Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

20% - 33% σερφάρουν στο διαδίκτυο λόγω... 'σεξ'

Share

20% με 33% των χρηστών του διαδικτύου, πλοηγούν για λόγους που έχουν σχέση με το σεξ.
Σύμφωνα με έρευνες οι περισσότεροι από τους χρήστες αυτούς είναι παντρεμένοι – με παιδιά – άντρες, έχουν καλό επίπεδο μόρφωσης και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι 35 ετών. 

Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Remi and his gymnastics

Share

Carpooling και στην Ελλάδα


Share

Τέσσερις χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου αποδεικνύουν ότι η μετακίνηση στους ασφυκτικά γεμάτους οδικούς άξονες της πόλης μπορεί να γίνει φθηνή, οικολογική, πρακτική και (με λίγη καλή διάθεση) ιδιαίτερα ευχάριστη.

Γενική απεργία στις 8 Ιουλίου


Share

Νέα γενική απεργία για την Πέμπτη 8 Ιουλίου, ημέρα ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή, αποφάσισε χθες η διοίκηση της ΓΣΕΕ, ενώ ανάλογη απόφαση αναμένεται να λάβει και η ΑΔΕΔΥ για τον δημόσιο τομέα.

6 τεχνολογίες που θα αλλάξουν τον κόσμο!

Share

6 τεχνολογίες που θα αλλάξουν τον κόσμο! H μελέτη του Technology Review (περιοδικό που εκδίδει το περίφημο ΜΙΤ)  έρχεται να δημοσιοποιήσει τάσεις τεχνολογίας αλλά και να παράξει τεχνολογία!
Σίγουρο είναι ότι οι τάσεις αυτές θα επηρεάσουν την καθημερινή μας ζωή. Με βάση αυτό το κριτήριο έρχεται η ετήσια μελέτη του Technology Review να αγγίξει και το θέμα της  εφαρμογής τεχνολογίας στην καθημερινότητα των ανθρώπων μιας και όσες περιγράφει είναι υπαρκτές. Ας δούμε 6 υποψήφιες που μπορούν να αλλάξουν καίρια τη ζωή μας:

39 τρισ. δολάρια η περιουσία των 10 εκ. κροίσων!

Share
 39 τρισ. δολάρια περιουσία περίπου σε 10 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη!
Για μια ακόμα φορά, σε περιόδους παγκόσμιας οικονομικής κρίσης οι εισοδηματικές διαφορές οξύνονται. Οι πλούσιοι δηλαδή γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, αφού οι μέσες και χαμηλές εισοδηματικές τάξεις είναι εξ ορισμού πιο ευάλωτες. Υπό το πρίσμα αυτό δεν πρέπει να εκπλήσσουν τα ευρήματα της ετήσιας έκθεσης για την κατανομή του παγκόσμιου πλούτου που δημοσίευσε η Capgemini σε συνεργασία με τη Μerrill Lynch. Το βασικό συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι ο πλούτος των κροίσων του πλανήτη αυξήθηκε κατά 19% το 2009 έναντι του 2008 και έφθασε τα 39 τρισ. δολάρια!!

Άλλη μία πρωτιά για την Ελλάδα...

Share

10% ακριβότερη η Ελλάδα στα τρόφιμα από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο! Αυτό προκύπτει αν ληφθεί υπόψη ένα συγκρίσιμο καλάθι από τρόφιμα και μη αλκοολούχα ποτά, σύμφωνα με τα στοιχεία πουδημοσιεύσε χθες η Γιούροστατ.

600.000 $ αποζημίωση γιατί έχασε την επιθυμία της για σεξ!

Share

600.000 δολλάρια Αυστραλίας σε μια οδοντίατρο γιατί όπως ισχυρίστηκε στη μηνυτήρια αναφορά της, έχασε την επιιθυμία της για σεξ!
Η οδοντίατρος (για άλογα παρακαλώ) έπεσε από μια τρίποδη καρέκλα σε εστιατόριο του Σίδνεϊ, χάνοντας με αυτόν τον τρόπο την όρεξή της για σεξ! Το Δικαστήριο την αποζημίωσε με το ποσόν των 600.000 δολαρίων Αυστραλίας!

Ο Καλός Καταναλωτής!!!

Share

Youtube με 1,6 ευρώ


Share

Θέλετε να «ανεβάσετε» ένα τραγούδι στο YouTube; Πληρώστε 1,6 ευρώ! Η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα βίντεο στον κόσμο αποφάσισε να χρεώνει το μουσικό περιεχόμενο που αναρτούν οι χρήστες της, υπό τις «ασφυκτικές» πιέσεις της μουσικής βιομηχανίας.

Remi Maradona

Share

Παράδεισος για τους οδηγούς η Στοκχόλμη , κόλαση το Πεκίνο


Share

Το Πεκίνο και το Μεξικό είναι οι πόλεις -κόλαση σε όλο τον κόσμο για τους οδηγούς αυτοκινήτων ενώ αντιθέτως η πρωτεύουσα της Σουηδίας, Στοκχόλμη είναι ο παράδεισος αφού το οδήγημα εκεί είναι πολύ ευχάριστο, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στις ΗΠΑ.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Τα παιχνίδια υψηλής τεχνολογίας επιστρέφουν δυναμικά

Share

Ενα σκουπιδιάρικο που χορεύει, μια παιδική βιντεοκάμερα και ένα περικάρπιο που βγάζει κραυγές εξωγήινων είναι τα νέα Hi-tech παιχνίδια που θα κλέψουν την παράσταση τα φετινά Χριστούγεννα, σύμφωνα με το γνωστό κατάστημα παιχνιδιών Hamleys που γιορτάζει φέτος τα 250 χρόνια του.

Back to back, Λεβέντης!

Share
Είναι αλήθεια η ιστορία, εγώ αυτόν ψηφίζω

 

Πήραν την κατάσταση στα χέρια τους



Share
Τη διαχείριση του εστιατορίου Barcelonica ανέλαβαν οι εργαζόμενοι του, προκειμένου να αποφύγουν την απόλυση και το λουκέτο.
Από τις 7 Ιουνίου οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να αυτοδιαχειρίζονται πια το εστιατόριο, μετά την ανακοίνωση των ιδιοκτητών ότι η επιχείρηση θα κλείσει για τους καλοκαιρινούς μήνες, “και βλέπουμε από Σεπτέμβρη”.

Ένα ηχηρό ΟΧΙ στα ναρκωτικά απο εμένα και τους Dead Kennedys!

Share

Σκότωσε τη κόρη του επείδη δεν μπορούσε να δεί το ματς..


Share

Για τη δολοφονία της θετής του κόρης, ηλικίας μόλις δύο ετών, κατηγορείται 28χρονος άνδρας στο Τέξας, ο οποίος χτύπησε το νήπιο επειδή τον «ενοχλούσε» κατά τη διάρκεια του αγώνα ΗΠΑ - Γκάνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκαλώντας το θάνατό του.

Αγόρασε 7εκ. βαρέλια πετρελαίου


Share

Ένας μεθυσμένος αντικριστής στην αγορά πετρελαίου, αγόρασε 7 ....εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου τύπου μπρέντ ύστερα απο ένα Σαββατοκύριακο άγριου μεθυσιού, και τιμωρήθηκε αυστηρά απο την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών.

Το πάθημα έγινε μάθημα ?!!?


Share

Νέος νόμος, που οδηγεί στην πλήρη αναμόρφωση του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και αλλάζει τους κανόνες που διέπουν τη Wall Street, πέρασε χθες η Βουλή των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μείωση των προστίμων


Share

Τη μείωση των προστίμων για ορισμένες παραβάσεις που προβλέπονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.), προανήγγειλε σήμερα ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας. Η απόφαση ελήφθη λόγω της οικονομικής δυσχέρειας των πολιτών, εν μέσω της κρίσης που διέρχεται η χώρα.

Κέρδισε δύο δελτία στην ίδια κλήρωση Λόττο!

Share

Συμπλήρωσε δύο δελτία Λόττο (Tattslotto) και κέρδισε πάνω από 1.4 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (970.000 ευρώ περίπου). Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει στην τύχη της η μητέρα από τη Μελβούρνη, η οποία αγόραζε δελτία πάντα με τους αριθμούς των γενεθλίων των παιδιών της.

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Αν ο Steve ήταν τραγουδιστής..

Share
κάτι τέτοιο θα γραφε. Ψηλός, λεπτός και όμορφος, αλλά ταυτόχρονα, άνθρωπος με ευαισθησίες και καρδιά. Ας κλείσουμε τα μάτια και ας απολαύσουμε...




 

επ! δεν είπαμε να κλείσουμε τα μάτια?

Κάνει φάρσες στην Αστυνομία της Βρετανίας..


Share

Τα νεύρα τους έχουν οι Βρετανοί αστυνομικοί, οι οποίοι τους τελευταίους 18 μήνες έχουν λάβει χιλιάδες τηλεφωνήματα από έναν ράπερ, ο οποίος με το που σηκώνει το ακουστικό η άμεση δράση, αρχίζει το τραγούδι!Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ράπερ τηλεφωνεί καθημερινά στο 999 (το δικό μας 100 δηλαδή) και μόλις απαντούν οι αστυνομικοί, αυτός επιδεικνύει τις φωνητικές του ικανότητες. Ακολουθεί video..

Όταν προκαλείς τη μάζα..

Share

Μουσικό Διάλειμμα

Share

Μια ενδιαφέρουσα διασκευή από τους Children Of Bodom.Μια ζωγραφιά είναι όλοι τους


Network 1976..

Share

Ένα μικρό απόσπασμα από την ταινία Network 1976 που δημιουργήθηκε πριν 30 χρόνια περίπου και περιγράφει την σημερίνη κατάσταση σχετικά με την τηλεόραση και τις mainstream ειδησείς που μας πωλούν..

Η πρωθυπουργός παντρεύτηκε τη φίλη της !!


Share

Διεθνή νίκη στον αγώνα για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων συνιστά ένας γάμος που έγινε την Κυριακή στην Ισλανδία. Η πρωθυπουργός της χώρας Γιοχάνα Σιγκουρνταρντότιρ παντρεύτηκε στο Ρέικιαβικ τη σύντροφό της Γιονίνα Λεοσντότιρ, μετά την κατάθεση αίτησης μετατροπής της ήδη υφιστάμενης πολιτικής ένωσής τους σε γάμο.

Βενζίνη...Πόσο???


Share

Μέτρα για να μπει φρένο στις τιμές της βενζίνης εξετάζει το υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας τη στιγμή που λόγω της αύξησης του ΦΠΑ από την Πέμπτη η αμόλυβδη γίνεται ακόμη πιο ακριβή φτάνοντας στα 1,52 ευρώ, μειώνοντας κι άλλο την κατανάλωση και δημιουργώντας έδαφος για κερδοσκοπικά παιχνίδια.

Οι 10 τενίστριες με τα καλύτερα "μετόπισθεν"

Share
Σίγουρα είναι γυμνασμένες και σίγουρα έχουν απίστευτη τεχνική κατάρτιση. Αλλά δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα από να τις βλέπεις να τρέχουν στο γήπεδο με την «ελαφριά» στολή του τένις.
10. Flavia Pennetta



Η ιταλίδα επαγγελματίας τενίστρια βρίσκεται στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο10 στα ζευγάρια. Γεννημένη το 1982, έχει στο βιογραφικό της 9 τίτλους WTA singles και πολλά πρωταθλήματα με την ομάδα της Ιταλίας. Επίσης είναι η μόνη που έχει καταφέρει να νικήσει την Williams τρεις συνεχόμενες φορές. Το 2007 ο πρόεδρος της Ιταλίας της απέμεινε τον τίτλο: Knight of Order of Merit of the Republic.

Φ.Π.Α παίρνουν φωτία - οι τσέπες αδείαζουν


Share

Από αύριο, ο κανονικός συντελεστής ΦΠΑ αυξάνεται από 21% σε 23%, ο μειωμένος συντελεστής από 10% σε 11% και ο μειωμένος κατά 50% συντελεστής, που ισχύει για ορισμένα αγαθά και υπηρεσίες, αυξάνεται από 5% σε 5,5%. Πρόκειται για τη δεύτερη αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ μέσα στο τελευταίο τρίμηνο. Η πρώτη εφαρμόστηκε από τις 15 Μαρτίου.

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο διάνυσε πάνω από 1000 χιλιόμετρα

Share

  Παγκόσμιο ρεκόρ κάλυψης απόστασης με μία και μοναδική φόρτιση, έκανε το Daihatsu Mira, το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που κατασκευάζει η ιαπωνική εταιρεία Japanese Electric Vehicle Club.

Το Mira EV ταξίδευε με ταχύτητες της τάξης των 40 χιλιομέτρων την ώρα, και κινήθηκε συνολικά 27,5 ώρες, πριν σταματήσει αφού είχε διανύσει 1003 χιλιόμετρα στην πίστα της περιοχής Σιμοτσούμα.

Περίπου 17 οδηγοί πήραν μέρος στην κούρσα, στην οποία έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ που ήταν στα 556,6 χιλόμετρα. Το Mira EV ηλεκτροδοτείται με 8320 κυλινδρικές μπαταρίες λιθίου -ιόντων.

"Παράνομη και ανήθικη η μη επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα"

Share

  "Σύμφωνα με των Κώδικα Ηθικής του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων, η κατοχή πολιτιστικών αντικειμένων από συμφωνίες με κατοχικές δυνάμεις, είναι παράνομη και ανήθικη", υποστήριξε στο πολιτειακό Κοινοβούλιο της Νέας Νότιας Ουαλίας η πολιτειακή υπουργός Πολιτισμού, κ. Βιρτζίνια Τζαντζ (Virginia Judge).

Και οι Έλληνες με βραχιολάκια;


Share
 Φτηνά πακέτα all inclusive για τους Έλληνες ετοιμάζουν τώρα οι τουριστικές, ταξιδιωτικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας, που βλέπουν τις πληρότητες τους να παραμένουν χαμηλά και τους tour operators να τους πιέζουν για όλο και μεγαλύτερες εκπτώσεις.

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Η επιτομή της ευλυγισίας

Share

Xrisafenies Συμβούλες

Share


Γιατί η Carrie Bradshaw ξέρει ..!?
Τι και αν η τηλεοπτική  Κάρι πέρασε του Χριστού τα Πάθη?Τελικά παντρεύτηκε τον Μr.Big που της έκανε τη ζωή ποδήλατο, κάνοντας τη να ξοδεύει χιλιάδες δολάρια σε ρούχα και παπούτσια γεμίζοντας εμάς με ζήλια και το κενό εκείνης! Είναι γεγονός ότι η Κάρι Μπράτσο απελευθέρωσε το σεξ στην ελληνική τουλάχιστον τηλεόραση και έκανε πολλές γυναίκες να θέλουν να της μοιάσουν σε σκέψη και εμφάνιση!
Με μοναδικό αέρα, η Κάρι σκέφτεται με στιλ.Τι μας έμαθε όμως πραγματικά? Τι ισχύει στην ανθρώπινη, δική μας πραγματικότητα και γιατί οι άντρες κρυφοκοιτάνε τη σειρά "θρύλο"?

Στη Λήμνο ο γιος του Ζαγορίτη λόγω Τζούλιας


Share

Από το Πολεμικό Μουσείο σε ένα απομακρυσμένο φυλάκιο της Λήμνου θα βρεθεί ο ναύτης Μάκης Ζαγορίτης μετά την ''ροζ'' επιθεώρηση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο στρατόπεδο, κατόπιν πρόσκλησης του ίδιου. Εν τω μεταξύ στο φως της δημοσιότητας βγήκαν και νέες φωτογραφίες από εκείνο το βράδυ...

Ισραηλινοί με διασυνδέσεις στην Αλ Κάιντα

Share

  Eπτά Ισραηλινοί Αραβες που κατηγορούνται για διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα και για τον φόνο ενός ισραηλινού οδηγού ταξί το 2009 συνελήφθησαν πριν από δύο μήνες, ανακοινώθηκε σήμερα από δικαστική πηγή.

Οι φόροι σκοτώνουν την Οικονομία...

Share

Ποια είναι η απάντηση της κυβέρνησης στην κρίση; Φόροι, φόροι, φόροι. Είναι μία συνταγή που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε παρατεταμένη ύφεση κι αυτό το γνωρίζει καλά ακόμη και ένας πρωτοετής φοιτητής οικονομικής σχολής. Πολλές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν πλέον στα σοβαρά και όχι μόνο ως υπόθεση εργασίας την μεταφορά της έδρας τους σε άλλες περισσότερο φιλόξενες χώρες...

HUROO HUROO!

Share

I 'll have the devil round for tea..

Share
"That's what video clips are all about.
Not that fucking lame shit on MTV today."

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ενα ηχηρό OXI στα ναρκωτικά απο εμένα και τον Maradona!!

Share

Με μέτρο η μπύρα στη διάρκεια του Μουντιάλ

Share

  Οι ποδοσφαιρόφιλοι δεν πρέπει να αρχίζουν να πίνουν μπύρες αμέσως μόλις ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης των αγώνων του Μουντιάλ, συμβουλεύει γερμανική ένωση καταναλωτών επισημαίνοντας ότι τα οινοπνευματώδη ποτά όχι μόνο βλάπτουν την υγεία, αλλά είναι γεμάτα θερμίδες...

OiKaltses στηρίζουν τους Έλληνες ομογενείς

Share

Αυστραλία: Ελληνόπουλο πρωθυπουργός των Εφήβων

Ελληνόπουλο της Μελβούρνης είναι ο έφηβος πρωθυπουργός της Βουλής των Εφήβων στη Βικτώρια. Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Γιακουμάκη, μαθητή του Κολεγίου "Κέιλορ Ντάουνς" (Keilor Downs College), ο οποίος με την ιδιότητα του πρωθυπουργού των εφήβων, ουσιαστικά αποτελεί την φωνή της νεολαίας.

Μάλιστα, ο Γιακουμάκης και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν και νομοσχέδια πάνω σε θέματα που αφορούν τη νεολαία, τα οποία θα δώσουν στην πολιτειακή Βουλή. "Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την εκλογή μου στη θέση αυτή και νομίζω πως η τιμή ανήκει σε όλη την ελληνική παροικία", είπε ο ομογενής πρωθυπουργός της Βουλής των Εφήβων.

Grandpa Dancing to Lady Gaga

Share

G20 Συμφωνούν.. ότι διαφωνούν ?!?!


Share

Τη δέσμευση να μειώσουν στο μισό μέχρι το 2013 το δημοσιονομικό τους έλλειμμα σε σχέση με το ΑΕΠ τους αναμένεται να αναλάβουν οι πλέον ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες χώρες της Ομάδας των 20 (G20) που συνεδριάζουν στο Τορόντο του Καναδά, σύμφωνα με δήλωση της Γερμανίδας καγκελαρίου, Ανγκελα Μέρκελ.

O James Bond αναζητά χρηματοδότη


Share

Η κρίση πλήττει και τους... Υπερκατάσκοπους: αβέβαιο λόγω χρεών το μέλλον της MGM.Πριν από πέντε χρόνια, private equity funds αγόρασαν την MGM για 5 δισ. δολ. Σήμερα η αξία των φημισμένων στούντιο ανέρχεται στο 1,6 δισ. ευρώ.

Απεργιακό κλίμα


Share

Τα συνδικάτα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με αφορμή τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε 24ωρη απεργία την Τρίτη, από την οποία αναμένεται να νεκρώσει κάθε παραγωγική δραστηριότητα στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Μουσικό διάλειμμα

Share
Απόλαυση