Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

O κόσμος το 2000 όπως τον φανταζόντουσαν το 1910.


Δείτε μια άποψη του γάλλου καλλιτέχνη Villemard από το 1910, για το πως θα ήταν ο κόσμος το 2000. Απ’ότι φαίνεται οι προβλέψεις του δεν ήταν και τόσο εύστοχες, παρόλα αυτά όμως έχουν ενδιαφέρον…

What is that? (Ταινία μικρού μήκους)

By Musicholic

Who needs drugs when you have Polysics!

ROCK 'N ROLL MC.DONALDS??

Life like... a men`s scene...

Που βρίσκεται η πατρίδα?

by Xrisa-fi
Όταν είσαι μικρός το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν στο σχολείο, δεν είναι η Λόλα και το μήλο της, αλλά η πατρίδα που πρέπει να αγαπάς, η σημαία που πρέπει να τιμάς. Έτσι λοιπόν, ντυμένος τσολιαδάκι και με τη μαμά σου από κάτω περήφανη να τραβά φωτογραφίες, πέρασες πολλές εθνικές επετείους παρελαύνοντας με κύριο κίνητρο, τις ώρες μαθηματικών και αρχαίων που θυσίαζες σαν σωστό ελληνόπουλο για τη πατρίδα. Έπειτα μεγάλωσες, φόρεσες το χακί και στάλθηκες μακριά απ’ το ορθοπεδικό σου στρώμα να καθαρίζεις λεκάνες σε περίπτωση που εισβάλει ο εχθρός. Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν στη ζωή σου, εσύ παράλληλα αναζητάς το μέλλον σου στη χώρα που αγαπάς και αυτή σε αποφεύγει σαν κοπέλα που της τελείωσε η καψούρα και ρίχνει τα δίχτυα της άλλου, σα γυναίκα που όσο ερωτευμένη και αν δείχνει, ποτέ δε ξέρεις ποιο σήμερα θα σ’ έχει αφήσει στο χθες.

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΣ


Τι και αν όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, τι και αν έλειπαν για διαφόρους λόγους οι Μπουρουσης, Κεσελ, Χαλπεριν , Βασιλόπουλος και…..Νιλσεν , τι και αν οι Τούρκοι μετά τη νίκη τους στο ΣΕΦ είχαν κλείσει εισιτήρια για Βαρκελώνη, ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν εκεί για να υπενθυμίσει σε όλους ποιος είναι το αφεντικο!!!!
Οι παίκτες του Ντουντα μπήκαν στο παρκέ αποφασισμένοι να αποδείξουν στον κόσμο αλλά κυρίως στους εαυτούς τους ότι μπορούν. Ο σοφός παρέταξε την ομάδα με Μαυροκεφαλλιδη και Ερστεγκ , ένα σχήμα πολύ ευέλικτο που προβλημάτισε τους Τούρκους. Ο Ζοραν πυροβολούσε από παντού και η άμυνα του Ολυμπιακού δεν άφηνε την Ουλκερ να πάρει ανάσα. Ο Τεοντοσιτς για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν εκτός κλίματος και έτσι οι Τούρκοι κατάφεραν να προηγούνται στο ημίχρονο με 36-34. 

4 απίστευτα video, ευχαριστούμε την Φρειδερίκη

 
Το 3ο είναι λίγο σκληρό

Να και η διαφορά




Λιβύη, ένα διαφορετικό φωτογραφικό αφιέρωμα

Λιβύη, ένα φωτογραφικό αφιέρωμα

Ντουρίμ; Nα φωνάξω το γιατρό;

Δεν ξέρω τι είναι πιο αστείο..Ο Ντουρίμ ή ο χρήστης του youtube που γράφει: "Μαζέψτε το αρχίδι!"

Μιας και είπα πέσε...

Πέσε και πάρε 10...


Τα βοοειδή Belgian Blue μπορεί να μοιάζουν σα να έχουν περάσει όλη τους τη ζωή κάνοντας βάρη, αλλά στην ουσία οφείλουν το διπλασιασμό των μυών τους σε ειδική αναπαραγωγή και στην γενετική.

Σύλογος Ειλικρινών Βιομηχάνων (ΣΕΒ)


Ευχαριστούμε την μαμά μου( ναι η μαμά μου το έστειλε όντως)

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Χωριάτισσα;

Κηπουρός;

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

Η παρακολούθηση μιας εξέγερσης από μακριά είναι χωρίς αμφιβολία λίγο άχαρο πράγμα. Βλέπεις τον κόσμο που βγαίνει στους δρόμους αψηφώντας τον φόβο, βλέπεις νέους ανθρώπους να ενώνονται κάτω από κοινές σημαίες και ζηλεύεις που δεν είσαι μαζί τους. Βλέπεις τους μπράβους του καθεστώτος να επιτίθενται σε διαδηλωτές, ακούς μαρτυρίες για βομβαρδισμό πολιτών από αεροπλάνα της ίδιας τους της χώρας και αισθάνεσαι συγκίνηση, αδυναμία και οργή. Όταν όμως κουραστείς, ή όταν είναι να αρχίσει ο αγαπημένος σου ποδοσφαιρικός αγώνας, αλλάζεις κανάλι - και η ζωή συνεχίζεται.

No comments

Για κακούργημα κατηγορείται ο «τοξοβόλος» της πορείας

«Φορτωμένος» με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο βρέθηκε ο «τοξοβόλος» που συνελήφθη να έχει στην κατοχή του ένα τόξο, βέλη και σφυρί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που έγιναν στη χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας.

Misery..

Υπήρχε και τοξοβόλος


Επιχείρηση : Έφοδος στη πλατεία



Διόδια… όταν η μπάρα πέφτει στα κεφάλια μας.

Οδηγοί αρνούνται να πληρώσουν και σηκώνουν τις μπάρες των διοδίων. Η αυθόρμητη έκφραση διαμαρτυρίας μετατρέπεται σε κίνημα και το «δεν πληρώνω διόδια», εξαπλώνεται πολύ γρήγορα. Μπορεί να φταίει η οικονομική κρίση, μπορεί κάποιοι πραγματικά να βρίσκουν την ευκαιρία μέσα από την μαζικοποίηση της άρνησης πληρωμών να μην πληρώνουν. Στη βάση όμως αυτού του κινήματος υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν που διεκδικούν όχι να μην πληρώνουν κάποια ευρώ, αλλά το δικαίωμά τους ως έλληνες πολίτες.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 24:00 στη ΝΕΤ


Dean Potter - Μόνο αυτός!!!

Για τον pol… ίσως



Αυτό ήταν δείγμα. Ακολουθούν αναλυτικά video!

Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν σε παράξενα πράγματα;


«Καμιά μαρτυρία δεν είναι αρκετή για να επαληθεύσει ένα θαύμα, παρά μόνον αν η μαρτυρία αυτή είναι τέτοια, ώστε το να ήταν εσφαλμένη θα αποτελούσε μεγαλύτερο θαύμα από εκείνο που επιχειρεί να θεμελιώσει».

Ο κανόνας του David Hume (κατά τον ίδιο «αξίωμα» του Hume)








Μουσικό ... Break On Through


Be Cool & … sexy!

Υπό τους ήχους του Sergio Mendes…

Αξίζει να το επισκεφθείς



Δεν προτείνουμε συχνά sites αλλά αυτό εδώ πραγματικά αξίζει. Απο σήμερα το μεσημέρι παίζει συνεχώς στο PC μου. Το βρήκα απο ένα σχόλιο του Banksy_Acab_7 στο τελευταίο θέμα του Musicholic. Μπείτε και ανάλογα με τη διάθεσή σας, πατήστε και το ανάλογο tag και είστε έτοιμοι! Αυτό μόνο. http://www.stereomood.com/

Μουσικό διάλειμμα

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Stonewall FC - Γκέι... πρωταθλητές


Η Stonewall FC ήταν η πρώτη ομάδα γκέι στη Βρετανία και δημιουργήθηκε το 1991, έχοντας καταφέρει να παίζει πλέον στην έβδομη κατηγορία των μη επαγγελματικών αγγλικών κατηγοριών και να έχει κατακτήσει παγκόσμιο τίτλο.
Δεν έχει περάσει καιρός από τα ξεσπάσματα που έβαλαν την ταμπέλα μισογύνης-ρατσιστής στον Άντι Γκρέι και τον Ρίτσαρντ Κέις του Sky Sports, με την προκατάληψη να είναι σταθερά παρούσα στο μοντέρνο ποδόσφαιρο, παρά τα μεγάλα βήματα μπροστά που έχουν γίνει σε αρκετές κοινωνίες για την εξάλειψη ρατσιστικών συμπεριφορών. Υπάρχει συνολικά στον κόσμο του ποδοσφαίρου η τάση να θεωρείται οτιδήποτε έξω από τα παραδοσιακά ποδοσφαιρικά ήθη και έθιμα, ως κάτι ανάξιο λόγου και κατώτερο.

Τίτλος δε χρειάζεται

Από τα επεισόδια

H μέρα της μολότοφ ήταν σήμερα


Κάποιοι άνθρωποι Μπορούν..Απολαύστε το!!

Βιντεάρα..Κομματάρα..Enjoy όπως λεεί και ο Karl

Παραλίγο και θα παθαίναμε ζημιά σήμερα

Ξέρω, σας το λέω και ανατριχιάζετε...



Στη Βενετία όταν βρέχει, απλά το αγνοείς



 Ευχαριστούμε την Έρρικα

Η ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ...


By Musicholic

Οι απόκριες ήταν πάντα ενα σημείο αναφοράς είναι η μετάβαση απο το μουντό χειμώνα στην ελπίδα που γεννά η άνοιξη,είναι η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα,είναι τα τριήμερα του ξεφαντώματος.Οι μάσκες που όλοι καλούμαστε να φορέσουμε στη καθημερινότητα μας ξέρετε αυτές του πετυχημένου,του άνετου,του αστείου βρίσκουν σε αυτο το τριήμερο το χρόνο που τους αρμόζει.Το άρθρο αυτό είναι ενα μικρό μουσικό αφιέρωμα στις απόκριες.Ότι και αν κάνετε αυτές τις απόκριες να περάσετε υπέροχα και να θυμάστε πως αργά η γρήγορα οι μάσκες πάντα πέφτουν...

CERN

Το blog έχει ασχοληθεί αρκετές φορές με το CERN. Ιδού τα τελευταία νέα:

"Μέχρι το τέλος του 2012 η διορία για το «σωματίδιο του Θεού"
«Ελπίζουμε ότι μέχρι το τέλος του 2012 θα έχουμε εντοπίσει κάποια ευρήματα, που να σχετίζονται με το μποζόνιo Χιγκς» ανέφερε σε μεγάλο επιστημονικό συνέδριο, που γίνεται αυτές τις μέρες στις ΗΠΑ η Φελίσιτας Πάους, επικεφαλής διεθνών σχέσεων του CERN. «Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν τελικά δεν εντοπίσουμε το Χιγκς, αφού αυτό θα σημαίνει ότι υπάρχει κάτι άλλο εντελώς νέο που θα πρέπει να αναζητήσουμε», δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου στο ίδιο συνέδριο ο Νίκολας Χάντλει, του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, που λαμβάνει μέρος στα πειράματα για τον εντοπισμό του μποζονίου Χιγκς.
.......................................................................................................................................
Φαντάζομαι και τους δύο να εκφωνούν με ατσαλάκωτο ύφος πολιτικού εκπροσώπου + υποψία μειδιάματος (συνηθέστερη αντιμετώπιση αποτυχίας).

 Φυσικά και δεν απαξιώνω την μέχρι σήμερα προσπάθεια και την συνέχεια της. Από τη άλλη … οι μόνες λέξεις που μου έρχονται στο στόμα είναι.. φτου κι απ’ την αρχή παιδιά.

Φωτογράφος ή Ζωγράφος;



Johan Thornqvist … ουδέν σχόλιον…










Σπάνια ράτσα… άριστα εκπαιδευμένη…

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Μουσικό διάλειμμα

By Xrisa-fi

True grit


By Freud...

Directed by: Joel & Ethan Cohen

Η Mattie Ross είναι ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο όταν ο πατέρας της δολοφονείται από τον μισθωτό του Tom Chaney, ο οποίος φεύγει με τα άλογα του πατέρα της και 2 χρυσά νομίσματα, βάζει στόχο να βρει τον δολοφόνο του και να τον δει στην κρεμάλα. Προκειμένου να καταφέρει τον σκοπό της μισθώνει τον πιο σκληρό και θρασύ “U.S. Marshal” της πόλης, τον Reuben J. “Rooster” Cogburn.

ΠΑΟΚ-θρησκεία-τρομοκρατία

Και στη Μόσχα!

Επειδή όλη την ώρα με την Βοσνία και τη Σερβία ασχολούμαστε

Ας πάμε μια βόλτα στην Βουλγαρία

Concrete Jungle...

Θα συνεχίσω στο mood του ανώνυμου…

Αγαθά copies κτώνται...

Avatar = Pocahontas  In Space

Το πιο δημοφιλές screen saver στην Αμερική

If it stucks somewhere, remove it with the mouse





Μουσικό Διάλειμμα



Από τον Ανώνυμο

Φοιτητές στη Γερμανία διακόπτουν την ομιλία του Γ.Παπανδρέου

Ο πρωθυπουργός μιλούσε στο πανεπιστήμιο Humboldt, όταν οι φοιτητές προσπάθησαν να σηκώσουν πανό και τον διέκοψαν φωνάζοντας ότι ο λαός στην Ελλάδα πεινάει.
Ένα από τα συνθήματα που φώναζαν ήταν "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, να ληστεύει το λαό".


Έλληνες και Γερμανοί φοιτητές εναντίον του Παπανδρέου
Ανέβηκε από RNBook. - Βίντεο με οικογενειακά γεγονότα και γενέθλια.

Μάλλον δεν μπορούν όλοι … χωρίς ναρκωτικά…

Οι συγγραφείς «φτιάχνονται»

Ο αμφιθυμικός Βάλτερ Μπένγιαμιν, ο μελαγχολικός και αυτοκτόνος διανοούμενος και στοχαστής, με μια συντροφιά φίλων του πειραματίστηκε με το χασίς και άλλες ναρκωτικές ουσίες και τις εμπειρίες του τις έκανε κείμενα.


 

Ο Καντάφι βομβαρδίζει την πρωτεύουσά του!

Λιβυκά πολεμικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν πολλές περιοχές στην πρωτεύουσα Τρίπολη, μετέδωσε το αραβικό τηλεοπτικό κανάλι Αλ Τζαζίρα επικαλούμενο μαρτυρίες κατοίκων- την ίδια στιγμή που δυο Λίβυοι πιλότοι επέλεξαν να αψηφήσουν τις διαταγές και να προσγειώσουν τα Mirage τους στην γειτονική Μάλτα, και μάλιστα στο διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο της νήσου.


Outstanding!

Ποιός Δαρβίνος...




Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ραδιοτηλεοπτικό ούτε για πλάκα δηλαδή εκείνα τα ρομαντικά χρόνια..

Για όσους δεν κατάλαβαν πως εξαφανίστηκε η βαζελίνη απο τα δάχτυλα του Χάρρυ Κλυν ή γιατί δαγκώνεται η συμπαθητική γαλανομάτα, ας απευθυνθούν στη διεύθυνση και στο oikaltses@gmail.com

Τώρα τι να σας πω; Οτι είμαι περίφανος γι' αυτό το post; Όχι, δεν είμαι!

Για όσους δεν ξέρουν τι είναι το ψημένο ή πως να φτιάχνουν τα καλώδια, ας απευθυνθούν στη διεύθυνση και στο oikaltses@gmail.com

Καψιμο

Δεν υπάρχει επανάσταση δίχως ρίσκο

Τέρμα στον εκβιασμό του Τρόμου
                                                                                     
«Όταν ένα έθνος εξαναγκάζεται να προσφύγει στο δίκαιο της επανάστασης», διατεινόταν ο Ροβεσπιέρος, «επιστρέφει στην φυσική κατάσταση ενώπιον του τυράννου. Πως θα μπορούσε εν προκειμένω να επικαλεστεί το κοινωνικό συμβόλαιο; Το εκμηδένισε. (…) Οι λαοί δεν κρίνουν όπως στις αίθουσες των δικαστηρίων, δεν εκδίδουν ποινές και βουλεύματα. Εξαπολύουν κεραυνούς».
Της Ελιζαμπέτ Ρουντινέσκο

Video για το blog απο τον Iνδό, που απο τότε που ανέβασα το mail μας παρακολουθεί με google translator. Το χρημα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς!

Σαχλοί..

Κομματάρα, Videara...ΕΝJOY!

Ένα τυπικό video με freeride ski θα έλεγε κάποιος. Ο Tanner κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στα πρώτα λεπτά αλλα η μαγεία ξεκινάει στο 2:17 με τα πλάνα απο τον Seth Morrison. Ίσως ο καλύτερος rider όλων των εποχών. 2:43 διπλό front-flip...... :-o

Η ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

Το πολυαναμενομενο παιχνίδι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε στο Καραϊσκάκη το Σάββατο. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο σε πολλούς και για διαφόρους λόγους.

Υπάρχουν προσωρινά προνόμια και όχι δικαιώματα

To Face book γίνεται προοδευτικό

Για όσους από εσάς νίωθατε τόσο καιρό κοινωνικά αποκλεισμένοι, στο Face book καθώς οι επιλογές που είχαν οι χρήστες για να δηλώσουν το γκομενικό τους status ήταν: “Μόνος”, “Σε σχέση”, “Σε ελεύθερη σχέση”, “Παντρεμένος”, “Χήρος” κτλ.

Νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα

Παλιά ξυνά σταφύλια.. Η βία στα γήπεδα είναι το αποτέλεσμα κάποιων χ,ψ καταστάσεων μέσα στο κοινωνικό σύνολο και όχι η αιτία όπως πολλοί ειδήμονες θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε.
Μέσα στο Μάρτιο, η κυβέρνηση φέρνει νομοθετική ρύθμιση με αυστηρότατες ποινές και με στόχο την πάταξη της γηπεδικής βίας. Ενοχλημένη από τα γεγονότα στο ντέρμπι του Σαββάτου, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία.
 
Τι προβλέπει το νομοσχέδιο 
Να σημειωθεί ότι στο νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνονται ηθικοί αυτουργοί όπως παπαγαλάκια έντυπων και τηλεοπτικών μέσων , πρόεδροι ομάδων, αθλητές, προπονήτες, πολιτικοί.

Απεργιακή βδομάδα

Συνεχίζεται και αυτήν την εβδομάδα η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της Αθήνας, καθώς οι εργαζόμενοι σε αρκετά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους.
Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί την Τετάρτη όλη η χώρα, καθώς η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24ωρη απεργία για μισθολογικά και ασφαλιστικά θέματα. Οι δύο τριτοβάθμιες οργανώσεις θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Αρεως, ενώ την ίδια ώρα χωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια θα κάνει το ΠΑΜΕ.

φ... ο Χρυσός Λόγος...

Planet High!!!

Blue Man Group & Annette Strean... I Feel Love

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Food for thought...(Video)


Ο πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο για την ικανότητα του να δημιουργεί μοναδικές οφθαλμαπάτες, M. C. Escher, τα έργα του οποίου αποτελούν αντικείμενο μελέτης στα πανεπιστήμια, το 1961 δημιούργησε τον περίφημο καταρράκτη που πήρε τ’όνομα του. Πενήντα χρόνια αργότερα, ένας νεαρός κατασκεύασε στην πραγματικότητα τον εντυπωσιακό “Καταρράκτη του M. C. Escher”!

Οι «φωνές» τους ξεσήκωσαν την περιοχή...Mπράβο!

Σάλο στη μικρή κοινωνία του χωριού Άγκιστρο Σερρών έχει προκαλέσει ομαδικό όργιο φοιτητών στο γνωστό χαμάμ της περιοχής. Τέσσερις φοιτήτριες και τρεις φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκαν τα ιαματικά λουτρά προκειμένου να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα διήμερο μακριά από την καθημερινότητα.

Είσαι απλά...



Είσαι απλά επικίνδυνος. Κρίμα γιατί πολλοί πιστέψαμε ότι κάτι θα άλλαζες, τώρα που είσαι καβάλα στο άλογο και σίγουρος πρωταθλητής... Αντί να βγεις και να πεις ότι όσοι μπήκανε μέσα ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ στο γήπεδο, μας δουλεύεις μες στα μούτρα μας ότι κέρδισε το ποδόσφαιρο. Και "αν γινανε θα τα καταδικάσω". Τι να καταδικάσεις? Φραστικά? Άντε δώσε 100.000 ευρώ στα ιδρύματα, να ξεπλύνεις με το χρήμα τη ντροπή (κατά πώς κάνει και μια φιλάνθρωπη κυρία από τους απέναντι...). Αν εσύ είσαι αυτός που ηγείται του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα από δω και πέρα, λυπάμαι, αλλά το μέλλον είναι ζοφερό.

Το derby σε μια εικόνα;





















Για δείτε ποιος κάνει χειρονομία στον Cisse!

Everything Is A Remix: KILL BILL

Slacklining