Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Kαι τώρα το κανονικό video που ζήτησε ο pol..

To παραδέχομαι το Rasputin ήταν δικιά μου προσθήκη, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιο μπροστά σε σχέση με το τραγούδι από την ξεχασμένη νιότη του Δράκου των Βορείων Προαστίων(aka pol).

Σε λάθος χώρα κάνω master ρε πούστη μου..

Eυχαριστούμε(;;;) τον Pol. Μπαίνει στην κατηγορία κάψιμο προφανώς!

Aν είναι δυνατόν ώρες ώρες τι  μου στέλνει αυτο το παιδί για να ανεβάσω..

Χαρές και πανηγύρια!

E ναι ρε παίχτη μου...

Είναι αλήθεια? Siemens is everywhere?


Εφτά σταθμοί του μετρό της Αθήνας είναι σχεδόν έτοιμοι. Θα μπορούσαν να εξυπηρετούν 150.000 επιβάτες, ενώ η Αθήνα θα γλίτωνε 37.000 αυτοκίνητα καθημερινά. Kι όμως, παραμένουν κλειστοί. Enter Siemens!

Οι σταθμοί της αιχμαλωσίας
Την ίδια στιγμή που το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο εξετάζει την επέκταση της γραμμής 3 του μετρό στο τμήμα Χαϊδάρι-Πειραιάς, ενώ συζητιέται έντονα και η νέα γραμμή 4 που θα καλύπτει και περιοχές όπως ο Βύρωνας, η Καισαριανή, το Γαλάτσι και το Παγκράτι, εφτά σταθμοί του μετρό, που έπρεπε να έχουν ανοίξει από το 2009, παραμένουν έτοιμοι αλλά κλειστοί.

Για ένα σου χαμόγελο ..

by Xrisa-fi

Πριν τα χρόνια περάσουν και σε κάνουν ένα σκεφτικό και γεμάτο νεύρα άνθρωπο αυτής της κοινωνίας, έζησες μια ηλικία που όπως λένε οι μοδάτοι μορφωμένοι, σημαδεύει τη ζωή σου για πάντα. Ήταν η ηλικία που το νερό ήταν πάντα ζεστό όταν ήθελες να κάνεις μπάνιο, το φαγητό άχνιζε πάνω στο τραπέζι ακριβώς την ώρα που πεινούσες και τα παπούτσια σου ήταν καινούργια χωρίς να έχεις δραχμή στον κουμπαρά σου. Πριν τα χρόνια περάσουν, εσύ ήσουν παιδί και αρνιόσουν ότι μια μέρα θα γίνεις αυτό που είσαι τώρα ..μεγάλος.

Everything is a Remix Part 2

Μπηρωίνη


Και άλλοι καμμένοι απο τον Mits F.

Aκολουθούν προτάσεις για βιβλία!

Ακολουθεί κοινωνική ανάλυση!

Κορίτσια, ο Τζόνυ!

by xray

Ο Νεκρός: Μακράν η καλύτερη ταινία του Τζάρμους. Για τους φαν του Ντεπ, η καλύτερη ερμηνεία του. Για τους φαν του Νιλ Γιάνγκ, το καλύτερο σάουντρακ που έχει υπογράψει. Για τους φαν του Ρόμπερτ Μίτσαμ, η καλύτερη ίσως ερμηνεία του, όπως και για τον Ίγκυ Ποπ, σε ένα ρόλο – έκπληξη, όπως έκπληξη είναι και όλη η ταινία και όλες οι υπόλοιπες ερμηνείες. Τι άλλο πια;


Μουσικό Διάλειμμα

Στο xrisa-fi που έχει εγκαταλείψει το blog στο έλεος της τεστοστερόνης.
Όπως θα έχετε λίγο-πολύ καταλάβει όλοι, η γυναικεία παρουσία είναι απολύτως απαραίτητη. Επειγόντως γυναικεία συνεισφορά.  

Richard Wolff: Η οικονομία υπό το πρίσμα της πολιτικής επιστήμης


Συνέντευξη στην πολιτική επιστήμονα Νέλλη Ψαρρού παραχώρησε ο οικονομολόγος καθηγητής Richard Wolff, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Το εκπληκτικό σχετικά με την Ελλάδα είναι ότι δεν οφείλατε πραγματικά να πληρώσετε τίποτε απ' όλα αυτά τα χρήματα. Και όμως εσείς είπατε "Ναι, θα τα πληρώσουμε όλα" και μάλιστα χρεώνοντας το λαό και όχι τους πλουσίους».
Ακολουθούν τα βίντεο και περιλήψεις της συνέντευξης:

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Ωραίο Τραγούδι - Ελεεινή Φάτσα Τραγουδιστή (αλλά τι να κάνεις??)

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Τέτοια παραμύθια και ιστορίες έπρεπε να μας έλεγαν και όχι για πριγκίπισσες και πράσινα άλογα…

By Mits F.

Ποιος έχει το υψηλότερο καταγεγραμμένο IQ?

by xray


Μήπως είναι ο Στίβεν Χώκινγκ, μήπως ο Τζορτζ Μπους; Όχι, δεν είναι ο Στίβεν Χώκινγκ, μηδέ ο Τζορτζ Μπους. Ούτε ο Μπιλ Γκέιτς, ούτε ο Στιβ, ούτε, ούτε κανείς άλλος αρσενικός. Είναι μια γυναίκα. Μια συμπαθέστατη παρουσιάστρια, η Μέριλυν βος Σάβαντ, γεννημένη το 46, αρθρογράφος σε περιοδικά στην Αμερική, η οποία διαθέτει το καταγεγραμμένο στο βιβλίο Γκίνες ρεκόρ IQ τν 228 πόντων!. (To 1990 το βιβλίο Γκίνες κατάργησε το συγκεκριμένο ρεκόρ, καθώς δεν υπάρχει απολύτως αξιόπιστος τρόπος μέτρησής του).


Trampoline!

Mικρέ, να φωνάξω το γιατρό?


[ENG SUB] Iranian Child by amaliak

Ρε κοπελιά...part 2

Ρε κοπελιά...

Του Κώλου τα Εννιάμερα


Ο λαός δεν είναι χαζός. Ξέρει τι λέει και γιατί το λέει. Μη ρωτήσεις το πώς. Αλλά η εμπειρία του έχει κρυπτογραφηθεί πολλές φορές μέσα σε παρόμοιες λαϊκές ρήσεις. Το 9, σαν το 3, παίζει πολύ στις σοφίες του λαού και μπορεί κανείς να θεωρήσει ότι πρόκειται για ένα συμβολικό νούμερο (στις 9 του μακαρίτη κτλ). Λάθος! Ο πρωκτικός δακτύλιος και οι σφιγκτήρες του κάνουν όντως 9 μέρες, για να επουλωθούν μετά από τραυματισμό τους. Ο συχνότερος μηχανισμός τραυματισμού της πίσω περιοχής μας είναι η υπερβολική διάταση. Ξέρεις τι εννοώ...

Επειδή δεν είμαι ο Θάνος Ασκητής, δε θα μπω σε λεπτομέρειες περί πρωκτικού σεξ (δεξιά βλέπεις το σωστό τρόπο εισαγωγής του δονητή -πρέπει να μάθεις τη "γωνία" σου και να την εφαρμόζεις). Θα σου πω, όμως, μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις και είναι must.

Διαφήμιση



Blast!!!

Δεν θα σταθώ στον Marcus Miller (μπάσο) και τον  Leszek Możdżer (πιάνο) αλλά τον νεαρό σαξοφωνίστα Alex Han.
Εξαιρετικός!!!


Για τον τσοπάνη του αύριο...

Το γκατζετάκι αναμένεται να κάνει θραύση στην Ελλάδα. Παρέχει πληροφορίες για το κοπάδι, για κάθε ζώο συγκεκριμένα, ή για τις καιρικές συνθήκες, αλλά και για το πόσο έχει φάει κάθε ζώο, ποια είναι η θερμοκρασία του (μήπως έχει πυρετό), όπως και για τις σε πραγματικό χρόνο κινήσεις του, την εν γένει συμπεριφορά του.
Κάθίστε άνετα στο καφενείο και παρακολουθήστε τον αγώνα, ή κάντε ότι άλλο θέλετε. Το Cowbell είναι εδώ για σας και αναμένεται να βγει ανάλογο για πρόβατα και ειδική έκδοση για το τσοπανόσκυλο του κοπαδιού.


Ακολουθούν φωτό από το κοπάδι...
by xray


I rest my case!

by xray

Ε ναι ρε παίχτη μου!

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο Badstuber δεν βρήκε περίεργο τίτλο για το προηγούμενο post, κάτι που με βοήθησε να βρω εύκολα και γρήγορα ένα περιέργο τίτλο για αυτό το post, που από τη φύση του είναι περίεργο και θα 'πρεπε να είχα καταλάβει ότι η δική μου συνδρομή στην περιέργεια ήταν περιττή! Περιττοί είναι επίσης οι αριθμοί που μου αρέσουν λιγότερο...

Δεν βρίσκω κάποιον περίεργο τίτλο να βάλω

Ακολουθεί βίντεο που μας έστειλε η Ρίκο με 2 πολύ τυχερούς Ρώσσους .

Έλα τσέλο, ο μπάσσος είμαι


Ευχαριστούμε τον Mits F. για το βίντεο

O Πανγκαλόγατος


75χρονη προκάλεσε διαδικτυακό χάος σε δύο χώρες!


Μια γυναίκα 75 χρονών συνελήφθη την Τετάρτη (6/4) στη Γεωργία, επειδή με έναν μαγικό τρόπο “έριξε” το Ίντερνετ στη χώρα της αλλά και στη γειτονική Αρμενία.
Και όχι δεν ήταν γιαγια – χάκερ.
Απλώς η συνταξιούχος από το Τμπιλίσι ένα μεσημέρι αποφάσισε να μαζέψει κάτι παλιοσίδερα κοντά στο σπίτι της. Εκεί βρήκε ένα καλώδιο οπτικών ινών και αποφάσισε να το κόψει για να το πάρει μαζί της. Μόνο, που αυτό το καλώδιο συνέδεε τις δύο χώρες τηλεφωνικά κι έτσι για μερικές ώρες, οι χρήστες σε Γεωργία και Αρμενία έμειναν χωρίς Ίντερνετ!
Η γυναίκα συνελήφθη παρ' όλα αυτά και θα οδηγηθεί σε δίκη για φθορά δημόσιας περιουσίας όπου αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών χρόνων...! 

Για όσους δεν γνώριζαν ότι ο πιστός αναγνώστης Pol είναι ψυχικά διαταραγμένος. Ευχαριστούμε Pol για το ενδιαφέρον(;;;) video


Το τελευταίο με τα σκυλιά είναι τρελό! Χαχαχαχα

Γι' αυτό, όσοι σηκώνετε οικοδομές, προσοχή!


Δείτε τι μπορεί να πάθει ένα κτήριο όταν τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του είναι κακής ποιότητας…

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου για τα οικονομικά της χώρας

Επηρεασμένος από το Debtocracy μου ξανά κόλλισε στο μυαλό η σκέψη πόσο να είναι πραγματικά το ελληνικό χρέος. Ψεύτικο- Παράνομο- Απαχθές ΧΡΕΟΣ.Ας γίνουμε Εκουαδόρ(όσοι δείτε το ντοκιμαντέρ θα καταλάβετε).
Η πρόταση για την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του δημόσιου χρέους πρωτοδιατυπώθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης της Πρωτοβουλίας Οικονομολόγων – Πανεπιστημιακών ενάντια στο ΔΝΤ το καλοκαίρι του 2010. Ειδικότερα, από τον καθηγητή Πολιτικής Οικονομίας, Κώστα Λαπαβίτσα. Τα πρώτα πρακτικά βήματα για την Πρωτοβουλία για τη Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου ξεκίνησαν το φθινόπωρο του 2010 από το Αριστερό Βήμα Διαλόγου και Κοινής Δράσης. Η Πρωτοβουλία απέκτησε μεγαλύτερη ώθηση με αφορμή σχετική πρόταση για τη συγκρότησή Ε.Λ.Ε από την ανεξάρτητη βουλευτή Σοφία Σακοράφα στο βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό, το Δεκέμβρη του 2010. Έκτοτε έχει αγκαλιάσει και έχει στηριχθεί από ένα πολύ ευρύτερο κοινό που μάχεται ενάντια στο Μνημόνιο και τις εξοντωτικές πολιτικές λιτότητας που επιβάλλουν κυβέρνηση – ΔΝΤ – ΕΕ.

Προσοχή που θα πετάξετε τις μπύρες μετά

Η τέχνη στα οδοφράγματα
Εκεί όπου, τρεισήμισι μήνες τώρα, κυριαρχούν από τη μία η βία και από την άλλη η αντίσταση, η τέχνη παίρνει θέση. Δίπλα στους εξεγερμένους κατοίκους της Κερατέας, που αγωνίζονται ενάντια στη δημιουργία ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, ενάντια στην υποβάθμιση του τόπου τους. Στα οδοφράγματα της λεωφόρου Λαυρίου, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση του μεγαλύτερου Φεστιβάλ Αντίστασης στα ελληνικά χρονικά.

Για όσους γουστάρουν comics

Για μία ακόμα χρονιά, το καθιερωμένο πλέον φεστιβάλ για τα comics, Comicdom Con Athens 2011, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό διεθνείς προσκεκλημένους, την έκθεση “Batman: Yesterday & Tomorrow”, νέους και ανεξάρτητους δημιουργούς, ομιλίες, προβολές και εργαστήρια, το γνωστό πλήρες και ενημερωμένο bazaar με νέους τίτλους από ελληνικές εκδοτικές κόμικς, καθώς και τα μοναδικά βραβεία κόμικς για τους έλληνες δημιουργούς, τα Comicdom Awards...

Eίμαι καταπληκτικός, πολύ με γουστάρω κύριε..

Το σύστημα που απέτυχε, επιβάλλει τα μέτρα


Debtocracy (temp) from ThePressProject on Vimeo.

Μετά από πιέσεις του Musicholic

Aφιερωμένο στον Kώστα! Ανδρέα δεν έχουμε να του το αφιερώσω. Ούτε Κώστα έχουμε αλλά δεν πειράζει...

Χαχαχαχαχα. Πολύ με πάω ώρες ώρες!

Α ρε πατρίδα!


1000 δε θα φτάσουνε!

Ο Γκρίμπιν απαντά στον Χόκινγκ: Το Σύμπαν δημιουργήθηκε από εξωγήινους


Ο πιο διάσημος φυσικός στο κόσμο Στέφεν Χόκινγκ δηλώνει στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Το Μεγάλο Σχέδιο» ότι δεν πιστεύει καθόλου πως το σύμπιαν χρειάζεται ένα Θεό-Δημιουργό. Όμως ο πιο διάσημος διεθνώς αστροφυσικός Τζον Γκρίμπιν (πολλά βιβλία του οποίου έχουν μεταφραστεί και στα ελληνικά, με πιο πρόσφατη τη «Βιογραφία του Σύμπαντος»), πάει ένα τολμηρό βήμα παραπέρα και, σε άρθρο του σε βρετανική εφημερίδα, υποστηρίζει ότι το σύμπαν μας είναι πολύ πιθανό να αποτελεί πράγματι προϊόν «έξυπνου σχεδιασμού»όχι όμως από τον Θεό, αλλά από κάποιον πολύ προηγμένο εξωγήινο -ή μάλλον εξωσυμπαντικό- πολιτισμό.

Αξίζει...

(Spoiler Alert!!!!)Δεν άντεξα Karl, άρπα το!!!!

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

by xray

Zorba the Greek!

Άντε, να σας ανεβάσω εγώ, αλλά πόσο πια;

by xray



Υπέροχο ! ! !
Δεν μπορούσα να φανταστώ  ότι μέσα σε αυτή την αίθουσα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο !  


Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

-Καλημέρα Όλγα μου, σου επισυνάπτω μια παραγγελία για LED. Στείλε τα είτε με τους πυκνωτές είτε με τις κλέμμες. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Τζένη, Μπότση!

Αφιέρωση νο2


Και αυτό εδώ είναι αφιερωμένο απο τον Mits F. σε όλους μας. :)

Αφιέρωση...

Από τον Mits F. στον xray
εγώ απλά το αναμεταδίδω

Καλημέρααα!

Moυστάσα


Blue-Ray

Άααα!Έχω ένα καταπληκτικό αυγό! Μέρες που έρχονται... (Ντροπή να κοροϊδεύουν τον Άκη, ντροπή!)

Διασκευές... pt5

Επειδή πολλές φορές είναι καλύτερες από τα ορίτζιναλ, επειδή συνεχώς βρίσκω ή σκέφτομαι ακόμα περισσότερα κομμάτια, επειδή έχει περάσει η ώρα και δεν υπάρχει κανείς να με συγκρατήσει, αλλά πάνω από όλα επειδή η διασκευή δεν είναι κλοπή και αξίζει να την ακούσεις, ορίστε...


Pink Floyd!!!



Δεν είμαι καλά (καταραμένη θλίψη, ελπίζω να μην φάω τον γλάρο) οπότε… δεν θα γράψω τίποτα. Παραθέτω μόνο ένα σχόλιο από το youtube:
«Who needs drugs when you have Pink Floyd?»

…μιας και πολύς ο λόγος περί… ξέρετε εσείς!







Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Και τίποτα άλλο

Έχουν αρχίσει να με ανησυχούν διάφορα..Πρώτος και καλύτερος ο γλάρος που κάθεται στο παράθυρο μου και με κοιτάει επίμονα!

Έχει μπάλα απόψε, mathepeze ετοιμάσου!

Στηρίζουμε Ημισκούμπριο

Άνετος!

Μπάοκ και δεν είμαι καλά λέμε

Γιατί ρε παιδιά δίπλα από το ηχητικό ντοκουμέντο του Ζωρζ Πιλαλί στο youtube υπάρχει αυτό?

H ανάρτηση δεν πρέπει να είναι κενή!

Όταν ο Kurt Cobain έριξε ο ίδιος την αυλαία...

Η 5η Απριλίου είναι γραμμένη στα ημερολόγια με χρώμα μαύρο. Είναι η μέρα που ο Κurt Cobain σταμάτησε να παλεύει. Είναι η μέρα που οι προσωπικοί του δαίμονες, βρήκαν τον τρόπο να τον λυγίσουν. Είναι η μέρα που με μία καραμπίνα έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Είδωλο για μια ολόκληρη γενιά και όπως αποδείχθηκε και για τις γενιές που ακολουθούν. 17 χρόνια μετά τον θάνατο του και η μουσική που έφτιαξε με τους Nirvana ακούγεται και είναι τόσο φρέσκια όσο τότε.

Το grunge ως μουσική αλλά και ως αντίληψη γεννήθηκε και πέθανε μαζί με τον Kurt Cobain. Μοιάζει απίθανό αλλά είναι αλήθεια ότι ένας τόσο αντισυμβατικός άνθρωπος έγινε το αγαπημένο παιδί της μουσικής βιομηχανίας. 

Μιας και αναφέρθηκε κάπου ο Πιλαλί…



Τζίμης; Ζωρζ; Ψεκασμοί; Ναρκωτικά; Μπορείτε, δεν μπορείτε;   

Βαριέμαι ακόμα και να το κάνω copy paste αυτή τη στιγμή... Απλώς είναι κάτι σαν απάντηση στο "Φεισμπούκο" του Karl...

Ο Μετέωρος Ανθρωπος, του Γιώργου Γραμματικάκη


Οπως απεικονίζεται με ενάργεια στις τηλεοπτικές μας οθόνες, ο πλανήτης Γη και οι περιούσιοί του κάτοικοι βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε διαρκή αναστάτωση. Το σεισμό μεγάλης εντάσεως στην Ιαπωνία ακολούθησε ένα καταστροφικό τσουνάμι που σάρωσε πόλεις και ακτές. Στη συνέχεια τα πυρηνικά εργοστάσια έσπειραν τον εφιάλτη της ραδιενέργειας στη γειτονιά τους, αλλά και σε χώρες μακρινές. Λίγες επίσης εβδομάδες πριν, ένας άνεμος δημοκρατίας -που μπορεί να αποδειχθεί και καυτός λίβας- ξεκίνησε από την Αίγυπτο και κλονίζει ήδη εξουσίες και μακρόβια καθεστώτα. Στην τελευταία εκδοχή των γεγονότων, ένα καθεστώς τυραννικό αλλά και πλούσιο στη Λιβύη απειλείται από μια θολή λαϊκή εξέγερση. Η λεγόμενη «Δύση» προσπαθεί -όπως πάντα- να προασπίσει τα συμφέροντά της με ανθρωπιστικά προσχήματα.
Τα συμπεράσματα που μπορούν να αντληθούν από τον ειδησεογραφικό αυτό καταιγισμό είναι νομίζω σημαντικά. Μια σύντομη λοιπόν καταγραφή τους θα βοηθήσει τον «χωροχρονικό» προβληματισμό του αναγνώστη.

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον xray επειδή του αρέσει ο Τζίμης και επειδη κερδίζει τον mathepeze στο poll (xaxa)

Θεωρία της Θείας Απόγνωσης

Despairing God Theory (DGT), Despairianism, Απογνωσιασμός, Θεωρία της Θείας Απόγνωσης, Θεωρία του Συναρπαστικού Σύμπαντος

Η Φυσική και γενικότερα η Επιστήμη, δεν ασχολείται με την ύπαρξη του Θεού. Κανένα Κοσμολογικό Μοντέλο, που σέβεται τον εαυτό του, δεν εισάγει τον Θεό στις εξισώσεις του ή προϋποθέτει την ύπαρξή του, ως αρχική συνθήκη, στις υποθέσεις του. Ουσιαστικά, η Θεωρία του Απεγνωσμένου Θεού αποτελεί μετεξέλιξη της φιλοσοφικής θεωρίας του Δεϊσμού (Deism). Η κρατούσα κοσμολογική θεωρία του Big Bang θεωρεί ότι το Σύμπαν άρχισε να υπάρχει πριν από 14 δισεκατομμύρια έτη, περίπου, και αναδύθηκε από μία μοναδικότητα (δηλ. ένα σημείο στο οποίο βρισκόταν συγκεντρωμένη όλη η Συμπαντική Ενέργεια, την χρονική στιγμή 0). Αν και κανείς δεν γνωρίζει πως συγκεντρώθηκε στο σημείο αυτό όλη αυτή η ενέργεια (μερικές νεότερες θεωρίες πρεσβεύουν ότι υπάρχει μία άπειρη σειρά από διαδοχικές Μεγάλες Εκρήξεις και Μεγάλες Συρρικνώσεις) ωστόσο, το σίγουρο είναι, ότι μετά την Μεγάλη Έκρηξη η «χείρα του Θεού» δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην εξέλιξη του Σύμπαντος και όλα εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις μαθηματικές εξισώσεις της Φυσικής. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν νεότερες κοσμολογικές θεωρίες σύμφωνα με τις οποίες η Συμπαντική Ενέργεια είναι μηδενική οπότε έτσι η ύπαρξη του Θεού ωθείται και πέραν του Big Bang.


Μουσικό Διάλειμμα

by xray

Ανεπανάληπτο ματς - Τρομερός εκφωνητής

Απίστευτοι οι μπόμπιρες

Για δώσε λίγο κιθάρα!!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Είναι μερικές φορές που νομίζω ότι έχω βρει την ιδανική φράση για τίτλο! "Τι λες ρε μαλάκα?"


Τον απάτησε με συμπαίκτη του!
Στις 12 Νοεμβρίου 2010, η Αλεχάντρα Νας γέννησε το τρίτο παιδί της οικογένειας, τον Ματέο Τζόελ Νας και αργότερα την ίδια μέρα, ο Στιβ το γιόρτασε με 28 πόντους, 14 ασίστ και 7 ριμπάουντ απέναντι στους Κινγκς.
Μια μέρα μετά, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό του και ότι ήταν σε διάσταση τους τελευταίους μήνες. Όλοι παραξενεύτηκαν, αλλά για όλα υπάρχει εξήγηση.
Το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2001 και παντρεύτηκε το 2005 είχε ακόμα δυο δίδυμες κόρες, αλλά το τρίτο παιδί της οικογένειας δεν είχε για πατέρα τον Καναδό σούπερ σταρ.
Το μωρό που γεννήθηκε είναι μαύρο και όπως αποδεικνύεται ο πατέρας είναι ο πρώην συμπαίκτης του Νας, Τζέισον Ρίτσαρντσον ο οποίος την εποχή που ανακοινώθηκε το διαζύγιο δόθηκε ανταλλαγή στους Ορλάντο Μάτζικ!

Best Signs...



Tricky Free Kicks!

Έτοιμο το νέο γήπεδο του ΠΑΟ!!!

by xray

Σχεδόν έτοιμο το νέο γήπεδο της ιστορικής ομάδας, περιμένει τους παίκτες της για να ξεδιπλώσουν μέσα του όλο το ταλέντο και τις φιλοδοξίες τους για πρωταθλήματα εντός και εκτός (Ελλάδας, όχι γηπέδου). Ο πρόεδρος δήλωσε συγκινημένος, 'Χαλάλι τα λεφτά που δώσαμε! Το αποτέλεσμα άξιζε κάθε κόπο και αναμονή. Τώρα πια δεν υπάρχει τίποτα να μας εμποδίζει να φτάσουμε τους στόχους μας…
Το γήπεδό μας αποτελεί ένα στολίδι για τη χώρα μας, που άνετα πια μπορεί να φιλοξενήσει ομάδες του επιπέδου μας.
Να σημειωθεί ότι το αρχιτεκτονικό γραφείο που υλοποίησε την κατασκευή του γηπέδου, λέγεται ότι θα αναλάβει να φτιάξει και το γήπεδο της ΑΕΚ αμέσως μετά.


Ε Ναι ρε Παίχτη μου

Ο αμπλαούμπλας χορευτής εν δράση!





Φεισμπούκο!

Facebook


Στατιστικά αν το δεις, μέσα στα 600 εκατομμύρια χρηστών θα υπάρχουν και κάποιοι ενοχλητικοί. Εμείς τους χωρίσαμε σε συνομοταξίες…
Καλό το Facebook, δε λέμε, αλλά τον τελευταίο καιρό αρχίζει ελαφρώς να μας χτυπάει στην πίσω πλευρά του κρανίου. Λογική και επόμενη η ταπιροκρανίαση, δεδομένου ότι μαζευτήκαμε πολλοί. Μέσα στα 600 εκατομμύρια νοματέους που απαριθμεί πλέον το δημιούργημα του Zuckerberg, θα υπάρχουν και κάποιοι αχώνευτοι, ενοχλητικοί ή απλά βαρετοί. Όπως:

Ένας κι Ένας και Μουσικό Διάλειμμα από τον Pol!

Είπαν...


Φτάσαμε τις 4000 αναρτήσεις. Σήμερα αργά το απόγευμα είναι ο καθιερωμένος ψεκασμός. Και τίποτα άλλο.

Μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι σοβαρός, αλλά δεν μπορείς να προσποιηθείς ότι είσαι αστείος.
Sacha Guitry, Γάλλος συγγραφέας

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου φαίνεται απ' αυτό που θεωρεί αστείο.
Βόλφγκανγκ Γκαίτε, Γερμανός Ποιητής

Μέσα στο χιούμορ βρίσκει κανείς τον αστεϊσμό ενός ανθρώπου που είναι σπάνια ευδιάθετος και ποτέ ευτυχισμένος.
Mark Twain, Αμερικανός συγγραφέας

Η μυστική πηγή του χιούμορ δεν είναι η χαρά, αλλά η λύπη.
Ουίνστον Τσώρτσιλ 

Άμα είσαι εξωγήινος

Προσοχή! Αυτό που φοράει η κοπελιά δεν είναι jeans. Είναι ζωγραφιά. Έχει ποπο για ζωγραφιες. Και το μηχανάκι ωραίο είναι, αλλά προτιμώ την ζωγραφιά.


30 χρόνια laptoks, εεε laptops

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν γενέθλια, αφού κλείνουν την Δευτέρα, (04.04) τα 30 τους χρόνια! Ο "Osborne 1" "γεννήθηκε" στο San Fransisco της California και "πατέρας" του ήταν ο Adam Osborne.


Ο Adam Osborne, δημοσιογράφος και συγγραφέας βιβλίων, άρχισε να καταπιάνεται με αυτό που πραγματικά τον ευχαριστούσε και τον έκανε δημιουργικό: την τεχνολογία. Μάλιστα, για αρκετούς μήνες η εταιρία στην οποία εργαζόταν αναπτύχθηκε μεραγδαίο ρυθμό. Όμως η κακή διαχείριση της την οδήγησε στηχρεοκοπία1,5 χρόνο μετά.

BBC BOOK CHALLENGE....HOW MANY HAVE YOU READ?




The BBC reckons most people will have read only 6 of the 100 books here.


LET'S PROVE THEM WRONG










 
Artist:
Andre Martins de Barros – The Man In The Books


Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Μοναδικός, για όσους δεν τον γνωρίζετε! Το video παίζει με τα πολλά...

Για να σοβαρευτούμε… υπάρχουν λύσεις…

Τουλάχιστον ως …πρόταση!!!


Ένα εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών, που στην ουσία αποτελεί αναβάθμιση ενός προϋπάρχοντος που λειτουργούσε επί πενήντα (50) χρόνια στα περίχωρα της Κοπεγχάγης. Όχι σε κάποιο αζήτητο, ή ακατοίκητο μέρος, αλλά στα περίχωρα της πρωτεύουσας!
Η κυβέρνηση της Δανίας αποφάσισε να προκηρύξει ένα διαγωνισμό για τον εκσυγχρονισμό του προϋπάρχοντος εργοστασίου και με την αποτελεσματικότητα και τη φαντασία που διακρίνει τους Σκανδιναβούς, προέκρινε την λύση που βλέπετε. Ένα εργοστάσιο που αποτελεί αξιοθέατο της πόλης, αλλά και που σχηματίζει μια τεράστια (1500 μέτρα) πίστα σκι, που έχει χώρους αναψυχής διάσπαρτους εδώ κι εκεί και που μεταξύ άλλων, το βράδυ, φωτίζει τα δαχτυλίδια του καπνού που βγαίνουν από την καμινάδα του, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.


Ντόμη, Ντττρόμη, Ττττρώμη, Ντρρρόμοι, Δρόμοι! Nα παίζει το τρανζίστορ τ΄ Αμερικάνικαααααα!


Άλλο ένα αφιέρωμα με ταξιδιάρικες φωτογραφίες υπέροχων δρόμων απ’όλο τον κόσμο…

The Leader!

Ορίστε! από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες φαίνεται ο πραγματικός ηγέτης!
(Προσέξτε τις ρίγες στη μεγεθυμένη φωτογραφία)




















 

Ντοκιμαντέρ για τον Slavoj Zizek! (Trailer)


Μπορείτε να βρείτε το πρώτο από τα επτά video του ντοκιμαντέρ εδώ, και κατ' επέκταση τα υπόλοιπα έξι!
Διαβάστε για τη ζωή και το έργο του Zizek εδώ.




THE CLASH


By Musicholic

Οι Clash δημιουργήθηκαν το 1977 και αποτέλεσαν το πιο ταλαντούχο punk συγκρότημα της γεννιάς του.Το συγκρότημα ξεχώρισε αμέσως για την επαναστατικότητα και την αντιδραστικότητα των στίχων του,εμφανώς πολιτικοποιημένη σε ένα Λονδίνο που χρειαζόταν ενα ξέσπασμα για να γεμίσει ξανά ιδέες κι όπως πολυ εύστοχα είπαν οι Cockney Rejects  σε πρόσφατη συνεντευξή τους’’ο κόσμος γνώρισε το punk απο τους Sex Pistols,αλλά το οτι ακούει punk ως σήμερα το χρωστάει στους Clash’’.

Τι; Eπέμβαση των δυτικών και στην Ακτή Ελεφαντοστού? και στο Κονγκό? και...?


Περίπου χίλιοι άνθρωποι σκοτώθηκαν ή αγνοούνται στην πόλη Ντουεκουέ στη δυτική Ακτή του Ελεφαντοστού, ανακοίνωσε η μη κυβερνητική οργάνωση Caritas. Σύμφωνα με την οργάνωση, η σφαγή έγινε στη συνοικία Καρφούρ της πόλης αυτής που ελέγχουν οι δυνάμεις του Αλασάνε Ουατάρα, του αναγνωρισμένου από την διεθνή κοινότητα προέδρου της Ακτής Ελεφαντοστού. Οι γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις κατέλαβαν το αεροδρόμιο του Αμπιτζάν.

Μουσικό Διάλειμμα

Διασκευές... pt4

Λοιπόν... Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εδώ και 2 μέρες ο Bob με ακολουθεί όπου πάω... Και μου λέει ότι θα με διώξει από το blog αν δεν ανεβάσω κάτι... Μπορεί να έχω κάνει τις προσπάθειες μου να τον εξαγοράσω με κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθώ να τρέμω από φόβο στην ιδέα και μόνο ότι οι απειλές του θα γίνουν πραγματικότητα... Γι' αυτό λοιπόν συνεχίζω (και μόνο ;) )

E ναι ρε παίχτη μου...

First touch 600!

Υπεραξία...

Μετά φταίει ο Δαρβίνος!

Ναζί: Μαστουρωμένοι για να έχουν θάρρος

Η προπαγάνδα του Χίτλερ υπογράμμιζε την αξία του να είναι οι στρατιώτες αθλητικοί και υπέρμαχοι της καλής φυσικής κατάστασης ενώ στην πραγματικότητα η υπερδραστηριότητά τους οφειλόταν στο γεγονός ότι έπαιρναν ναρκωτικά.