Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Φιλοσοφικό Διάλειμμα!

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Kάθε εβδομάδα μας τα αλλάζουν...


Ταξίδι στον χρόνο
Ομάδα φυσικών από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Χονγκ Κονγκ υποστηρίζει πώς τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι τα ταξίδια στον χρόνο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναπτυχθούν ταχύτητες μεγαλύτερες από εκείνη του φωτός.
  • Ο ΚΟΚ του Σύμπαντος
Οι ερευνητές απέδειξαν πώς ούτε ένα μεμονωμένο φωτόνιο ούτε μια δέσμη φωτός, δεν μπορούν να κινηθούν με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός «υπακούοντας» έτσι στην θεωρία του Αϊνστάιν.
«Ο Αϊνστάιν είχε πει ότι η ταχύτητα του φωτός είναι είναι ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας του σύμπαντος ή με πιο απλά λόγια: τίποτε δεν μπορεί να τρέξει ταχύτερα από το φως. Η ερευνητική ομάδα υπό τον καθηγητή Ντιού Σένγκβανγκ απέδειξε ότι ένα φωτόνιο, που αποτελεί την θεμελιώδη κβαντική δομή του φωτός, υπακούει στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα» αναφέρει σε ανακοίνωση του το πανεπιστήμιο.

Eυχαριστούμε(;;;) τον Πολ. Eντάξει Πολ, το ξέρουμε ότι πήγες είδικές δυνάμεις, αλλά είναι πράματα τώρα αυτά?

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

File:Nagasaki 1945 - Before and after (adjusted).jpg

Είναι αυτό που λέμε πράισλες

Από forum φίλων της Volkswagen


eho ena passat 99 mod. 1.8t- 128.000 km..... to aytokinito to pira prin apo dio mines, apo mia mandra..... to amaksi moy eipan oti einai peripou sta 190 aloga, 150 apo tin mana tou kai + programa.... den ksero, den to eho kanei dinamometrisi, pantos ta amaksi paei sfera... to mono pou me pirakse itan oti itane poly isiho, enoo, i exatmisi pou eihe pano itane ergostasiaki me mia bouka kollimeno pano gia ta matia toy kosmo, thorivo miden... apofasisa kai alaksa to teliko, brosta 63mm kai piso f 100, to valame pano kai o thorivos den alakse- pali tipota,eniosa oti kati psiloalakse to aytokinito, anevaze kalitera apo oti prin, ayto omos den me gemize- thelo thorivo... girnao sto exsatmisa kai toy leo,kane oti tha kaneis kanto na ehei thorivo,dzaba lefta gia tin exatmisi edosa, i doulia moy den egine.... moy leei mono an vgaloume to meseio kazanaki tha vgalei thorivo, nai alla apo oti ksero an vgaleis to meseio kazanaki to amaksi ta hasei ipodinami etsi den einai??? moy leei nai, alla gia ta aytokinita me turbo den isxi ayto... telos panton sinfonisa kai go,kai toy leo vgalto. tora eimai horis meseio, to amaksi pirovolaei pragmatika, m'arese o ixos pou vgazei-den perigrafetai...... to erotima moy einai.. ta amaksi moy horis to mesaio kazanaki ehei hasi tin ipodinami toy i oxi??? trelamenos apo to ixo pou vgazei den boro na to sigrino akomi, to prin kai to meta, an kai emena moy fenetai oti tora anigei pio kala....



Εκπαιδευτικό βίντεο

Oikaltses, δίπλα στον άντρα!

Πόκερ και γυναίκες; Πέφτει άλλο ένα αντρικό κάστρο, αδέρφια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!

Ελευθερία έκφρασης δεν θέλετε;

Ακροδεξιές κατασκηνώσεις έχουν ξεφυτρώσει στη Γερμανία. Πιέσεις στην γερμανική κυβέρνηση για να πάρει τα παιδιά των νεοναζί!
Πιέσεις να αφαιρέσει από τους «χειρότερους νεοναζί» την επιμέλεια των παιδιών τους δέχεται η γερμανική κυβέρνηση. Μια αμφιλεγόμενη πρόταση, την οποία όμως πυροδοτεί η ανησυχία για την τακτική των νεοναζί να στέλνουν τα παιδιά τους σε ειδικές καλοκαιρινές κατασκηνώσεις, όπου τους γίνεται η δέουσα πλύση εγκεφάλου.
 

ANNABOUBOULA... BABY WANTS KISSES!!!

Οι Annabouboula είναι μια Ελληνο-Αμερικάνικη μπάντα των ‘80ς – ‘90ς, που γεννήθηκε στο New York City, που λέει και ο Ζωρζ! Αποτελείται από τους Άννα Παιδούση, Γιώργο Σέμπερο, Chris Lawrence και ανά διαστήματα πλαισιώνονται από διάφορους μουσικούς. Παίζουν (έπαιζαν μάλλον) ελληνικό φολκ - κυρίως ρεμπέτικο - με funky jazz χρωματισμούς. Αυτό που σήμερα ονομάζουμε ethnic music.




To Baby Wants Kisses φιλοξενήθηκε το 1995 στο soundtrack του Smoke - μια μετριότατη ταινία του Wayne Wang με τους Harvey Keitel, William Hurt and Giancarlo Esposito

Εγώ πάντως γέλασα!

Μουσικό Διάλειμμα... μπααα... Lagrimas de Oro!!!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

...and I was an atheist in an hour!

«χάρηκα όταν διαπίστωσα πως οι αστυνομικοί είχαν τα όπλα τους, σε περίπτωση που “οτιδήποτε” θα ήθελε να εμπλακεί με εμάς»!

 Ένας νοτιοαφρικανός, ηλικίας 80 ετών, την στιγμή που ξύπνησε διαπίστωσε πως αντί για το κρεβάτι του, βρισκόταν μέσα στο ψυγείο ενός νεκροτομείου!
Ξύπνησε στο νεκροτομείο μετά από 21 ώρες
Η οικογένεια του, τον θεωρούσε νεκρό για 21 ώρες καθώς μετά από μια κρίση άσθματος οι υπεύθυνοι του νεκροτομείου που κλήθηκαν προκειμένου να συλλέξουν τη σωρό του - φαινομενικά νεκρού - άνδρα, μετά από εξέταση, διαπίστωσαν και οι ίδιοι πως δεν είχε σφυγμό καθώς η καρδία του είχε πάψει να λειτουργεί.
Το περιστατικό συνέβη στο Γιοχάνεσμπουργκ.
Μια μέρα μετά την διαπίστωση του «θανάτου», οι εργαζόμενοι του νεκροτομείου, άκουσαν κάποιον να φωνάζει για βοήθεια. Όπως, ο ιδιοκτήτης του νεκροτομείου δήλωσε «νόμιζαν πως ήταν φάντασμα»!
«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν τρομαγμένους, αλλά είναι οι υπάλληλοι μου και έπρεπε να τους αποδείξω ότι δεν φοβήθηκα, έτσι κάλεσα την αστυνομία», συμπλήρωσε.
Ωστόσο όπως ομολόγησε, «χάρηκα όταν διαπίστωσα πως οι αστυνομικοί είχαν τα όπλα τους, σε περίπτωση που “οτιδήποτε” θα ήθελε να εμπλακεί με εμάς»!

6 πράγματα που τα παιδιά του σήμερα δεν θα ζήσουν ποτέ.

Αυτοκίνητο και γυναίκα. Πάει μαζί;

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ωραίο τυπάκι!

Πέθανε στο σπίτι του στο Νότινγκ Χιλ έπειτα από σύντομη αρρώστια σε ηλικία 88 χρόνων ο Βρετανός ζωγράφος Λούσιαν Φρόιντ. Ήταν εγγονός του Σίγκμουντ Φρόιντ.

LUCIAN FREUD AU CENTRE POMPIDOU by ARTNET_france

Ναρκωτική...δακτυλοσκόπηση

Νέα μέθοδος εντοπίζει την χρήση ναρκωτικών με έλεγχο των ακροδάκτυλων


Λονδίνο
Βρετανοί ερευνητές ανέπτυξαν μια φορητή συσκευή με την οποία οι αστυνομικοί θα μπορούν να διαπιστώνουν αν κάποιος βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ελέγχοντας απλά τα ακροδάχτυλα. Η συσκευή μπορεί να εντοπίζει υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών τα οποία εκκρίνονται μέσω του ιδρώτα στους πόρους των ακροδάχτυλων.

Οι χρυσοί «εντοπιστές»
Την συσκευή ανέπτυξαν ερευνητές της Intelligent Fingerprint, μια εταιρίας που ελέγχεται από επιστήμονες του Πανεπιστημίου East Anglia στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Η συσκευή στέλνει στα ακροδάχτυλα νανοσωματίδια χρυσού επικαλυμμένα με αντισώματα που διαθέτουν φθορίζουσες βαφές. Τα αντισώματα κολλάνε πάνω σε αντιγόνα συγκεκριμένων υποπροϊόντων του μεταβολισμού που εκκρίνονται στα ακροδάχτυλα και «φωτίζουν» την παρουσία αυτών των ουσιών.

Η τεχνική δεν είναι καινούργια αφού έχει χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό νικοτίνης αλλά με την τροποποίηση που έκαναν οι ερευνητές γίνεται εφικτός ο εντοπισμός πολλών ναρκωτικών ουσιών ανάμεσα στις οποίες κοκαΐνη, μεθαδόνη και κάνναβη. Η συσκευή θα μπορεί να βοηθήσει σε διάφορες περιπτώσεις όπως για παράδειγμα, στον άμεσο εντοπισμό οδηγών που βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών και μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κάποια εξέταση ανάλογη με αυτή του αλκοτέστ.

ΑΡΑΒΕΣ!!!

Δεν ξέρω γιατί… αλλά τρέφω μια ιδιαίτερη αδυναμία για τους Άραβες!
Είναι άλλο επίπεδο!!!




Mama Africa!!!

שנה לפני שרית חדד! (do you love me)

Για όσους αναφέρονται στις παλιές καλές εποχές...