Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Michael Winslow - Whole Lotta Love by Led Zeppelin

 Ευχαριστούμε τον Σαμ




Μουσικό Διάλειμμα

Δείξε μου το Facebook σου, να σου πω αν προσλαμβάνεσαι

Δημόσιες συζητήσεις, φωτογραφίες, απόψεις, δραστηριότητες κάθε είδους στο Facebook, το Twitter και σε blogs αποτελούν ένα ανοιχτό διαδικτυακό προφίλ του υποψηφίου, διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο. Οι πληροφορίες αξιοποιούνται εκτενώς από τους εργοδότες και, όπως όλα στη μάχη των προσλήψεων, μπορεί να βοηθήσουν έναν υποψήφιο να ξεχωρίσει ή να τον «κάψουν».

Κράνη κατά των αεροψεκασμών στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης!

Ντοκουμέντο: Η ηλικιωμένη εφευρέτης του περίφημου αντιψεκαστικού κράνους, στην παρέλασηΌσοι τα φόρεσαν, ξέφυγαν από τις «ουσίες» που μας ψεκάζουν τα αεροπλάνα για να μας χειραγωγήσουν και αντέδρασαν όπως έπρεπε
Ντοκουμέντο: Η ηλικιωμένη εφευρέτης του περίφημου αντιψεκαστικού κράνους, στην παρέλαση
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, το κράνος «Ψέκα-Νο», δοκιμάστηκε με επιτυχία στη φετινή στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης.
Το ειδικό αντι-ψεκαστικό κράνος προστατεύει από τις ουσίες με τις οποίες μας ψεκάζουν για να μας κρατάνε υπόδουλους: Τα γνωστά chemitrails δηλαδή, όπως ονομάζονται τα ανεξήγητα λευκά ίχνη που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα.

'Ατιτιτιτιτιτιτιτλο!

Οικονομία χαζούλη

Τα μικρά και οικονομικά αυτοκίνητα είναι θέμα ύψιστης προτεραιότητας για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το υψηλό κόστος των καυσίμων και η ανάγκη περιορισμού των εκπομπών ρύπων δημιουργούν το πλαίσιο μέσα στο οποίο σχεδιάζουν το μέλλον οι εταιρείες, οι οποίες, αφού είχαν επενδύσει για τουλάχιστον μισό αιώνα σε πολυκύλινδρους και αδηφάγους κινητήρες, τώρα μπροστά στη νέα πραγματικότητα είναι αναγκασμένες να κάνουν στροφή 180 μοιρών στις επιλογές τους.

Η τρίτη καλύτερη δουλειά στον κόσμο

Μετά τον έλληνα πολιτικό και το φύλακα στα ΕΛ.ΠΕ., ο λαθρέμπορος έργων τέχνης είναι αυτός που βγάζει το πιο εύκολο και ξεκούραστο μεροκάματο, όπως γράφεται στις σελίδες του περιοδικού ΄Esquire΄.

Η ανάσα του μάλλον θα μύριζε βότκα. Η εμφάνιση του θα ήταν ατημέλητη, με ρούχα παμβρόμικα, νοτισμένα από την υγρασία. Πιθανόν να είχε μερικές βαθιές ουλές στο πρόσωπό του ή να μην ήταν καν αρτιμελής. Σε γενικές γραμμές, αυτή θα ήταν η εικόνα του Πολωνού πειρατή που σε ένα ρεσάλτο του κάπου στη Βαλτική Θάλασσα έπεσε πάνω στον τρίπτυχο «Η έσχατη κρίση» του Φλαμανδού ζωγράφου Χανς Μέμλινγκ. Το έργο είχε προορισμό την αυλή των Μεδίκων, αλλά φυσικά ουδέποτε έφτασε εκεί. Μεταφέρθηκε στην πολωνική πόλη Γκντανσκ, γενέτειρα του πειρατή.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πορ λα μπέλλα

Συνεργασία ΚΟΛΑΦΟΣ

Δεν έχουμε να πούμε πολλά πράγματα: Mpliax166+OiKaltses!!
 Μόνο ένας μπορεί να μας σώσει!!Ακολουθεί σχετικό βίντεο


Στ' άρματα!

Πάμε στοίχημα[28/10/2011]


Union Berlin-St Pauli Lay St Pauli@2,84 [0-2] -184
Gornik Zabrze-Jagiellonia Lay Gornik Zabrze@2,86 [2-0] -186
Bochum-Aachen Back Bochum@1,95 [1-0] +95
CSKA Sofia-Levski Sofia Lay Levski Sofia@4,30 [2-0] +100


Bank:2851Eu----->2676Eu

Φλωροάγγλοι...Κάτι από Snatch(quiz για τον Karl)...Let's dance!

Υπό συζήτηση... ο φόρος αναπνοής.

Aloha... Μουσικές του Κόσμου!!!




Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τιιι?

I am passing this on to you because it definitely worked for me today, and we all could probably use more calm in our lives. Some doctor on tv this morning said the way to achieve inner peace is to finish all the things you have started. So I looked around my house to see things I'd started and hadn't finished so I have managed to finish off a bottle of Merlot, a bottle of Chardonnay, a bodle of Baileys, a butle of wum, a pockage of Prungles, tha mainder of bot Prozic and Valiuminun scriptins, the res of the chesescke an a box a chocletz. Yu haf no idr how bludy fablus I feel rite now. Plaese sned dhis orn to dem yu fee ar in ned ov iennr pisss. An telum,u blody luvum.!! Xxx

Mου το αφιερώνω γιατί πολύ με πάω

Για Χρονοχασούρηδες…

Μουσική κατηγοριοποιημένη στα βασικά είδη, μεγάλες λίστες ανά καλλιτέχνη, στίχοι, πεδίο αναζήτησης (ακόμα και για εγχώριους) κτλ. κτλ.





Best Place to Work



Όταν ο λαός ξέρει τι ψηφίζει!

Πάμε στοίχημα[26/10/2011]

Napoli-Udinese Back Napoli@1,94 [2-0] +94
Birmingham-Leeds Lay Leeds@3,75 [1-0] +100
Bank: 2657Eu----->2851Eu

Μουσικό Διάλειμμα

-Καλημέρα Όλγα μου, σου επισυνάπτω μια παραγγελία για LED. Στείλε τα είτε με τους πυκνωτές είτε με τις κλέμμες. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Τζένη, Μπότση!

O MitsF τα 'χε προβλέψει στις προκυρήξεις του όλα αυτά που συμβαίνουν.
ΑΝΙΔΕΟΙ!!!

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αγάπα τώρα που είναι τζάμπα.

Άνθρωπος - Αντικείμενο

Χρόνια Πολλά SIX D.O.G.S.. και τα live καλά κρατούν ..



2 YEARS SIX D.O.G.S
Bpitch Control showcase
(SKINNER BOX live & AEREA NEGROT live)
+
GLACIAL live ( Hotel Costes)
+
w/PAN

Ένας ροκάς στο Μέγαρο!

Το γεγονός ότι χρονολογικά η (δισκογραφική) εμφάνιση του Elvis Costello συμπίπτει με το φόρτε της έκρηξης του πανκ, αλλά και το ότι ο (γενικά) επιθετικός χαρακτήρας της μουσικής και της "ποίησής" του ταιριάζει με το κλίμα της εποχής, μας δίνουν το ιστορικό "άλλοθι" να τον τοποθετούμε και να τον κατατάσσουμε στις φυσιογνωμίες εκείνης της περιόδου. Από την άλλη όμως, η μουσική του πολυπραγμοσύνη και ο εκπληκτικός εγκυκλοπαιδισμός του σε συνάρτηση με τη συνεχώς εξελικτική καλλιτεχνική του πορεία μάς υπαγορεύουν να τον θεωρούμε έναν απόλυτο music man της εποχής μας. Αυτός ο μοναδικός καλλιτέχνης, με τη μουσική του, την κιθάρα του και την παρουσία του, θα μας ταξιδέψει "σόλο" στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής στις 26/10.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πρεζόφουντας


Ευχαριστούμε τον Ανδρέα

Μαμά μπαμπά ..είμαι κουκουλοφόρος!

Πάμε στοίχημα[24/10/2011]


Spartak Nalchik-Lokomotiv Back Lokomotiv@1,84 [1-2] +84
Aalesunds-Valerenga Lay Valerenga@2,82 [2-1] +100
Bank: 2473Eu----->2657Eu

Γιατί;


Εγώ πάντα το λεγα ότι η Bavaria είναι μπύρα του κώλου.


Любовь я вернусь ... Какой хороший мальчик!

Περί πνευματικής ιδιοκτησίας (&… φωτοκλοπής πάνω απ’ όλα)

Είναι αξιοσημείωτο το πώς μπορεί ένας οργανισμός να μεταλλάσσεται μέσα στο χρόνο. Ειδικά όταν αυτός, όχι απλά δε φθείρεται, αλλά έχει και προσδόκιμο ζωής την ηλικία του πλανήτη που το φιλοξενεί. Κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήθηκε κάπου, κάποτε, για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, με το πέρασμα των χρόνων μπορεί να χάσει την αρχική του σημασία και ο σκοπός για τον οποίο γεννήθηκε να μεταλλαχθεί προκειμένου να συνάδει και να ενσωματωθεί στις αρχές και το σύστημα αξιών κάποιου άλλου χωροχρόνου.


Πηγή: Tο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Steve!!!

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Συγχαρητήρια,είσαι ψυχασθενής

Αρκετή επανάσταση για σήμερα,έλα σπίτια σας

Μόδα είναι θα περάσει!

Πάμε στοίχημα[23/10/2011]


Blackburn-Tottenham Back Tottenham@1,88 [1-2] +88
Servette-Sion Lay Sion@2,76 [0-2] -176
Aab-OB Lay OB@2,88 [2-1] +100
QPR-Chelsea Back Chelsea@1,39 [1-0] -100
Maritimo-Setubal Back Maritimo@1,60 [1-0] +60
A.E.L.-Anorthosis Back X@3,20 [0-0] +220
Bologna-Lazio Lay Bologna@4,30 [0-2] +100
Bank: 2181Eu----->2473Eu

Φτου σου μην σε βασκάνω!

Trick or Treat?(1 week left...)



Κομματάρα???