Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Asian lvl: Peter Griffin!



Ο άντρας ο σωστός...

Secrets & Lies Photo Studio Scene!

Tico Tico...

Επικίνδυνες αποστολές


It's Party Time..

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Σας αρέσει η ποιήση ;



Αθάνατος ελληνικός κιν/φος από τον ανώνυμο jim_k

Ωραία πόλη το Παρίσι

Πρωταγωνιστής του βίντεο είναι ο Claude Lelouch, Γάλλος κινηματογραφιστής και παραγωγός με πάθος τις γυναίκες και την ταχύτητα. Το βίντεο που κόβει την ανάσα γυρίστηκε ένα πρωινό του 1976, όταν ο Lelouch διέσχισε το Παρίσι μέσα σε 8 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα, για να μην αργήσει στο ραντεβού που είχε με την κοπέλα του.


-Καλά εδώ ξέρουν από μουσική...-Εκεί? Που εκεί? Τι εννοείς εκεί? Εκεί?

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Προσωπικό αρχείο απ΄ όταν ήμουν στο δημοτικό.

Τα καλύτερα "βρώμικα" στους δρόμους όλου του κόσμου

1. Vada pav, Ινδία

  Σε κάθε γωνία στη μητρόπολη του Μουμπάι μπορείς να γευτείς το πεντανόστιμο «βρώμικο» ινδικής εκδοχής. Γνωστό και ως το «μπέργκερ του φτωχού», το vada pav δεν περιέχει κρέας αλλά το λεγόμενο masala vada, ένα vegetarian πανέ κατασκεύασμα από αλεύρι, κανέλα, κάρυ, κρεμμύδι και κόκκινη πιπεριά.

Nice! Que es esto?

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Αυτό επειδή είμαι μεγάλος παλιοροκάς

Βιβλιοφάγοι

 

«Οι 147 εταιρίες που ελέγχουν τα πάντα»



Όλες μαζί ελέγχουν 40% του πλούτου. Οι 737 κορυφαίες εταιρίες δε, ελέγχουν όλες μαζί το 80%. Η Ζυρίχη μας στέλνει το μήνυμα. Σύμφωνα με το Ελβετικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας, φτιάχτηκε μια λίστα δεδομένων από 37 εκατ. εταιρίες και επενδυτές διεθνώς. Μετά από ανάλυση και χαρτογράφηση θυγατρικών, συγγενών εταιριών και των διατλαντικών τους σχέσεων, βρήκαν ποιος κατέχει τι.

Μουσικό Διάλειμμα!Και καλή χρονιά μας!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Αφιερωμένη!

The "Golden Voice" homeless man

Ο Ted Williams ήταν ένας από τους χιλιάδες άστεγους της Αμερικής,είναι όμως προικισμένος με ένα ιδιαίτερο προσόν. Η στεντόρεια φωνή του καθώς και ένας ρεπόρτερ που τον ανακάλυψε τυχαία, του εξασφάλισαν ένα καλύτερο μέλλον καθώς αμέσως προσλήφθηκε από τους Cleveland Cavaliers και την NFL Films..Κάλλιο αργά παρά ποτέ για τον 53χρόνο Ted


Ευχαριστούμε τον Κώστα

True story!