Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Τα πολιτικά βίντεα της ημέρας. Γιατί εμείς εδώ στις κάλτσες έχουμε άποψη και τη λέμε βρε αδερφέ!




Αυτό ήταν ένα πρόσχημα για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των αναγνωστών να μη μας λένε και κουμμουνιστές ( jim_k ;) ) και back2back προχωρώ στον σκοπό της συγκεκριμένης ανάρτησης. Είμαι και από την Αχαία βλέπετε, ε και  συγκινήθηκα όσο να 'ναι.

Ooooooooooooo! AM το νου σου, θα τη χάσουμε τη μπάλα...

Αλητεύω - Ρομαντζάρω


Γράφει η Άννα Μαρία
Αλητεύω – ρομαντζάρω και ΠΗΔΑΩ από κάλτσα σε ανάρτηση και τανάπαλιν. Και έχω δίλημμα …
(((Ροδάκινο – Mathepeze και αγαπητά μου καλτσόπαιδα, το σίριαλ συνεχίζεται…. http://oikaltses.blogspot.co.uk/2012/05/blog-post_20.html )))

Η ώρα των αναγνωστών

Ευχαριστούμε την Diana Cruise




H γιαγιά μου έχει πει να μισώ τους Τούρκους αλλά αυτή την ακούω στα κρυφά!

 Δυστυχώς δεν βγαίνουν πια τέτοια τραγούδια



Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μιχάλη για σένα τον τρελόγιατρο...τον έπισκεπτομαι συχνά!

Φήμες θέλουν τον προφήτη, την ψυχάρα τον Μιχάλη, να έφυγε νύχτα από το κόμμα!

Να τα μας και τα "άκρα"!

H μαμά μου έχει πει να μισώ τους Τούρκους αλλά αυτούς τους ακούω στα κρυφά!

Πως βρέθηκαν οι δημοσιογράφοι στη συνάντηση Μπένι και Γκάμπριελ? Your statement was clear, strong :p but clear!

Σήμερα η Δίκη του Σωκράτη online! Μεγαλεία...

http://www.sgt.gr/gr/programme/event/688
Αθήνα
Το 399 π.Χ., ο Σωκράτης αντιμετωπίζει στην Αθήνα τις κατηγορίες ότι δεν αναγνωρίζει τους θεούς της πόλης, ότι εισάγει καινά δαιμόνια και ότι διαφθείρει τους νέους της πόλης. Δικάζεται από το Δικαστήριο της Ηλιαίας που αποτελείται από 500 Αθηναίους πολίτες και κρίνεται ένοχος.

Περίπου 2.500 χρόνια αργότερα, διακεκριμένοι νομικοί και δικαστές συγκεντρώνονται στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για να επαναλάβουν την ιστορική δίκη του Σωκράτη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου στις 18:30 στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης.

Βασισμένη σε ιστορικές και σύγχρονες πηγές και μελέτες, αλλά συγχρόνως προσαρμοσμένη στο κλίμα των σημερινών δημοσίων συζητήσεων, η εκδήλωση θα διερευνήσει τα ευρεία πολιτικά και φιλοσοφικά ζητήματα που διέπουν τις κατηγορίες κατά του Σωκράτη και κυρίως θα δώσει το έναυσμα για αναστοχασμό σημαντικών σημερινών ζητημάτων.

Οι δικαστές αλλά και το κοινό θα κληθούν να απαντήσουν αν ο Σωκράτης ήταν τελικά αθώος ή ένοχος.

Η «Δίκη του Σωκράτη» θα γίνει στην αγγλική και γαλλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση για όσους το επιθυμούν.

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, ωστόσο, η δίκη θα προβληθεί μέσω Διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sgt.gr/dikisocrati.

Άσε μας, ρε Κον-Μπεντιτ, που δε γίνεται € 1300 βασικός!

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Best Goals of the Season 2011/2012!

Εμετός!



Ο ΣΥΡΙΖΑ του 2012 δεν είναι το ΠΑΣΟΚ του 1981

Οι χρονολογίες στον τίτλο του άρθρου παίζουν βασικό ρόλο στο νόημά του: ένας από τους λόγους που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σήμερα το "νέο ΠΑΣΟΚ", όπως το εμφανίζει η κομματική του προπαγάνδα, είναι ότι το 2012 δεν είναι το 1981. Όμως, πριν μιλήσω για τη διαφορά στην ιστορική συγκυρία, κάνω μια απλούστερη διαπίστωση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το ΠΑΣΟΚ", τελεία και παύλα.


Ξεκινώ λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον ότι η ταυτότητα “ΣΥΡΙΖΑ=νέο ΠΑΣΟΚ” πρωτοανακοινώθηκε στην Πάτρα, την “ιερή πόλη” του παπανδρεϊσμού (κάτι σα να μας παρουσίαζαν τον Σαμαρά ως "νέο Κωνσταντίνο Καραμανλή" στις Σέρρες.) Ήταν ένα παμπόνηρο τέχνασμα, που έγινε στα μέσα περίπου της προεκλογικής εκστρατείας. Και ήταν ακριβώς αυτό που άρχισε να ανεβάζει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι ώστε αρχικά να ξεπεράσει το ΚΚΕ, και ταχύτατα να τριπλασιάσει τους ψήφους του, από τις προηγούμενες εκλογές: ήταν, με άλλα λόγια, το μυστικό της εκλογικής επιτυχίας του, το μεγάλο κόλπο που τον οδήγησε στο αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου, ψαρεύοντας ψήφους του εξασθενημένου ΠΑΣΟΚ. Στην τωρινή προεκλογική περίοδο, το κόμμα που αυτοχαρακτηρίζεται "νέο ΠΑΣΟΚ" συνεχίζει να πιπιλάει την ίδια καραμέλα, ελπίζοντας να παρασύρει κι άλλους.

Μανιφέστο «φθηνής» πόλης

ΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «Βγαίνουμε Αθήνα» του Δήμου Αθηναίων που έχει στόχο κάθε Τρίτη φθηνότερες τιμές στα καταστήματα εστίασης του Κέντρου. Σε πρώτη -και βιαστική- ανάγνωση μπορεί να πει κανείς «ωραία κίνηση, φθηνότερη διασκέδαση, την χρειαζόμαστε». Είναι όμως πραγματικά έτσι; Φτάνει μια τέτοια πρωτοβουλία για να επιστρέψει ο κόσμος στο γκρίζο Κέντρο;


ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ κάνουν την πρόταση οι αρμόδιοι του Δήμου, αλλά πιστεύω ότι θα ’πρεπε να την σκεφτούν καλύτερα, και αυτό διότι οι υψηλές τιμές δεν είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο τα καταστήματα του Κέντρου υποφέρουν και κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Αν μιλούσαμε για ένα αστικό περιβάλλον, καθαρό, περιποιημένο, οργανωμένο και ασφαλές τότε θα μπορούσαμε ίσως να εστιάσουμε στο (μείζον) ζήτημα της ακρίβειας και να πούμε «άντε ρε παιδιά, ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να μειώσουμε το κέρδος μας μπας και δούμε χαΐρι και προκοπή, και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όσοι τελικά μπορούν και γουστάρουν».

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

XAXAXAXA

TOP 30 MOVIES 2000-2009

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

(Η ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ)


1. THE FOUNTAIN  [ DARREN ARONOFSKY / 2006]
2. AMELIE   [ JEAN-PIERRE JEUNET / 2001]
3. BABEL   [ ALEJANDRO GONZALEZ INARRITU / 2006]
4. DAS LEBEN DER ANDEREN   [ FLORIAN HECKEL VON DONNERSMACK / 2006]
5. SWEET SIXTEEN   [ KEN LOACH / 2002]

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Μεστός,γεμάτος αλήθειες πολιτικός λόγος

O Banksy για την επέτειο της Βασίλισσας

Η Μεγάλη Βρετανία γιορτάζει το «Αδαμάντινο Ιωβηλαίο», δηλαδή τα 60 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο. Γιορτή εθνική, που επισφραγίζεται με μεγαλόπρεπη παρέλαση από τα ανάκτορα του Μπάκινγχαμ ως το Βρετανικό Κοινοβούλιο, με τιμές από την RAF, με κοινό στις εξέδρες να κουνάει σημαιάκια για την «γιαγιά του λαού» όπως την αποκαλεί ο βρετανικός τύπος.

Άννααααα, δεν ήμουνα εγώ για αεροπλάνα. Οι ρομούνες όμως ήταν. Άρα είμαι μέσα. 1,2,3, πετάω

Σας προσέχει απο ψηλά
          Χτυπημένος απο τη μοίρα, χτυπημένος και κυριολεκτικά. Μελανιασμένος μόνο κυριολεκτικά, τη μοίρα τη γράφω στα τέτοια μου, δεν υπάρχει μοίρα. Γαμάω τη μοίρα παρόλο που το χω κόψει το σεξ. Μόνο για σήμερα τη γαμάω, από αύριο θα γαμάω γκομενάκια, γιατί είμαι άντρας. Στο κάτω κάτω τα υγρά μου έχουν ζήτηση.  

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Να τι βρίσκει κανείς αν γράψει στο youtube: formula one sound with mouth.


ΥΓ: για το video του chat τι να έγραψα, τι να έγραψα?

Σενιόρες, σενιόρας,σενιόρια Golazooo

Ένα πιπίνι όταν διαβάζει ενηλικιώνεται και φοράει κόκκινο κραγιόν

http://oikaltses.blogspot.com/2011/11/alessandro-baricco.html?showComment=1337385312462#comment-c3965767394098437094
 
Mathepeze αγαπητέ,
δεν ήθελα ν’ ανταπαντήσω, μα ο πειρασμός είναι πιο μεγάλος.
Άλλωστε γνωρίζεις καλά τις συνέπειες όταν παίζεις με τις λέξεις.
Θα διαφωνήσω, ενώ είμαι σίγουρη πως ένας τέτοιος διάλογος, απόρροια άξιων μονολόγων, θα φέρει την απόλυτη συμφωνία και αρμονία.