Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ναααα αλλάξουμε κλίμα..

Billie Holiday - Strange Fruit

Southern trees bear strange fruit
Blood on the leaves and blood at the root
Black bodies swinging in the southern breeze
Strange fruit hanging from the popular trees

Pastoral scene of the gallant south
The bulging eyes and the twisted mouth
Scent of magnolias, sweet and fresh
Then the sudden smell of burning flesh

Here is fruit for the crows to pluck
For the rain to gather, for the wind to suck
For the sun to rot, for the trees to drop
Here is a strange and bitter cry



http://en.wikipedia.org/wiki/Strange_Fruit


Mάλιστα!

Εμπορία, χρήση και κατοχή… 20 χρόνια θα φας μωρό μου!!!


Αφιερωμένο στις Λιμενικές αρχές του Πειραιά!

Μάζευα ραδίκια, μολόχες, τσουκνίδες, γαϊδουράγκαθα, τα ξέραινα στον ήλιο, το ‘παιζα ντίλερ και…

Για ποδοσφαιρόφιλους. Τραγουδάρα από το fight club

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟC

Απίστευτη φωτογραφία 2!

Εγώ την έβγαλα! Μπροστά στα μάτια μου, νεαρή Ελληνίδα, με εντυπωσιακές ικανότητες ισορροπίας στο μετρό της Αθήνας!    

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Απίστευτη φωτογραφία!

Εγώ την έβγαλα! Μπροστά στα μάτια μου, νεαρός πακιστανός, ψάχνει τα σκουπίδια και έχει μπει μέσα στον κάδο! Δείτε τι μπλούζα φοράει!

Που τον βρίσκουν αυτό το διάολο?



"... affected by a remarkable restlessness, combined with a slight dizziness. At home I lay down and sank into a not unpleasant intoxicated-like condition, characterized by an extremely stimulated imagination. In a dreamlike state, with eyes closed (I found the daylight to be unpleasantly glaring), I perceived an uninterrupted stream of fantastic pictures, extraordinary shapes with intense, kaleidoscopic play of colors. After some two hours this condition faded away."

http://en.wikipedia.org/wiki/Albert_Hofmann

Στηρίζουμε Παραγουάη στον τελικό του Copa America

Η Παραγουάη απέκλεισε στα πέναλτι τη Βενεζουέλα και θα βρίσκεται στον τελικό του Κόπα Αμέρικα κόντρα στην Ουρουγουάη. Φυσικά, ο "σκύλος" θυμάται την υπόσχεση της Λαρίσα Ρικέλμε να τα πετάξει όλα αν η ομάδα της κατακτήσει το τρόπαιο. Φόρτσα Παραγουάη, λοιπόν!


"Αν η Παραγουάη πάρει το Κόπα Αμέρικα τότε θα εμφανιστώ γυμνή εντός γηπέδου", είχε υποσχεθεί το σέξι μοντέλο πριν το Κόπα Αμέρικα και τώρα είναι προφανές γιατί όλοι θα είμαστε με την Παραγουάη στον τελικό.

Μια ανάρτηση για φανατικούς.

Επ μικρέ! Τι κάνεις;


Δεν ξέρω αν μπορείτε να καταλάβετε πόσο δύσκολα πράγματα κάνει αυτός ο άνθρωπος' κάποιοι είπαν πως ίσως να είναι και παράνομα. Βέβαια, δεν ξέρω κι αν έχει σημασία να καταλάβετε. Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τι έχει σημασία πλέον...σία, ία, α. Α! Τώρα που το σκέφτομαι μη το δείτε το video, δεν είν' καλό! Καλό είναι να βοηθάτε καναν άνθρωπο που και που, αλλά ούτε αυτό το κάνετε γι' αυτό δείτε το video...Εμένα μου αρέσει γενικά η φλογέρα, το σκι το αντιπαθώ, και τους ανθρώπους!

Skater?

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ποδοσφαιριστές?

Manteca...

Το κλασικό Manteca του μοναδικού Dizzy Gillespie σε ένα εξαιρετικό remix από Funky Lowlives (Gary Banks & Jonathan Whitehouse).

Xoρευτές?



Το έχουμε ξαναπεί… στην Γαλλία την βλέπουν στο διαφορετικό!

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Aποτυχημένος?

Ο κύριος μάλλον είναι και αυτός αγανακτισμένος

Και μια ολόσωμη παρακαλώ;

Πειράζει που είμαι και μεγάλη φίρμα; Ibiza remix από τον MitsF. Δεν ξέρω για τι πρέπει να ανησυχώ πιο πολύ MitsF, για εσένα ή για το παρελθόν σου;

Καλημέρα αγόρια και κορίτσια. Συγγνώμη για το προηγούμενο post, δεν ήμουν εγώ, ήταν ο άλλος μου εαυτός.

κΆΤΙ άΚΟΥΣΑ όΤΙ τΟ δΙΑΛΆΜΕ κΑΙ γΡΆΦΟΥΜΕ κΑΙ πΕΡΊΕΡΓΑ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Die Welle (2009)

Tιιι?

Mίλησε κάποιος για αριστούργημα?

Ας σοβαρευτούμε...

H εκπομπή ξεκινά με το αριστουργηματικό soundtrack του αριστηργηματικότερου Oldboy.  Tι Κιούμπρικ, τι Θεοδωράκης?

Πιλότοςςςςςςςςςςς!

Μιας και το διαλύουμε, ε να το κάνουμε σωστά...

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Μετά φταίει ο Δαρβίνος part 2

Μετά φταίει ο Δαρβίνος!

Η κρίση στην Eλλάδα άρχισε από το 1980

Ο ΜΑΡΚ ΜΑΖΑΟΥΕΡ ΣΤΗΝ «Κ»Ο Βρετανός ιστορικός και καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης Μαρκ Μαζάουερ μιλάει για την παγκόσμια κρίση
Της Μαργαριτας Πουρναρα

Για τους εκκολαπτόμενους ιστορικούς, η Ελλάδα της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα σίγουρα θα είναι ελκυστικότατο θέμα μελέτης: μια μικρή χώρα, με μόλις 2% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ, κατάφερε να προκαλέσει εξελίξεις σε θεσμικό και πολιτικό επίπεδο, δυσανάλογες του οικονομικού της μεγέθους, αλλά αντάξιες των παγκοσμιοποιημένων συστημικών κινδύνων. Κοντολογίς, έγινε πεδίο πειραματισμού για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις πολιτικές ηγεσίες, τους οίκους αξιολόγησης. Με αφορμή το κράτος και την καθημαγμένη οικονομία του, αποφασίστηκαν οι νέοι κανόνες του διεθνούς παιχνιδιού και παγιώθηκαν οι καινούργιοι συσχετισμοί.
Σε πρόσφατο άρθρο του στην εφημερίδα New York Times, ο Μαρκ Μαζάουερ υποστηρίζει ακριβώς αυτό: «Η Ελλάδα πολεμάει στην πρώτη γραμμή του μέλλοντος» τονίζοντας πως στην πολυκύμαντη πρόσφατη ιστορία της βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο των παγκόσμιων αλλαγών. Ο Βρετανός ιστορικός δεν χρειάστηκε να περιμένει την πρόσφατη κρίση για να στρέψει το βλέμμα του σε αυτήν την άκρη της Ευρώπης. Ηδη είχε συγγράψει μια σειρά από σημαντικά βιβλία που φώτιζαν άλλες δύσκολες περιόδους της πορείας μας στον 20ό αιώνα, όπως ο αφανισμός των εβραϊκού στοιχείου της Θεσσαλονίκης, η κρίση του Μεσοπολέμου, η Κατοχή.

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ

 Στα παλιά λημέρια των πειρατών
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΟΓΛΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ LES MEYERS
Με ιστορία που χάνεται μέσα στους αιώνες, το όμορφο νησί των Σποράδων κρύβει στο βυθό του πληθώρα ναυαγίων, κυρίως αρχαίων αλλά και νεότερων, αφού οι φοβεροί πειρατές για χρόνια είχαν μετατρέψει την Αλόννησο σε λημέρι τους.
«ΟΠΑ, ΟΠΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ...», φωνάζει ο καπετάν Σπύρος καθώς η ανέμη ανεβάζει τα δίχτυα του, με έναν πελώριο αστακό γαντζωμένο πάνω, που αστράφτει χρυσοκόκκινος στο πρωινό φως, έξω από τα Σκάντζουρα. Οι κάμερές μας έχουν πάρει φωτιά και τα παντελόνια μας έχουν τη γνωστή εσάνς από φύκι και ψαρίλα. Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μας στην Αλόννησο…

Αmazonia Coco Marketing Department!