Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Eλληνικό Wikileaks?

Πάνω από 20 Έλληνες δημοσιογράφοι-ερευνητές, με την ουσιαστική σημασία της λέξης ετοιμάζουν το «ελληνικό» Wikileaks.
Τα ντοκουμέντα που έχουν λογοκρίνει κατά καιρούς οι  εκδότες, θα βγουν στον αέρα του διαδικτύου προκαλώντας πάταγο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συγκεντρωθεί ήδη στοιχεία από τους πιο καυτούς φακέλους της μεταπολίτευσης και όσα πρόκειται να δουν τα φώτα της δημοσιότητας δεν έχουν προηγούμενο.
Στην προσπάθεια αυτή, οι δημοσιογράφοι του… εγχώριου Wikileaks, εξασφάλισαν τη συνεργασία ακόμη και πρωταγωνιστών του σκοτεινού παρασκηνίου σε υποθέσεις όπως η γέννηση της Τρομοκρατίας, οι εκτελέσεις των εκδοτών, ο ρόλος των ξένων πολυεθνικών στη χώρα μας αλλά και συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τα σκάνδαλα της Siemens και των πολυεθνικών.

Αυτό είναι χριστουγεννιάτικη πλατεία

Και όχι το Σύνταγμα

Look on


Ακούστε ποιον χάσανε οι RHCP

Είδα το Φίλιππο, ήταν καλά

 


Τώρα ο Φίλιππος μας λέει ότι δεν μπορεί στην Ελλάδα ο ιδιωτικός τομέας να συνεχίσει να τρέφει τον δημόσιο. Να υποθέσω ότι έχει απορρίψει όλες τις θεωρητικές του καταβολές;
 
Του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Ε; Παρακαλώ; Δεν είναι καθολικός δηλαδή;

Enjoy capitalism

ΠΡΩΤΟΙ ….ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ….

   Το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον επαγγελματικό αθλητισμό, αλλά σε αυτό το  χρονικό σημείο θα επικεντρωθώ στις εμφανίσεις και τα στοιχειά που βγάζουν στο παρκέ οι δυο κορυφαίες ομάδες κατά την άποψή μου στην Ευρώπη για τη φετινή χρόνια, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.
    Ξεκινώ από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τα χρειάστηκε με την Ολύμπια στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι ξεκίνησαν καλά το ματς και προηγήθηκαν με 23-17 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Φυσικές ομορφιές


Ευχαριστούμε τον Pol

To γλυπτό απο πάγο που παραγγείλατε έιναι έτοιμο

Μισό λεπτό να βγάλουμε και τα στηρίγματα..

Είστε περίεργοι

Αφού για να τους πούμε αυτό το πράγμα καθίσαν και γίναν έτσι. Ας μην τους αφήσουμε παραπονεμένους. Είστε περίεργοι όλοι σας!


Δελφίνια πάνε για ψάρεμα


Ευχαριστούμε τον Γιάννη

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern

 Ευχαριστούμε την Μαίρη για το e-mail.
Δείτε και την απάντηση, έχει ενδιαφέρον:

 Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες, με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern. Ο υπέρτιτλος του άρθρου αναφέρει: «Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

 Αγαπητοί Ελληνες, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια.

Take THAT gravity!


Ευχαριστούμε τον Γιάννη!

Ποιός παρατάει supercars?


Δεν ξενερώνουμε ποτέ...(0:45)

Γκορμπατσώφ: Η Ρωσία βαδίζει προς την καταστροφή

Ο τελευταίος πρόεδρος της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (ΕΣΣΔ) Μιχαήλ Γκορμπατσώφ καλεί τον πρόεδρο Ντμίτρι Μεντβέντεφ να τηρήσει την υπόσχεσή του για μία πολιτική φιλελευθεροποίηση και για την αντιμετώπιση της διαφθοράς, προειδοποιώντας ότι, σε αντίθετη περίπτωση, η χώρα οδεύει προς την καταστροφή, με άρθρο του στην εφημερίδα Novaia Gazetta.

Για να μην μπερδευόμαστε..


Ελάτε χρυσαυγίτες, ελάτε χουντικοί..
Uploaded by JoRgO1977. - Up-to-the minute news videos.

Ο Οδυσσέας είναι μαύρος..;


Το Εφετείο
Uploaded by freevoicenetwork. - News videos hot off the press.

Ποιος φοβάται τον Άγιο Βασίλη?

by Xrisa-fi...

Όταν ο Δεκέμβρης μπαίνει, η βελόνα του παλιού ράδιου συντονίζει ολόκληρο το πλανήτη στην ίδια συχνότητα. Εκατομμύρια λαμπιόνια ανάβουν καθώς η μυρωδιά από ζαχαρωτά βουτηγμένα σε μέλι και ζάχαρη μοιάζει με κρούστα πάνω απ’ τη γη και κάνει τους άλλους πλανήτες να σκάνε απ’ τη ζήλια τους. Σιδερένια τρίγωνα βγάζουν την ωραιότερη μελωδία από χεράκια κρυμμένα σε πολύχρωμα γάντια και γράμματα φεύγουν για τη μακρινή Καισαρεία, εκεί που σ’ ένα μικρό σπίτι αδιάκοπα εργάζονται μικρά ξωτικά με μυτερά καπέλα και πονηρά χαμόγελα, εκεί που το αφεντικό τραβά κορδέλες και «λαδώνει» ταράνδους, εκεί που τα γράμματα κρύβουν ψυχές και ελπίδες..

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

To τένις απο σήμερα γίνεται φτωχότερο

Σε σχεδόν όλες τις στιγμές της ημέρας της μπορεί να αισθάνεται “υπερήφανη” με το σώμα της, όταν όμως κατεβαίνει στο γήπεδο το πλούσιο ντεκολτέ είναι βάρος… αβάσταχτο για τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ.
Έτσι, η 17χρονη τενίστρια, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο 264 του παγκοσμίου ράνκινγκ και η οποία αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του Ρολάν Γκαρός, πήρε την απόφαση

Νέα διεύθυνση το wikileaks

Πλέον θα το βρίσκεται στο: http://www.wikileaks.ch/

Λάστιχα που βγάζουν χρωματιστό καπνό!

Αυτά είναι!


Ευχαριστούμε τον Jason

Αυτό κυρίες και κύριοι, είναι Ο ΑΣΣΟΣ!


Ευχαριστούμε τον Γιάννη.

H φύση βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες


Epic FAIL!

Βρε ποιος σε κούρδισε και κάνεις έτσι;

Σπατάλη νερού, ας βάλουμε ένα τέλος

Ευχαριστούμε τον Γιάννη για το video

3D art πάνω σε φορτηγά!

Ευχαριστούμε τον Mits F!

Γουατεμάλα μια χώρα συνδεδεμένη με το ΔΝΤ

Μια χώρα με αντιθέσεις, έχει από τις πιο σταθερές οικονομίες , ελάχιστος πληθωρισμός , σταθερή νομισματική ισοτιμία , ανεργία σε πολύ χαμηλά επίπεδα ..και όμως ο λαός της ζεί σε άθλιες συνθήκες, 1 στα 2 παιδία πεθαίνει από τον υποσιτισμό και τη πείνα. Ο πλούτος και τα λεφτά βρίσκονται στα χέρια των λίγων.

Δεν ξέρω και τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις..Και του χρονου;

STEEEEVE!

Τστστστστσ! Τι κάνει έτσι?



Photoooo!

Wonderful World
Όσο κι αν οι εξωφρενικοί ρυθμοί της καθημερινότητας μας κάνουν να το ξεχνάμε, ο πλανήτης μας κρύβει τόση ομορφιά που ούτε στα όνειρα μας δεν μπορούμε να φανταστούμε… Αυτό που μπορούμε όμως να κάνουμε, είναι να ξεκινήσουμε ένα μαγικό ταξίδι στην φύση, μέσα από υπέροχες εικόνες!

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Κορίτσια θα σας αρέσει αυτό το video!


Ευχαριστούμε τον Γιάννη για το βίντεο!

Ε ναι ρε κοπελιά!


Ευχαριστούμε τον MitsF!
Μην σκαλώνετε, δεν παίζει να είναι αληθινό!

Ναι, ΚΑΙ αυτό θεωρείται τέχνη!

Το κτίριο αυτό βρίσκεται στην Ελβετία. Επειδή έχουν τρελαθεί εκεί οι αρχιτέκτονες απο τα πολλά λεφτά, αποκαλούν τέχνη, αυτή τη σκάλα.

Ιρλανδία: Υπουργοί εγκαταλείπουν την πολιτική φοβούμενοι τις ευθύνες

Ανταπόκριση της Τζένι Χόιζερ.
Τις περασμένες εβδομάδες, τα γεγονότα σάρωσαν την Ιρλανδία και καθώς διαλύεται σιγά-σιγά ο καπνός από το πεδίο μάχης, μπορούμε να αρχίσουμε να καταμετρούμε τα θύματα.


Όχι στην παράδοση της κυριαρχίας
Η διαδήλωση του περασμένου Σαββάτου μπροστά στο Γενικό Ταχυδρομείο του Δουβλίνου προσέλκυσε, στην πρωτεύουσα, ανθρώπους από όλη την Ιρλανδία για να διαδηλώσουν εναντίον του τετραετούς Σχεδίου Ανάκαμψης της ιρλανδικής κυβέρνησης που προβλέπει περικοπές 15 δισ. ευρώ. Το Σχέδιο δόθηκε στη δημοσιότητα στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και περιέγραφε, λεπτομερώς, ποιος και πώς θα φέρει το βάρος της εξυπηρέτησης του πακέτου «διάσωσης» των 85 δισ. ευρώ.

“The Great Escape”


  Gone, but not forever” είχα διαβάσει κάπου πριν από μερικά χρόνια... Μου είχε μείνει αυτή η φράση και μάλιστα την φώναζα στο μυαλό μου αρκετά συχνά, ακουγόταν πολύ εύηχα. Πριν από μερικούς μήνες έφτασε η στιγμή να υλοποιήσω αυτό το moto μιας και οι σπουδές μου στο εξωτερικό με περίμεναν...

Λάθος. ΑΥΤΟ δεν γίνεται!

Δεν γίνεται αυτό! Με τίποτα δεν γίνεται!

Τα συνθηματικά των Ελλήνων πιλότων

Καθημερινά δίνουν τη μάχη των αιθέρων για να προσπαίσουν τον εθνικό εναέριο χώρο… Συχνά μάλιστα το πληρώνουν με τη ζωή τους. Οι Έλληνες πιλότοι έχουν αναπτύξει μια ιδιότυπη αργκό την οποία χρησιμοποιούν τόσο στην υπηρεσιακή όσο και στην κοινωνική τους ζωή. 

Έχουν δώσει παρατσούκλια ακόμη και στους Τούρκους χειριστές αποκαλώντας τους «Μπούφους» ενώ συχνά παραλληλίζουν τους στρατιωτικούς στόχους με τους ερωτικούς!
Ας δούμε όμως ποιο είναι το αλφαβητάρι των πιλότων μας, που δεν χάνουν ποτέ το χιούμορ τους παρά την καθημερινή, άκρως επικίνδυνη αποστολή τους στο Αιγαίο, για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας.

Νέα στήλη, Κάψιμο!

Προσπαθούμε να συμμαζέψουμε λίγο το υλικό του blog ώστε να γίνει πιο εύκολη η πλοήγησή σας. Στην νέα κατηγορία "κάψιμο" θα βρείτε όλα τα καμμένα βίντεο που έχουμε ανεβάσει. Ντάξει, όχι και όλα, ακόμα ψάχνω στις παλιότερες αναρτήσεις για να βρω και άλλα, αλλά την αρχή την κάναμε!

Αντε βρε, πατήστε πάνω στην νέα κατηγορία και σκοτώστε το χρόνο σας.

Καψής vs Κανέλη

Oikaltses ενηλικιώνονται!

Ίσως να έχετε κάποια προβλήματα καθώς περιηγείστε στις kaltses. Αυτό συμβαίνει επειδή το blog θα μεταφερθεί στον νέο, ολόδικό του χώρο,το www.oikaltses.com
Πιστεύουμε σε 3 μέρες το περισσότερο, να λειτουργούν όλα ρολόι!

Ευχαριστούμε για τους 6 μήνες που μας κάνατε παρέα, αν δεν υπήρχε ανταπόκριση δεν θα είχε κανένα νόημα το όλο εγχείρημα.
Μέχρι να μεταφερθούμε όμως, stay tuned!

Σε πιάσαμε Φουρέιρα!

24ωρη Aπεργία τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σήμερα θα μείνουν ακινητοποιημένα τα τρόλεϊ, τα λεωφορεία, το Μετρό , ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος, το Τραμ και ο προαστιακός, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν τα σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν επίσης, αύριο και τα τρένα του ΟΣΕ.

Τα πιο ακριβά..


Τι ειν'τούτη βρε;



Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Η αναβίωση ενός θρυλικού αυτοκινήτου, νέα Lancia Stratos

Ένα από τα πλέον θρυλικά μοντέλα της σύγχρονης αυτοκίνησης επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο, με παρόμοια μορφή σε σχέση με το παρελθόν και εντυπωσιακές τεχνικές περγαμηνές.
Πρόκειται για την Lancia Stratos η οποία κατά παραγγελία αλλά και αποκλειστικά για τον Michael Stoschek, ιδιοκτήτη και διευθύνων σύμβουλο της Brose KG μιας γερμανικής εταιρίας που προμηθεύει ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα σε αυτοκινητοβιομηχανίες.
Το αυτοκίνητο είναι βασισμένο στην Lancia Stratos HF του 1970, ενώ ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το εν λόγω αυτοκίνητο θα φέρει τελικά τα σήματα της Lancia, όταν και αν τελικά πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής του ιταλικού Gruppo.

Φωτογραφίες.. όχι και πολυ συνηθισμένες.


Οι άστεγοι "λιώνουν" στους δρόμους

Γαλλική καμπάνια για να παρακινήσει τον κόσμο να σκεφτεί τους άστεγους που καθημερινά "λιώνουν" στον δρόμο.


Θυμάσαι ακόμα τον Αλέξανδρο;


By *Tain  

 Πέρασαν δυο χρόνια από εκείνη τη νύχτα και φυσικά η ζωή συνεχίστηκε κανονικά. Οι δρόμοι άδειασαν, τα πανό κατέβηκαν, οι βιτρίνες φτιάχτηκαν και οι δίκες έγιναν. Παρ’ όλα αυτά μια ζωή χάθηκε και κάποιες άλλες έγιναν ερείπια. Δεν είναι άδικο να χάνονται άνθρωποι για τα λάθη του παρελθόντος και τις ελλείψεις του μέλλοντος; Έτσι χάθηκε ο Αλέξανδρος και μαζί του η αθωότητα και η πίστη μιας γενιάς σε ένα κράτος, μια κοινωνία και τη δικαιοσύνη που της είχε απομείνει.

Uber Fail


by Mits_F

Άμα είσαι απρόσεκτος αυτά παθαίνεις


Ευχαριστούμε τον Mits_F

Πράσινες παλίρροιες

Perierga.gr - Οι πράσινες παλίρροιες

Το φαινόμενο της πράσινης παλίρροιας όπως ονομάστηκε, παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από επιστήμονες στις ακτές της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής κατά τη δεκαετία του 1970.
Οφείλεται σε ένα είδος φυκιού, το Enteromorpha prolifera, το οποίο εξαιτίας της μόλυνσης των θαλάσσιων υδάτων σε κάποιες περιοχές πολλαπλασιάζεται με ταχύτατους ρυθμούς και μεταφέρεται μέσω των ρευμάτων κοντά στην ακτή. Οι οικολογικές επιπτώσεις του φαινομένου είναι τεράστιες, καθώς οι μεγάλες ποσότητες φυκιών εξαντλούν το οξυγόνο του νερού και παράλληλα στερούν το ηλιακό φως από υπόλοιπα θαλάσσια είδη στις περιοχές που το πρόβλημα είναι έντονο.

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Πάμε μωρή ΒΡΑΖΙΛΙΑ!!!!

 Dancing with the Stars Βραζιλίας.Και εμείς έχουμε την Πιπιλή


SILVINA ESCUDERO STRIPDANCE  25-10-2010
Ανέβηκε από betocammpos. - Μουσικά videos, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, κονσέρτα και άλλα.

Δάνειο με αντάλλαγμα τα μάρμαρα του Παρθενώνα!

Μία απίστευτη είδηση δημοσίευσαν οι Times του Λονδίνου και μέσω του πρακτορείου Blooomberg έκανε το γύρο του κόσμου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος φέρεται να έχει πει ότι η Ελλάδα είναι διατεθιμένη να σταματήσει τη διεκδίκηση του μαρμάρων που έχουν κλαπεί από τον λόρδο Ελγιν με αντάλλαγμα ένα νέο μακροπρόθεσμο δάνειο!

Ένταση στο κέντρο της Αθήνας

Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (06/12) στο κέντρο της Αθήνας,  όπου πραγματοποιούνται συλλαλητήρια και πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Διακριτική η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, που έκαναν χρήση δακρυγόνων.

To Facebook αλλάζει πρόσωπο

Το facebook ανακοίνωσε μια σειρά αλλαγών στον τρόπο διαχείρισης του προφίλ των χρηστών του, καθώς και τον τρόπο που εμφανίζονται οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των χρηστών.

Υπάρχει καλύτερο μέρος να εγκλωβιστείς?



Το καλύτερο μέρος για να εγκλωβιστεί κανείς στην Βόρεια Αγγλία είναι ίσως μία pub!

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να υποστηρίζουν 7 άτομα που πέρασαν κλεισμένα πάνω μια εβδομάδα, σε μια pub στο Yorkshire.

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας


ΡΧΣ: Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας
Ανέβηκε από tvxorissinora. - Βίντεο με οικογένειες και φίλους από όλο τον κόσμο.

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μεθοδική λεηλασία της Ελλάδος


Στις 27 Απριλίου οι γερμανικές δυνάμεις μπήκαν στην Αθήνα . Στις 29 ανακοινώθηκε πως έπρεπε να γίνονται δεκτά τα στρατιωτικά μάρκα που έφεραν μαζί τους.

Ένα χωριό μέσα στον βράχο

Στη νότια κινεζική επαρχία Guizhou,υπάρχει ένα ολόκληρο χωριό πού ζεί μέσα σέ μιά σπηλιά.Η φυλή Miao ζούνε μέσα σέ αυτόν τόν στερεό βράχο μήκους 230 μέτρων  εδώ καί 150 χρονιά περίπου.Μέσα σέ αυτήν τήν σπηλιά υπάρχουν σπίτια ακόμα καί σχολείο.

Οι οφθαλμαπάτες του Li Wei


Ο Li Wei είναι ένας κινέζος καλλιτέχνης που μαζί με τους φίλους του, αρκετές φωτογραφίες και πολλούς μήνες δουλειάς, δημιουργεί απίστευτες οφθαλμαπάτες. Στις φωτογραφίες του θα δείτε ανθρώπους να πετούν, να πέφτουν από κτίρια, να καρφώνονται με το κεφάλι στο έδαφος και άλλα πολλά.
Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο πρόσφατες οφθαλμαπάτες του.