Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Όσοι μας παρακολουθείτε καιρό τον γνωρίζετε, το post είναι για τους υπόλοιπους! Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε την πηγή έμπνευσης αυτού του blog..

Ντόμη, Ντττρόμη, Ττττρώμη, Ντρρρόμοι, Δρόμοι! Nα παίζει το τρανζίστορ τ΄ Αμερικάνικαααααα! part 2



Απολαύστε ένα ακόμη αφιέρωμα σε υπέροχες και ταξιδιάρικες φωτογραφίες δρόμων απ’ όλο τον κόσμο…

Εκεί στη Σκόπελο φυτρώνει σίγουρα κάτι καλό!

Δεν εξηγούνται αλλιώς τα mail που παίρνουμε απο το blogkopelosnews. Για να δούμε το σημερινό και σας υπόσχομαι ότι θα σας κρατάω ενήμερους.


Τριτοκοσμικές κατάστασης στην σκόπελο με τα ωράρια των καταστημάτων ότι θέλει κάνει ο καθένας

Τελικά θα μπορέσουν ορισμένη να συνετιστούν αμάν ρε παιδιά δεν χορταίνεται με τίποτα?
Έχει μαγαζιά μάρκετ που κλείνουν 4,30 πρωινή παρακαλώ !!!
Και βεβαία στης 7 το πρωί  ξανά ανοιχτό μην φανταστείτε ότι ανοίγουν το απόγευμα  

Μετάφραση: Τελικά θα συνετιστούν ορισμένοι; Αμάν ρε παιδιά δεν χορταίνετε με τίποτα; Υπάρχουν μαγαζιά (στη σκόπελο) που κλείνουν 4:30 το ξημέρωμα (πρωϊνή δηλαδή) παρακαλώ!!!
Βέβαια, στις 7 το πρωί ξανανοίγουν, σε περίπτωση που φανταζόσασταν ότι αργούν να ανοίξουν.

Σκύλος πυροβόλησε τράγο!

Ελληνικό συγκρότημα! Ο αναγνώστης που έστειλε το video λέει ότι τα παιδιά παίζουν μουσική που δεν είναι για Ελλάδα..

-What's up? -Let me guess, my foot in your arse!

Lock, Stock OST

Επειδή σας έλειψα πάρτε και αυτό


Coop’s Paints (Insurance Ad)



Στηρίζουμε Κωνσταντίνο Πλεμμένο, Σταύρο Τσιτσόπουλο και όλα παιδιά που συμμετέχουν στην παράσταση 8 Θανάσιμα Αμαρτήματα! 2 χρονιά διαστημικής επιτυχίας...

Γιατί στην Ικαρία η ζωή διαρκεί πιο πολύ;

 

Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών αποκαλύπτει τα μυστικά της μακροζωϊας στο νησί.
Ο «χαλαρός» τρόπος ζωής, η σωστή διατροφή, η άσκηση και η οικογενειακή συνοχή σε συνδυασμό πιθανότατα με «ενισχυμένα» γονίδια προσφέρουν στους Ικαριώτες ένα ανεκτίμητο δώρο: τη μακροβιότητα.

Τα 8/11 και τα τρία κοντοστούπικα

Το ποδόσφαιρο δεν έχει αφομοιώσει, όπως τα ομαδικά σπορ σάλας, την "κουλτούρα" των διαδοχικών αναμετρήσεων μεταξύ των ιδίων αντιπάλων. Δεν είναι NBA, να παίξουν έως εφτά φορές η Βοστόνη με το Λος Αντζελες. Δεν είναι καν Α1, όπου δεδομένα καταλήγουν να παίζουν, όσες φορές θα παίξουν, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Να παιχτεί, λοιπόν, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ματς του κόσμου τέσσερις φορές μέσα σε δυόμισι εβδομάδες, η μη εξοικείωση το κάνει, όχι εξουθενωτικό, κάτι περισσότερο. Πρωτοφανές.

Μουσικό Διάλειμμα!!!

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Koίτα εδώ οι κερατάδες τι φτιάχνουν

Τέχνη σου λέει ο άλλος μετά


Έτσι θα είναι ο γάμος του Pol για όσους θα έχετε τη χαρά να είστε εκεί!

Έτσι μάλιστα!

Euopean Ibex...



Being There!!!

Ίσως η καλύτερη ερμηνεία του Peter Sellers. Εντυπωσιακό… δείτε το!



Το μουσικό θέμα που ακούγεται είναι του Eumir Deodato "Also Sprach Zarathustra"

Να πάρουμε τον Remi στη θρυλάρα;

Είναι Ninja!


A life on Facebook!

Μουσικό Διάλειμμα από τον Πολ-ύβιο!

Η ιστορία ενός "Πρίγκιπα"!

Πολλοί τον είχαν τελειωμένο, άλλοι πάλι τον κατηγόρησαν ότι μετακόμισε στο Γκεζελκίρχεν για λογαριασμό της Σάλκε μόνο και μόνο για να κάνει μία «αρπαχτή» στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όμως το αστέρι του Ραούλ έλαμψε και στους «βασιλικούς μπλε» διαψεύδοντας τις «Κασσάνδρες» για το αντίθετο.

Не са својим устима је учинио, он је луд

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥ ΧΕΙ ΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ CAPS ΛΟΚ KAI DEN KSERW TI ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΛΛΑΖΕΙ KAI GLWSSES MONO TOY EINAI TRELO AYTO TO PC

-Ρε Σοφάκι με παχαίνει αυτό το strapless? -Άντε καλέ, θαύμα είσαι!


Κι ενώ όλος ο κόσμος τρελαίνεται για τα επίσημα Επτά Θαύματα του Κόσμου, εμείς σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε τα ανεπίσημα (που όμως δεν υστερούν καθόλου σε… μεγαλοπρέπεια) Θαύματα του Κόσμου, που δεν είναι επτά, αλλά… έντεκα!
Αν λοιπόν με τα Επτά Θαύματα του Κόσμου νομίζετε ότι δεν υπάρχει πλέον τίποτε άλλο να δείτε, σας προτείνουμε να το ξανασκεφτείτε…!

Χάρτες που δεν μας διδάσκουν στο σχολείο

World Map of The Penis Size Worldwide



Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Κατεβάζεις από torrents...κόβεται η σύνδεση!

Νόμο κατά του παράνομου downloading επέβαλε την Πέμπτη (14/4) η Νέα Ζηλανδία, η οποία “απειλεί” τους κατ' εξακολούθηση παραβάτες ότι απλώς θα τους κόψει το Ίντερνετ!

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΣΟΠΕΝΧΑΟΥΕΡ – ΔΟΚΙΜΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μου το θύμισε μια ανάρτηση που έλεγε «Μόνο για άντρες»


«Κατατάσσω τον έρωτα μεταξύ των θρησκειών και τις θρησκείες μεταξύ των μεγαλύτερων ανοησιών στις οποίες υπέπεσε η ανθρωπότητα. Θαυμάζω σφόδρα τον Σοπενχάουερ και η θεωρία του περί έρωτος μου φαίνεται ως η μόνη αποδεκτή».
Γκυ ντε Μωπασσάν




Ο Γκυ ντε Μωπασσάν, βγαίνοντας από ένα μπουρδέλο, στο Παρίσι το 1881, ανέκραξε: Ο δάσκαλος μου ο Σοπενχάουερ!






Δεν ζητάει και τίποτα, ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει να του κάνουμε δώρο ένα ολόκληρο φροντιστήριο!

Super Chameleon ...

Fox Snow Dive...

Εμείς έτσι την βρίσκουμε στην Λήμνο


Street Art από τον Robin Rhode

Table Of Contents


Τι έγινε ρε παιδιά?


Μόνο για άντρες

Πείτε μου την αλήθεια, όταν βλέπετε ένα τέτοιο πράγμα μέσα στην τουαλέττα
δεν στοχεύετε πάντα πάνω του;


Oikaltses διοργανώνουν διακοπές για την μεγάλη εβδομάδα στην Κάλυμνο

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πασχαλιάτικο ψεκασμό την Μ.Παρασκευή.

Every Word Means NoOoOoOoO!!

MK-ULTRA: Πλύση εγκεφάλου δια χειρός CIA (Video)


Η δεκαετία του 1950 ήταν η εποχή του αμερικανικού ονείρου. Οι ταινίες θύμιζαν στις αμερικανικές οικογένειες ότι αποτελούν πρότυπο ευτυχίας σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και αισιοδοξίας. Σε αυτό το παραμυθένιο σκηνικό, σαν σήμερα στις 13 Απριλίου το 1953, πίσω απ’ το αμερικανικό όνειρο και τις ταινίες του Hollywood ξεκίνησαν στη CIA μυστικά προγράμματα Mind Control (Έλεγχος μυαλού) με πειράματα σε ανυποψίαστους πολίτες.

Shadows...



Kokolo - Soul Power

Μαζί με Souljazz Orchestra σήμερα στο Gazarte.

Cocaina



Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ποιος φοβάται το Debtocracy;

"Παρακολουθώ τις αντιδράσεις που προκάλεσε και προκαλεί το «Debtocracy» και έχω ενθουσιαστεί. Ένα ανεξάρτητο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε στο Διαδίκτυο και διανέμεται δωρεάν έχει καταφέρει να ξεβρακώσει ένα ολόκληρο σύστημα. Εντάξει, ένα χρεοκοπημένο σύστημα.

Οι πρώτες αρνητικές αντιδράσεις για το «Debtocracy» προήλθαν από επικοινωνιολόγους και διαφημιστές. Λογικό ήταν. Αφενός ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε με προσφορές των θεατών -χωρίς χορηγούς και διαφημιζόμενους- χαλάει την πιάτσα και αφετέρου πολλοί απ’ αυτούς εργάζονται για κόμματα και πολιτικούς που θίγονται από το «Debtocracy». Φυσικά, αν το «Debtocracy» είχε χορηγούς και διαφημίσεις- οι επικοινωνιολόγοι και οι διαφημιστές θα το αντιμετώπιζαν με πολύ μεγάλο σεβασμό. Οι πουτάνες σέβονται τους πελάτες.

Ο μαφιόζος που έσπασε το ομερτά

Στοιχεία για τη δράση και τον τρόπο ζωής της μαφίας της Νέας Υόρκης έδωσε στο δικαστήριο ο Joseph Massino, ο αρχινονός που οργάνωσε την επίθεση που σκότωσε τον Donnie Brasco.
 

Και εγώ αυτά κάνω κάθε μέρα (όταν δεν με κοιτάζει κανείς)!! Αλήθεια!! Κάθε μέρα λέμε!

The Souljazz Orchestra - Insurrection

Οι Souljazz Orchestra δημιουργήθηκαν στον Καναδά το 2002. Soul, Jazz, Afro Latin και ήχοι των 60’ς και 70’ς αναμιγνύονται με μοναδικό τρόπο και εξαιρετικό αποτέλεσμα. Επιρροές από Sun Ra, Fela Kuti, Manu Dibango, Mulatu Astatke, Coltrane και άλλα ιερά τέρατα της Jazz
Uprooted, Freedom No Go Die, Manifesto και Rising Sun, τα 4 άλμπουμ τους, με κορυφαίο το τελευταίο… όπως άλλωστε ισχυρίζεται και ο Gilles Peterson.
Live στο Gazarte 14/04 μαζί με τους επίσης εξαιρετικούς Kokolo!!!

Μουσικό Διάλειμμα

Cassandra’s Dream


By Freud

Συνήθως διακρίνεις στο πρώτο 10λεπτο μια ταινία του Woody Allen ακόμα και αν δεν γνωρίζεις ότι είναι δική του. Είναι από τους σκηνοθέτες που αφήνουν τα αποτυπώματα τους έντονα πάνω στις ταινίες τους. Κυνικός σε σημεία ακρότητας, ιδιαίτερο humor, σαρκαστικός απέναντι στην πολυπλοκότητα και το δράμα της ζωής, σκηνοθέτης χαρακτήρων, με αγαπημένο θέμα τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.

Μετά άντε να σε πείσουν οι πολιτικοί ότι δεν είναι απατεώνες...

Πλησιάζουμε στα playoffs του NBA, οι Bulls είναι πρώτοι μετά από 13 χρόνια και ο Derrick Rose την έχει δει Jordan...

..........

Τουλάχιστον έχουμε μπύρα!


Gadgets


Οι μαύρες τρύπες μπορεί να κρύβουν εξωγήινους

Οι μαύρες τρύπες του διαστήματος, όπως όλοι ξέρουμε, καταπίνουν το οτιδήποτε βρεθεί μπροστά τους. Πρόκειται για μια θεωρία που είναι γνωστή και γενικά αποδεκτή από όλους. Όλα τα αντικείμενα που πέφτουν στην παγίδα των μαύρων τρυπών χάνονται στην “αιώνια λήθη”. Όλα; “΄Οχι” απαντά Βιατσέσλαβ Ντοκουτσάεβ, επιστήμονας του Ινστιτούτου Πυρηνικών Ερευνών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών της Μόσχας.


Ο ρώσος επιστήμονας ανέπτυξε μια καινούρια θεωρία, η οποία αναφέρει ότι ορισμένες μαύρες τρύπες μπορεί να έχουν μια πιο σύνθετη εσωτερική δομή, η οποία επιτρέπει  σεφωτόνιασωματίδια ακόμη και σεπλανήτες να εκτελούν τροχιές στον πυρήνα των τρυπών χωρίς να χάνονται στην άβυσσο τους. 

Λαλαλα!

-Κώστα; -Shaquille O'neal; -Όχι δεν είμαι ο Shaquille, ο Σχορτσιανίτης είμαι. -Α, σε μπέρδεψα. -Ναι το κατάλαβα, δεν πειράζει. -Σίγουρα; Αισθάνομαι κάπως... - Ναι ρε, άραξε. Είδες τι έκανε ο Beckham?



Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Johnny Cash


By Musicholic
Eίναι αυτό που ονομάζουμε μουσικος χωρίς καμία ταμπέλα χωρίς κανένα συγκεκριμένο είδος μουσικής, είναι αυτός που άκουγαν οι γονείς και όταν είμασταν μικροί δεν καταλαβαίναμε και τώρα που μεγαλώσαμε κι εμείς οι μουσικές του μοιάζουν να μην αλλοώθηκαν στο χρόνο όπως όλα όσα είναι αληθινά άλλωστε.
Πέρα απο τη δεδομένη ενασχόληση του με το γράψιμοκαι την ερμηνεία τραγουδιών,ασχολήθηκε με την ηθοποιία και την συγγραφή.Σε 48 χρόνια κυκλοφόρησε 55!!! Studio albums,6 ηχογραφημένα live και 184 singles.

Ορίστε ρε παιδιά ένας Δήμαρχος με αρχ κεφαλαίο!

Διαφημι- Σούλαααααααααα, το πουκάμισο γαμώ το φελέκι μου!

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Αυτές είναι σχέσεις ζωής…

…όπως εγώ με τον xray, για να βάλω ένα τέλος σε μια ιστορία που έχει πάρει αδικαιολόγητες διαστάσεις.


Για το θέμα με τους Mathepeze και xray, προτείνεται...

Δεν θα γράψω σχόλια για την ταινία, δείτε την, θα δείτε!

Chernobyl πριν την καταστροφή και σήμερα!


Δείτε ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από την περιοχή κοντά στο Chernobyl, και συγκεκριμένα από την πόλη φάντασμα Pripyat, 30 χρόνια πριν και σήμερα.

Kι άλλο χαμένο άγνωστο φιλμ!

 Λέω με ληστέψανε δεν ακούς εκεί πίσω?, Τι κάνει έτσι? και άλλα πολλά!

Ενα χαμένο άγνωστο φιλμ: Πρόσφυγες του 1922, Σμύρνη, Αθήνα, Πειραιάς


Αν και η ΧΑΝΘ δεν είναι φιλανθρωπική οργάνωση, την περίοδο των γεγονότων στη Μικρά Ασία, το 1922, οργάνωσε δομές ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας αυτής. Ο George Magarian, την ίδια στιγμή που συμμετείχε στα γεγονότα αυτά, την ίδια στιγμή, με μια μηχανή 35 mm, κινηματογράφησε πολλές σκηνές της ανθρωπιστικής καταστροφής, στη Σμύρνη, στην Αθήνα και στον Πειραιά.
Οι συγκλονιστικές αυτές εικόνες παρέμειναν επί 60 και πλέον χρόνια στο διαμέρισμα της συζύγου του, στη Νέα Υόρκη. Ολοι αγνοούσαν την ύπαρξή τους, έως ότου το 2008 ο εγγονός του βρήκε το μοναδικό αυτό ντοκουμέντο, το έσωσε από τη φθορά του χρόνου, και έτσι, είμαστε τώρα σε θέση να δούμε αυτά τα μοναδικά σπαράγματα της μνήμης.
Πηγή: 
http://xyzcontagion.wordpress.com/2011/04/10/xameno-film-1922-smyrni-athina-peiraias/


Φαντασία να υπάρχει…


Σας πέφτουν τα καλώδια από το γραφείο;

















Είμαι ο καινούριος και σας έφερα λίγη ατέλειωτη ευχαρίστηση

Για όσους δεν πιάνουν τους τίτλους του Badstuber!

ΣΤΟΠ! Σας γράφω εκεί που δεν πιάνει χιόνι...

Habba Babba by Mits F.

-Μ'αρέσουν τα πιτσίνια. -Ποιά πιτσίνια ρε, τα πιΣίνια.

Δείτε ορισμένα τρομοκρατικά πιτσίνια

Ακολουθεί πρωτοποριακό marketing, ξανά!

Τι σενάριο, τι ταλέντο οι πρωταγωνιστές! Ρε παιδία, φουτουγραφική μηχανή τι θα πει?

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Aνεκτίμητο video...

Πλημμυρίσαμε, ζημίες πολλές πάθαμε, αλλά την υγεία μας την έχουμε? Οι φίλοι μας είναι καλά ? Τότε τι να κάνουμε? Ας τραγουδήσουμε. Αισιοδοξία πάνω από όλα...

Karl δεν προσπαθώ να σε μιμηθώ. Το βρήκα με αυτόν τον τίτλο ακριβώς και σε θυμήθηκα. Αν και είσαι αξεπέραστος, όπως βλέπεις υπάρχουν κι άλλοι...

Μπακουρομπάκουρες… διαβάστε να μαθαίνετε...

Αν νομίζετε ότι οι γυναίκες δεν συνηθίζουν να φαντασιώνονται πολύ άτακτα σκηνικά, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε! Οι γυναίκες γίνονται ειδικοί όταν πρόκειται να ονειρευτούν τις πιο ζουμερές φαντασιώσεις…




Για όσους δεν το πρόσεξαν, οι ομοιότητες με την φωτό του Ηλία Πετρόπουλου
είναι κάτι παραπάνω από… εμφανείς.

Κυριακάτικη χαζομάρα!!!

H δύναμη των λέξεων..

ΠΑΤΑΤΕΕΕΕΕΣ!



Αυτό το τελείως ασυνήθιστο ξενοδοχείο ονομάζεται Treehotel και βρίσκεται σε ένα μικρό Σουηδικό χωριό, το Harads. Αποτελείται από 6 δεντρόσπιτα, καθένα εκ των οποίων έχει μοναδικό σχεδιασμό και διακόσμηση. Ο ιδιοκτήτης επλίζει να αυξήσει τον αριθμό των σπιτιών στα 24 μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που ακολουθούν!

Αν είναι αυτό b-side, κλάψτα....

ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!



«Και είπα στην γυναίκα μου:
Όταν ψοφήσω στο Παρίσι, να κάψεις το κουφάρι μου στο κρεματόριο και να ρίξεις τις στάχτες μου στον υπόνομο. Τέτοια είναι η διαθήκη μου.»










Ξέχασα να σας πω, μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά! Παλίκαρος...γιατί τραγουδιστή δεν τον λες σε αυτή την κατάσταση!

Οι Dead Kennedys και ΟiKaltses πάνε μαζί!

Ο mathepeze θ΄αναγνωρίσει ότι πρόκειται περί αξιόλογης punk μπάντας αλλά δεν θα είναι του γούστου του και ο Xray θα τους χαρακτηρίσει αποπροσανατολισμένους νέους της δεκαετίας του 70'. Μη σχολιάσετε, σας ξέρουμε κύριοι! Τη μασονία μου μέσα...

Τι ώρα είναι?