Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Απαράδεκτο το poll.

Share

Οι Απαράδεκτοι ανακηρύχθηκαν νικητές στο 2ο Poll του blog, αλλά επειδή εμείς θέλαμε να κερδίσουν της Ελλάδος τα παιδιά, δεν βάζουμε βίντεό τους. Ακολουθεί άσχετο βίντεο.

Τα οφέλη της Coca Cola


Share

Πως η COCA COLA και η PEPSI COLA μας βοηθούν»

Τζακ Νίκολσον: Καλύτερα δεν γίνεται...

Share

Ο Τζακ Νίκολσον γεννημένος στις 22 Απριλίου του 1937 στο Neptune του Νιου Τζέρσεϋ, είναι ένας από τους εξέχοντες Αμερικανούς ηθοποιούς της γενιάς του, ιδιαίτερα γνωστός για τις πολύπλευρες απεικονίσεις του σε ρόλους αντισυμβατικών, και αποξενωμένων χαρακτήρων.

Χωρίς σχόλια!

Share

Ανακοίνωση

Share

Η εξεταστική του Ιουνίου είναι προ των πυλών,γι'αυτό και οι αναρτήσεις μας θα είναι λιγότερες σε σχέση με αυτές τις 10 μέρες λειτουργίας μας.Σε καμία περίπτωση δεν παρατάμε το blog απλά πρέπει να πάρουμε και πτυχίο κάποτε..Οι αναρτήσεις που θα ανέβουν αυτές τις μέρες θα είναι λίγες ποσοτικά αλλά αντίστοιχες του μεθυσμένου Βόσνιου που τόσο αγαπήσατε.Stay Tuned

Εκ της Διευθύνσεως 

Ε-Ε-Ερχεται!

Share

Μετά το Forgetting Sarah Marshall, ο Aldous Snow επιστρέφει!
(Η ταινία φαίνεται μπούρδα)


Cokie the clown by NoFX

Share


I refuse to play your chinese food mind games!

Share


Το 22,7% των Ισπανών κάτω από το όριο της φτώχειας


Share

Ο συνολικός αριθμός των Ισπανών, που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας μεταξύ των ετών 2007 και 2009 αυξήθηκε -κατά ένα ολόκληρο εκατομμύριο- απότοκο της κρίσης, που μαστίζει την ισπανική οικονομία, σύμφωνα με τα στοιχεία της μη κυβερνητικής οργάνωσης "Κάριτας".

Πολλά Είδη. Ένας Πλανήτης. Ένα Μέλλον.


Share


Σήμερα 5η Ιουνίου - Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.Η χώρα που φιλοξενεί τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι η Ρουάντα.Στο Ζάππειο διεξάγεται το Φεστιβάλ Υπεύθυνης Δράσης ενώ ακόμα υπάρχει ολοήμερη γιορτή εθελοντισμού στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, με τη συμμετοχή 60 εθελοντικών οργανώσεων.

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Όλες πήγατε να τις δείτε..


Share

Μπορεί στις Η.Π.Α. να τερμάτισε τρίτο πίσω από το ''Shrek Forever'' και το ''Prince of Persia'', αλλά στην χώρα μας κυριολεκτικά τίναξε την μπάνκα στον άερα! Στην πρώτη εβδομάδα προβολής του το sequel του Sex and the City έκοψε 153.230 εισιτήρια!

Η εκμετάλλευση του Μουντιάλ


Share

Με λιγότερο από 2 ευρώ την ημέρα αμείβονται οι εργάτες του εργοστασίου που κατασκευάζει τα αντίγραφα της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Πακιστάν, όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμα της την Παρασκευή (4/6) η βρετανική Daily Telegraph.

Πως να κερδίσετε ένα θέατρο...

Share


Η σφαγή στην Πλατεία Τιανανμέν (4 Ιουνίου 1989)


Share

Σαν σήμερα εικοσιένα χρόνια πριν το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας γράφει μία από τις πιο μαύρες σελίδες του: στις 4 Ιουνίου του 1989 ο στρατός βγαίνει με τανκς στους δρόμους της κινεζικής πρωτεύουσας και ανοίγει πυρ αδιακρίτως στους συγκεντρωμένους φοιτητές της Πλατείας Τιανανμέν. Οι νεκροί εκατοντάδες…

Και η επόμενη χώρα είναι.....η Ουγγαρία!!!


Share

Επόμενη χώρα με δημοσιονομικό πρόβλημα είναι η Ουγγαρία όπως δήλωσε Ούγγρος αξιωματούχος κάνοντας λόγο ότι ίσως η χώρα του φλερτάρει με τη χρεοκοπία. Ο Ούγγρος αξιωματούχος κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση πως «διαστρέβλωσε» τα νούμερα και είπε ψέματα για την κατάσταση της οικονομίας.

Μπλόκο σε πολυτελή Ι.Χ. έξω από νυχτερινά κέντρα


Share

Βράδυ Σαββάτου. «Παραλιακή» Θεσσαλονίκης. Κυκλοφοριακό έμφραγμα. Στο γνωστό δρόμο δίπλα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η πρεμιέρα γνωστού τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο είχε συγκεντρώσει όλη την αφρόκρεμα της κοινωνίας της συμπρωτεύουσας. Αστραφτερές limos, επιβλητικά jeeps και σούπερ sport cars βρίσκονταν έξω από την είσοδο του καταστήματος.

Κοίτα Saras να μαθαίνεις...

Share

Η γρίπη των δισεκατομμυρίων.

Share

Έκθεση του συμβουλίου της Ευρώπης χαρακτήρισε αδικαιολόγητο τον πανικό από τη γρίπη των χοίρων και αναίτια τη σπατάλη για τα εμβόλια. Αποκάλυψη βρετανικού περιοδικού για τις σχέσεις επιστημόνων του ΠΟΥ με φαρμακοβιομηχανίες.

Στηρίζουμε Dragan Stojkovic

Share
Το απίστευτο goal του -προπονητή πλέον-  Dragan Stojkovic



Στη Γάζα “αδελφές μου” ... ή μήπως “αδελφοί μουσουλμάνοι”;

Share
Κατά τη μέση αντίληψη της ελληνικής κοινής γνώμης, η ιστορία στην οποία πρωτοστάτησαν οι Ισραηλινοί κομμάντος είναι απλή και μονόχρωμη: έξι πλοία - με επιβάτες διάσημους και άσημους ουμανιστές - που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στους Παλαιστινίους προσπαθώντας να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζας

Η ώρα των αναγνωστών

Share
Μία ταινία πολύ μικρού μήκους, δηλαδή 4 λετπά μόλις.
Ένα βίντεο, 90% πραγματική ιστορία όπως μου ανέφερε ο δημιουργός στο mail του.



Ευχαριστούμε τον Αλέξανδρο. 

Man of sorrow

Share

Το Xrisa-fi καταπιάνεται με ένα μείζων ζήτημα όπως αυτό του David Beckham.Σε λίγο θα γράψει και για τα στριπτιζάδικα..Αντε να δούμε που θα πάει αυτή η κατάσταση...

Χειρουργείο με βοηθό το Ipad!!!


Share

Ένας γιαπωνέζος χειρουργός πιστεύει τόσο πολύ στις ικανότητες του iPad που αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει και κατά τη διάρκεια εγχείρησης.

Το Σύνταγμα μετατρέπεται σε παραλία..


Share

ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ πρωταθλητές και νεαρούς λάτρεις του μπιτς βόλεϊ θα γεμίσει η... παραλία που δημιουργήθηκε στην Πλατεία Συντάγματος, όπου μέχρι την Κυριακή 6 Ιουνίου θα φιλοξενηθεί το Αthens Golden Cup 2010. Πρόκειται για την έναρξη του Πανελλήνιου Σιρκουί Βeach Volley, του σπουδαιότερου ραντεβού του αθλήματος που φέτος συμπληρώνει 16 χρόνια, το οποίο έχει κερδίσει διεθνή καταξίωση ως ένα από τα πιο οργανωμένα και προβεβλημένα εθνικά πρωταθλήματα.

Δουλεύτε για να ?!?!?!?!


Share

«Πράσινη Βίβλο» για το συνταξιοδοτικό θα υποβάλλει στο τέλος του μήνα στα κράτη – μέλη ο επίτροπος για την απασχόληση Λάζλο Άντορ. Η Επιτροπή αναμένεται να υποστηρίξει ότι οι ευρωπαίοι θα πρέπει να εργάζονται κατά τα 2/3 του βίου τους και να λαμβάνουν σύνταξη το υπόλοιπο 1/3.

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Ωχ την πατήσαμε


Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στη στήλη της στη «Real Life» η Ντέπυ Γκολεμά, ακόμα μία γνωστή τηλεπερσόνα σκέφτεται να κυκλοφορήσει DVD.
Στο δρόμο που άνοιξαν η Αλεξανδράτου και η Ντούβλη σκέφτεται να βαδίσει και η Πετρούλα Κωστίδου! Η γνωστή «μετεωρολόγος» σκέφτεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα ενός καυτού DVD, του οποίου το σενάριο ήδη έχει γραφτεί. Το κανάλι βεβαίως, Star, δεν γνωρίζει ακόμα κάτι.

Ας Πρόσεχαν

Share

Συνταγή μαγειρικής με φρέσκους μαύρους... ανθρώπους!

Συνταγή για χάσιμο χρημάτων ήταν ο τελευταίος οδηγός μαγειρικής της εκδοτικής εταιρίας Penguin Group Australia. Μια λάθος λέξη στο βιβλίο κόστισε στον εκδοτικό οίκο 20.000 δολάρια. Περίπου 3.200 δολάρια το κάθε γράμμα, όπως παρατήρησε η εφημερίδα "The Age".

Στην Ελλάδα πάντως απλά χωρίζουν...

Share

  Μία γυναίκα στην Αυστραλία έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της επειδή υποπτευόταν ότι εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, ανακοίνωσε σήμερα δικαστήριο της Αδελαΐδας.

Σε περίπτωση που..

Share

Δεν ξέρετε να βάζετε σωστά τα λουλούδια σε ένα βάζο, δείτε:

 

Οίκοι αξιολόγησης:Οι μεγαλύτεροι κερδοσκόποι

Share
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος έρχονται για άλλη μια φορά σήμερα οι οίκοι αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, καθώς η αρμόδια επιτροπή του Κογκρέσο θα «ανακρίνει» τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Warren Buffett, καθώς και παλαιούς και νυν διοικητικούς της Moody’s Investors Service, για τον ρόλο του κλάδου στην μεγάλη κρίση.

Στηρίζουμε Σακαφλιά

Share
 Κρίμα που τέτοια ταλέντα δεν προωθούνται στην ελληνική μουσική σκηνή


Back to back

Share
 Επειδή ένα βίντεο του Ζάχου δεν είναι ποτέ αρκετό.



Η ώρα των αναγνωστών

Share
 Ούτως ή άλλως, οι κοπέλες με γυαλιά θεωρούνται sexy



Ευχαριστούμε τον Mits Fillip για το βίντεο.


V for Vespa...

Share


 Το xrisa-fi όπως έχω ξαναπεί είναι ασταμάτητο..Σήμερα μας παρουσιάζει τις πλούσιες γνώσεις του πάνω στις μηχανές τύπου Vespa..

George Carlin and his stuff

Share

Από τους κορυφαίους στο είδος του..


Ουπς έπεσα!!!

Share

Ένα video αρκετά αστείο, μπορείτε να γελάσετε άφοβα καθώς οι πρωταγωνιστές είναι μία χάρα, κανείς δεν χτύπησε.



Τι να το κάνεις που ξέρει να ρίχνει δυνατές μπουνιές??

Share

Τελικοί Α1: Πράξη 3

Share

Επική ανατροπή και 2-1 για τον Παναθηναϊκό


 Τι να πρωτοπεί κανείς γι'αυτό το ματς? Ήταν ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.
Με καρδιά πρωταθλητή…  Ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε τα εις βάρος  του δεδομένα, όπως είχαν διαμορφωθεί  μέχρι το 27’ όταν και ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 60-46 (!) και τελικά κατάφερε να επικρατήσει με 79-70 και να κάνει  το 2-1 στη σειρά των τελικών. Πλέον οι «πράσινοι» πήραν το πρώτο ματς μπολ στη σειρά των τελικών ενόψει της τέταρτης αναμέτρησης, το βράδυ της Κυριακής στο Φάληρο.

Οδηγός ταξί έσπειρε το θάνατο στη Βρετανία


Share

Έντονα ψυχολογικά αντιμετωπίζουν πολλοί συνανθρωποί μας.Αυτή τη φορά 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν όταν 52χρονος οδηγός ταξί κατελήφθη από αμόκ και άρχισε να πυροβολεί σε περιοχή της βορειοδυτικής Βρετανίας. Το πτώμα του δράστη βρέθηκε αργότερα σε δάσος της περιοχής Έσκντέιλ, με ένα πιστόλι δίπλα του.

3η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία!!!


Share

Ήρθε η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην “άσεμνη” έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στα αυτοκίνητα και τη ρύπανση που δημιουργούν.

Λέτε να ήταν στημένο??

Share

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Eddie Murphy Stand up Comedy!

Share

Το αντίο του Joseba

Share
Ο Joseba Etxeberria μετά από 15 χρόνια στην ομάδα των Βάσκων, Athletic Bilbao, με 445 συμμετοχές και 87 γκολ, έχοντας επίσης 53 συμμετοχές και 12 γκολ με την εθνική Ισπανίας, αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην ηλικία των 32 ετών.Ιδού πως τον αποχαιρέτησαν οι φίλοι του, σε έναν αγώνα της ομάδας εναντίον 200(!) μικρών παιδιών.Αρκετά πρωτότυπο,ε?

Λιγότερες γεννήσεις αγοριών μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Share

Το διάχυτο στρες που προκάλεσε στον πληθυσμό το ψυχολογικό σοκ από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, φαίνεται πως, μεταξύ άλλων, είχαν μια απρόσμενη παρενέργεια: τη γέννηση λιγότερων αγοριών στις ΗΠΑ κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Το πλύσιμο των χεριών απομακρύνει τύψεις

Share

Αν έχετε αμφιβολίες και τύψεις για κάποια απόφαση που μόλις πήρατε και το μυαλό σας βασανίζεται για το αν επιλέξατε σωστά, τότε πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να "εξαγνίσετε" το μυαλό σας μετά από μια δύσκολη και επίμαχη επιλογή, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Εικόνες της Γάζας

Εικόνες της Γάζας

Share

Ελληνικός Στρατός

Share

Επειδή κάποια επίλεκτα μέλη των καλτσών ετοιμαζονται να υπηρετήσουν την πατρίδα,ορίστε ενα μικρό tip για το πως συμεριφερόμαστε στην σκοπιά...

Εξαιρετικά αφιερωμένο στον Karl!!!


Share

Τελικά ένα καναδός έσπασε το ρεκόρ του μεγαλύτερου χάμπουργκερ του κόσμου το οποίο ήταν 130 κιλά! O Ted Reader, σεφ στο Τορόντο του Καναδά, παρασκεύασε ένα γιγαντιαίο χάμπουργκερ 267 κιλών και τώρα ευελπιστεί σε μια θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Το πιο μεγάλο παγωτό του κόσμου

Share


carvel-3001
Μια σλοβενική γαλακτοβιομηχανία θέλησε να κατακτήσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες, μέσα από την παρασκευή του πιο μεγάλου σε μήκος παγωτού σε όλο τον κόσμο. Στόχος της εταιρίας ήταν να κατασκευάσει ένα παγωτό μήκους 35 μέτρων. Οι υπεύθυνοι της γαλακτοβιομηχανίας δήλωσαν πως πρόκειται για μια συμβολική κίνηση, με αφορμή τα 35 χρόνια του εμπορικού σήματος Planica, που «εκπροσωπεί» το πιο δημοφιλές παγωτό της εταιρίας. Η μεγαλύτερη πρόκληση για όσους συμμετείχαν στο έργο ήταν η σωστή θερμοκρασία σε όλη την ποσότητα του παγωτού και γι’ αυτό το λόγο ζητήθηκε η συνδρομή ειδικών από το ερευνητικό ινστιτούτο Γιόσεφ Στέφαν. Το παγωτό Planica διατίθεται σε τρεις γεύσεις φράουλα, βανίλια και σοκολάτα και οι επισκέπτες συνολικά κατανάλωσαν 2.000 μπάλες παγωτού σε διάστημα μισής ώρας.

Μα ποια είναι η Ντούβλη??

Share

Όποιος επιθυμεί να γίνει James Bond


Share

Στο σφυρί θα βγει το φθινόπωρο η θρυλική Aston Martin DB5, μοντέλο του 1964, που οδηγούσε ο Σον Κόνερι ως «Τζέιμς Μποντ» στις ταινίες «Επιχείρηση Χρυσοδάκτυλος» (1964) και «Επιχείρηση Κεραυνός» (1965).

Οι μάγκες περισσεύουν, ηγέτες άραγε υπάρχουν;

Share

«Μαγκιά είναι να ακούς τους πολίτες και όχι τους τεχνοκράτες», δήλωσε στους δημοσιογράφους κορυφαίος πολιτειακός παράγων, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το σχέδιο «Καλλικράτης». Τα τελευταία 35 χρόνια, στην Ελλάδα περίσσεψαν οι μάγκες, που «ακούγοντας», έπρατταν αντίστοιχα.  Γι’ αυτό και βουλιάξαμε, αφού ταυτόχρονα είχαμε και μεγάλη ανεπάρκεια σε ηγέτες.

Χειρόφρενο τραβάνε αύριο τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς


Share

24 Απεργία έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών αύριο Πέμπτη 3 Ιουνίου, αντιδρώντας στα νέα οικονομίκα και ασφαλιστικά μέτρα. Δεν θα λειτουργήσουν Μετρό- ΗΣΑΠ-λεωφορεία-τρόλεϊ-Τραμ. Μόνο ο Προαστιακός θα λειτουργήσει. Τέλος και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα απεργήσουν.

Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε-γέλασε

Share

Η Esma Redzepova είναι μία τραγουδίστρια από τα Σκόπια, ίσως η σπουδαιότερη του έθνους της. Τραγουδίστρια, συνθέτης και ανθρωπιστής, έχει δώσει παραστάσεις σε πάνω απο 30 χώρες. Απολαύστε την.


Tattooligans μόδα ή πραγματική ιδεολογία?

Share

To Xrisa-fi δεν κάθεται με τίποτα ήσυχο και ξαναχτυπά γράφοντας για ένα θέμα που σίγουρα μας έχει απασχολήσει όλους κάποια στιγμή στη ζωή μας...

Ταξί Σεφερλής!

Share

You talking to me? ή αλλιώς c'est a moi que tu parles?

Share

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Καθαρίστρια για σπίτι..


Share

Η 27χρονη Κία Κάρολ από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ έχει ιδρύσει μια πρωτότυπη εταιρεία καθαρισμού. Στέλνει οικιακές βοηθούς σε όσους θέλουν μια σέξι καμαριέρα. Μάλιστα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει διαφορετικά επίπεδα γύμνιας από τοπλες καθαρίστρια, καθαρίστρια χωρίς εσώρουχο και τελείως γυμνή καθαρίστρια.

Η ώρα των αναγνωστών!

Share
Thank you Anthony! Pop punk is back...???...???

Cat Vs Snake

Share

Ποιος νομίζετε ότι θα κερδίσει?? H απάντηση στο παρακάτω video...

Όλοι δίνουν το παρον στις Κάλτσες πλέον

Share

Ακόμα και ο Γιώργος Παπανδρέου!

 

Κι άλλο μουσικο διάλειμμα!

Share
Όχι τίποτα άλλο,επείδη δεν έχει ανέβει κανένα τραγούδι σήμερα...


Αχ Ελλάδα μου, με τις καθαρές σου παραλίες


Share

Τετρακόσιες Είκοσι Μία (421) ακτές και Εννέα (9) μαρίνες κέρδισαν φέτος το βραβείο ποιότητας “ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ”
Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Συντονιστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες” στη χώρα μας, και από τους χορηγούς του προγράμματος, Proton Bank και Όμιλος Alapis, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών με “Γαλάζια Σημαία” για το έτος 2010. Με 421 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει και πάλι τη 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 41 χώρες. Συνολικά, η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε 2884 ακτές και 627 μαρίνες.

Μπορούμε όλοι μας πιστεύω να σεβαστούμε τις παραλίες που πρόκειται να επισκεφτούμε και να μην τις μετατρέψουμε σε σκουπιδότοπους. Καλο μήνα και καλά μπάνια.

Τα καλύτερα συνθήματα σε τοίχους

Share

Από γνωστό mail που κυκλοφορεί, τα καλύτερα συνθήματα σε τοίχους.

Η ώρα των αναγνωστών

Share

Ο Julian Beever είναι ένας Άγγλος καλλιτέχνης που από τα μέσα της δεκαετίας του 90' ζωγραφίζει πραγματικά έργα τέχνης πάνω σε πεζοδρόμια, στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Τα έργα αυτά, χρησιμοποιούν μια τεχνική που ονομάζεται αναμόρφωση και, όταν τα βλεπουμε από μία ορισμένη οπτική γωνία, φένονται λες και έχουν τρεις διαστάσεις. Ευχαριστούμε τον αναγνώστη Mits!

MUNDIAL..αυτός ο παρεξηγημένος θεσμός ..!!!

Share

 Το πρώτο άρθρο-παρέμβαση απο το Xrisa-fi είναι γεγονός..Κορίτσια σκιιιιιιιίστεεεεε...

Η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε...

Share

...Αλλά εμείς έχουμε ήδη κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.Μετά τον Πρόεδρο ήρθε η ώρα για το Xrisa-fi η οποία θα προσφέρει ένα γυναικείο touch στο blog mas.Καλώς μας ήρθες

Music Break!

Share
Πάρτε τη μεσημεριανή σας σιέστα παρέα με μία ακόμα μουσική επιλογή απο τις κάλτσες!

Dropkick Murphys

Share

Τι να πει και τι να γράψει κανείς για αυτήν τη τρομερή και φοβερή μπάντα από τη Βοστώνη που έχει «παντρέψει» τόσο εύστοχα το Irish folk στοιχείο-βλέπε γκάϊντες κλπ-με το punk-rock. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να παραγγείλεις μια μπύρα σε μεγάλο ποτήρι-draft, να διώξεις τον DJ του bar, να αφήσεις το The Meanest Of Times να παίζει και ανεβάζοντας το ποτήρι-draft στον αέρα να αρχίσεις να τραγουδάς μαζί τους ………GOD WILLING, I’LL SEE YOU ON THE OTHER SIIIIIIIIIDE...

Τελικά ήταν αδέρφια.


Share

Ένας άνδρας και μια γυναίκα, που ερωτεύτηκαν παράφορα, παντρεύτηκαν και έχουν ένα παιδί, έμαθαν μετά από χρόνια ότι είναι αδέρφια.

Σκηνοθετική αυθεντία!

Share
'Οσο και αν δεν καλύπτει όλα τα γούστα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβτητίσει το ταλέντο του Guy Ritchie. Μεγάλος σκηνοθέτης, μεγάλη σκηνή, μεγάλη ταινία. Lock, stock and two smoking barrels!

Shane Mcconkey RIP(1969-2009)!

Share


Ένας από τους μεγαλύτερους freestyle σκιερ όλων των εποχών σε ενα ειρωνικό video,λίγους μήνες πριν το θάνατο του..

Amazing Animated Optical Illusions!

Share

Κοριτσάκι 4 χρονών έπεσε από ουρανοξύστη και επέζησε


Share

Ένα 4χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα και κατάγματα σε νοσοκομείο του Χονγκ Κονγν, έχοντας επιζήσει από την πτώση του από τον 16ο όροφο κτιρίου. Το κοριτσάκι παρέσυρε στο κενό η μητέρα του, που αυτοκτόνησε.

Εδώ γιατί όχι??

Share

Γέμισε ξανθιές η Ρήγα

Εκατοντάδες ξανθιές, απ‘ όλη τη Λετονία, ντύθηκαν στα ροζ και βγήκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, σε μια προσπάθεια να «ανεβάσουν» το ηθικό των πολιτών στους δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης.


Διεθνής Κατακραυγή


Share

ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ. Διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η αιματηρή επίθεση των ειδικών δυνάμεων του Ισραήλ εναντίον του Στολίσκου της Ελευθερίας, ο οποίος μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας, ενώ έπλεε σε διεθνή ύδατα.

Το σενάριο επιστροφής στη δραχμή για ένα Σαββατοκύριακο

Share

Τα σενάρια επιστροφής στη δραχμή για ένα Σαββατοκύριακο
Η εικόνα που έχουν οι ξένοι για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι ανάλογη αυτής που είχε η Αργεντινή κατά την περίοδο της κατάρρευσης. Η κοινή γνώμη έξω έχει την εντύπωση ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τις λεηλασίες και ότι το κίνημα των συγκρούσεων και της βίαιης ανατροπής ουσιαστικά ελέγχει τη δημόσια τάξη.
Είναι η ψευδής εικόνα που μεταφέρουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην προσπάθεια να εντυπωσιάσουν.

Κάπνισμα τέλος- Εξαιρέσεις σε καζίνο και κέντρα

Share 
tsigaroΗ 1η Σεπτεμβρίου θα είναι η μέρα όπου θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους κλειστούς χώρους. Βέβαια δεν θα ισχύσει το ίδιο για τα νυκτερινά κέντρα και τα καζίνο, όπου θα δοθούν 8 μήνες παράτασης.
Τις ανακοινώσεις των αυστηρών μέτρων για την απαγόρευση του καπνίσματος, έκανε τη Δευτέρα (31/05) η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος.

Share

Νέες κοινωνικές διαστάσεις δίνει η απελευθέρωση των γυναικών στην Αυστραλία καθώς οι Αυστραλές όχι μόνο πίνουν και οδηγούν περισσότερο, αλλά καταδικάζονται συχνότερα σε ποινές φυλάκισης και χτυπούν περισσότερο τους συντρόφους τους.