ΑΠΛΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ..

Θυμάστε που από μικροί στα θρανια μας γράφαμε στιχάκια για τον έρωτα,την αγάπη,την
φιλία .. θα ήθελα να γύρναγα το χρόνο για λίγο πισω .. και να σας ρώταγα «φίλοι μου» ..
όλα αυτά ήταν απλά λόγια ?? γνωριζόμαστε από το δημοτικό,το γυμνάσιο,το λύκειο,το
πανεπιστήμιο .. διασκεδάζουμε μαζί,γελάμε μαζί ! ανήκεις στη καθημερινότητά μου και
εγώ στη δικιά σου. Όσες αναμνήσεις έχω από την εφηβική μου ζωή είναι μοιρασμένες μαζι
σου .. ανήκεις σε αυτές.. είσαι κομμάτι τους .. και όμως έρχονται στιγμές που αναρωτιέμαι
ΦΙΛΟΙ Η ΑΠΛΑ ΓΝΩΣΤΟΙ ??

Στις σημερινές μεγαλουπόλεις που η καθημερινότητα και η ρουτίνα έχει μπει για τα καλά
στη ζωή μας .. έχουμε ξεχάσει τις αξίες, τα πράγματα που αληθινά αξίζουν στη ζωή!

Αυτοκίνητο πατάει 20 ανθρώπους- Αίγυπτος

FIFA 2001

Υποθαλάσσια έκρηξη ατομικής βόμβας

Η ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ……

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε το βραδύ της Τετάρτης τη Βαλένθια στο ΣΕΦ να μοναδικό σκοπό τη νίκη. Η ισπανική ομάδα , η οποία μετά την έλευση του Πέσιτς στον πάγκο της έχει βελτιωθεί αισθητά και έχει πετύχει μεγάλες νίκες , όπως αυτή που πέτυχε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ,είναι πολύ επικίνδυνη. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι αλλά δεν κατάφερναν να ξεφύγουν στο σκορ κυρίως χάρη στην ευστοχία του Κλαβερ. Με τον Σπανουλη να κάνεις εξαιρετική δουλειά σε άμυνα και επίθεση και τον Κεσελ να τελειώνει δυο φάσεις η ομάδα του Ίβκοβιτς προηγήθηκε με σκορ 18-12 στην πρώτη περίοδο του αγώνα.

Επιθέσεις κατά μεταναστών αλά Κου Κλουξ Κλαν στη Λακωνία

Oμάδα σαράντα περίπου ατόμων επιτέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε πρόχειρα καταλύματα μεταναστών στους Μολάους και τα Πάκια Λακωνίας. Την ίδια στιγμή, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση και στη «Συκιά» -διπλανό χωριό- το βράδυ της Πέμπτης, όπου κρέμασαν ανάποδα μετανάστη επειδή δεν τους άρεσε η συμπεριφορά του.

Οι νέοι ρίχνουν “μαύρη πέτρα” στην Ελλάδα

Στις πρώτες θέσεις κατάταξης των Ευρωπαίων που αναζητούν εξάσκηση ή εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό βρίσκονται οι νέοι Έλληνες, καθώς περίπου 50.000, αποφάσισαν να ρίξουν "μαύρη πέτρα" και να αναζητήσουν την επαγγελματική τους τύχη σε άλλες χώρες!
Αυτό προκύπτει από απάντηση της επιτρόπου για θέματα εκπαίδευσης, πολιτισμού, πολυγλωσσίας και νεολαίας Ανδρούλας Βασιλείου έπειτα από σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Γ. Παπανικολάου.

Το αμερικάνικο όνειρο

Ευχαριστούμε τον Sam
Ένα καταπληκτικό τριαντάλεπτο καρτούν που μας δείχνει με αρκετά διασκεδαστικό τρόπο την απάτη πίσω από το τραπεζικό σύστημα.Δείτε οπωσδήποτε το τέλος της ταινίας (στο δεύτερο μέρος), όπου τίμησαν δεόντως εμάς τους Έλληνες, αν και με έναν αρκετά αμερικάνικο τρόπο.Απολαύστε και... μορφωθείτε!



Αγώνας δρόμου για τις νέες υπερδυνάμεις της Ασίας


Την ώρα που οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κρίση και η Ευρώπη πολεμάει να ξεφύγει από τα χρέη, στην άλλη άκρη του πλανήτη δημιουργούνται δύο νέες υπερδυνάμεις. Στην Κίνα και την Ινδία ζει το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ η οικονομική τους ανάπτυξη τις κατατάσσει ήδη ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις.


Τα ζώα είναι gay...Εεεε όχι λάθος! Μαρία, οι παντόφλες μου είναι κάτω απο το τραπέζι...

Μουσικό Διάλειμμα





Η σειρά 1821 που προβάλλεται στο Σκάϊ

Από το 1:21:40 η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου στη κατηγορία που του προσήναψαν, ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν gay..όλα ξεκίνησαν από ένα αστείο, αλλά κάποιοι καλοηθείς..

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=210515

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Διόδια: Διαταγές πληρωμής σε όσους δεν πληρώνουν

Διαταγές πληρωμής ετοιμάζεται να κοινοποιήσει η κοινοπαξία «Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου» σε περίπου εξακόσιους οδηγούς που αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια. Οι εν λόγω οδηγοί αναμένεται να λάβουν επιστολή της εταιρείας για την εξόφληση του χρέους τους εντός 15 ημερών και αν δεν το πράξουν, θα κλήθουν να πληρώσουν το 20πλάσιο του ποσού με διαταγή πληρωμής, όπως προβλέπεται από τη συμβαση παραχώρησης.

Το Κάϊρο υπό τη ματιά ενός αιγύπτιου ηθοποιού

O ηθοποιός και παραγωγός Χάλεντ Άμπολ Νάγκα μιλάει για την αιγυπτιακή επανάσταση από την πλατεία Ταχρίρ στο κέντρο του Καΐρου.
Χάλεντ, σε τι κατάσταση σε βρίσκω;

Εν μέσω μιας επανάστασης!

Τι βλέπεις, τι συμβαίνει;

Όλα άρχισαν πριν από μερικές ημέρες εδώ στην πλατεία με μεγάλες συγκεντρώσεις, που έκτοτε συνεχίζονται. Κάθε μέρα διογκώνεται όλο και πιο πολύ το πλήθος. Αυτήν τη στιγμή που σου μιλάω βρίσκονται εκατομμύρια ανθρώπων εδώ έξω, στην Ταχρίρ, που αψηφούν την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Φωνάζουν ξανά και ξανά, «αν δεν φύγει εκείνος, δεν θα φύγουμε ούτε εμείς». Όλοι θέλουν να παραιτηθεί ο Μουμπάρακ. Τίποτα λιγότερο. Και φυσικά, ένα καινούργιο και δίκαιο Σύνταγμα, να μπορεί όποιος θέλει να κατέβει για Πρόεδρος σε δημοκρατικές εκλογές.

Άνδρας η Μόνα Λίζα ?

Η αινιγματική Μόνα Λίζα μπορεί να ήταν… άνδρας. Αυτή η δήλωση ενός επιστήμονα έρχεται να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την υπόθεση για τον διάσημο πίνακα.
Ο ερευνητής Σιλβάμο Βιντσέτι τόνισε ότι η κυρίαρχη επιρροή για τον πίνακα αλλά και το μοντέλο που πόζαρε για τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι ήταν ο μαθητευόμενός του και για πολλά χρόνια σύντροφός του Τζιαν Τζιάκομο Καπρότι γνωστός και ως Σαλάι.

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Μουσικό Διάλειμμα αφιερωμένο στους White Stripes..

..οι οποίοι ανακοίνωσαν την δίαλυση τους

Kaltsopedia...

Τα 10 ακραία σημεία του πλανήτη
Ταξιδέψτε στα 10 πιο ακραία σημειά του πλανήτη!

Metro Stations

Μόσχα

"Όλοι μαζί μα, και μόνος σου".

By M.

Με τι μαεστρία άτιμε το χρησιμοποιείς κάθε φορά.! Και εγώ σαν έχω μάθει να υπακούω, ακολουθώ, και εσύ το ξέρεις καλά αυτό το μονοπάτι! Μου έφτιαξες ένα θεό από την φοβισμένη μου ανάγκη, από την ευαισθησία μου στο άγνωστο, με περιέφραξες από ένα κοπάδι ομοίων μου, μου είπες τώρα όλοι μαζί. Περικύκλωσες τις σκέψεις μου από κανόνες, οι λέξεις πήραν άλλη σημασία πια! Άγνοια- ευτυχία, Δημοκρατία- τρομοκρατία.!

Έρχονται πλωτοί ξενώνες για τους μετανάστες..

Ο Παπουτσής αφού προ 20ημέρου ανέφερε πως η μεταφορά του από την Ολλανδία είναι πολυδάπανη και ριψοκίνδυνη, το ξεφούρνισε το παραμυθάκι στέλνοντας τον ιδιαίτερό του στο Ρότερνταμ. Το πλωτό «φρούριο» από την Ολλανδία που θα...
μετατραπεί σε χώρο διαμονής εκατοντάδων λαθρομεταναστών ετοιμάζεται πλέον να φέρει, τις επόμενες ημέρες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η απάντηση της Bavaria...

Κανονικά αύριο η κυκλοφορία του ηλεκτρικού

Ανέστειλαν την απεργία οι εργαζόμενοι

Ανάσα θα πάρουν αύριο οι Αθηναίοι που μετακινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο αποφάσισαν να αναστείλουν την 24ωρη απεργία που είχαν προγραμματίσει για αύριο κι έτσι οι συρμοί του ΗΣΑΠ θα κυκλοφορήσουν κανονικά.

Μουσικό Διάλειμμα

Έξυπνος τρόπος για να γλιτώσεις από την γυναίκα σου

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να «γλιτώσει» από την... κρεβατομουρμούρα βρήκε ένας βρετανός αστυνομικός, που εργαζόταν στο τμήμα αλλοδαπών.
Βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία, όταν η σύζυγός του ταξίδεψε ως το Πακιστάν για να δει τους συγγενείς της.

Ομαδικός τάφος για Χάσκι

Έρευνα διεξάγει η Καναδική αστυνομία μετά τη μαζική θανάτωση 100 σκυλιών ράτσας Χάσκι τα οποία χρησιμοποιούνταν για να τραβούν τα έλκηθρα στο χιονοδρομικό κέντρο του  Γουίστλερ.
Μια  ζωοφιλική οργάνωση  ανέφερε ότι τα σκυλιά θανατώθηκαν με βάναυσο τρόπο και ρίχτηκαν σε ομαδικό τάφο.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ζωγραφική με στιλό..!!

Ο καλλιτέχνης Juan Fracisco δημιουργεί απίστευτες ζωγραφιές μόνο με στιλό Bic biro.

Στο παρελθόν ήταν κανονικός ζωγράφος και πριν 3 χρόνια άρχισε να φτιάχνει αυτές τις ζωγραφιές με θέματα από τις εξόδους του με φίλους.

5ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Psarokokalo είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε Φεβρουάριο στην Αθήνα. Το φεστιβάλ αποτελεί μέρος ενός σχεδίου που στοχεύει στην προβολή, την ανάπτυξη, την έρευνα και την πρόοδο της κινηματογραφικής τέχνης και πρακτικής. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει προβολές βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο (διαγωνιστικό τμήμα), αφιερώματα και ειδικές προβολές, παραλληλα οπτικοακουστικά δρώμενα, διαλέξεις, συζητήσεις, εκθέσεις, συναυλίες και πάρτυ.

Όλοι μας, μισούμε ο ένας τον άλλον

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο από τους Πρωταγωνιστές

Πρόταση για Νόμπελ Ειρήνης στο WikiLeaks

Ο ιστότοπος WikiLeaks προτάθηκε ως υποψήφιος για το Νομπέλ Ειρήνης 2011 από νορβηγό πολιτικό για τον ρόλο του στη ελευθερία του λόγου, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων ΝΤΒ.

Oι Anonymous εναντίων της Βρετανικής κυβέρνησης

Οι «χακτιβιστές» (δηλαδή χάκερ-ακτιβιστές που δρουν μέσω διαδικτύου) της ομάδας «Anonymous» κήρυξαν τον «πόλεμο ενάντια στη βρετανική κυβέρνηση», με ανακοίνωση που ανάρτησαν πριν λίγες ώρες στην ιστοσελίδα τους στο ιντερνετ. Οι χάκερ ενθαρρύνουν τον κόσμο να κάνουν συντονισμένες «επιθέσεις DDoS», δηλαδή πολλοί χρήστες του ιντερνετ να μπουν ταυτόχρονα σε έναν ιστότοπο...

Μουσικό Διάλειμμα

Σπάνιες φωτογραφίες "χαμένης φυλής" του Αμαζονίου

Σειρά αεροφωτογραφιών μίας φυλής με ελάχιστες έως καθόλου επαφές με τον έξω κόσμο δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου οι απομονωμένοι πολιτισμοί του Αμαζονίου να προστατευθούν από τους παράνομους υλοτόμους που περνούν τα σύνορα από το Περού.

Για την πολιτική ανυπακοή

Η έκκληση προς την πολιτική ανυπακοή, πάντα θεμελιωμένη σε μία ατομική απόφαση δεν παραμένει μία μεμονωμένη έκφραση, αλλά θέτει τη δυνατότητα μίας συλλογικής δράσης και μίας μεταβολής της πορείας των πραγμάτων
Του Ετιέν Μπαλιμπάρ   

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ξανά? Ναι ρε,ξανά!

Marketing ο δικός σου!

Μαζικές οι διαδηλώσεις κατά του Μουμπάρακ

Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους στην Αίγυπτο, σύμφωνα με εκτιμήσεις του πρακτορείου Reuters, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ και της κυβέρνησής του.
Η συμμετοχή στις συγκεντρώσεις χαρακτηρίζεται πρωτοφανής και ευνοήθηκε από τη δέσμευση του στρατού να μην ασκήσει βία κατά των διαδηλωτών.

Ένα πείραμα κοινωνικής μηχανικής - Social Engineering - με εφαρμογή στις σύγχρονες κοινωνίες.


unafatsa.blogspot.com

Facebook does not exist any more

 Γράφει το xrisa-fi
Ξημερώνει. Ζεστός καφές, τσιγάρο, Youtube,  Αγγελάκας και τι άλλο?  « Όταν χαράζει». Κλικάρεις τη σελίδα. Δεν ανοίγει. Τι έγινε? Ανανεώνεις και ξαναπροσπαθείς. Τίποτα.  Προσπαθείς να ηρεμήσεις. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Google, search, Facebook. Τίποτα. Σαν όλο αυτό να το φαντάστηκες, σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Paranormal Video:Ένα κοριτσάκι αιωρείται σε κλαδί δέντρου

Αυτό το βίντεο το εντοπίσαμε σε  site του εξωτερικού και  έχει προκαλέσει προβληματισμό και  συζητήσεις …
Δείχνει έναν Ρώσο που πήγε βόλτα στο δάσος με το σκύλο του και ξαφνικά μπροστά του , βλέπει αυτό που θα δείτε κι εσείς και το οποίο κατέγραψε με τη κάμερα του

Μ.Ι.Α Born Free (ταινία μικρού μήκους)

Από τον Musicholic



Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Α! μωρή Αθήνα με τα ωραία σου!!

Και η ταλαιπωρία καλά κρατεί

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στο Μετρό οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νέα 24ωρη απεργία την Τρίτη. Η απεργία κηρύχθηκε παράνομη, μετά την προσφυγή της διοίκησης της ΑΜΕΛ στη Δικαιοσύνη.

Ελληνοφρένεια - Όμιλος Φίλων Αστυνομίας

Πουλάνε όσο όσο βίλες και ακίνητα ζητώντας εχεμύθεια

Το... μνημόνιο κοινωνικές τάξεις δεν κοιτά όπως φαίνεται, γι’ αυτό και αρκετοί πλούσιοι με πανάκριβα σπίτια και μαγευτικές βίλες βρίσκονται στριμωγμένοι και αποφάσισαν να πουλήσουν μέρος της περιουσίας τους. Τους τελευταίους μήνες σε μεγάλα μεσιτικά γραφεία καταφτάνουν φάκελοι με ακίνητα μεγάλης αξίας σε ακριβές περιοχές της Αθήνας, κι όχι μόνο.

Και όμως δεν είναι ο Messi

Ο Μουμπάρακ μετακινεί στρατό στο Σινά

Προσθήκη λεζάντας
Η Αίγυπτος μετακίνησε περίπου 800 στρατιωτικούς στη χερσόνησο του Σινά, με τη συγκατάθεση του Ισραήλ για να ενισχύσει την ασφάλεια, καθώς οι διαμαρτυρίες με στόχο την ανατροπή του Προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ έχουν εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Αίγυπτο.
Η άδεια δόθηκε ως απάντηση σε σχετικό αίτημα από το Κάιρο και οι δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί γύρω από το θέρετρο του Σαρμ ελ Σέιχ στο νότιο Σινά, δήλωσε ένας αξιωματούχος. Δύο άλλοι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το Ισραήλ αποδέχτηκε ένα τέτοιο αίτημα.

Άφθαρτος ορειβάτης

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι διασώστες όταν  είδαν τον ορειβάτη όρθιο να διαβάζει ατάραχος το χάρτη, ενώ τον είχαν για νεκρό.
Τον ορειβάτη κατάφερε να εντοπίσει ελικόπτερο που έκανε φύλλο και φτερό την περιοχή για να τον βρει.
Ο 35χρονος είχε μόλις φτάσει στη κορυφή του Sgurr Choinnich Mor στα 1.094 μέτρα το οποίο βρίσκεται 8 χλμ ανατολικά του Ben Nevis της Σκωτίας όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε κατρακυλώντας τη πλαγιά.

Σας παρουσιάζουμε το νέο Fiat 500 πισίνα!

Καταφέρανε και χαλάσανε ένα όμορφο αυτοκίνητο και το κάναν κάτι μεταξύ πλοίου και πισίνας. Ιταλικό design βλέπετε..

Για την διαμαρτυρία φιλόζωων στην Πεντέλη

Σήμερα ένοιωσα στο πετσί μου, τη ματαιότητα των αγώνων
που δίνουμε μιά χούφτα άνθρωποι, γιά να στηρίξουμε τα
δικαιώματα των ζώων, εναντίον όχι μόνο της αδιαφορίας
και της αναλγησίας του κράτους, αλλά και των ίδιων των
φιλόζωων, των δήθεν, που χτυπιούνται ανταλάσσοντας
δεκάδες μυνήματα αγανάκτησης στο διαδίκτυο, που
καλούν τους υπόλοιπους φιλόζωους σε συγκεντρώσεις
διαμαρτυρίας, που κριτικάρουν πολλές φορές ανεύθυνα,
που έχουν γνώμη και άποψη γιά όλα, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ, ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ.
Είναι πολύ εύκολο να...διαδηλώνεις από τον υπολογιστή σου,
αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να αφήνεις τη ζεστασιά του
κρεββατιού σου και να τρέχεις πρωϊνιάτικα στα όρη και στα
βουνά, γιά να διαδηλώσεις γιά 10 πλάσματα που σφάδαζαν
μέχρι να ξεψυχήσουν, από φρικτούς πόνους, στο χώρο που
ήταν το σπίτι τους, μπροστά στα μάτια των παιδιών που
ήταν οι φίλοι τους, στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Μάθετε τα δικαιώματά σας, αξίζει να το διαβάσετε.


Μάθετε τα δικαιώματά σας για να προστατευθείτε από την αστυνομική αυθαιρεσία.
Ο μικρός αυτός οδηγός θα σας δώσει ορισμένες πρακτικές οδηγίες για τα δικαιώματα που έχετε και το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.
Είτε πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων, είτε για σωματική έρευνα, είτε για προσαγωγή, είτε για έρευνα σε σπίτι, είτε για σύλληψη, πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως το Σύνταγμα και οι νόμοι προστατεύουν τον κατηγορούμενο. Αυτό σημαίνει πως έχετε δικαιώματα και πρέπει να απαιτήσετε να τα ασκήσετε! Η αστυνομία δε θα σας τα χαρίσει, αντιθέτως θα βασιστεί στην άγνοια, τον πανικό και τις βεβιασμένες κινήσεις σας, αν χάσετε την ψυχραιμία σας.

Καλή εβδομάδα! (με μουσικό διάλειμμα)

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Μουσική Διαλειμματάρα

Οι 10 πιο περίεργοι δρόμοι του κόσμου

 Ας δούμε  τους πιο περίεργους δρόμους και οδούς, που υπάρχουν σε άλλες χώρες του κόσμου..

FIFA 2000! Αυτά είναι

ΑΛΕΝ ΜΠΑΝΤΙΟΥ «Η νεολαία θα εξεγερθεί ξανά όπως τη δεκαετία του ΄60»

Τον αποκαλούν «γκουρού της γαλλικής Αριστεράς».Ο ίδιος φέρει με υπερηφάνεια τον τίτλο του μαρξιστή.Αλλά και του φιλοσόφου
που ανήκει στην περίφημη γαλλική σχολή της δεκαετίας του ΄60 μαζί με τον Αλτουζέρ,τον Λακάν,τον Ντεριντά,τον Λιοτάρ και τον Ντελέζ. «Είμαι ο τελευταίος επιζών» λέει κρατώντας αποστάσεις από τους νεότερους συναδέλφους του που «υπερασπίζονται την καθιερωμένη τάξη και τον καπιταλισμό».Συναντήσαμε τον Αλέν Μπαντιού την περασμένη Τετάρτη στην Αθήνα, την οποία επισκέφθηκε καλεσμένος του Γαλλικού Ινστιτούτου.Αρχισε τη συζήτηση λέγοντας ότι μιλάει πολύ καλά αρχαία ελληνικά, τα οποία όμως δεν τον βοηθούν καθόλου να καταλάβει τα σύγχρονα που μιλούν οι πολλοί έλληνες φίλοι του.

Η κρίση αλλάζει τα δεδομένα. Επιστροφή στον Keynes;



Πολλοί οικονομολόγοι φαίνεται να επιστρέφουν σε θεωρίες που έχουν απαξιωθεί.
Οι οικονομολόγοι, έγραφε ο John Maynard Keynes το 1931, πρέπει να είναι σαν τους οδοντιάτρους -να πείθουν για την ταπεινοφροσύνη τους αλλά ταυτόχρονα και την ικανότητα τους.

Μουσείο για μπέμπηδες...


60 χρόνια ηλεκτρονικών παιχνιδιών περνάνε μπροστά από τους επισκέπτες του μουσείου που άνοιξε πρόσφατα στο Βερολίνο.
Ένα ταξίδι στα 60 χρόνια αυτών των μηχανών δεν μας αφήνει αδιάφορους. Το αντίθετο μάλιστα! Το μουσείο απλώνεται σε μια έκταση παραπάνω από 670 τετραγωνικών στην περιοχή Friedrichshain. Οι υπεύθυνοι διοργάνωναν όλα αυτά τα χρόνια εκθέσεις οι οποίες τα τελευταία πέντε χρόνια είχαν πάνω από 470.000 επισκέπτες. Πλέον, βρήκαν ένα μόνιμο χώρο για να στεγάζουν την έκθεσή τους… Καλώς ήρθατε στο “Computerspiele Museum”!

Μουσικό Διάλειμμα

Next Top Models 2011

Αυτά είναι τα ωραιότερα μοντέλα που θα εντυπωσιάσουν στους δρόμους την καινούρια χρονιά, όπως τα διαβάσαμε στο περιοδικό ΄Playboy΄. Ένας διαγωνισμός ομορφιάς στον οποίο δεν υπάρχουν τιτλούχοι.

Aston Martin One-77



Η ομορφιά της έχει πιστοποιηθεί με τον κορυφαίο τίτλο στον πιο απαιτητικό διαγωνισμό ομορφιάς αυτοκινήτων, τον Concorso d΄Eleganza της Villa d΄Este. Το υπεραυτοκίνητο που πρόκειται να παραχθεί σε μόλις 77 αντίτυπα καίει καρδιές και... τα ελαστικά του, αν διατηρήσει για κάποια ώρα τα 355 χλμ./ώρα της τελικής του!

Mark Zuckeberg: Από το Harvard στο Facebook


Mark Zuckeberg αποτελεί σήμερα έναν από τους νεότερους δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες του κόσμου καθώς είναι ο βασικότερος από τους συνιδρυτές του Facebook.

Ramaya Bokuko Ramaya abantu Ramaya


Όλοι μαζί! Ramaya Bokuko Ramaya abantu Ramaya Miranda tumbala Ho Ho Ho