Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Ντώσεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Καμπέρι Καμπέριιιιιιι Head shot

Χτές έξω από την Ισπανική πρεσβεία


Ο Δεκάλογος του Μάικλ Τζόρνταν

Ο Δεκάλογος του Μάικλ Τζόρνταν (BINTEO)Στην ατέρμονη αναζήτηση να γίνεις καλύτερος, ώστε να φτάσεις στη νίκη, είναι λογικό οι περισσότεροι να στρέφονται σε αυτούς που τα έχουν καταφέρει. Κανείς όμως δεν έχει φτάσει τόσο μακριά στο μπάσκετ όσο ο Μάικλ Τζόρνταν. Τι λέει δηλαδή ο Air;
Εδώ είναι το ΤΟΡ 10 του σπουδαιότερου παίκτη που πάτησε στα παρκέ. Κι επειδή το μπάσκετ όπως και ο αθλητισμός είναι μια μικρογραφία του πραγματικού κόσμου, θα εντοπίσετε παραμέτρους που μπορούν να βρουν εφαρμογή και μέσα στην καθημερινότητά μας.

Το Playboy διδάσκει..

Κάθε λίγο και λιγάκι έρχεται μια έρευνα να επιβεβαιώσει ότι πιο πολύ από τα μπράτσα και τους κοιλιακούς οι γυναίκες γουστάρουν το χιούμορ, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ΄Playboy΄. Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να το γυμνάσεις;

Next Best Things

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτή είναι η ευχή και η κατάρα της τεχνολογίας. Δεν προλαβαίνεις να χορτάσεις το καινούριο σου απόκτημα κι ένας ικανότερος διάδοχος έρχεται να σφετεριστεί το θρόνο και το budget σου.

Ένα κοινωνικό μήνυμα από τις Κάλτσες


Απίστευτο και όμως Αμερικάνικο

ΗΠΑ: "Τι να κάνετε εάν σας επιτεθούν ζόμπι"!

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία δίνονται οδηγίες τι να κάνει κάποιος σε περίπτωση επίθεσης από ζόμπι!Όσον και αν γελάτε, το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης Νοσημάτων έβγαλε την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωση υπό τον τίτλο “Preparedness 101: Zombie Apocalypse” και λίγες μέρες μετά η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου!

Κάποιοι επιθυμούν Δημοκρατία

Oikaltses σας εύχονται και επίσημα πλέον, καλό καλοκαίρι


Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΟΙΚΑΛΤΣΕΣ!

-Aδερφέ, όταν ήσουν μικρός τι έκανες ρε συ? -Εγώ τι έκανα? Άστα φιλαράκι, ξύλο, πολύ ξύλο? -Σε δέρνανε ε? -Όχι! -Τότε τι σε κάνανε? -Ε ξέρω 'γω, κάτι με κάνανε... Φτασαμεεεεεεεεεεεε!


Η μεγαλύτερη ξύλινη κατασκευή του κόσμου (1)
Οι τουρίστες που πηγαίνουν στην Ισπανία πρέπει να επισκεφτούν το είδωλο της Σεβίλλης, την μεγαλύτερη ξύλινη κατασκευή του κόσμου, που ονομάζεται The Metropol Parasol. Το μέγεθός της είναι 150 x 70 μέτρα και διαθέτει εστιατόρια, μπαρ, μια πλατεία και αρχαιολογικά αξιοθέατα. Πέρα απ’όλα αυτά, η εντυπωσιακή κατασκευή διαθέτει μια ταράτσα από όπου μπορεί να δει κανείς το πανόραμα της Σεβίλλης!

Shadows of Ourselves...

Επαγγελματικός προσανατολισμός…

Pirelli Calendar, Βραζιλία και όσο είναι καιρός ξανασκεφτείτε… το μέλλον σας.

 



Βγήκε από την Ενταντική ο 31χρονος διαδηλωτής!

Αρχίζει να επικοινωνεί με το περιβάλλον

Βγήκε σήμερα το μεσημέρι από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ύστερα από εννιά μέρες παραμονής, ο 31χρονος διαδηλωτής Γιάννης Καύκας, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, αφού δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αμβλύ αντικείμενο.

Έρχεται το Pro Evolution Soccer 2012!

Το Pro Evolution Soccer 2012 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2011 για PlayStation 3, Xbox 360, Playstation 2, PSP, Wii και PC με αποκλειστικά δικαιώματα UEFA Champions League™ και UEFA Europa League™ και μόλις βγήκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες πληροφορίες για τους τομείς στους οποίους εστιάζει η ομάδα του PES φέτος.

Ας μπει και κανένα σοβαρό θέμα

Οι άθεοι κάνουν καλύτερο σεξ!

Νέα έρευνα κατέδειξε ότι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, κάνουν καλύτερο σεξ, καθώς το απολαμβάνουν χωρίς ενοχές!

Πανεπιστήμιο του Κάνσας, διεξήγαγε έρευνα, που διενεργήθηκε σε 14.500 άτομα.

Το μανιφέστο των Ισπανών διαδηλωτών

Οι Ισπανοί μαζεύονται στις πλατείες και διαμαρτύρονται...

Είμαστε απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν εσάς: τους ανθρώπους, που ξυπνούν κάθε πρωί για να σπουδάσουν, να εργαστούν ή να βρουν δουλειά, άνθρωποι που έχουν οικογένεια και φίλους. Οι άνθρωποι, που δουλεύουν σκληρά κάθε ημέρα για να προσφέρουν ένα καλύτερο μέλλον για τους γύρω τους.Μερικοί από μας θεωρούνται προοδευτικοί, άλλοι συντηρητικοί. Μερικοί από εμάς πιστεύουν στο Θεό, μερικοί όχι. Μερικοί από εμάς έχουν σαφώς καθορισμένες ιδεολογίες, άλλοι είναι απολιτίκ, αλλά είμαστε όλοι ανήσυχοι και εξοργισμένοι για τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προοπτικές που βλέπουμε γύρω μας: τη διαφθορά ανάμεσα σε πολιτικούς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, αφήνοντας μας αβοήθητους, χωρίς φωνή.

Αυτό δεν είναι Oi… είναι OI VA VOI...

Μαθητής ψητός με πατάτες (Συνταγή)

Παίρνουμε έναν Μαθητή, τον ανακατεύουμε καλά, τον χτυπάμε λίγο για να στεγνώσει, τον βάζουμε να αποστηθίσει πολλές πολλές σελίδες και τον πλακώνουμε στα διαγωνίσματα. Τα διαγωνίσματα είναι πολλών ειδών: μικρά, μεγάλα, εφ' όλης της ύλης, επί κάποιου μέρους της ύλης, αλλά κυρίως είναι πολλά μαζί.

Προσέξτε, δεν πρέπει να αφήσετε τον Μαθητή καθόλου από τα μάτια σας, γιατί μπορεί να μας κολλήσει. Επιπλέον, είναι σημαντικό να μην τον αφήσετε να σκέφτεται πολύ και για τον εαυτό του, γιατί μπορεί να μας χαλάσει.

Βάλτε το self-service στον πάτο σας!


Σήμερα το πρωί είδα ένα θέαμα που με έκανε να δακρύσω εμετό. Μπήκα σε ένα απ' αυτά τα μίνι μάρκετ - παύλα - τρεντο-deli στο κέντρο, Κολωνάκι μεριά. Εκεί που οι υπάλληλοι νομίζουν ότι το πολύσπορο μπριός είναι το μεγαλύτερο δώρο στην ανθρωπότητα μετά τη φωτιά. Παραδόξως, δε με τσάντισαν τα βιολογικά σφουγγάρια, οι fair-trade αλοιφές μυκητίασης και το οικολογικό λαδόχαρτο μάρκας "If You Care". ΟΚ, το τελευταίο μου την έδωσε λίγο. Τι αυτάρεσκο, passive-agressive όνομα είν' αυτό; IF YOU CARE;!;!; Άντε γαμήσου λαδόκολλα, που θα μου το παίζεις και υπεράνω! Αυτοί οι οικολόγοι είναι τόσο παπάρες, που σε κάνουν να μισείς τον κατά τ' άλλα καλό σκοπό που εκπροσωπούν. Εκτιμώ τη φύση και την ομορφιά και την ισορροπία της. Αλλά όταν βλέπω μπροστά μου λαδόκολλα If You Care, μόνο και μόνο από αντίδραση θέλω να σαπίσω στο ξύλο ένα μωρό φώκιας μέχρι θανάτου χρησιμοποιώντας για ρόπαλο ένα δελφίνι!

Μετά την παρακάτω ανάρτηση-παρωδία που έκανε ο 2ος εαυτός μου(κάτι σαν Xray-Mathepeze), επέστρεψα.

Oikaltses ζητούν την γυναικεία παρουσία. Μία κοπέλα που θα φροντίσει για το "γυναικείο" περιεχόμενο του blog,  μέσω μιας στήλης και γενικότερα μια κοπέλα(16-27), γυναίκα(28-60), ηλικιωμένη(60+), οτιδήποτε, που θα φροντίσει την γυναικεία πλευρά του blog που τόσο έχουμε παραμελήσει. Το mail μας το ξέρετε. Αν δεν το ξέρετε, είναι το oikaltses@gmail.com 

Σ.Ε.Π. Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός. Δούλεψε; Δεν νομίζω. Εγώ παιδάκι μου ήθελα να γίνω φωτογράφος. Να φοράω σουτιέν, τη φωτογραφική μου μηχανή και τίποτα άλλο. Και να βγαίνω έξω και να μου κάθεται μια φωτογραφία σαν αυτές που ακολουθούν, να βγάλω κάποια λεφτά, να κατηγορήσω και κάποιον διάσημο για σεξουαλική παρενόχληση, μισό εκκατομύριο είναι αυτό, γιατί να δουλεύετε άλλωστε; Ευτυχώς . Ευτυχώς για ένα πράγμα. Η Google δεν έχει βάλει όριο στους τίτλους των αναρτήσεων. Και έτσι μπορώ να σας πω ότι το σουτιέν ήταν άσχετο, είμαι άντρας. Επίσης να σας πω ότι (x+y)² = x²+2xy+y² και ότι αύριο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς εις τα νότια προάστια. Στα βόρεια.. δε πα να βρέχει. Σίγουρα δεν ακολουθούν εντυπωσιακές φωτογραφίες.


Ούτε ο Messi τέτοιο (αυτο)γκόλ!

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Έτσι τα παίζουν τα τύμπανα! (Κατηγορία: Κάψιμο!)

Αυτή η κοπέλα έχει ένα κουσούρι, μπορείτε να το βρείτε;

Ευχαριστούμε ρε JT, μας πήρες χαμπάρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

7:40 μία από τις πολλές μαγικές στιγμές!

The Budos Band...

Οι The Budos Band είναι ένα σχήμα από την Νέα Υόρκη που απαρτίζεται από 13 μέλη. Ένα μουσικό cocktail με βάση τις Ethio & Ethiopian jazz (Fela Kuti, Mulatu Astatke) και afro groove στοιχείων, από μια μπάντα που παρ’ όλες τις επιρροές της… διατηρεί προσωπικό χαρακτήρα παίζοντας, Jazz, deep funk, Afro-beat.



Επίσης, μου αρέσει πολύ όλο το video που συνοδεύει τα Up From The South &  Eastbound!

RUMBA...

…των Ντομινίκ Αμπέλ, Φιόνα Γκόρντον, Μπρούνο Ρομί

Η Φιόνα και ο Ντομ είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με βασικά χαρακτηριστικά την αφέλεια και την θετική ενέργεια. Εκτός από τον έρωτα μοιράζονται και το ασίγαστο πάθος τους για τους λάτιν χορούς. Ένα βράδυ στην προσπάθεια τους να αποφύγουν ένα περαστικό με αυτοκτονικές τάσεις, θα έρθει το… ατύχημα. Εκείνος χάνει την μνήμη του και εκείνη ένα πόδι. Χαμόγελο και θετικότητα όμως, όχι!








Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ε εντάξει να πούμε, η φάση είναι Lindy Hop!

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Jay Z, Snoop Dog και Dmx, 3 σε 1!

Η Vodafone είναι σατανιστική εταιρία. Νοσταλγοί των κρεματορίων, ταυτόχρονα ΚΑΙ αμερικανοεβραίοι. Και είπαν κάποτε στον Πούτιν: "Ή θα μας αφήσεις να γίνουμε Νο1 στις Ρώσσικες τηλεπικοινωνίες, ή θα εισβάλουμε στην χώρα σας. Και έτρεχε ο Λιακόπουλος να του πάει του Πούτιν μια τσουγκράνα για να ξυστεί.

Πάντως δεν είναι αστεία αυτά τα πράγματα αγαπητοι αναγνώστες. Ξέρω τώρα, σας τα λέω και ανατριχιάζετε. Και όμως το αρθρο που πρόκειται να διαβάσετε μιλάει με στοιχεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ


Όπως όλοι γνωρίζετε, το 666 είναι ο βιβλικός αριθμός του θηρίου στο βιβλίο της Αποκάλυψης. Συνδέεται με τον Σατανά και τον Αντίχριστο. Παντός όποια και αν είναι η ανθρωπινή σημασία η απόδοση στο τριπλό 6, είναι πάντα εξαιρετικά αρνητική.

Υπάρχουν τρία 6 που κρύβονται σε αυτό. Μπορείτε να τα δείτε;




Τις καλημέρες μου



Nerds go Punk?

Τhe Rolling Stones Rock And Roll Circus...

Οι Rolling Stones, φιλοδοξώντας να δώσουν μια απάντηση στο ντοκιμαντέρ με ύφος… ταινίας Magical Mystery Tour (’67) των Βeatles, φτιάχνουν το Τhe Rolling Stones Rock And Roll Circus τον Δεκέμβριο του ‘68.
Με σκηνοθέτη τον Μichael Lindsay-Hogg - ο οποίος φέρει και μερικώς την ιδέα γιατί το μεγαλύτερο μέρος της οφείλεται στον Jagger - κατασκευάζουν ένα στούντιο και διαμορφώνουν τον χώρο σε τσίρκο.
Οι οικοδεσπότες Mick Jagger και Keith Richards μαζί με τους υπόλοιπους Stones προλόγιζαν και παρουσίαζαν τους καλεσμένους.

 

...poƃ ƃuıʞɔnɟ noʎ ssɐ ʎɯ ʞɔnɟ ….pɹɐǝɥsıɯ ǝʌɐɥ ʇsnɯ ı ʎɹɹos ¿ʇɐɥʇ sɐʍ ʇɐɥʍ ¿ʇɐɥʍ

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ποιοι είναι αυτοί οι μαλάκες?

Mόνο Γάλλοι τα κάνουν αυτά. Απίστευτος



Όποιος λέει τους αστυνομικούς αρχίδια, τώρα δικαιώνεται!

Ευχαριστούμε τον MitsF.

Ένα γνωστό mail που κυκλοφορεί τώρα τελευταία, σχολιασμένο απο τον..Θεό.. Τον γνωστό.


Είναι  πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και τονωτικό για το ηθικό  μας, αλλά και για να αναλογιστούμε ίσως οτι είναι  εξαιρετικά σημαντικό, όποια θέση κι αν κατέχουμε, να  αγαπάμε και να  καλλιεργούμε αυτή τη γλώσσα στην  οποία ίσως και να χρωστάμε όλη μας την  ύπαρξη.
(*) Γιατί χρωστάμε την ύπαρξή μας στην Ελληνική;

Προς το τέλος  είναι που αποκτά ενδιαφέρον...   
 (*) Ας ελπίσουμε
 
Hellenic Quest λέγεται ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικής εκμάθησης της Ελληνικής που το CNN άρχισε να διανέμει παγκοσμίως και προορίζεται σε πρώτο στάδιο για τους αγγλόφωνους και ισπανόφωνους.   
Η μέθοδος διδασκαλίας συνίσταται στην προβολή πληροφοριών στην οθόνη του Η/Υ με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και κινούμενης εικόνας.. 
   (*) Πολύ ωραία

Επιστρέφουν στην τηλεόραση οι Flintstones

Οι θρυλικοί χαρακτήρες της παλαιολιθικής εποχής επιστρέφουν στην αμερικάνικη τηλεόραση, αφού ο δημιουργός του "Family Guy", Seth MacFarlane θα αναλάβει να φέρει τους "Flintstones" και πάλι στο προσκήνιο.

O Macfarlane θα δώσει μια μοντέρνα αισθητική στην κλασική σειρά κινουμένων σχεδίων του 1960 με θέμα την ζωή του Fred Flintstone, την σύζυγό του, Wilma και των γειτόνων τους Barney και Betty Rubble.

«O πρώτος χαρακτήρας κινουμένων σχεδίων που ζωγράφισα πρώτη φορά σε ηλικία δύο ετών ήταν ο Fred Flintstone» δήλωσε συγκεκριμένα ο MacFarlane.

XRISI AVGI- Χρυσή αυγή- Χρισυ Αβγοί


Από την Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία


Αυτό το άρθρο παροτρύνει την ένωση των ανθρώπων,τη μεταξύ τους συνεργασία για το καλό της ανθρωπότητας και την αγάπη προς τον πλησίον.

Όποιος πιστεύει το αντίθετο ας μας το πει να τον βάλουμε στη μαύρη λίστα.

ΖΗΤΩ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Τυπική Ακτινογραφία Χρυσαυγίτη
Χρυσή Αυγή είναι μια επαναστατική οργάνωση, που συνεχίζει το υπέροχο έργο του επαναστάτη Μεταξά και των επαναστατών Πατατακού, Παπαραδόπουλου και Ιουιουαννίδη. Τα μέλη της αποτελούνται από ένα σπάνιο είδος πυγμαίων ιπποπόταμων,οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σαν πειραματόζωα σε ένα εργαστήριο πυρηνικών δοκιμών. Το αποτέλεσμα ήταν ότι επέζησαν μεν, με σοβαρές κακώσεις όμως στον εγκέφαλο.

Συναρπαστική ανακάλυψη!

Τι Κουρνίκοβα μου λέτε μετά. Alison Stoke κυρίες και κύριοι, αμερικανίδα αθλήτρια στο άλμα επι κοντώ.

Λοιπόν μάγκες, 3 φωτογραφίες βάζω, αν θέλετε άλλες, να ψάξετε μόνοι σας. Άντε, όλα απο τις κάλτσες τα περιμένετε!

Ο νέος tracker

Σε περίπτωση που σας λείπει το greek-tracker.

http://www.p2planet.net/

Οι εγγραφές είναι ακόμα ανοιχτές.

Αν είσαι χορευταράς

ONE for ONE

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Άντε γεια! Βάλτε το video στο 4:30..

Fair Play… 2010 – 2011.

Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός δεν είναι μέσα στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι αυτό πλέον αποδεικνύεται και με τους αριθμούς, αφού η χώρα μας κατέλαβε την 47η θέση σε σύνολο 53 χωρών στην κατάταξη της UEFA για το Fair Play.

Σε σύνολο 85 αγώνων, η Ελλάδα συγκέντρωσε 7.486 βαθμούς, με τη Νορβηγία να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 8.293 βαθμούς σε σύνολο 66 αγώνων. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Αγγλία και στην τρίτη η Σουηδία, σύμφωνα με τη λίστα που ανακοίνωσε η UEFA, η οποία πριμοδοτεί αυτές τις τρεις χώρες με μία έξτρα θέση στα προκριματικά του Europa League. Τη θέση αυτή θα πάρει η ομάδα που θα έχει καταλάβει την πρώτη θέση στην εγχώρια κατάταξη του Fair Play, ακόμη κι αν προέρχεται από τη δεύτερη κατηγορία!



Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι πολύ ρηχό για να το γράψω…


Sex, Drugs & Latin Jazz… και αντικατάσταση του Vermouth με… Caipirinha!

Για τον Badstuber που σίγουρα θα λατρέψει……… την Brazil jazz!
 

Sex, Drugs & Rock and Roll… και αντικατάσταση του βερμούτ με… βότκα!

Ααα ρε dude με τις παλιοκιθάρες σου τι μου θυμίζεις ώρες – ώρες!
 

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Είναι καλά αυτός?

Χόκινγκ: "Ο παράδεισος είναι ένα παραμύθι για τους φοβητσιάρηδες"




Τις σκέψεις του για το θάνατο αλλά και για την ανυπαρξία του παραδείσου εξέφρασε ο ο βρετανός αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ σε μια συνέντευξη “εκ βαθέων” στην εφημερίδα “The Guardian” την Πέμπτη (12.05).
Ο 69χρονος αστροφυσικός που πάσχει από μια ασθένεια του νευρομυϊκού συστήματος από την ηλικία των 21, επιμένει στο εξής: “Δε φοβάμαι το θάνατο”.

Do it Do it

Νορβηγία: Πρωτάθλημα για την καλύτερη γενειάδα και μουστάκι!

 Κάθε δυο χρόνια διοργανώνεται... Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μουστακιού και γενειάδας στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας. Φέτος νικητής αναδείχθηκε ένας Γερμανός κομμωτής ο οποίος είχε σχηματίσει με το ομολογουμένως εντυπωσιακό μουστάκι του τη μορφή ενός... ταράνδου!

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Μουσικό Διάλειμμα!!!

Χαρεεεεεεές!

Deep Down And Dirty...

Οικονομικές ιδέες για διακοπές




Η κρίση δε φαίνεται να επηρεάζει τα δυνατά χαρτιά που σταθερά προτιμούν οι διεθνείς jet set travellers. ΄.

Στις 26 Μαΐου θα επιστρατευτούν αμέτρητες δωδεκάλιτρες σαμπάνιες για το opening του μεγαλύτερου Nikki Beach στον κόσμο, στο θρυλικό Tropicana resort & casino του Λας Βέγκας.