Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Αληθινές ιστορίες κάτω από το δέντρο…
Ο Λουκάς εφαγκελίστικε ότι θα γενιθεί ο Χριστός. Τότε ο θεός πέζη μια του ανγκέλου κε λέει του. 
Γλάκα μωρέ στη γη να βρις το Μαριό κε να του ιπής πως θα γενήσι το Χριστό. Κράθιε του και τούτονε το κρίνο. Θα δεχτεί πιο εύκολα. 
Κε ετσά γλακά ο άνγκελος στη γη επίγε κι ιβρίκεν το Μαριό και ίπε του. 
Μαρία εσί δε το κατές μα είσαι βαρεμένο γιατί θα γενήσις το Χριστό κε το Μαριό τότε λέει. 
Όφου! Όφου! Ίντα παθα! Και ίντα νε τανά απού μου μιλίς. Ας είναι όμως. Θα τονέ γενήσο το Χριστό… ποιος άντρας όμως θα με παντρευτί; 
Και ίπετζι ο άνγκελος. Μι στεναχοράσε συ Μαριό κε επίε ο άνγκελος στον Ιωσίφ κε του λέει. 
Ιωσίφ το Μαριό ειναι βαρεμένο από το θεό κε θα γενήσι το Χριστό. Συ όμως θα το παντρευτίς κε δε θα σε νειάζει πράμα. 
Τότε ο Ιωσίφ που δεν επίστεψε λέξι από τα λόγια του ανγκέλου επαντρεύτικε το Μαριό κε όντενε γενούσε έδωκε εντολί να σφάξουνε όλα τα μορά του κόσμου.

Να μια συλλογική και μεθοδευμένη κοινωνικοπολιτική ενέργεια, που εκδηλώθηκε με ξαφνικό και αποφασιστικό τρόπο & κατά πως φαίνεται θα ταράξει τα νερά!!!


Εγκεφαλίτιδα...


Προπαγανδισμός...


Προπαγάνδα


Everything is a Remix!MacBook


Εξυπνάδες...


Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

Στο γκέτο του Παρισιού, κάτι από Αθήνα

«Επτά χρόνια μετά, τα προάστεια του Παρισιού εξακολουθούν να σιγοβράζουν από δυσαρέσκεια. Στο γκέτο όπου πυροδοτήθηκαν οι ταραχές του 2005 και δύο αγόρια βρήκαν το θάνατο από ηλεκτροπληξία σε σταθμό ενέργειας καθώς έτρεχαν για να ξεφύγουν από αστυνομικούς, οι κάτοικοι απογοητευμένοι δε βλέπουν καμία πιθανότητα αλλαγής».

Με ένα εκτενές κείμενο στη Guardian, η Angelique Chrisafis περιγράφει με έντονες εικόνες το πώς οι σχέσεις των πολιτών με την αστυνομία σε συνδυασμό με τη φτώχεια και το ρατσισμό, γίνονται αιτία μεγάλων κοινωνικοπολιτικών εκρήξεων.