Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Καλά Χριστούγεννα από τις Κάλτσες και από τον μικρό και αξιαγάπητο Σαντικάι

Μεγαλέξανδρος, ΠΑΟΚ & ξερό ψωμί…


The Greeting Song... όχι των πολυαγαπημένων σας, αλλά των Flevans

Κινηματογράφος, απάτες, ληστείες, δώσε ημίν σήμερον… και αύριο βλέπουμε.

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη – όπως μου είπε κάποτε ο Steve – κι εγώ έχω λιώσει στο κάτεργο. Ιδέες και μόντες λοιπόν από τον κινηματογράφο… για ένα πιο εύκολο και καλύτερο αύριο έως ότου - κι αν - ο Badstuber επιστρέψει με το στοίχημα.
Κάποιες «αναφοράς» - όπως Gay Richie, Soderbergh κλπ – λείπουν εσκεμμένα…

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Μουσικό Διάλειμμα

Το 2011 των διαδηλώσεων σε φωτογραφίες

Η χρονιά σημαδεύτηκε από διαδηλώσεις απ' άκρη σε άκρη του κόσμου. Ένα φωτογραφικό αφιέρωμα για τους 12 μήνες διαδηλώσεων που έβγαλαν στους δρόμους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες
Με αφορμή το νεαρό Τυνήσιο άνθρωποι από όλο το κόσμο βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν.
Το κύμα της δυσαρέσκειας εξαπλώθηκε από την Τυνησία στην Αίγυπτο, το Μπαχρέιν, τη Λιβύη, τη Συρία, την Υεμένη. Μεταφέρθηκε στην Ελλάδα του μνημονίου και την Ισπανία της ανεργίας. Πέρασε από την Νέα Υόρκη και τις μεγαλύτερες πόλεις των Η.Π.Α και κατέλυσε στην Ρωσία.

Glass Igloo Hotel in Finland

Άμα είστε καλά παιδιά ,εκεί θα σας πάω


Στην υγειά του Badstuber!!

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

The Chromatic Typewriter



Ο Tyree Callahan κατάφερε να μετατρέψει μια παλιά γραφομηχανή τύπου Underwood Standard σε μία συσκευή ζωγραφικής που την ονόμασε The Chromatic Typewriter

The... Soul Surfer

Ηταν 13 ετών όταν ένας καρχαρίας-τίγρης της έφαγε όλο το χέρι. Τέσσερις μήνες μετά η Μπέθανι Χάμιλτον ανέβηκε στη σανίδα κι έγινε μία από τις κορυφαίες σέρφερ της Αμερικής.

Ίνδαλμα

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ε, ναι, μωρέ, σιγά.

Και εναντιόν μας!

Sorry! The lifestyle you ordered is currently out of stock

Ο αόρατος καλλιτέχνης των δρόμων Banksy πρόσθεσε στο site του την προειδοποίηση ότι πιθανά το περιεχόμενο να αποτελεί προσβολή για τον επισκέπτη και ειδικά για αυτόν που θεωρεί εαυτόν εραστή της τέχνης. Αμέσως μετά μια μητέρα καλημερίζει το αναρχικό της καμάρι με το lunchbox (κουτάκι με φαγητό) και το σπρέι του -εφόδια άλλης μια όμορφης ημέρας που μόλις ξεκινά στην Ευρώπη.

Ανάμεσα στα νέα Γκραφίτι του ξεχωρίζει αυτό με το σύνθημα «Το lifestyle που παραγγείλατε είναι εκτός στοκ», ενώ ένα κοριτσάκι πηδά στο κενό μαζί με το καρότσι του σούπερ-μάρκετ. Άγνωστο αν το έσπρωξαν ή αν έβαλε τέλος στην ανυπόφορη ζωή του με τα άδεια ράφια που δεν θυμίζει σε τίποτα το χθες.

MVP Peja

Αυτός είναι ο Peja Ο Νίκος Παπαϊωάννου εξιστορεί τα κατορθώματα του Peja Stojakovic και αποκαλύπτει το... μυστικό του.

Εχοντας καλύψει δημοσιογραφικά το συντριπτικό μέρος της λαμπρής καριέρας του Peja Stojakovic (ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά στην ελληνική έκδοση του ΝΒΑ ότι αποχωρεί από την ενεργό δράση) από τον ΠΑΟΚ μέχρι και την τελευταία μέρα που έβγαλε τη φανέλα με το 16 ως πρωταθλητής του ΝΒΑ, προσπαθούσα να σκεφτώ τι ήταν τελικά αυτό που καθόρισε την πορεία του στα γήπεδα του μπάσκετ.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

People & Places vol.2

By Alexandros Liokis


Ακολουθεί το δεύτερο από τα 3 σετ με θέμα "People & Places" με επίκεντρο την Πράγα.Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από τον κοσμοπολίτη Αλέ

Πως σώθηκε;


Μέγας γρίφος...


CESARIA EVORA!!!

Η Cesaria Evora ή Diva aux pieds nus, άφησε την τελευταία της πνοή στο Sao Vicente της πατρίδας της, όπου είχε αποσυρθεί μετά από σοβαρή εγχείριση στην καρδιά, στο Παρίσι τον Μάη του 2010. Έσβησε τρεις μήνες μετά την ανακοίνωση της πως εγκαταλείπει το τραγούδι, έπειτα από 23 χρόνια συνεχούς παρουσίας.

Tα Morna και Coladeira έχασαν την μεγαλύτερη πρέσβειρά τους. Η Cesaria, με τα ξυπόλητα πόδια επί σκηνής και την μαγική της φωνή, έκανε παγκόσμια γνωστή την παραδοσιακή μουσική του Capo Verde.

Το πρώτο studio album της "La Diva Aux Pieds Nus"  κυκλοφόρησε 1988.
Το "Nho Sentimento" που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2009 έμελλε να είναι το κύκνειο άσμα της.

Η μουσική είναι πια φτωχότερη και το Capo Verde ακόμα πιο πολύ.