Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Travel Gadgets μόνο για αγόρια




Leica Special Edition
Γιορτάζονται τα είκοσι χρόνια του καταστήματός της στη Βιέννη, η γνωστή εταιρεία κυκλοφορεί συλλεκτικά αντίτυπα της κλασσικής φωτογραφικής μηχανής. Η αφορμή είναι προφανέστατα γελοία, όμως μιλάμε για Leica. Για τον ίδιο λόγο, οποιοδήποτε ζήτημα ποιότητας ή αισθητικής είναι λυμένο προ πολλού. Όπως είναι λογικό, ο αριθμός των κομματιών που διατίθενται είναι εξαιρετικά περιορισμένοι και, αν σκέφτεσαι τι στην ευχή θα κάνεις μια τέτοια μηχανή στις διακοπές σου, έχεις δίκιο. Μόνο που το στυλ που χαρίζει δεν αντικαθίσταται με όλες hi-tech φωτογραφικές του κόσμου.

Garry Kasparov: Ρουά...Ματ


Ο Garry Kasparov αποτελεί έναν από τους πλέον διασημότερους παίχτες σκακιού σημειώνοντας πλήθος διακρίσεων από την παιδική του ηλικία μέχρι σήμερα και κάνοντας το σκάκι να αγαπηθεί ιδιαίτερα από ακόμα μεγαλύτερη μερίδα παικτών.

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες...

Δαγκώνει

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Πωπω, καύσωνας και αύριο...

Πωπω, καύσωνας και αύριο...

Kι ένα τραγούδι από τα παιδικά μας party...

Mη βρομίζετε τα καθαρά γιαούρτια

 του Χριστόφορου Ζαραλίκου
Είναι το γιαούρτωμα πολιτική πράξη; Είναι, με δυο προϋποθέσεις.
1) Το γιαούρτι να πιάσει μούρη και κοστούμι, για να αναδείξει το γελοίο της σοβαρόφατσας που αμολάει αρλούμπες, δανεικές, για δάνεια, και να κάνει το πανάκριβο ρούχο ένα με το κορμί που το φοράει.
2) Το γιαούρτι έχει πολιτικό μήνυμα μόνο όταν έχει περάσει η ημερομηνία λήξης. Έληξε – Έληξες. Μετά, η υπουργάρα μπορεί να συνεχίσει να λέει αρλούμπες, ληγμένα πήρε.
Το ποιοι πετάνε γιαούρτια, μπορούμε να το καταλάβουμε απ’ τον τρόπο που τα πετάνε

Γουσταρίζω πολύ με αυτά τα βίντεα!

Ωραία ζωή...


India : Oxelo Skateboards from GuilhemMACHENAUD.com on Vimeo.
http://www.shoubilicious.com/

Καυτή και η αυριανή μέρα...

Καυτή και η αυριανή μέρα...

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Μουσικό Διάλειμμα

Η μαριχουάνα ήταν η "Ιουλιέτα" του Σαίξπηρ!

Η μαριχουάνα φαίνεται πως ενέπνεε το Σαίξπηρ όσο ζούσε, αφού βρέθηκαν στον κήπο του υπολείμματα χασίς μετά από ανακάλυψη ανθρωπολόγου από τη Γερμανία!

Η διαπίστωση αυτή πρέπει όμως να επιβεβαιωθεί: έτσι, η διευθύντρια του Ινστιτούτου Ανθρώπινης Εξέλιξης του Πανεπιστημίου Witwatersrand του Johannesburg, Φράνσις Θακερέι, μετά την εύρεση υπολλειμάτων χασίς στον κήπο του Σαίξπηρ το 2001, ζητά την εκταφή του, ώστε να προχωρήσει την άκρως ενδιαφέρουσα μελέτη της!

Μια "ρεαλιστικη" οπτικη στα γεγονοτα της Τεταρτης

Οι αστυνομικοι βοηθουν Πολιτη που εχει παθει κριση πανικου.

Τιμή και δόξα στους καλαμπουρτζίδες

Ο Χαρρυ Κλυνν είπε:

*Παπακωνσταντίνου: Εξυπνότερος του Αϊνστάιν. Tον Αϊνστάιν βρεθήκανε και
δέκα άνθρωποι που τον καταλάβανε, αυτόν δεν τον κατάλαβε ακόμα κανείς!

* Θα ήθελα να σας πω την ιστορία για τους 40 κλέφτες, αλλά προφανώς δεν
σας ενδιαφέρει η πολιτική...

Marketing κυρίες και κύριοι

1. Alteco Super Glue: Steel Span Wire



Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

xray γράφεις και αλλού?


Ποσες φορες εχεις βρεθει αντιμετωπος με καποιον που ειναι ανυποφορα εκνευριστικος; Δεν εννοω γενικα πραγματα, πχ ο ταδε μαλακας που κορναρει ασταματητα. Χαιρω πολυ. Αυτος ειναι ελαφρυς και γενικος! Μιλαω για καποιον που σε εκνευριζει σε τοσο συγκεκριμενο επιπεδο, που χρειαζεται να σταματησεις ο,τι κανεις, για να διοχετευσεις ολη σου την ενεργεια να τον μισησεις εκεινη την ωρα! Η παρακατω λιστα εχει διαφορα παραδειγματα. Μπορει σε ενα-δυο να βρειτε τον εαυτο σας. Μην προσβληθειτε! Ειμαι κι εγω μεσα! Ας ευχηθουμε λοιπον θανατο στους παρακατω:
· Σε όσους είναι άνω των 25 και διαβάζουν Χάρι Πότερ. Θα το πω μια φορά: ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ! Την άλλη φορά που θα διαβάσεις Χάρι Πότερ, φόρα κι αυτό το καπελάκι που ‘χει μια προπέλα πάνω. Στα 25 σου δε διαβάζεις Χάρι Πότερ. Στα 25 σου κάθεσαι στο τρένο και αναρωτιέσαι τι σκατά απέγινε η ζωή σου μαζί με μας τους υπόλοιπους.

Αρβελέρ? Έχει κάποια σχέση με το Κιλελέρ?

Καλοί είναι οι Άγγλοι

Πίλσνερ είναι ένας τύπος lager μπύρας της οποίας το όνομα κρατάει απο την πόλη Pilsen της Τσέχικης Δημοκρατίας. Η ορίτζσιναλ πίλσνερ είναι η Pilsner Urquell της οποίας την ετικέτα βλέπουμε από κάτω:

Παιδιά, το παρακάτω άρθρο έχει τα πάντα

Εντ αι λάικτ ιτ

Εντυπωσιακά πλάνα απο αμμοθύελλα στην Αριζόνα

I'm not sure but i think that THE BEAT GOES ON!!!

«Στόχος» των Anonymous η Ελλάδα

«Στόχος» των Anonymous η Ελλάδα Δύο άκρως τολμηρά βίντεο αναρτήθηκαν από την γνωστή πλέον διεθνή ομάδα χάκερ «anonymous» τα μέλη της οποίας χτυπούν διαδικτυακά, επιλεγμένους στόχους ανά τον κόσμο.
Τα δύο αυτά βίντεο αφορούν την χώρα μας και την επικείμενη διαδικτυακή επίθεση που θα δεχθούν όπως θα παρακολουθήσετε οι πολιτικοί, τα ΜΜΕ, η Αστυνομία και οι τραπεζικοί.

Οι πτήσεις της χλιδής

Οι πτήσεις της χλιδήςΚρίση; Ποια κρίση; Οι βουλευτές δεν λένε να βάλουν στοπ στην κρατική σπατάλη και συνεχίζουν τη χλιδάτη ζωή, δείχνοντας ιδιαίτερη προτίμηση στα κυβερνητικά αεροσκάφη. Λίστα που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαργαρίτης Τζίμας, δείχνει πως το ελληνικό δημόσιο από τα ταξίδια επιβαρύνεται με 5,8 εκατ. ευρώ.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα της σπατάλης είναι το ταξίδι του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην Ουάσινγκτον, τον περασμένο Απρίλιο του 2010, το οποίο επιβάρυνε την Ελλάδα με 145.000 ευρώ. Αντίστοιχα, ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στις Βρυξέλλες κόστισε πάνω από 60.000 ευρώ, την ώρα που το ακριβότερο εισιτήριο με αεροπλάνο της γραμμής δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ!

Για να μην ξεχνιόμαστε…

Poema del poeta chino Li Po...

Αφήστε τις ψευδαισθήσεις και ασχοληθείτε με την πραγματικότητα.

Coco De Mer

Η Coco de Mer, η πιο εξελιγμένη ερωτική boutique του πλανήτη. Χωρίς να χρησιμοποιήσει ερωτικά ή πρόστυχα πλάνα, διαφημίζει τα προϊόντα της με… κομψό τρόπο! Και η φαντασία… φαντασία.

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

"Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη"

Ευχαριστούμε τον Mits_F

"Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη"

"Δεν είναι η πρώτη φορά που για να κατανοήσεις το μέλλον της Ευρώπης χρειάζεται να στραφείς μακριά από τις μεγάλες δυνάμεις στο κέντρο της ηπείρου και να κοιτάξεις προσεκτικά όσα συμβαίνουν στην Αθήνα. Τα τελευταία 200 χρόνια η Ελλάδα ήταν στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της Ευρώπης.."


Ένα καταπληκτικό  σημερινό(σ.σ. 30 Ιουνίου)άρθρο του κ.Μ.Μαζάουζερ*στους New York Times που αξίζει να διαβαστεί:

Snoratorium

Η νέα μόδα του Χόλιγουντ είναι το λεγόμενο δωμάτιο... ροχαλητού. Μετά το δωμάτιο πανικού και το πυρηνικό καταφύγιο, "το snoratorium", από το snore (ροχαλητό) και το sanatorium (σανατόριο) είναι το πλέον δημοφιλές δωμάτιο από τους διάσημους που παραδέχονται πως ροχαλίζουν.

Save Greece: Το κίνημα που γεννήθηκε στο Hollywood για να σωθεί η Ελλάδα

Οι μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, η δυσφορία και η απόγνωση του ελληνικού λαού, η βίαιη στάση της αστυνομίας και τα εκτεταμένα επεισόδια που συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, συγκίνησαν ολόκληρη την υφήλιο.
Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν συνεχώς ειδήσεις από την Ελλάδα και τα οι εικόνες από το Σύνταγμα κάνουν τον γύρο του κόσμου.
Μέσα στο ζοφερό κλίμα, μία ηλιαχτίδα ελπίδας γεννήθηκε στους κόλπους του Hollywood. Το κίνημα Save Greece. Μία αγνή ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης των λαμπερών σταρ προς τον ελληνικό λαό.
Μέχρι και αυτή τη στιγμή, ο δημιουργός -εμπνευστής του κινήματος παραμένει άγνωστος, ωστόσο φημολογείται πως πίσω από το όλο εγχείρημα καθώς και το επίσημο διαχειριστικό twitter account της καμπάνιας @save_greece κρύβεται ο γνωστός κωμικός Ζακ Γαλιφιανάκης (για ευνόητους λόγους καθότι Ελληνικής καταγωγής).

Devendra Banhart κάτι καλύτερο απ΄το αρσενικό της Gaga(s) !

Φλερτάροντας με τον θάνατο

του Γιώργου Αυγερόπουλου

Έχω καλύψει συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία σε διάφορα μέρη του κόσμου εκτός της Ελλάδας, όπως στην Αργεντινή, την Ιταλία, τη Βολιβία και το Μεξικό. Ειδικά στο Μεξικό, οι αστυνομικοί όπως γνωρίζουν πολλοί, θεωρούνται άγριοι, ανεκπαίδευτοι  και διεφθαρμένοι.  Όμως αυτό που έζησα και κατέγραψα τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου χθες Τετάρτη 29/6 στο Σύνταγμα, ξεπερνάει σε αγριότητα κάθε όριο. Η Ελληνική αστυνομία παίρνει δίκαια και με διαφορά το βραβείο βαρβαρότητας. Μιας βαρβαρότητας που καμία σχέση δεν είχε με καταστολή αλλά ήταν ένα συνεχές φλερτ με τον θάνατο.

Που βαδίζουμε κύριοι

Η κρίση χτυπάει και τον λαμπερό κόσμο της μόδας, των ισχυρών brands και των επιχειρηματιών που μέχρι πρότινος αποτελούσαν “ορόσημο” σε αυτή την ειδική αγορά, η οποία απευθύνεται στα ανώτερα οικονομικά στρώματα.

Αυτή την κρίση βιώνει και ο Λάκης Γαβαλάς, ένας από τους πιο επιτυχημένους εισαγωγείς επώνυμων ρούχων και υποδημάτων στην Ελλάδα. Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας, που έκανε τις δραστηριότητές του συνώνυμες με την τελευταία λέξη της μόδας, εκπροσωπώντας στην Ελλάδα πάνω από 60 λαμπερές μάρκες, από την Anna Molinari και τους D&G, στην Burberry, την Sonia Rykiel και τους DSquared, ζήτησε την προστασία του άρθρου 99, προκειμένου να διαχειριστεί τις υποχρεώσεις προς τους πιστωτές του.

Μουσικό Διάλειμμα...

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Εκπληκτικό body art



Leopard


Στη Σερβία περνάνε καλά!

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά? Χαίρομαι πολύ γι΄ αυτή την ανάρτηση...

Μουσικό Διάλειμμα από τον Πολ-ύβιο! Ταιριάζει και με τον καιρό...