Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

H μέρα της μολότοφ ήταν σήμερα








7 σχόλια :

  1. pe8ainw me sxolia mathepeze ..pote den einai arketa :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά να πάθει ο καυλωμένος, δες το βίντεο: http://ireport.cnn.com/docs/DOC-560803

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βλέπω να διαφέρουν σε τίποτα τα δύο στρατόπεδα – έκτος από την ενδυμασία. Αν και τα ακόλουθα είναι γνωστά οφείλω να τα επαναλάβω.
    Η βία προξενεί αισθήματα αδυναμίας, ανισότητας, ανασφάλειας και εγκαθιστά στην ψυχή μας τον συνειδητό και ασυνείδητο φόβο. Σε κανέναν δεν αξίζει να κακοποιείται και να δέχεται βία.
    Είναι πολύ εύκολο να επιβληθεί κανείς στους άλλους με τη δύναμη και την βία. Τουναντίον είναι δυσκολότατο να επιβληθεί χάρη στην πραγματική του αξία. Ενώ η επιβολή με την βία είναι παροδική, διά της αξίας είναι μόνιμη.
    Επίσης, η βία χρησιμοποιείται κυρίως από «μικρά παιδιά» και μεγάλα έθνη. Ελπίζω να μην είσαι στην κατηγορία αυτών που νοσταλγούν τις παλιές καλές μέρες, που κρατώντας ένα τσεκούρι, έλεγες ελεύθερα τη γνώμη σου.
    Τέλος, το να παλεύεις για την ειρήνη είναι … σαν να πηδιέσαι για την αγνότητα, και τονίζω τη λέξη για να μην αισθανθείς κάποια στιγμή άσχημα με το … λεξιλόγιο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. i proti mou skepsi itan na diagrapsoume to comment tou anonimou ekfrazontas stin ousia tin parapano logiki tou mathepeze. grigora siniditopoiisa oti aftou tou eidous oi taktikes den armozoun sto blog kai katelixa sti logiki tou den gamietai allos enas stenomialos den tha allaxoume emeis ton kosmo, poso mallon me fasistikes methodous tou stil na diagrafoume comments, oso anarmosta ki an einai se sxesi me ti logiki kai ti filosofia ton "katlson". afto pou thavmazo einai oti akoma iparxoun anthropoi san ton mathepeze pou exoun tin ipomoni kai ti diathesi, pou an kai 23 aisthanomai oti exo arxisei na xano siga siga..gia akomi mia fora eisai i kalitera "kaltsa" ap oles kai tha to xanapo pos einai timi mas pou antalousoume apopseis kai idees mazi sou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά έπραξε η ομάδα και δεν το διέγραψε. Κι εγώ το θεωρώ φασιστικό. Δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα. Νόημα έχει η ανταλλαγή απόψεων μέσα από τον διάλογο. Ο διάλογος είναι η μεγαλύτερη κληρονομιά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...