Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Οι 10 ισχυρότεροι σεισμοί από το 1900

1960, Χιλή. 9,5 Ρίχτερ, 5.700 νεκροί (61 νεκροί στη Χαβάη και 130 στην Ιαπωνία).
1964, Αλάσκα. 9,2 Ρίχτερ, 100 νεκροί.
2004, Σουμάτρα (Ινδονησία). 9,1 Ρίχτερ, 228.000 νεκροί και 42.000 αγνοούμενοι.

Ιαπωνία 8.9 Ρίχτερ και Τσουνάμι

Ο μεγέθους 8,9 βαθμών σεισμός προκάλεσε επίσης ένα τεράστιο τσουνάμι που παρέσυρε κτίρια,σπίτια και αυτοκίνητα κατά μήκος των βορειανατολικών ιαπωνικών ακτών ενώ έσπειρε πανικό σε όλα τα κράτη που βρίσκονται στη λεκάνη του Ειρηνικού.

Parov Stelar & band Hellenic Tour – Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων


Για το λόγο ότι αρκετοί εδώ γουστάρουν Parov Stelar, ο Musicholic βοηθάει τους fan καθώς ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων μέσω διαδικτύου που αφορούν τις συναυλίες των Parov Stelar & band. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας μέσα απο το παρακάτω link.

http://www.tickethour.com/parov-stelar-tour_se_2000855.html
Σύντομα θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων στα καταστήματα.

Και τώρα τι θα γίνει στις 25 Μαρτίου;

Σε συμφωνία για την επιμήκυνση του ορίου αποπληρωμής των δανείων των 110 δισ. ευρώ στα 7,5 χρόνια και μείωση 1% του επιτοκίου από  το 5,2% σε 4,2% (αποτέλεσμα της μείωσης του επιτοκίου είναι 6 δις.καθόλου άσχημα) κατέληξαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες χτές στη σύνοδο που πραγμοτοποίησαν.

Tango, Bolero and Reggae...

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Πάρτε μια γεύση απο το Μάκη το ροκά για ένα γρήγορο ρετουσάρισμα αξιών και προτεραιοτήτων!

"Αυτό ο καθένας μπορεί να το πάθει, αν εμένα μου έλεγες πριν απο 10 χρόνια οτι θα βρεθεις στο ψυχιατρείο, δεν θα το πίστευα, θα σου 'λεγα πλάκα μου κάνεις."

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Πέδρο Πάεζ: Συνέντευξη στον Στ. Κούλογλου (Όσον αφορά το πρώτο video της ανάρτησης, καλό θα ήταν στο Συνασπισμό μετά απο κάθε συνέδριο να πηγαίνετε όλοι μαζί οι σύνεδροι στην Ευρωγνώση!)



Δεν υπάρχει ούτε μία επιτυχημένη ιστορία που να περιλαμβάνει πολιτικές λιτότητας» βεβαιώνει ο Πέδρο Πάεζ, οικονομολόγος και πρώην υπουργός του Ισημερινού. Ο κ. Πάεζ, που βρέθηκε στην Ελλάδα με αφορμή το Διεθνές Συνέδριο για το Χρέος και την Ευρωπαϊκή Αριστερά, μιλά στον Στέλιο Κούλογλου για την αντιμετώπιση του χρέους στον Ισημερινό και προτρέπει τους Έλληνες να βρουν τις δικές τους λύσεις, αξιοποιώντας γόνιμα τις εμπειρίες από τις διάφορες περιοχές του κόσμου.

Θάνατοι χωρίς στέγη στην Αθήνα



Άστεγος άνδρας εντοπίζεται νεκρός στη συμβολή των οδών Μαυροματέων και Χέυδεν, την Πέμπτη το μεσημέρι. Ήταν γνωστή φυσιογνωμία στο Πεδίον του Άρεως. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς αντίστοιχος θάνατος σημειώθηκε στο άλσος του Θησείου την Τετάρτη και αποδόθηκε στο κρύο και τις κακουχίες. Έως και την Παρασκευή το απόγευμα δεν είχαν διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του δεύτερου θανάτου, ο οποίος ωστόσο με τη σειρά του δεν προκαλεί εντύπωση.

Η ελληνική κρίση ως εκδοχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και της κρίσης της ΟΝΕ


Η εισήγηση του Γιάννη Μηλιού στο Διεθνές Συνέδριο «Δημόσιο χρέος και πολιτικές λιτότητας στην Ευρώπη: Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Αριστεράς», που διοργανώνουν το Κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, ο Συνασπισμός και το Ινστιτούτο Πουλαντζάς
 
Του Γιάννη Μηλιού

Αφού τα έχουμε δει 1.000.000 φορές, ας τους κάνουμε και ένα αφιέρωμα...Friends-part1

Έψαχνα για πολλή ώρα να βρω το καταλληλότερο video για να ξεκινήσω αλλά δεν μπορούσα να καταλήξω... Ελπίζω ότι τα bloopers του Joey είναι μια καλή αρχή... Αν σας αρέσει η σειρά, αξίζει να δείτε όλο το video...



Sry για την ποιότητα του video, αλλά...

Μια ατάκα μετά την άλλη!

-Δε βλέπετε εδώ στη σημαία τον άνθρωπο αυτόν που απεικονίζεται?
-Ποιος είναι, ο Τζιοβάνι?
-Μα, μα είναι δυνατόν να είστε τόσο άσχετος, ποιος Τζιοβάνι κύριε, αυτός είναι ο μεγαλύτερος επαναστάτης του αιώνα μας, ο Τσε Γκεβάρα...
-Άσε μας ρε αδελφέ, τι Τσε Γκεβάρα και Τσου ρε Λάκη, ένας είναι ρε ο επαναστάτης, ο Μητσοτάκης!



ps1: Α ρε Κανάκη πως ήσουν και πως έγινες...
ps2: Ελπίζω να μη γκαντεμιάσω το blog με τον γρουσούζη...
ps3: Μα είναι δυνατόν τόσο καιρό να μην έχει ανέβει ούτε ένα σκετσάκι ΑΜΑΝ? Δεν είναι...

Όργιο από Μπάντα Χάλκινων Πνευστών ή αλλιώς… Fanfare!!!

Fanfare Ciocarlia


















Τέλεις ένα cd? Έχω Βέρτη έχω Ζήνα έχω Τερζή έχω Γιαννιά έχω Κοκκίνου απ' όλα έχω

Συγγνώμη, αλλά κάτι μου θύμισε και δεν άντεξα να μην το βάλω...


Ελληνοφρένεια OST

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Μουσικό Διάλειμμα

Φανταστικές φωτογραφίες του ήλιου από το διαστημικό λεωφορείο 'Discovery'

Χθες το βράδυ το διαστημικό λεωφορείο 'Discovery' έκανε την τελευταία πτήση του και προσγειώθηκε στο κέντρο διαστημικών πτήσεων 'Κένεντυ' της Nasa. Κατά την προσέγγιση του στη Γη θα περνούσε από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου για 0,2 δευτερόλεπτα θα είχε την καλύτερη δυνατή θέα του ήλιου...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!


Το σύστημα Καμίνη έδωσε τη δημοσιότητα μία λίστα με "τους μισθούς" δημοσιογράφων, που απέλυσε. Με αφήνει παγερά αδιάφορη η απόλυσή μου, την οποία αναμένω, ασμένως , να μου κοινοποιηθεί. Ο κ.Καμίνης νομίζει ότι έτσι μου "ανταπέδωσε" τα άρθρα που έγραψα προεκλογικά, για την πολιτεία του, στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ . Αλλά δεν θα άλλαζα ούτε μία λέξη. Αντίθετα, θα πρόσθετα, ότι το ήθος του κυρίου είναι τραγικά ανύπαρκτο. Σκεφθείτε ότι ανάγκασε τον κ. Προβατά να παραιτηθεί, τον άνθρωπο, που τον πήγε στον Φ.Κουβέλη και τον έκανε -μαζί με τον κ. Αναγνωστόπουλο- δήμαρχο. Σήμερα, δεν βγαίνει στο τηλέφωνο στον κ. Φ.Κουβέλη. Οπως είπε παλαιό στέλεχος της Αριστεράς -και νυν βουλευτής ΠΑΣΟΚ- " Μας προέκυψε κάτι ανάμεσα σε Βασιλιά Λουδοβίκο και πρόεδρο Σαρτζετάκη". Τώρα, ο τέως συνήγορος του πολίτη διαρρεέει προσωπικά δεδομένα συντακτών και μάλιστα αλλοιωμένα. Ομως η αμοιβή μου, την 1η Ιουλίου 2010 ήταν 2.010,90 ευρώ. με "μπλοκάκι". Από τον Ιούλιο και μετά έπαιρνα ακόμη λιγότερα, γιατί ζήτησα να γίνονται κρατήσεις για τα ταμεία μας.

Τσουνάμι στην Ιαπωνία

Μουσικό Διάλειμμα

and now for something completely different...

Όταν συνδυάζεις τους NoFX, με τους Lagwagon, με τους No Use For a Name κ.ο.κ. αυτά παθαίνεις...


Οι Me First and the Gimme Gimmies είναι ένα συγκρότημα που αποτελείται από κάποιες από τις μεγαλύτερες μορφές της σύγχρονης punk rock.

I don't know if my windows 95 installation guide thought I was rad, but this is what I got when graphic and sound drivers came in!

Easy rider... άντε γιατί παρα σοβαρέψαμε...

Family Guy is The Office!


Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Καλοί οι Dropkick Murphy's αλλά σαν το αγγλικό oi δεν είναι

by Musicholic

Και μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα, δεχτήκαμε το παρακάτω e-mail..Έτσι στρειτ να πούμε, ακριβώς όπως το ποστάρουμε....


Μεγαλύτερη αξία η ζωή των λαθρομετανάστες από τους νησιώτες έλληνες ?
Έτσι ξεκινά ο Θούρειος των Σποράδων και συνεχίζει μοναδικά...Δεν λέμε, ένα δίκιο το ΄χεις ρε πατριώτη αλλά σοβαρά τώρα, "σκεφτόσαστε απόσχισει απο το ελληνικό κράτος?"


O Νανόπουλος πήρε αυτά τα μπλε τα χαπάκια τα Mitsubishi...


«Το τέλος της Γης πλησιάζει»
Δεν υπάρχει μόνο ένα, αλλά πάρα πολλά σύμπαντα, ίσως και μπροστά στη μύτη μας, χωρίς όμως να τα βλέπουμε, όπως επίσης δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πιθανότατα ζούμε σε δέκα διαστάσεις, τονίζει ο Δημήτρης Νανόπουλος. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο μέλλον να δημιουργούμε σύμπαντα στο εργαστήριο

-Έλα ρε. Όλα καλά; Τι έκανες σήμερα; -Tίποτα μωρέ, μαλακίες. Πυροβολούσα λάμπες, γλυφιτζούρια και κηρομπογιές και τα 'βγαζα φωτογραφία..


Οι φωτογραφίες υψηλής ταχύτητας είναι τόσο εντυπωσιακές, αποθανατίζοντας αυτό που δεν μπορεί να δει το μάτι. Απολαύστε μερικά απίστευτα παραδείγματα…

An old man shares his life story...

Προτείνω σε όλες τις γυναίκες να το δουν προσεκτικά,
μα... πιο πολύ στη καλύτερη μου φίλη…  μήπως και ξυπνήσει…  

Ομόηχα…
































Μουσικό Διάλειμμα

Δείτε το.. Απλώς δείτε το.. Ήχος και εικόνα τα λένε όλα...



Πιστεύω ότι, για κάποιο λόγο, θα σου αρεσει Karl!!

(Never) Forgetting Sarah Marshall


Μια ταινία...Μία ανακάλυψη (Mila Kunis!)...
Δύο χρόνια πριν πήγα στον Badstuber με μια ταινία που λεγόταν Forgetting Sarah Marshall... Ένας θεός ξέρει γιατί...

Που να τρέχει τώρα η Λάσσυ???

Αν βαριέστε (ντροπή σας!!!) δείτε από το 2:45 και μετά... Αλλά κρίμα είναι...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Strokes...Upcoming...

Το single των Strokes από το νέο δίσκο τους που έρχεται στις 21/3!
Στη μια εβδομάδα που έχει ανέβει στο youtube έχει φτάσει τα 1.260.864 views!

Επιστολή της οικογένειας του Λάμπρου Φούντα

Η επιστολή στάλθηκε από το δικηγορικό γραφείο "ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ". Το κείμενο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΘΕΙΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΤΗΝ 10-3-2011.
Η ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

1.  Η οικογένεια του Λάμπρου Φούντα σχετικά με την πορεία στις     10-3-2011 στη Δάφνη, δηλώνει:
α) Ο Λάμπρος δεν ανήκε σε κανένα. Ήταν «ο εαυτός του». Μοναχικός και εξαιρετικά επιλεκτικός στις προσωπικές σχέσεις του, προτάσσοντας για αυτόν την ποιότητα και το ήθος.
β) Ήταν αντιεξουσιαστής, αγνός και ανήσυχος για τα κοινωνικά και εθνικά μας θέματα. Η Υπηρεσία του στην Πολεμική Αεροπορία αποτελεί παράδειγμα της ευρύτητάς των αντιλήψεων του. Ο Λάμπρος δεν ήταν απ’ αυτούς που «μουτζώνουν» την πατρίδα.

Για να μην έχουμε ψευδαισθήσεις...


Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, είναι αυτό ποδόσφαιρο με το οποίο ασχολούμαστε; Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε, ρε παιδιά; Σκεφτείτε μόνο ότι από την ώρα που τελείωσε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό προ τριών εβδομάδων και κρίθηκε οριστικά το πρωτάθλημα, πάψαμε ουσιαστικά να μιλάμε για μπάλα.

Απλώς αναλογιστείτε για τι ακριβώς συζητάμε; Εισαγγελείς, δικαστές, αγωγές, μηνύσεις, Αστυνομία, ντου, μολότοφ, ξύλο, τραμπουκισμοί, διαιτητικά εγκλήματα, πορείες, συλλαλητήρια κ.ο.κ. Αλήθεια, πού πήγε το ποδόσφαιρο; Και μη μου πείτε ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο, διότι να’ ναι καλά η τηλεόραση που μας δείχνει πώς είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Το ακριβότερο tweet όλων των εποχών από τον Charlie Sheen!



Ο χαμός που έχει προκαλέσει ο Charlie Sheen στο Twitter, με περίπου 2.500.000 ανθρώπους να τον ακολουθούν μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, δε θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορες τις διαφημιστικές εταιρίες από το να εκμεταλλευτούν όσο μπορούν αυτή τη φρενίτιδα.


Δηλαδή εσύ τι είσαι, ο Μάγκας;;;

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ---ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΠΙΑΣΕΙ" ΕΛΕΓΚΤΗΣ--- ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ---

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ…. ΤΙ ΚΑΝΩ?
ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ…..

---ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΑΣΑ,ΟΑΣΘ,ΗΛΠΑΠ---

  •     Συνεχίζω να μην πληρώνω εισιτήριο, μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα αιτήματα μας.

  •     Δεν δίνω τα στοιχεία μου στον ελεγκτή, παρά μόνο αν μου τα ζητήσει οποιοσδήποτε αστυνομικός (ακόμα και εκτός υπηρεσίας), πταισματοδίκης ή ειρηνοδίκης, που θα βρίσκεται ή θα έλθει στο λεωφορείο.
  •     Δεν είμαι υποχρεωμένος να περιμένω την άφιξη της αστυνομίας.
  •     Δεν πηγαίνω σε καμία περίπτωση, με την θέλησή μου, στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τον ελεγκτή.
  •     Ζητάω από τον οδηγό ν’ ανοίξει την πόρτα στην επόμενη στάση και από τον ελεγκτή να με αφήσει να κατεβώ και του δηλώνω ρητά, ότι δεν επιθυμώ να παραμείνω στο λεωφορείο.

Ένα τραγουδάκι έτσι, ανάλαφρο

Γύρισε ολόκληρη ταινία με το I-phone 4 !!

by Xray
Ολόκληρη (καλά, εντάξει, μεσαίου μήκους) ταινία με τηλέφωνο!
Ο Park Chan wook, διάσημος Κορεάτης σκηνοθέτης, (ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών στο χώρο κατά τη γνώμη μου, ψάξτε τις ταινίες του), γύρισε την τελευταία του ταινία Paranmanjang, με ένα iPhone 4. Ναι, καλά διαβάσατε, μια ταινία 30 λεπτών, που βγήκε στους κινηματογράφους, γυρίστηκε αποκλειστικά με ένα iPhone. Το υπόλοιπο μέρος της προετοιμασίας κλπ, έγινε κανονικά, αλλά οτιδήποτε αφορούσε εικονοληψία, ακόμα και φωτογραφίες και δοκιμαστικές λήψεις, αλλά και το trailer φυσικά της ταινίας, όπως και το storyboard, έγιναν όλα μόνο με το τηλεφωνάκι της μηλίτσας.




imdb

Αύριο θα δώσει συνέντευξη και ο Μπέος

Ε ρε πλάκες















Κατάσταση ανθρώπου τώρα...

Τι είπε ο Κούγιας για τον Μπέο στον sentra fm

Δεν βάζω φώτο του σιχαμένου του Κούγια :P
Για τον Αχιλλέα Μπέο: «Ορίζει όποιον διαιτητή ήθελε σε όλες τις κατηγορίες. Κι εγώ νόμιζα πως το κύκλωμα περιορίζεται στη Β' και Γ' Εθνική και δεν πίστευα πως στήνονταν και η SuperLeague. Αλλά αυτό αποδεικνύεται από τις κασέτες. Είτε λόγω χρημάτων είτε μέσω τρομοκρατήσεων, είναι τελείως διεφθαρμένη η διαιτησία. Το απόγευμα θα έχετε ολοκληρωμένη άποψη».

Για το ηχητικό που κυκλοφορεί στο Internet από χθες το βράδυ: «Αυτό που άκουσα είναι λογοκριμένο. Είναι αναμφισβήτητο πάντως πως είναι ο Αχιλλέας Μπέος».

Για την απόφασή του να τα βγάλει όλα στη φόρα: «Αφού κανείς άλλος δεν το κάνει, θα το κάνω εγώ το μεσημέρι. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω τις δυνάμεις του ποδοσφαίρου πριν φτάσω σε αυτό το σημείο».

Και όμως, έπεσε και δεν έπαθε και τίποτα! Τρομερό video!

Ιδέες...

by Mits_F

Να γιατί πρέπει να πάρετε σκύλο ΤΩΡΑ!


Ευχαριστούμε την Ρίκο!

Μουσικό Διάλειμμα

Uninstalling Dictators


Έφηβος μήνυσε κυβέρνηση



Έφηβος κινείται δικαστικά κατά Πολιτείας της Αυστραλίας  επειδή δεν γνωρίζει ανάγνωση και μαθηματικά. Διεκδικεί αποζημίωση για τις οικονομικές απώλειες που θα έχει μελλοντικά λόγω του χαμηλού μορφωτικού του επιπέδου
 Μπορεί να μην γνωρίζει γραφή και ανάγνωση στα 15 του χρόνια, αλλά έχει το σθένος να μηνύσει το κράτος και συγκεκριμένα το υπουργείο Παιδείας της Βικτώριας, διεκδικώντας αποζημίωση για το γεγονός ότι είναι ουσιαστικά αγράμματος.

Αυτοί δεν ασχολούνται με Κούγια, κασέτες, Μπέο και τα λοιπά

Αλλά και πάλι μωρή Άρσεναλ, τι ματς ήταν το χτεσινό;


19-0 λοιπόν οι τελικές, 70-30 η κατοχή, 717-195 οι πάσες. 
Η Μπαρτσελόνα, έπαιξε ΠΑΛΙ το ποδόσφαιρό της, μάγεψε σε πολλές στιγμές (αποκορύφωμα η τρίπλα του Μέσι στον -πολύ καλό- Αλμούνια, αλλά και οι κάθετες που έβγαιναν κατά κόρον στον Άλβες) και επικράτησε με το φτωχό σε σχέση με τις ευκαιρίες που έβγαλε, 3-1. Κρίμα για την Άρσεναλ και για τον προπονητή της, που κατέβηκε στην Βαρκελώνη με πούλμαν μπροστά στην εστία της. Κατέβηκε και με νεύρα και όρεξη για ξύλο και καθυστερήσεις, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τις 2 κάρτες στον Φαν Πέρσι (δικαιότατες αλλά λίγο αυστηρή η δεύτερη). Ο Μπουσάκα δεν είδε και ένα πεναλτάκι στον Μέσι, αλλά εντάξει, αδιάφορος. 

Διαβάστε σήμερα στο Φίλαθλο!

Κλικ για μεγένθυση

Everything is a Remix...1

Before I Die…

Να και η κασέτα για την οποία μίλαγε ο Κούγιας

17 Χρόνια μετά - Μελίνα Μερκούρη

By Xrisa-fi

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Favela...

A different view


By Musicholic

MANU CHAO


By Musicholic

To 2001 έγινε το σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς χωρίς ποτέ ο ίδιος να το επιδιώξει, η συναυλία του στη Γένοβα λίγο πρίν την πορεία και την τραγική κατάληξη με τη δολοφονία του Carlos,τον κατέστησε στα μάτια των διαδηλωτών ως το soundtrack ενός κινήματος που εναντιωνόταν στους ισχυρούς της γης.Μέσα απο τους στίχους των τραγουδιών του μιλά για αγάπη,για την ζωή στο περιθώριο,για την ελευθερία και την μετανάστευση.

Tangossa...

Bahama Soul Club… Pat Appleton &… bossa smells funky!

Ο Χρυσός Αργεντινός…


Γι αυτό ευθύνεται ο Karl, η γροθιά και τα  Ημερολόγια…
Εργασιομανής και ταλαντούχος. Ο λόγος για τον συνθέτη Gustavo Santaolalla, ένας από τους καλλιτέχνες στους οποίους οφείλεται η διεθνής άνθηση της λατινοαμερικάνικης κουλτούρας τα τελευταία χρόνια. Μουσικός, παραγωγός, συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής, ερμηνευτής, περισσότερο από όλα αυτά όμως… καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί πολλές φόρμες για να εκφράσει τη δημιουργικότητά του. Δύο φορές βραβευμένος με το βραβείο Oscar Καλύτερης Μουσικής για τις ταινίες Brokeback Mountain και Babel.

Ο Πόλεμος των Άστρων!!!Περίπου...

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Γροθιά στο στομάχι..

Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας

Πέθανε ο συνταξιδιώτης του Τσε, Αλμπέρτο Γκρανάδο



Ο Αλμπέρτο Γκρανάδο, ήταν ο άνθρωπος που συντρόφεψε στα νεανικά ταξίδια του με μια μοτοσικλέτα, τον Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. Οι δύο φίλοι περιπλανήθηκαν στις οροσειρές αλλά και τις πόλεις των Άνδεων, μια περιπλάνηση που μεταφέρθηκε και στη μεγάλη οθόνη. Ο Αλμπέρτο Γκρανάδο άφησε την τελευταία του πνοή στην Κούβα το Σάββατο, σε ηλικία 88 ετών.

Μουσικό Διάλειμμα

The Invisible Wall

Πινόκιο εσύ Super Star


By Xrisa-fi

Όταν τα κορίτσια ήταν μικρά και πίστευαν στα παραμύθια, ήθελαν να γίνουν κάτι σαν τη Χιονάτη ή σαν τη Σταχτοπούτα, ανάλογα το χρώμα μαλλιών που είχαν και τον πρίγκιπα που φιλούσε καλύτερα. Απ’ την άλλη όταν τα αγόρια ήταν μικρά, ήθελαν να γίνουν δυνατοί όπως ο Batman ή αλήτες όπως ο Aladin. Κορίτσια και αγόρια, θα συμφωνήσουν ότι ο  Lion King είναι το παραμύθι που δεν έχει φύλο και χρόνια αργότερα θα ξαναδούν, στην προσπάθεια τους να νιώσουν ότι ο χρόνος μπορεί και σταματά. Και ενώ η Disney μας έδωσε εντελώς λάθος εικόνα για το πώς είναι η αγάπη μακριά απ’ τα παραμύθια και για το πώς είναι μια αγουροξυπνημένη μα πάντα τέλεια χτενισμένη πριγκίπισσα, τόσα χρόνια μετά αναρωτιέμαι γιατί κανένα παιδάκι  δεν ήθελε να είναι ο Πινόκιο, γιατί κάνεις δεν ήθελε να μοιάσει σ’ αυτήν τη ξύλινη μαριονέτα?

Τεχνολογία μέλλοντος