Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Οι (πολύ) σέξι προπονητές


Ο Δεκέμβριος, εκτός από τελευταίος μήνας κάθε έτους, είναι και αυτός στον οποίο (συνήθως) κυκλοφορούν τα ημερολόγια της επόμενης χρονιάς. Από τα κλασικά σέξι ημερολόγια με όμορφες κυρίες, από εκείνα με σπέσιαλ αφιερώματα (ιστορικά, κοινωνικά, αθλητικά κ.τ.λ.) ή εκπληκτικές φωτογραφίες που συνδέονται με κάθε μήνα και γενικά οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς.
Αυτό που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στην Αγγλία και πουλάει τρελά είναι πραγματικά κάτι πρωτότυπο. Ημερολόγιο με σκίτσα των προπονητών της Πρέμιερ Λιγκ (και κάποιων άλλων επιλεκτικά) σε αρκετά... σέξι πόζες που είναι αντιγραφή κάποιων σκηνών από ταινίες του Χόλιγουντ, διαφημίσεις ή τηλεοπτικές σειρές.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Όρη αναζήτησης (“μα τι μαλακίες ψάχνει ο κόσμος στο google, θεε μου!”)


Επείδη απο τα search terms του wordpress βλέπω οτι πολλοί ψάχνετε για διάφορα πράγματα και καταλήγετε σ’αυτο εδω το βλόγιον, έφτιαξα αυτή τη σελίδα για να σας βοηθήσω να βρείτε αυτο που πραγματικά χρειάζεστε (εκτός απο ψυχιατρική βοήθεια).

Ορισμένα απο τα όρη αναζήτησης που κατέληξαν εδω:

Wallpaper


Προγραμματισμένη βραχυβιότητα;



Κι αν ο εκτυπωτής σας χαλάσει και δεν υπάρχει ανταλλακτικό, τώρα θα ξέρετε γιατί…


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

1:45 και μετά


Life is...


Μπάρλοκ... αυτός ποιος είναι;


Πωω πω Μπάρλοκ! Αυτός είμαι εγώ!


A song by...


Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

ProleteR

Ζήσε τον μύθο

Ας δούμε πρώτα γιατί μιλάμε. Το «Ελληνικό» είναι η μεγαλύτερη αναξιοποίητη ελεύθερη έκταση στον δυτικό κόσμο. Έξι χιλιάδες στρέμματα ή αλλιώς Hyde Park (του Λονδίνου) και Central Park (της Νέας Υόρκης), μαζί. 5.250.000 τμ είναι το παλιό αεροδρόμιο και 950.000 τμ η παραλιακή ζώνη του Αγίου Κοσμά (με ακτές περίπου 3,5 χιλιομέτρων).