Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

7 dias en La Habana!

Ένας Πορτορικανός, ένας Παλαιστίνιος, ένας Ισπανός, ένας Κουβανός, ένας Αργεντινός και δύο Γάλλοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την ισπανόφωνη σπονδυλωτή ταινία, με σκοπό να αναδείξουν την αληθινή ψυχή της Κουβανικής πρωτεύουσας, μιας από τις πλέον ετερόκλητες, ζωντανές πόλεις του πλανήτη. 





Ένας αμερικανός τουρίστας που επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη, ένας άγνωστος που περιφέρεται άσκοπα, περιμένοντας να συμβεί κάτι, ένας διάσημος ηθοποιός που καταφθάνει στην περιοχή για να παραστεί στην απονομή ενός βραβείου, μια οικογένεια που αποφασίζει να εντρυφήσει σε μια πανάρχαια ιεροτελεστία, ένα ερωτικό τρίγωνο που αναζητά την «άκρη του νήματος». Ένας εξορκιστής που επιχειρεί να σώσει μια βασανισμένη ψυχή... συνθέτουν το πορτρέτο της σημερινής Αβάνα μέσα από επτά ξεχωριστές ιστορίες, σε 7 ημέρες…


Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

The Police Dog


Ζωντανή βιβλιοθήκη!



Η Ζωντανή βιβλιοθήκη δεν διαθέτει χάρτινα βιβλία, αλλά ανθρώπους με διάθεση να μοιραστούν τις ιστορίες τους και τις εμπειρίες τους, με στόχο να καταπολεμήσουν τις προκαταλήψεις και να ενισχύσουν την προώθηση της ποικιλομορφίας.