Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

2030: Η καταστροφή της Ελλάδας ξεκίνησε το 2012 με την "έξαρση" της αριστεράς. Εσείς τι ψηφίσατε στις επαναληπτικές εκλογές του 2012?

Πρόεδρε Αντρεότι, πείτε μας τι βλέπετε για το μέλλον των νέων στην Ελλάδα?

Οι εξεγερμένοι Ευρωπαίοι

O νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν χαίρεται με τις εκλογές και υποστηρίζει ότι πλέον υπάρχει ελπίδα
Οι Γάλλοι εξεγείρονται. Το ίδιο και οι Έλληνες. Καιρός ήταν. Και στις δύο χώρες διεξήχθησαν την Κυριακή εκλογές οι οποίες στην ουσία ήταν δημοψηφίσματα για τη σημερινή ευρωπαϊκή οικονομική στρατηγική. Και στις δύο χώρες οι ψηφοφόροι έδειξαν την αποδοκιμασία τους.

Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πόσο σύντομα οι ψήφοι θα οδηγήσουν σε αλλαγές στην πολιτική που ασκείται, όμως το περιθώρια στενεύουν για τη στρατηγική της ανάκαμψης μέσω λιτότητας -και αυτό είναι καλό. Βέβαια, αυτά δεν τα ακούσατε από τους συνήθεις υπόπτους πριν από τις εκλογές. Στην πραγματικότητα ήταν αστείο να βλέπει κάποιος τους αποστόλους της ορθοδοξίας να προσπαθούν να εμφανίσουν τον προσεκτικό και ήπιων τόνων Φρανσουά Ολάντ ως απειλή. Είναι «μάλλον επικίνδυνος» διακήρυξε το «Economist», που σημείωσε ότι «πραγματικά πιστεύει στην ανάγκη δημιουργίας μιας πιο δίκαιης κοινωνίας». Τι φοβερό!

Ζώδιο Τραπεζίτης με ωροσκόπο Νεοφιλελεύθερο

Η εφημερίδα Occupied Times του Λονδίνου λανσάρει τα ζώδια της σεζόν

ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΕΣ


Μπάτσος: Μετά τα τελευταία γεγονότα γεννήθηκε μέσα σου η επιθυμία να πας με το μέρος εκείνων που εδώ και καιρό ήσουν αντιμέτωπος. Αντί να είσαι σε άρνηση ή να νιώθεις ενοχές, δες το σαν ευκαιρία να εξελιχθείς. Συχνά νιώθεις γεμάτος εξουσία, αλλά είσαι στην πραγματικότητα τόσο δυνατός όσο νομίζεις; Αυτό το καλοκαίρι οι υπηρεσίες σου θα είναι σε μεγάλη ζήτηση, τελικά όμως υπηρετείς την κοινωνία ή κάποιους άλλους;

Τι να κάνουμε αυτές τις παλιές γραμμές τρένου;

To πάρκο High Line είναι η μετενσάρκωση παλιών σιδηροδρομικών γραμμών σε εναέριο πάρκο. Πρόκειται για δημόσιο πάρκο, το οποίο διαμορφώθηκε πάνω στις παλιές γραμμές, ανάμεσα σε μήκος 1,45 μιλίων, στη δυτική πλευρά του Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η γραμμή εξυπηρετούσε τη μεταφορά εμπορευμάτων από το 1934 μέχρι το 1980. Μετέφερε κρέας στην περιοχή Meatpacking, γεωργικά προϊόντα στις αποθήκες και τα εργοστάσια της βιομηχανικής δυτικής πλευράς και τα γράμματα στο ταχυδρομείο.
Σήμερα οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν στο γρασίδι, να φιληθούν, να χαζέψουν τη θέα, να κάνουν έναν οργανωμένο περίπατο ξενάγησης ή να κλείσουν ένα ιδιωτικό πάρτυ.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

3 φορές τη μέρα μετά το φαγητό!

"Πάλι καλά που με αυτό το τέλειο σύστημα ευνοήθηκε η Νέα Δημοκρατία και δεν έχουμε παραπάνω αριστερούς στην Βουλή. Ποιος ξέρει τι θα μας έκαναν αν βγαίναν;;; Παίζει να αρνιόντουσαν και το δάνειο και μετά να γινόμασταν ρεζίλι στην Ευρώπη!"

Η νέα αθηναϊκή τάξη αναδύεται

Η εικόνα μιας παραγκούπολης με αυτοσχέδια καταλύματα και βρώμικα παιδιά να παίζουν και να δουλεύουν μέσα στα σκουπίδια, μέχρι τώρα μας είχε εντυπωθεί ως τριτοκοσμική. Πλέον και στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στον Ταύρο. Από αυτό τον οικισμό των 200 περίπου παραγκών που είναι φτιαγμένες από άχρηστα υλικά και είναι διακοσμημένες με παλιά διαφημιστικά poster, ξεκίνησε ο σκηνοθέτης Χρήστος Καρακέπελης την έρευνα του για το ντοκιμαντέρ Raw Material. Τα τελευταία έξι χρόνια ο Καρακέπελης συναναστρέφεται με ρακοσυλλέκτες και συλλέκτες μετάλλων, παίρνοντας συνεντεύξεις και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους με το να συμμετέχει στις κοινωνικές τους εκδηλώσεις (γάμους και βαφτίσια) με σκοπό να βγάλει στο φως αυτόν τον αόρατο, παράλληλο κόσμο που βρίσκεται δίπλα στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Όρίστέ! Μα κάλά αφήνεί το γκούγκλ να βάζείς όσούς τόνόύς θέλέίς σε όποίάδηποτέ λεξή; Σκανδαλο!

H Amstel έχει πάρει ώρα τώρα θέση στην εκκίνηση

Big Bands...

Αυτό το αφιερώνω σε μένα, για να έχω κάτι να λέω αύριο με τον the dude  για πεθαμένες μουσικές…

Ο μέσος νέος?

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Τώρα που θα ξαναγίνουν εκλογές, οικάλτσες σας βοηθούν με την δύσκολη επιλογή των αρχόντων σας!


Oρίστε και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας δίνει τις απαντήσεις του. Δεν το ρωτάς και σου λέει δεν απαντάω: http://www.zougla.gr/politiki/article/arnite-tous-aeropsekasmous-to-geniko-epitelio-aeroporias

6 Mαίου 2012!

 
Είναι πολύ ενδιαφέρον που το 33% Πασόκων και ΝΔημοκρατών, από χτες στις 7 η ώρα, ασχολούνται με την έξαρση του φασισμού! Ας αυτοψυχαναλυθούν...

Ε ναι ρε παίχτη μου.