Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Aς σοβαρευτούμε! Η μοναξιά του Λονδίνου με οδήγησε στο να δω αυτή την ταινία για έκτη φορά. Ίσως το αρτιότερο θρίλερ όλων των εποχών!


H ώρα των αναγνωστών: "eiste periergoi oloi sas"

Καμία σχέση!

"A French kiss is a kiss in which one participant's tongue touches the partner's lips or tongue and usually enters his or her mouth. A French kiss is a slow passionate kiss which is usually considered intimate, romantic, erotic or sexual. A French kiss is generally considered an erotic kiss usually reserved for lovers."

"Για να τα βλέπεις όλα ωραία πρέπει να είσαι κάργα ερωτευμένος ή άρρωστος Πασόκος!"

O Ερωτευμένος..


κι ο δημοσιογράφος



Εντάξει με έπεισες.. COCAINA

Σομαλοί πειρατές: Κακοποιοί ή μια καλά στημένη "μηχανή" κέρδους;

Από την Αναστασία Κυριανίδη - Νικολαΐδη 
 Bloomberg Businessweek

Σομαλοί πειρατές: η σύγχρονη μάστιγα της παγκόσμιας ναυτιλίας. Λίγοι τολμηροί λένε «ΟΧΙ» σε μια τέτοια επένδυση όταν ένα ρεσάλτο απαιτεί περί τα 300.000 δολάρια και μπορεί να αποφέρει εκατομμύρια σε λύτρα.

Κρυμμένη πίσω από το πολύβουο πλήθος των λιμενεργατών και των ψαράδων που ξεμπερδεύουν τα δίχτυα τους στον μόλο του Bosaso του Κόλπου του Άντεν υπάρχει μια σειρά από εξαθλιωμένες βάρκες και πλοιάρια περιπολίας.

Τα μεγαλύτερα κατορθώματα και στραβοπατήματα της Apple


Του Joel Stonington(εξωτερικός συνεργάτης των Καλτσών)

Η ιστορία της Apple είναι το όνειρο κάθε επενδυτή και η ελπίδα κάθε εφευρέτη. Η εταιρεία ξεκίνησε ταπεινά από ένα γκαράζ το 1976, ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα η αρχική δημόσια εγγραφή της ήταν η μεγαλύτερη μετά την εισαγωγή της Ford (F) στο χρηματιστήριο το 1956. Φέτος η Apple έγινε η εταιρεία με τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία μετά την Exxon. Σήμερα οι δημοφιλείς συσκευές της και η τεράστια ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού καθιστούν την Apple (AAPL) βασικό συντελεστή της αγοράς στα κινητά τηλέφωνα, τους υπολογιστές, τις ταμπλέτες, τα ψηφιακά music players και τη διανομή ψηφιακών μέσων.

ΧΙΛΗ: Ενας 16χρονος νεκρός και 1.400 συλλήψεις στις φοιτητικές διαδηλώσεις - Δείτε φωτογραφικό υλικό


ρεπορτάζ: alfavita.gr, Κλειώ Ιωάννου
 
Ενας νεαρός, 16 χρονών, σκοτώθηκε από σφαίρα στο στήθος κατά τη διάρκεια μαζικής διαδήλωσης στη Χιλή.
Ο νέος χτυπήθηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκών την Παρασκευή 26/7 στο Σαντιάγκο.

Επειδή σας έχω μπανίσει οτι ψάχνετε να την πείτε στις γυναίκες και να τις μειώσετε

Σας λέω να μην το κάνετε γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Αυτή είναι η ανάρτηση όλη και όλη






Εμένα ευτυχώς δεν μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ και ούτε πρόκειται κιόλας. Επειδή εσείς όμως δεν είστε εγώ, σας το λέω να το έχετε στο νου σας.

ΧΕΧΕΧΕ ξερετέ τι βρήκα; Λόγκος οφ φέιμους μπράντς, που είναι αλλαγμένα και μοιάζουν με των ανταγωνιστών τους. Μόνο που αντί να γράφουν πχ jumbo γράφουν μουστάκας. Κάπως έτσι. Δηλαδή, κάτι να της συμβεί. Υπάρχει τώρα και η άλλη εκδοχη. Να μην της συμβεί, αλλά αυτό θα το καλύψουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Παραλίγο να το ξεχάσω… καλημέρα σας!!!

SSSU...

Οι SSSU (Stereophonic Space Sound Unlimited) είναι ένα ελβετικό δίδυμο που αποτελείται από τους Ernest Maeschi & Karen Diblitz.  Η μουσική τους - Spy, Surf, Exotica, Sci-Fi… σε μοντέρνο ύφος με αρκετά πιασάρικο αποτέλεσμα στο είδος της – γεννά κινηματογραφικές εικόνες και παράγεται με παλαιικά ηλεκτρονικά μέσα! 



Μάλιστα, ισχυρίζονται πως το soundrack Jo Siffert: Live Fast Die Young, γράφτηκε από τους πατέρες τους την δεκαετία το 1960 για τηλεοπτικά προγράμματα της ελβετικής τηλεόρασης, ένα αρκετά διασκεδαστικό ευφύημα, που πιθανότατα – αν όχι σίγουρα - δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!

Είναι κάτι χάπια στη μέση, εγώ το λέω ξεκάθαρα!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Mάλιστα!


Κουραμπιέδες για γερά ρουθούνια
Φορτίο με περισσότερα από 60 κιλά ανόθευτης κοκκαϊνης εντοπίστηκε σε φορτηγό γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων με προορισμό την γειτονική Βουλγαρία. Οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν να περάσουν το φορτίο από τα σύνορα,καμουφλάροντας την κοκαΐνη σε άχνη ζάχαρη την οποία και πασπάλισαν σε 650 κιλά παραδοσιακούς κουραμπιέδες, τους οποίους μετέφεραν σε κουτιά γνωστού ζαχαροπλαστείου. Από λάθος της οργάνωσης, το σχέδιο αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία που έγινε σε γραφείο κηδειών στα βόρεια προάστια. Το γραφείο, που την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναλάβει την διαδικασία κήδευσης ενός ηλικιωμένου, παρήγγειλε από το εν λόγω ζαχαροπλαστείο μαζί με τα κόλλυβα και τις ελιές και μια ποσότητα παραδοσιακών κουραμπιέδων.

Ελλάς το μεγαλείο σου

Toυ Γιώργου Λακόπουλου  ΤΑ ΝΕΑ

Ο διάλογος είναι απολύτως αυθεντικός και αφιερώνεται στον Βαγγέλη Βενιζέλο που - νομίζει ότι - θα πιάσει τη φοροδιαφυγή. Διαδραματίστηκε μόλις προχθές σε καφετέρια - όταν σε μια συζήτηση εναντίον των... πολιτικών, γενικώς, κάποιος ρώτησε τον διπλανό του.

Αυτό το "Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!" δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχει τόσες πολλές εφαρμογές. Ε, ναι λοιπον, μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά! By the way το www.cosmo.gr από site έχει μετατραπεί σε παιδική χαρά. Μπείτε, μπείτε, οι άνθρωποι είναι τελείως ηλίθιοι. Αυτά τα λέω όσο έχουμε ακόμα την ανωνυμία μας, γιατί μετάααααα...


Η Αγγλίδα σχεδιάστρια υφασμάτων Catherine ήρθε στην Ελλάδα το 1988 και είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη φιλέλληνας από την εποχή του Λόρδου Βύρωνα!!!!!! Τι γράφουν???


Η Catherine Sparks και ο σύζυγός της, Νίκος Αρναουτάκης, αντιδρούν στην κρίση σχεδιάζοντας ένα T-shirt-υποστήριξη για τη χώρα. Τα έσοδα θα κατατίθενται στο λογαριασμό του Ταμείο Στήριξης της Ελλάδας που δημιουργήθηκε για τη μείωση του δημόσιου χρέους. (vid)

Kαλό Χειμώνα

The ΑΠΟΚΑΛΥΨ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Τους μπέρδεψε εκεί στο ββψ!

Μουσική παράνοια!

Σφαιρ-άτοι!

by xrisa-fi
Να μαστέ λοιπόν, ανάμεσα σε φύλλα που δε μοιάζουν πια πράσινα και με το αεράκι να τα σκορπίζει στο  μπαλκόνι μας, ενώ δεν είμαστε έτοιμοι να δούμε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σε παραλίες με καυτή άμμο και σε ποτάμια με κρυστάλλινα νερά, ξέροντας ότι αυτά έγιναν χθες και το σήμερα δε μοιάζει το ίδιο ηλιοκαμένο. Έτσι λοιπόν, με τη διαστροφή του επαγγέλματος που πιέστηκα να αποκτήσω, επέστρεψα στην Αθήνα με το τελειωμένο σωληνάριο αντηλιακού, άμμο σε κάθε δυνατή κρυψώνα, κομμένα εισιτήρια από συναυλίες και τις σαπουνο- συζητήσεις της ξαπλώστρας να τις σκέπτομαι σοβαρά πάνω στον πάγκο της κουζίνας . Έτσι, άντρες και γυναίκες σε ξαπλώστρες κουβεντιάζουν για τις μεταξύ τους σχέσεις που τώρα γυρνάνε στο μυαλό μου από δω και από κει, κάνοντας ένα θρόισμα  που μου θυμίζει ότι το φθινόπωρο είναι πια κοντά.

Λοιπόν...