Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Πιο άντρας από ........

Share

Η επιτομή του χουλιγκανισμού;;;!!! Ο ορισμός του κλασσικού
cult;;;!!!
Classicult (sic!) ίσως να τόνιζε ο Στέφανος Χάρης τις αλησμόνητες
εποχές που εκείνος αρθρογραφούσε στην Sporday κι εγώ διάβαζα μόνο τα
οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων.
Δεν ξέρω τα χρόνια που κουβαλάτε, αν και δεν χρειάζεται να είναι
πολλά για να κατανοήσετε, παρά μόνο για να αισθανθείτε την αξία των 19
αυτών δευτερολέπτων.
Δεν σας κρύβω πως το σπάνιο αυτό πολιτισμικό ντοκουμέντο,
ανασύρει από τα βαθύτερα διαμερίσματα του εγκεφάλου μου εικόνες και
μνήμες θαυμαστές.
Συγκινημένος ακόμη και σήμερα, δηλώνω απροκάλυπτα
την υπερηφάνεια μου ως Έλληνας, για την πολύτιμη αυτή λίθο που
προστέθηκε από την χώρα μας, στη μία από τις τρείς βασικές αρχές που
διέπουν την παγκόσμια κοινωνία.
Την ΤΕΧΝΗ.

Υ.Σ. Συγχωρέστε μου πλατειασμούς, κυνισμό και ειρωνεία.

Άρθρο και βιντεάκι από τον Γιάννη, πραγματικά μεγάλη σκηνή απο μία ταινία που απαρτίζεται απο σκηνές διαμάντια.Περισσότερα για την ταινία εδώ.


XL, τι είναι το XL?

Share
(XL είναι περιοδικό βελτιώσεων αυτοκινήτου)

 

Χαχαχαχα

Share
 

Οι 10 πιο περίεργες γυμνές διαμαρτυρίες

Share

Ο πιο εύκολος τρόπος για να τραβήξεις την προσοχή είναι να βγεις γυμνός στο δρόμο. Αυτό κατάλαβαν και οι σύγχρονοι διαδηλωτές κι αποφάσισαν να τσιτσιδωθούν στο όνομα των ιδεών τους.

Γδύθηκαν για τα δικαιώματα των ζώων 



Από το 2002 ο διεθνής οργανισμός PETA-People for the Ethical Treatment of Animals- έχει προσθέσει άλλο ένα θέαμα στο γνωστό φεστιβάλ San Fermin της Pamplona. Είναι το γνωστό φεστιβάλ με τους ταύρους που τρέχουν στο δρόμο και τους χιλιάδες ανθρώπους που προσπαθούν να τους αποφύγουν. Οι ακτιβιστές της PETA παρελαύνουν γυμνοί την προηγούμενη μέρα, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή, διαμαρτυρόμενοι για την βιαιότητα των ανθρώπων προς τα ζώα. Είναι γνωστό ότι, μετά το τρέξιμο στο δρόμο, οι ταύροι θανατώνονται το ίδιο βράδυ σε ταυρομαχίες.

Τέτοιες σκάλες θέλουμε...

Share

Πηγή:http://clopyandpaste.blogspot.com/2010/08/blog-post_8521.html

Άντε απο εδώ, γελοίε, που θα μας κοροιδέψεις

Share
 

PES2011 Gamescom Trailer

Share
 

Τρελή ευκαιρία το αυτοκίνητο

Share
Αν ψάχνετε για μεταχειρισμένο,σκεφτείτε το σοβαρά.


Μουσικό Διάλειμμα

Share

Domenic DeCoco

Share

Πινέλα πολυπολυτισμικότητας..


Share

Η Νάταλι Ντέιλι από τη Νέα Ζηλανδία κοιτάζει δειλά τον φακό και μας εξηγεί το περίπλοκο σχέδιο που ζωγραφίζει στον τοίχο του 64ου Δημοτικού Σχολείου στον Κεραμεικό. «Δεν είμαι καλλιτέχνης, για την ακρίβεια δεν έχω ξαναζωγραφίσει ποτέ σε τοίχο! Ομως με ενθουσίασε η ιδέα να έρθω στην Αθήνα μαζί με νέους απ΄ όλον τον κόσμο για να γεμίσουμε ένα σχολείο με ένα... πολύχρωμο μήνυμα αισιοδοξίας» λέει.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί..(2:17 και μετά)

Share

Έκθεση με… σκονάκια φοιτητών παρουσιάζει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο


Share

Μια συλλογή από κάθε λογής…σκονάκια που χρησιμοποιούν οι φοιτητές κατά τις εξετάσεις, εκτίθεται στο χώρους του Τομέα Γενικής Οικονομικής θεωρίας του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Τα σκονάκια - ορισμένα από αυτά είναι αριστουργήματα τέχνης - παρουσιάζονται σε δυο προθήκες, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει την εφευρετικότητα των φοιτητών με σκοπό την αντιγραφή θεμάτων κατά τις εξετάσεις.

Κωνσταντίνος Τσέκος, όπως λέμε Ανδρέας ο άνεργος.

Share

 

Τον πέρασε απο πάνω

Share

 

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Google ο Μεγάλος μας Αδερφός!!


Share

Οι χρήστες του Ίντερνετ ίσως χρειαστεί κάποια μέρα να αλλάξουν το όνομα τους, ως μόνη εναλλακτική διαγραφής του ηλεκτρονικού τους αποτυπώματος, προειδοποίησε ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Έρικ Σμιντ.

Τα καλύτερα site σύμφωνα με το Time

Share

Το περιοδικό Time δημοσίευσε και φέτος τα 50 καλύτερα sites(ιστοσελίδες) κατά τη γνώμη του. Θα δούμε μαζί μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές από τα 50 Best Websites αυτά.

Movieclips


Movieclips site
12000 clips ταινιών απίστευτα ταξινομημένα και αναζητήσιμα με το όνομα ταινίας, ηθοποιοί, είδος ταινίας(genre), είδος δράσης(της σκηνής), διάθεση(mood), τύπος χαρακτήρων, αντικείμενο-μοτίβο(theme), τοποθεσία, prop ή απλώς με την πληκτρολόγηση μιας λέξης. Για παράδειγμα, αν ψάξεις τη λέξη fight βγάζει αρκετά κλιπ με σκηνές από τα Rocky, Ali κλπ. Αν δεν υπάρχει η ταινία στο site μπορείς να κάνεις request.

Επίσης, το Movieclips  διαθέτει editor όπου μπορείτε να φτιάξετε δικά σας κλιπ συνδυάζοντας διάφορες σκηνές(video mashups).

Περπατάνε στο νερό

Share

O σχεδιαστής Frank-Uwe Groth και ο Felix Gebert περπατάνε στην επιφάνεια του νερού χάρη στα ειδικά παπούτσια που επιπλέουν.

Οι δύο άντρες κάνουν προπόνηση στη Γερμανία για να συμμετάσχουν στο τοπικό πρωτάθλημα περπατήματος πάνω στο νερό που ξεκινάει στις 27 Αυγούστου κοντά την πόλη Schwerin στη Γερμανία.

Τα παπούτσια κατασκευάζει τα τελευταία πέντε χρόνια ένα μικρό εργαστήριο στην περιοχή Mecklenburg στη Βόρεια Γερμανία.

Πηγή:http://tnsite.blogspot.com/2010/08/blog-post_5613.html

Η Αφρική με τρένο

Share

Μια ονειρεμένη διαδρομή με τρένο από το Κέιπ Τάουν μέχρι τους Καταρράκτες Βικτώρια αλλά και ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο. Κυρίες και κύριοι, οι αμαξοστοιχίες της Rovos Rail «προτίθενται» να σας μεταφέρουν στις ομορφότερες γωνιές της Αφρικής με... «συνεπιβάτη» τη νοσταλγική αύρα της βικτωριανής εποχής.


Thousand Islands

Share

Τα 1000 νησιά είναι ένα σύμπλεγμα νησιών που απλώνεται στα σύνορα Καναδά-ΗΠΑ στις εκβολές του ποταμού Αγ.Λαυρέντιος βόρεια της λίμνης Οντάριο.

Γίναμε Κολλητέ!! Topless σε ταινία η Jennifer Aniston!!!


Share
Για πρώτη φορά στην καριέρα της θα εμφανιστεί γυμνή η Jennifer Aniston στη μεγάλη οθόνη για τις ανάγκες της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί “Wanderlust".

Απίστευτο Χτύπημα από τον Federer

Share

Ele-ctronic vibe!!


Share

“She, herself, and her other she”

Είναι γεγονός πως εμείς οι γυναίκες είμαστε κομματάκι αλλοπρόσαλλα όντα… Εκεί που μπορεί να καθόμαστε ήσυχα κι ωραία απολαμβάνοντας τον καφέ μας (που λέει ο λόγος), εκεί ξαφνικά μας τη βιδώνει και βγαίνει από μέσα μας ο άλλος μας εαυτός.

2.000 οι ερωμένες του Ντένις Ρόντμαν!


Share

2.000 ερωμένες ομολόγησε ο Ντένις Ρόντμαν ότι έχουν περάσει από τη ζωή του! Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας δήλωσε στη δημοσιογράφο της Minneapolis Star Tribune όταν πρωτοειδώθηκαν ότι για τη συνέντευξη του θα μιλάει ολόκληρος ο κόσμος.
Πράγματι μιλάει όλος ο κόσμος, αφού ο αθεόφοβος ισχυρίστηκε ότι έχει κάνει σεξ με 2.000 γυναίκες! Ο πλέον 49 ετών πρώην πρωταθλητής με τους Σικάγο Μπουλς πρόσθεσε ότι σέβεται απεριόριστα το γυναικείο φύλο και του αρέσει να έρχεται σε συχνή επαφή μαζί του.

Ο σκύλος μου κάνει ζάπινγκ..

Share

Παίζει πιάνο με τα πόδια!!


Share

Σε ηλικία 10 ετών στερήθηκε τα χέρια του αλλά όχι και το μεγάλο του πάθος, το πιάνο. Ο Λιού Ουέι απέδειξε ότι η δύναμη της θέλησης είναι μεγαλύτερη από τις επιταγές της φύσης.

Παράξενα Tattoos

Share


9 από τα πιο επικίνδυνα σπορ στον κόσμο

Share

Street Luge, Heliskiin, Big Wave Surfing, Bull Riding, Εncierro, Cheerleading, BASE Jumping, Ορειβασία! Αυτά είναι μερικά από τα πιο επικίνδυνα σπορ στον κόσμο!

Street Luge

Στην ουσία πρόκειται για ένα skateboard στο μήκος ενός ανθρώπινου σώματος. Η διαφορά, όμως, είναι ότι κατεβαίνει ασφάλτινες κατηφόρες, με ταχύτητες που φτάνουν και ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, ξυστά από κτίρια και χωρίς φρένα. Για προστασία, οι αθλητές φοράνε κράνη και μπότες μηχανής και στολές από συνθετικά υλικά όπως Κέβλαρ Σήμερα αριθμούν περί τους 1200 ενεργούς αθλητές σε όλο τον κόσμο. Τη δεκαετία του 1970, όταν και ξεκίνησε το άθλημα, ήταν πολύ περισσότεροι!

Μέχρι στιγμής σας έχουμε δείξει βίντεο με skate και ποδήλατα..εε ήρθε η ώρα και για το παρακάτω

Share

Η τέχνη της δημιουργίας... φανατικών οπαδών της επιχείρησής σας

Share

Ο στόχος της κάθε επιχείρησης, είτε πρόκειται για μεγάλη είτε για πιο μικρή, θα πρέπει να είναι η αύξηση των παθιασμένων οπαδών που επαινούν την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε όσους θα συναντήσουν. Πώς θα μετατρέψετε τους συνήθεις πελάτες σας σε παθιασμένους οπαδούς; Ακολουθούν τρία απλά βήματα: 

Ένα πολύ ενδιαφέρων site..

Share

http://www.worldometers.info/gr/..Στατιστικα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο όπως για παράδειγμα ο τρέχων παγκόσμιος πληθυσμός

Πώς μπορεί να εξαφανίσει την ανθρωπότητα το Σύμπαν;

Share

Το Διάστημα είναι ένας χώρος όπου τα πάντα αλλάζουν. Μπορεί να χρειάζονται εκατομμύρια χρόνια για να γίνει μια μικρή αλλαγή, αλλά είναι αναπόφευκτη. Έτσι λοιπόν, ας μην έχουμε και τόσο δεδομένο ότι η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να υπάρχει εις τους αιώνας των αιώνων... αμήν.  Διάβαστε ένα ενδιαφέρον άρθρο του φυσικού Phil Plait, που συνεργάζεται με το Discovery Channel και αφορά τους τρόπους με τους οποίους θα εξαφανιστεί η ανθρωπότητα.

Kabooooom!

Share
 

Άλλο ένα βίντεο από τον Γιάννη

Δεν έχεις τι να κάνεις..

Share
πως να περάσεις το χρόνο σου ρε παιδί μου! Ξεκινάς ένα τέτοιο project!
Πρόβατα με λάμπες. Ναι αυτό είναι το βίντεο. Πρόβατα με λάμπες.
Ευχαριστούμε τον Γιάννη.

 

130 χλμ ο πρώτος πράσινος αυτοκινητόδρομος

Share

130 χιλιόμετρα θα είναι το μήκος του πρώτου πράσινου αυτοκινητόδρομου που θα δημιουργηθεί στην Φινλανδία.
Η Φινλανδία θέλει να κατασκευάσει τον πρώτο "πράσινο αυτοκινητόδρομο" στον κόσμο, στον οποίο θα υπάρχουν σταθμοί φόρτισης με ηλεκτρική ενέργεια και βιοκαύσιμα που θα παράγονται από τους τοπικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των απορρίμάτων, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του σχεδίου Ακι Μαργιασβάαρα.

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Ντοματοπόλεμος αλα ισπανικά!!


Share

Χιλιάδες Ισπανοί ξεχύθηκαν και φέτος στο – κατά τα άλλα ήσυχο – χωριό Bunol , για να βγάλουν το άχτι τους και να πετάξουν ντομάτες.

Οι top σελίδες του Internet σε μία εικόνα

Share

Αντί για στρώματα,φουσκωτά και λοιπές αηδείες,οι Ιάπωνες παίζουν με το παρακάτω

Share

Αληθινή ιστόρια-ταινία..


Share

Μια απίστευτη κατάληξη είχε η μοναχική ορειβατική περιήγηση του Aron Ralston στη Γιούτα των ΗΠΑ. Σκαρφαλώνοντας ένα φαράγγι και χωρίς να έχει πει σε κανέναν για την υπαίθρια εξόρμησή του βρέθηκε ακινητοποιημένος από έναν γιγάντιο βράχο που του πλάκωσε το χέρι.

Ο δεξιά είναι ο Κarl

Share
Εδώ που τα λέμε καλά του κανε του τσίρκου.
Ένα βίντεο από τον Γιάννη.

 

Ένα video με parkour...εεεε.Όχι οχι..Έενα video με χορό..εεεε Όχι οχι..Ένα video μεεε..

Share


Ο κυρ Θάνος πέθανε..

Share

Ανακοίνωση

Share

Το Blog μας γίνεται πιο πρακτικό.Οι αναρτήσεις πλησιάζουν τις 800 και έτσι ήταν δύσκολο και χρονοβόρο να βρίσκεται παλιότερα άρθρα των αρθρογράφων μας.Πλέον θα μπορείτε πολύ εύκολα να τα εντοπίζετε,πατώντας στις σχετικές ετικέτες κάτω από τα άρθρα τους.

Κάνουμε την ζωη σας καλύτερη,
με τιμή Oikaltses 

Αυτοί είναι γονείς!

Share


Οι 4 Καλύτερες Ερωτήσεις στο Αμερικάνικο Playboy

Share
Ένα θέμα που μας έστειλε ο Γιάννης.
4.Ερώτηση:
Γεια σας. Είμαι με μία 35άρα χωρισμένη αυτή την περίοδο, αλλά έχω το
εξής πρόβλημα. Της αρέσει πάρα πολύ ο πεοθηλασμός. Για την ακρίβεια
αυτό κάνει όλη μέρα. Κάθομαι στον καναπέ να δω τηλεόραση και αρχίζει!
Μάλιστα έχει εξελίξει τόσο πολύ την τεχνική της που μπορεί ενώ γλύφει
να βλέπει και τηλεόραση ταυτόχρονα! Πάμε κινηματογράφο και θέλει πάντα
να καθόμαστε στις πιο απόμακρες θέσεις, με χαϊδεύει μέχρι να μου
σηκωθεί και μου λέει: " Δε γίνεται να σε αφήσω τώρα έτσι..." και
αρχίζει! Για την ακρίβεια έρχεται σε οργασμό κάθε φορά που το κάνει!
Είναι τόσο καλή που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και δεν έχει
λερώσει ποτέ ούτε τα ρούχα της, ούτε τα δικά μου! Δεν είχε παιδιά με
τον άντρα της και τώρα καταλαβαίνω το γιατί! Πλέον κάνουμε μόνο αυτό!
Καθόλου παραδοσιακό σεξ! Μία φορά μου το έγλυφε για 8 ώρες συνεχόμενα!
Τί να κάνω? 
 
Απάντηση: Φίλε μου εσύ δε βρήκες γυναίκα!
Εσύ βρήκες λαχείο!





Προς αναζήτηση του “αντι-Σύμπαντος”

Share

Ένας τεράστιος ανιχνευτής αναμένεται να τοποθετηθεί στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό του χρόνου, προκειμένου να βρει στοιχεία για την ύπαρξη ή όχι του “Αντι-Σύμπαντος”, που τόσο έχουν λατρέψει οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας!

Πάπα-Πάπα-Στάθης

Share
 

Heineken-The Tube

Share

Απίστευτο ατύχημα

Share

Όχι με το στόμα το κανε, είναι τρελός αυτος.

Share
 

Χάκερ υποστηρίζουν ότι «έσπασαν» το PlayStation3

Share

 Ομάδα χάκερ με την ονομασία «PSJailbreak» ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά μια συσκευή που συνδέεται στη θύρα USB του PlayStation 3 και επιτρέπει την εκτέλεση πειρατικών παιχνιδιών και προγραμμάτων που δεν έχουν έγκριση της Sony.

Νo Way!

Share


Ευχαριστούμε τον Mits F. 

Where is the ball??

Share

Ο κορυφαίος (και λίγο έιναι) του trick ''Chop Cup'' Paul Daniels.
Δείτε τον όσο πιο προσεχτικά γίνεται, γιατί σίγουρα θα έχετε 
απώλειες στην ορασή σας.


Ένα βίντεο από τον Γιάννη.

Οι... αόρατες βίλες της φοροδιαφυγής

Share

Μία ακόμα μορφή φοροδιαφυγής φαίνεται ότι έχουν εντοπίσει οι άνδρες του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος. Πρόκειται για μια καλά οργανωμένη “βιομηχανία” απόκρυψης εισοδήματος και – κατά συνέπεια – μη καταβολής φόρων, η οποία έχει στηθεί μέσω του διαδικτύου, με τζίρους εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο. Αφορά σε ένα σημαντικό κομμάτι της τουριστικής μας βιομηχανίας και, συγκεκριμένα, στις ενοικιαζόμενες βίλες στα νησιά και σε πολλές παραθαλάσσιες περιοχές όλης της Ελλάδας, που διατίθενται – κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες – σε ξένους τουρίστες. Πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα;

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

xrisafenios χειμώνας

Share


Η καλύτερη ευχή που μπορεί κανείς να ακούσει μετά το καλό καλοκαίρι, είναι αυτή  για έναν ακόμα καλύτερο χειμώνα! Ναι ναι το ξέρω.. τίποτα δε συγκρίνεται με το καλοκαίρι..και εγώ σ' αυτό το πλανήτη ζω, όμως μάλλον ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να σνομπάρουμε εποχές και θερμοκρασίες και να σκεφτούμε, ότι το καλύτερο που μπορεί και πρέπει να μας συμβεί μετά από 3 μήνες χαράς και ξεγνοιασιάς είναι.. 9 μήνες χαράς και δημιουργίας! Έτσι λοιπόν κορίτσια σκέφτηκα, με βάση ένα προηγούμενο άρθρο μου να παραθέσω τα υπέρ του παρεξηγημένου χειμώνα μας!!

Remi Gaillard για ακόμα μία φορά

Share

1 βακτήριο τρώει την πετρελαιοκηλίδα στο Μεξικό!

Share

1 άγνωστο ως σήμερα είδος βακτηρίου, το οποίο πολλαπλασιάστηκε ταχύτατα μετά την καταστροφική διαρροή από την εξέδρα της ΒP, καταναλώνει το υποβρύχιο νέφος από σωματίδια πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού.

IQ 30 η κοπελιά

Share
 

Αυτά είναι κουρέματα

Share

Ε ναι ρε παίχτη μου

Share
Είναι bizarre αυτό που έχεις Γιάννη μου...

Οι ρομαντικοί..


Share

Με μουσικές καλοκαιρινές και ρομαντικούς περιπάτους σε χώρους αρχαίους, αδιαπραγμάτευτης ομορφιάς και κάτω από το ολόγιομο φεγγάρι γιορτάστηκε χθες η αυγουστιάτικη πανσέληνος.

Tommy - the tit - is praying. And if he isn't, he fucking should be!!

Share

Gorgeous George: Get back down or you will not be coming up next time.
Gorgeous George: Oh, bollocks to you. This is sick. I'm out of here.
Mickey: You're not going anywhere, you thick lump.
Mickey: You stay until the job's done.
Turkish: It turned out that the sweet-talking, tattoo-sporting pikey was a gypsy bare-knuckle boxing champion. Which makes him harder than a coffin nail. Right now, that's the last thing on Tommy's mind. If Gorgeous doesn't wake up in the next few minutes, Tommy knows he'll be buried with him. Why would the gypsies go through the trouble of explaining why a man died in their campsite when they can bury the pair of them and just move camp? It's not like they got social security numbers, is it? Tommy - the tit - is praying. And if he isn't, he fucking should be.


Σκάνδαλο στο βρετανικό X-factor Αλλοίωναν τις φωνές


Share

Σκάνδαλο δημιουργήθηκε στο Βρετανικό show με την αποκάλυψη ότι οι παραγωγοί χρησιμοποιούσαν την τεχνική Auto-Tune στις live εμφανίσεις! O επεξεργαστής αυτός αλλοίωνε τις φωνές (είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο) κι έτσι δημιουργούσε λάθος εντύπωση για τις φωνητικές ικανότητες των διαγωνιζομένων.

Το νέο παγκόσμιο ρεκόρ γρήγορης πληκτρολόγησης SMS!

Share

Η Samsung διοργάνωσε ένα διαγωνισμό ταχύτητας στην πληκτρολόγηση SMS στο Λονδίνο με συμμετέχοντες όποιον περαστικό ήθελε.
Μία 27χρονη έτυχε να περνάει από εκεί με το φίλο της κι αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και απ' οτι φάνηκε ήταν πάρα πολύ καλή με αποτέλεσμα να διεκδικεί με την επίδοσή της μία θέση στο βιβλίο Guinness.

Magic? Think Again

Share

Για να τελειώνουμε με τα αστεία

Share
μουσικό διάλειμμα που μας κάνει να ανατριχιάζουμε,προσέξτε πως γελάει ο θεός στο 3:17

 

Μουσικό διάλειμμα

Share
Με την αυθεντική εκτέλεση του Πάρτυ από τον Μανώλη Μητσιά.

 

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ele-ctronic vibe..


Share

“Baby I want you like last summer…NOT!”

Γύρισες από τις διακοπές σου, λυπημένη φυσικά διότι υπάρχει κάτι που σε ξενερώνει και το λένε «εξεταστική», από την άλλη όμως σε κατατρέχει ένα ηλίθιο χαμόγελο διότι γνώρισες το «αγόρι των ονείρων σου» στο νησάκι που παραθέριζες… False alarm. Ξύπνα.

Οι μπάλες του Mundial απο το 1930 μέχρι σήμερα

Share

Stewie FOR THE WIN!

Share
 

Μεξικάνα η πιο όμορφη γυναίκα φέτος


Share

Η 22χρονη «Μις Μεξικό», Χιμένα Ναβαρέτ, από την Γκουανταλαχάρα, κέρδισε χθες το βράδυ τον τίτλο της «Μις Υφήλιος 2010», επικρατώντας των άλλων 82 υποψηφίων απ΄ολόκληρο τον κόσμο σε τελετή που διεξήχθη στο Λας Βέγκας.

Αύριο δημοσιεύονται οι βάσεις σε ΑΕΙ -ΤΕΙ


Share

Την Τετάρτη 25 Αυγούστου δημοσιοποιούνται οι βάσεις των σχολών και τα ονόματα των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Πανάρετος.

Το ιδανικό όχημα για μένα

Share
και έτσι όπως το πάει, και για τον Karl

Parkour, FreeRunning..

Share

Telemarketing...

Share
Με λίγη φαντασία, αυτό το προιόν είναι άχρηστο.

 

Αυτοαποκαλείται ο Βόσνιος Ράμπο

Share
Και είναι κακός, πολύ κακός...

 

Pepsi vs Coca Cola

Share

 Δείτε πως εξελίχθηκαν τα σήματα των δύο εταιριών στο πέρασμα του χρόνου. Ένα θέμα από τον Γιάννη.

Στηρίζουμε Μητροπάνο

Share
Δημήτρη-ψυχάρα-Ολυμπιακάρα



Ηλιοβασίλεμα στον Άρη

Share

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος,η τελευταία του καλοκαιριού

Share

Πανσέληνος: Μύθοι και εικασίες

Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, χιλιοτραγουδισμένο, μαγευτικό, ερωτικό, γεμίζει με φως την ωραιότερη νύχτα του χρόνου. Λένε, ότι τα φεγγάρια ήταν δώδεκα, ένα για κάθε μήνα. Μετά οι θεοί αποφάσισαν, να χαρίσουν στους ανθρώπους ακόμη ένα. Το δέκατο τρίτο φεγγάρι, προσφορά, σ' αυτούς, που ζουν έρωτες ανεκπλήρωτους....

Κολλημένοι στο δρόμο για 9 ημέρες..

Share

Όποιος νομίζει ότι ταλαιπωρείται στο κέντρο της Αθήνας, ας σκεφτεί ότι υπάρχουν και - πολύ - χειρότερα. Επί εννιά ημέρες παραμένουν μποτιλιαρισμένοι χιλιάδες κινέζοι πολίτες σε αυτοκινητόδρομο έξω από το Πεκίνο. Η "ουρά" έχει μήκος πάνω από 100 χλμ...

Το μεταφορικό μέσο ενώς bloger

Share

blogger concept car
To design έρχεται απο τον Cornelius Comanns. Το concept λέγεται Bufalino και είναι βασισμένο σε ένα Piaggio APE-50 (τρίκυκλο), και επιτρέπει στον απλό και καθημερινό blogger να κάνει σωστά τη δουλειά του! Το μόνο που του λείπει? WC στα ελληνικά.

Βρυκολάκες και στην Ελλάδα..(πολύ της μόδας είναι οι άτιμοι)

Share

6 μέρη της Ελλάδας που οι μύθοι λένε ότι εκεί κατοικούσαν μορφές βρυκόλακων που σκορπούσαν τον τρόμο στους θνητούς!
Η Μύκονος, σύμφωνα με το θρύλο, φιλοξενεί τον 18ο αιώνα έναν τρομερό πειρατή . Όταν οι κάτοικοι βρίσκουν το πτώμα του πεσμένο σε ένα χωράφι, πραγματοποιούν τη ταφή του. Αμέσως μετά την κηδεία του εκείνος κάνει την εμφάνισή του σε διάφορα μέρη και προκαλεί ανεπανόρθωτες ζημιές. Μεταμορφώνεται σε Βουρβούλακα, όπως συνηθίζουν να αποκαλούν. Οργανώνονται λιτανείες με αποκορύφωμα να τον ξεθάψουν, να του ξεριζώσουν την καρδιά και να την πετάξουν στην περιοχή Καρδιοκαύτης.Ο δαίμονας δεν εξοντώνεται και επιστρέφει στο τόπο του εγκλήματος αναζητώντας λύτρωση. Ο μόνος τρόπος που εξασφαλίζει την ηρεμία είναι ο αποκεφαλισμός του με τούρκικο σπαθί

50.000 εξοργισμένες μέλισσες επιτέθηκαν σε αστυνομικό

Share

50.000 εξοργισμένες μέλισσες επιτέθηκαν σε αστυνομικό στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Κι όχι απλά του επιτέθηκαν αλλά περικύκλωσαν το περιπολικό του και δεν τον άφηναν να βγει από αυτό για διάστημα τριών ωρών.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η Κάμερον Ντίαζ, η πιο "επικίνδυνη" σταρ του Ίντερνετ

Share


Η ηθοποιός Κάμερον Ντίαζ είναι η πιο "επικίνδυνη" σταρ του Ίντερνετ, ξεπερνώντας με διαφορά στήθους την Τζούλια Ρόμπερτς, σύμφωνα με την τελευταία, ετήσια εκτίμηση της εταιρείας ασφάλειας λογισμικού McAfee.

Respec' (Yes I know that's Gloria, what's that?)

Share

Winston: Charles, why have we got that cage?
Charles: Uh, security.
Winston: That's right, that's right, security. So what's the point in having it if we're not goin' fucking use it?
Charles: Well, I would've used it but this is Willie and Willie lives here.
Winston: Yes, but you didn't know it was Willie until you opened the door, did you?
Willie: Chill, Winston, it's me. Charlie knows it's me. What's the problem?
Winston: The problem, Willie, is that Charles and yourself are not the quickest of cats at the best of times. So just do as I say and keep *the fucking cage locked!* What is that?

The Last Exorcism – Εκπληκτική διαφήμιση

Share

Είναι ένα trailer για την ταινία "Τhe Last Exorcism". Μια παρέα από αγόρια μιλάνε με μια κοπέλα μέσο webcam όταν αυτή ξαφνικά αλλάζει...




Πηγή: http://creativecriminals.com/viral/the-last-exorcism/

Επιστροφή απο 3ημερο shotgun part 3!!

Share
Όπως καταλαβαίνετε το 3ημερο μας είχε πολύ μουσική, διαφόρων ειδών, που γουστάρουμε να μοιραστούμε..Γκουγκαααααααααααααααααααααααα!!!


Ψάχνοντας για... πλούτη στους δύσκολους καιρούς


Share

Πολλοί από τους μανιώδεις χρήστες ανιχνευτών μετάλλων στις αναζητήσεις τους συνήθως δεν βρίσκουν τίποτα περισσότερο από παλιά καπάκια, νομίσματα σε δολάρια ή φθηνά κοσμήματα. Το απόγευμα όμως της 14ης Αυγούστου, σε ένα λιβάδι κοντά στο Ridgeland, S.C., ο Laszlo Eles,  ξέθαψε κάτι το οποίο εκτιμά ότι έχει μεγάλη αξία: ένα ασημένιο νόμισμα των 5 cents του 1795 το οποίο είχε κοπεί την περίοδο που πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν ο  George Washington. Ο, Laszlo Eles, κάτοικος της Νότιας Καρολίνας, δεν έχει ακόμη απευθυνθεί σε εκτιμητή, ο ίδιος εκτιμά όμως, ότι το νόμισμα αξίζει περίπου 10.000 δολ., -και σκοπεύει να το κρατήσει μέχρις ότου η οικονομία ανακάμψει. Στα 25 χρόνια αναζητήσεών του, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκει ένα πολύτιμο αντικείμενο. Το 2005, ο Eles είχε βρει στη Νότια Καρολίνα μια χάλκινη ταυτότητα σκλάβου την οποία είχε πουλήσει για 15.000 δολ. σε συλλέκτη στην Καλιφόρνια. 

14 χρόνια φυλακή για ερωτικές επαφές με γάιδαρο!

Share

14 χρόνια φυλακή για σεξουαλικές επαφές με γάιδαρο καταδικάστηκε 30χρονος στην Κένυα! Πιο συγκεκριμένα, ο Stephen Kipkemoi Rono, χωρισμένος και πατέρας δύο παιδιών, παραδέχτηκε την ενοχή του, ενώ ζήτησε επιείκεια μιας και, όπως υποστήριξε, παρασύρθηκε από δαίμονες και δεν είχε καθαρή σκέψη.

Τι θα μπορούσε να αγοράσει η BP με τα χρήματα που έχασε από τη διαρροή πετρελαίου;


Share


Όλα τα πράγματα BP θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που έχασε από τη διαρροή πετρελαίου: