Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτο ραντεβού: 7 πράγματα που δεν πρέπει να ανεχτείς

Share
Το ΜΕΝ 24 και η Σέξι Θεία Λόλα καταδυκνείουν τις 7 γυναικείες συμπεριφορές που δεν πρέπει να ανέχεσαι στο πρώτο ραντεβού.
Μπορεί κάποιοι να θεωρούν ότι στο πρώτο αυτό ραντεβού με εκείνη πρέπει να είσαι ελαστικός. Όπως η πρώτη φορά στο σεξ μπορεί να μην είναι αντιπροσωπευτική, έτσι και το πρώτο ραντεβού δεν πρέπει να λαμβάνεται "τοις μετρητοίς". Λάθος!

Ακόμα και στις πρώτες αυτές επαφές, εκείνη δείχνει μερικά στοιχεία του χαρακτήρα της και των βιωμάτων της που μπορεί να αποβούν μοιραία στην ενδεχόμενη μελλοντική σχέση σας, και κυρίως στην ψυχική σου υγεία. Για αυτό λάβε τα μέτρα σου, και αν δεις έστω δύο-τρία από τα παρακάτω σημάδιά, ζήτα λογαριασμό χωρίς να φας... επιδόρπιο.

1. Χμμ, μιλώντας για το λογαριασμό, ο κοινωνικός και ρομαντικός νόμος σου επιβάλλει να πληρώσεις εσύ. Είτε τρως στα Mac είτε στο πιο ακριβό και classy εστιατόριο της πόλης ο λογαριασμός θα ξεχρεωθεί εξ' ολοκλήρου από το δικό σου πορτοφόλι. Μην ξινίζεις, δυστυχώς ή ευτυχώς αυτό πρέπει να κάνεις αν δεν θες μετά να σε ρεζιλέψει στις φίλες και στους κοινούς γνωστούς. Όμως, μια συμπεριφορά δεν δικαιολογείται. Ναι, ΟΚ, μπορεί και οι δύο να ξέρετε ότι εσύ θα βγάλεις τα λεφτά, αλλά το να μην κάνει καθόλου κίνηση είναι τουλάχιστον γαϊδουριά. Πρέπει να παίξει το θεατράκι "άσε με να πληρώσω κι εγώ" ή έστω να κάνει μια νίξη επί του θέματος. Αν δεν βγάλει κιχ, τότε θα πρέπει να ανησυχήσεις και να κάνεις τις πράξεις για να δεις πόσα θα σου μένουν από το μισθό σου κάθε μήνα, αφού αν πάει έτσι, θα πληρώνεις ακόμα και τα τσιγάρα της.

2. Δείχνει υπερβολικά μεγάλο ζήλο να μάθει όσο πιο πολλά γίνεται για το ερωτικό σου παρελθόν. Με πόσες τα είχες, ποιά ήταν η μεγαλύτερη σου σχέση, γιατί χώρισες, αν έχεις κερατώσει/έχεις κερατωθεί κτλ κτλ. Το να ρωτήσει ένα-δυο πραγματάκια για τις πρώην σου, άντε και πες είναι νορμάλ. Κι εσύ μπορεί να το κάνεις. Αλλά σκέψου το άλλο. Αν τώρα, στην αρχή, σε βομβαρδίζει με ερωτήσεις που θυμίζουν ανάκριση στο Ερωτοδικείο, αν τελικά γίνει κάτι και προχωρήσετε, τι θα γίνει; Δεν είναι απόλυτα λογικό αυτές οι απανωτές ερωτήσεις να βγαίνουν από το στόμα μιας ζηλιάρας γυναίκας που παίζει την ανασφάλεια της στα δάχτυλα; Έχεις όρεξη να μπλέξεις με επιθεωρητή της Γκεστάπο- όσο σέξι κι αν είναι;

3. Kαταλαβαίνεις από τα λεγόμενά της ότι δεν έχει ούτε μια φίλη για δείγμα. Οπότε είτε θα είναι καμία κακιασμένη που όλες την έκαναν πέρα (σε αυτές τις περιπτώσεις δεν γίνεται να φταίνε όλες οι άλλες, κι όχι η ίδια) είτε θα γαντζωθεί ολόκληρη επάνω σου. Διάλεξε και πάρε.

4. Μιλάει για τον πρώην της και καταλαβαίνεις (δεν είσαι και βλάκας) ότι δεν τον έχει ξεπεράσει. Αν μια γυναίκα κρατάει κακία στον πρώην της και αυτό φαίνεται από τη συζήτηση ("ήταν μεγάλος μ*λ*κας") ή από την απουσία συζήτησης ("δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν"), τότε αυτό σημαίνει ότι είναι ακόμα κολλημένη. Μπορεί να μην τρέξει κοντά του με την πρώτη ευκαιρία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψει να τον σκέφτεται και να τον συγκρίνει μαζί σου. Ναι, σίγουρα, οι ιστορίες όπου "ο έρωτας με έρωτας περνάει" δεν είναι λίγες, οπότε αν εσύ θέλεις να το παίξεις ιππότης και να της δείξεις έναν καινούριο δρόμο στρωμένο από ροδοπέταλα και άντρες που δεν είναι σαν τους άλλους (aka Εσένα), κάντο. Μετά μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησε κανένας...

5. Μιλάει συνεχώς και ακατάπαυστα στο κινητό. Συνέχεια χτυπάνε τα μπιπ από τα μηνύματα κι εκείνη απαντάει σε όλα χωρίς να τσιγκουνεύεται τις λέξεις. Δεν είπα να μην χτυπήσει ούτε μια φορά το κινητό της, αλλά αν είναι να απαντάει σε κάθε ένα από τα δέκα τηλεφωνήματα της βραδιάς και να μιλάει σαν να μην κάνει κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή, μπορεί να χαρακτηριστεί το λιγότερο ως αγένεια. Και εν πάση περιπτώσει, ποιοι είναι όλοι αυτοί που της στέλνουν sms και την παίρνουν τηλέφωνο; Άλλοι άντρες ή οι κολλητές που στέλνουν να μάθουν πως πάει το ραντεβού λες και είσαστε στο γυμνάσιο;

6. Είναι χαζογκόμενα (και κάνει μπαμ). Γελάει με ότι πεις, προσπαθεί να την βλέπεις πάντα από την καλή της γωνία, ανησυχεί για τις τρίχες της κεφαλής της και δεν λέει πολλά πέρα από τα απαραίτητα, μήπως και της ξεφύγει η γραμμή του κραγιόν. Α, επίσης είτε δεν τρώει (γιατί, άχου το, ντρέπεται να φάει μπροστά σου) είτε παραγγέλνει με τα χίλια ζόρια μια σαλατούλα. Επίσης, το βασικότερο, δεν βλέπεις καμία μα καμία επαφή ανάμεσά σας, αφού άλλα λες και άλλα καταλαβαίνει. Βέβαια, αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο να καταλήξει αυτό το ραντεβού στο κρεβάτι. Κάνε ότι καταλαβαίνεις. Απλά τελείωσε τη νύχτα και την σχέση αυτή το ίδιο βράδυ -με σεξ ή χωρίς.

7. Aς υποθέσουμε ότι για μια φορά στη ζωή σου δεν ψάχνεις για ευκαιριακό σεξ αλλά για μια σχέση. Βαρέθηκες, ρε παιδί μου, να είσαι μόνος σου και θέλεις μια κοπέλα δίπλα σου. Τι θα γίνει όμως αν εκείνη που έχεις απέναντι σου στην προσπάθεια σου να κάνεις σχέση δεν είναι "girlfriend material" που λένε και οι Αμερικάνοι; Ναι, καλά το σκέφτηκες. Θα πρέπει να φύγεις μακριά, πριν να είναι αργά. Η κοπέλα που δεν κάνει για σχέση συνήθως φαίνεται με την πρώτη. Μερικές φορές συγκεντρώνει όλα τα προηγούμενα στοιχεία συν κάποια έξτρα: έχει ντύθει υπερβολικά προκλητικά, σε κοιτάζει λάγνα, πετάει ερωτικές σπόντες, είχε πολλούς γκόμενους αλλά ουσιαστικά καμία σχέση, δείχνει πρόθυμη και ω, τι σύμπτωση, είναι. Ναι, είμαι σίγουρη ότι όιλα αυτά αποτελούν τον επίγειο παράδεισο ενός άντρα. Όμως, στο πρώτο ραντεβού; Για ξανασκέψου το....

men24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...