Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Δεύτε λάβετε φως... the bright side of life...




"Από λεπτό σε λεπτό στην Αθήνα το Άγιο Φως!"

Συνταγή για γεμίστα!

1. ρύζι
2. ντομάτες
3. και.....

Αλμπέρ Καμύ – Ελευθερία του τύπου

Πολύς ο λόγος για τον Αλμπέρ Καμύ τις τελευταίες μέρες εδώ μέσα. Ο Karl βαρέθηκε να το ποστάρει, το έκανε πάσα στο chat, εγώ το βρήκα εξαιρετικό και το πόσταρα.



Το άρθρο κυκλοφόρησε στις 25 Νοεμβρίου 1939 στη Λε Σουαρ Ρεπουμπλικέ, μιας δισέλιδης εφημερίδας σε ένα φύλλο τυπωμένο μπρος-πίσω στο Αλγέρι, υπό τη διεύθυνση του γάλλου συγγραφέα.

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Μάρκετιγκ!

Να μη νομίζετε πως ο mathepeze ειναι ποιοτικός και τέτοια. Αυτά βλέπει, μόλις μου το στειλε. Και μετά του φταίει ο Χαραλαμπιδης...

Κάτι ακόμα...

Έχω πάθει μια Τατσοπουλίαση εδώ και κανα διήμερο. Χάρηκα ιδιαίτερα όταν έμαθα πως Η καρδιά του Κτήνους είναι δικό του έργο. Ωστόσο ο Χαραλαμπίδης παραμένει εξαιρετικός στα καθήκοντα τoυ!


Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Blue Man Group! Blue Man School!!!

Το σπουδαίο συγκρότημα των Μπλε Ανθρώπων από το 2006 έχει ιδρύσει το  δικό του σχολείο!




Πάρτε και τον παιχταρά τον Στέφανο!

Shane McConkey!!!

Απ’ όλες τις χώρες, την Ρωσία βάζω πιο βαθιά μες την καρδιά μου!


Μικρό το δείγμα τέχνης, μ’ αρκετό…


Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Mαλακία που έχουμε ετικέτα πολιτική και δεν έχουμε ετικέτα Γούντι Άλεν...

Πολιτική!

Μετά το 4ο λεπτό γκαζώνει εντυπωσιακά...Τα εντυπωσιακά δυστυχώς θα έπρεπε να είναι τα αυτονόητα, γι' αυτό προς το παρόν παραμένουν εντυπωσιακά!

Αφυπνισμένος=?


Παλιές εφημερίδες… σαν σήμερα.


Το 1932 είχαμε την τέταρτη χρεοκοπία της χώρας μας.
        
Ο πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος ακολουθεί την κλασική συνταγή: περιορισμός δημοσίων δαπανών, αύξηση φόρων, μέτρα λιτότητας, ρύθμιση δανείων με δανειστές...

Αλλά δεν αρκούν.

Lee Jeffries – Πορτρέτα αστέγων



“Αν ένας άνθρωπος δει οποιαδήποτε από τις εικόνες μου και νιώσει αρκετή συμπόνια ώστε ίσως να προσφέρει την βοήθεια του την επόμενη φορά που του δοθεί η ευκαιρία, τότε η εικόνα μετράει”

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ποία Βάνα Μπάρμπα? Μόνο Τζένη Μπότση!

Την προσχώρηση της Βάνας Μπάρμπα στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. Η κ. Μπάρμπα θα είναι, όπως είπε ο πρόεδρος, υποψήφια στη Β' Αθηνών.

«Η κ. Βάνα Μπάρμπα, εκτός από μία εξαιρετική καλλιτέχνης είναι και ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο. Χαίρομαι λοιπόν, που θα δώσει τη μάχη για τη Δημοκρατία, για τον Κοινοβουλευτισμό μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης υποδεχόμενος την ηθοποιό στο κόμμα και αφού της ευχήθηκε "καλό βόλι", ακολούθως διευκρίνισε ότι θα είναι υποψήφια στη Β' Περιφέρεια Αθηνών.

Ξανασκέψου την Αθήνα

Αιώνια και φθαρμένη, σκληρή και οικία, φίλη και συνένοχη


Ξανασκεφτήκαμε την πόλη γυρίζοντας αυτό το βίντεο για το Rethink Athens.

Την καταγράψαμε πρωί και βράδυ. Χαζέψαμε. Και χαθήκαμε: στις στέγες, το πέρα-δώθε, τους περαστικούς, τους σκύλους και στις σκιές, τα χαμόγελα, την ατμόσφαιρα που βαραίνει από το μοίρασμα του αέρα. Ακούσαμε την πόλη, τους ήχους της να δυναμώνουν και να μαλακώνουν -πουλάκια, κόρνες, φωνές, ασθενοφόρα, κουδουνάκια από ποδήλατα, αχός, αεράκι και φύλλα, σιωπή. Κάναμε κύκλους. Την ανεβοκατεβήκαμε. 
«Εδώ έγινε αυτό κι εκεί εκείνο…».