Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

15 συμβουλές για αδυνάτισμα και διατήρηση βάρους!

Share

Η γυναικεία κοινότητα του blog αυξάνεται καθημερινά..και επειδή oikaltses σέβονται τους αναγνώστες τους,όριστε ένα θέμα που θα εκτιμήσετε!
15 τρικ τα οποία βοηθούν από τη μία να λιγοστέψουν τα κιλά στην ζυγαριά και από την άλλη να μην αυξηθούν μόλις σταματήσουμε τη δίαιτα. Για να τα δούμε:

Στηρίζουμε Νικόλα Αλέφαντο

Share

Επειδή δεν θα υπάρχει για πολυ ακόμα στο youtube απολαύστε εδώ και τώρα...

Share


Παντρεμένοι με παιδί, ανακάλυψαν πως είναι αδέρφια!


Share

Ένας άνδρας και μια γυναίκα που ερωτεύτηκαν παράφορα, παντρεύτηκαν και έχουν ένα παιδί, έμαθαν μετά από χρόνια ότι είναι αδέρφια!
Θα μπορούσε να είναι σενάριο δραματικής ταινίας. Η διαπίστωση επιβεβαιώθηκε με τεστ DNA μόλις πριν ένα μήνα, κάτι που συγκλόνισε και τους δύο.

Back to Back

Share

Επειδή πολλοί απο εσάς δεν ζήσατε τις πρώτες ένδοξες μέρες του blog μας, ξεκινάμε ένα back to back αφιερωμένο στις kaltses. Για να δείτε που ήμαστε και που είμαστε ακομα...

Η Υπεροχή των κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους

Share
Είναι ένα κουνελάκι που χαίρεται τη ζωή του, έχει βγει έξω να ξεκουραστεί και όπως δεν πρόσεξε, πλησιάζει μια αλεπού και του ορμάει.
- Χα χα χα! Θα γίνεις ωραίο γεύμα!
- Δεν γίνεται να με φας! Όχι τώρα! Πρέπει να περιμένεις μερικές μέρες τουλάχιστον!
- Καλά, είσαι σοβαρός; Τώρα θα σε φάω!
- Μα σε λίγες μέρες τελειώνω τη διατριβή μου με τίτλο

"Η Υπεροχή των κουνελιών σε σχέση με τις Αλεπούδες και τους Λύκους"

Το καλύτερο anti-western όλων των εποχών..Aψεγαδιαστό!

Share Youtube User: "How is a film so perfect in ever way - casting, acting, cinematography, costume & set design (super authentic), narration, grounding, plot, pacing, direction, music - so massively overlooked? The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - proof that the Academy Awards are a sham."


H ζωή είναι μικρή για να μην ακούμε λίγη Cubanero...

Share


Τεράστιες οι ζημίες στη Ν.Ζηλανδία από τον καταστροφικό σεισμό των 7,1 Ρίχτερ

Share

Τεράστιες είναι οι ζημίες που έχουν προκληθεί στη Ν.Ζηλανδία από τον καταστροφικό σεισμό μεγέθους 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που «χτύπησε» την περιοχή τη νύχτα. Πάρα πολλά κτήρια έχουν καταστραφεί, το οδικό δίκτυο έχει υποστεί σημαντικές καταστροφές, όπως επίσης και συστήματα υποδομών. Αν και καταστροφικός ο σεισμός άφησε πίσω του μόνο δύο τραυματίες. Η πόλη Κράιστσερτς έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ έχει διακοπεί και η αεροπορική σύνδεση με την περιοχή. Η αστυνομία έχει λάβει έκτακτα μέτρα καθώς υπάρχουν πληροφορίες για λεηλασίες. Οι ζημίες, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα εδησεογραφικά πρακτορεία, φτάνουν στο 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ορθοπεταλίες στην πρωτεύουσα..

Share



Site παρακολουθεί αν δίνουν οι πλούσιοι λεφτά στις φτωχές χώρες

Share


Μια νέα ιστοσελίδα του ΟΗΕ ξεκίνησε να λειτουργεί από την Παρασκευή (3/9), η οποία θα παρακολουθεί το αν οι πλούσιες χώρες τηρούν τη δέσμευσης τους να συγκεντρώσουν τα 30 δισεκατομμύρια δολάρια για να τα δώσουν στις φτωχότερες χώρες.

Μπύρα για… σεξουαλικές επιδόσεις

Share

Για εσάς που δεν αντέχετε άλλο την κρεβατομουρμούρα κάθε φορά που θέλετε να απολαμβάνετε την μπύρα σας με τους φίλους σας, η λύση έρχεται από την Αυστρία.

Συγκεκριμένα, Αυστριακοί ζυθοποιοί, πρόσθεσαν τυρί μέσα στα συστατικά της μπύρας, η οποία περιέχει λιγότερο αλκοόλ από τις κανονικές.

Βουλή των εφήβων


Share

Αρχίζουν σήμερα, Σάββατο για 15η συνεχή χρονιά, οι εργασίες της Βουλής των Εφήβων, με στόχο τη μύηση των νέων στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς.

ΤΕΧΝΗ και ΦΑΝΤΑΣΙΑ

Share

?????

Share

Αϋπνία και Ίντερνετ οδηγεί ακόμα και σε κατάθλιψη..


Share

Οι νέοι που κοιμούνται λίγο- λιγότερο από πέντε ώρες- επειδή περνούν όλη τη νύχτα "σερφάροντας" στο Ίντερνετ και παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να παρουσιάσουν κάποια ψυχολογική ασθένεια, υποστηρίζουν ερευνητές στην Αυστραλία.

Η ανθρώπινη εξέλιξη σύμφωνα με ένα καλλιτέχνη..

Share

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Back to back: Oikaltses

Share
Επειδή πολλοί απο εσάς δεν ζήσατε τις πρώτες ένδοξες μέρες του blog μας, ξεκινάμε ένα back to back αφιερωμένο στις kaltses. Για να δείτε που ήμαστε και που είμαστε ακομα...

Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010


Στηρίζουμε Ζουγανέλη και Γερασιμίδου

Γιατί είναι πολύ μπροστά, και οι δύο!

Πυροσβέστες επιδίδονται σε αθλοπαιδείες

Share

Αφού είναι αλλοδαποί, δεν είναι προφανές;

Share
 

Δρομοκαΐτειο

Share

Ρε ύποπτε, θέλω να παω να δω μια συγγενή μου στο Δρομοκαϊτειο και επειδή μου ρχεται κάπως, δεν έρχεσαι για παρέα; Με παρακάλεσε ενας φίλος.
Ούτε εγω είχα παει ποτέ και δεν αρνήθηκα.

Κολλήσαμε στην κίνηση και φτάσαμε εκτος ωραρίου επισκεπτηρίου. Μεσημέρι.
Να μπουμε; Με ρωτάει.
Μια και ήρθαμε, του λεω. Το πολύ πολύ να μας σταματήσουν και θα βρω μια δικαιολογία.
Τσάμπα η συζήτηση. Περάσαμε λες και είμασταν μόνιμοι κάτοικοι.

Μουσικό διάλειμμα

Share
Με τους Manau! Celtic hip hop ή οτιδήποτε είναι, είναι διαφορετικοί!

Hλίθιες ερωτήσεις από το χρυσορυχείο της κωμωδίας "Yahoo Answers"

Share
Η Yahoo Answers είναι χρυσορυχείο κωμωδίας. Είναι επίσης η απόδειξη ότι δεν υπάρχουν ηλίθιες απαντήσεις, αλλά ηλίθιες ερωτήσεις.


Πότε θα έχω για πρώτη φορά περίοδο; (η ερώτηση είναι από 17χρονο αγόρι)

Το μεγαλύτερο γλυπτό από… σπίρτα

Share

Το παρακάτω γλυπτό από σπίρτα απεικονίζει τη φανταστική πόλη Minas Tirith από την τριλογία του Tolkien, «The Lord of the Rings». Ο δημιουργός Patrick Acton χρειάστηκε 420.000 σπίρτα και περίπου τρία χρόνια για να το κατασκευάσει, ενώ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα και λεπτομερέστερα γλυπτά από σπίρτα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα!
Εκτίθεται στο Matchstick Marvels Tourist Center στην πόλη Gladbrook των ΗΠΑ.


Και όμως δεν συνέβη στην Αμερική

Share

Η παρακάτω είδηση εμφανίζεται σε πολλά ΜΜΕ της Ρωσίας της τελευταίες ημέρες, διχάζοντας το κοινό. Σύμφωνα με αυτήν στις 13 Ιουλίου του 2010, μία ομάδα φοιτητών αρχαιολογίας ξεκίνησε να αναζητήσει στοιχεία για την ύπαρξη του Bigffot ή του Yeti.
  Ο θρύλος θέλει ένα από τα δύο θρυλικά όντα να ζει στο βουνό Σόρια της περιοχής Κεμέροβο της Ρωσίας όπου και έχουν αναφερθεί δεκάδες εμφανίσεις του.

Χόκινγκ: Δεν υπάρχει ενιαία "θεωρία του παντός"


Share

Ο διάσημος φυσικομαθηματικός Στέφεν Χόκινγκ έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας ξανά πάνω του με την αθεϊστική άποψή του, που περιέχεται στο υπό έκδοση νέο βιβλίο του, ότι το σύμπαν δεν έχει ανάγκη από Θεό για να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει, όμως η κεντρική επιστημονική ιδέα του νέου του έργου "Το Μεγάλο Σχέδιο", είναι άλλη

39ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο


Share

Ξεκινά σήμερα στο Ζάππειο, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου το 39ο Φεστιβάλ Βιβλίου, που φέτος είναι αφιερωμένο στο «ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σύγχρονη κοινωνία και τον πολιτισμό».

Μετά το Lost… αποστολή στο Αλκατράζ!

Share

Στιγμή δε σταματάει να εργάζεται και να λανσάρει νέα projects ο δημιουργός του «Lost» και σκηνοθέτης του «Star Trek», JJ Abrams. Τώρα, ετοιμάζεται να βάλει μπρος μια νέα δραματική σειρά που θα εκτυλίσσεται πάνω στο διαβόητο βράχο-φυλακή Αλκατράζ.

Μουσικό Διάλειμμα

Share

Πόσο ισχυρός είναι ο κωδικός σας (;)

Share


Παρά τις πάμπολλες προειδοποιήσεις να μην χρησιμοποιούμε τον ίδιο κωδικό για όλους τους λογαριασμούς μας, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε έναν κωδικό για όλα, ή παραλλαγές αυτού για τον πολύ απλό λόγο ότι πολλούς κωδικούς είναι δυσκολότερο να τους θυμόμαστε.

25% των στριπτιζέζ στη Βρετανία διαθέτουν πτυχίο

Share

25% των αισθησιακών χορευτριών (ελληνικά... στριπτιζέζ) είναι κάτοχοι πανεπιστημιακού πτυχίου σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα.

Αν η Κίνα ήταν σαν την Ιαπωνία

Share

Τώρα που η Κίνα έχει επισήμως ξεπεράσει την Ιαπωνία ως η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, υπάρχει αυξανόμενη φημολογία από σημαντικούς Κινέζους και Αμερικανούς οικονομολόγους, όπως οι Wu Jinglian και John Makin, ότι η Κίνα σύντομα θα υποστεί μια "χαμένη δεκαετία", δεδομένου ότι υφίσταται κακουχίες που μοιάζουν με αυτές της Ιαπωνίας. Η ιδέα ότι η σύγχρονη Ιαπωνία προσφέρει μια φευγαλέα ματιά του οικονομικού μέλλοντος της Κίνας είναι πιθανή, δεδομένων των ομοιοτήτων ανάμεσα στα δύο μοντέλα ανάπτυξης. Ωστόσο, η οικονομική ύφεση της Ιαπωνίας τουλάχιστον ήταν σταδιακή και όχι τόσο επίπονη για τον ιαπωνικό λαό και την κυβέρνηση. Για το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και τον πληθυσμό της χώρας, το να ακολουθήσουν τα βήματα της Ιαπωνίας πιθανό να είναι πολύ πιο τραυματικό.

Sorry but I'm not Rihanna. I don't love the way you lie(by Xrisa-fi)

Share


Καταμεσής της εξεταστικής, λίγο μετά το καλοκαίρι και λίγο πρίν το χειμώνα δε σταματώ να ακούω τη Rihanna να τραγουδάει πόσο της αρέσει ο τρόπος που το αγόρι της της λέει ψέματα και το αγόρι της (βλέπε Εminem) να ωρύεται για τις " άδικες κατηγορίες". Έπειτα είδα το video clip όπου και παρακολούθησα αποσβολωμένη για 4 λεπτά και 12 δευτερόλεπτα ακριβώς! Μegan Fox χωρίς περιγραφή ...εγκλωβισμένη στο πάθος της για το ξυρισμένο, γεμάτο tattoo και μαύρο νύχι αγόρι της! Αναρωτήθηκα λοιπόν, για ακόμη μια φορά γιατί εμείς οι γυναίκες ερωτευόμαστε τους αλήτες και παντρευόμαστε τελικά τους φλώρους? Και οι αλήτες που πάνε?

Hip-hop Μουσικό Διάλειμμα!

Share

"Θαυματουργό" παπούτσι μεγαλώνει μαζί με το πόδι!

Share

Χαρά θα δώσει στους γονείς σ’ όλο τον κόσμο η είδηση ότι κατασκευάστηκαν παπούτσια που «ακολουθούν» το μεγάλωμα του ποδιού των παιδιών. Τα «θαυματουργά» αυτά παπούτσια της εταιρείας Inchworm βγήκαν στην αγορά της Βρετανίας το Φεβρουάριο και κατέκτησαν όχι μόνο τους γονείς, αλλά και τα....
παιδιά. Γι’ αυτό, άλλωστε, μέσα σε ελάχιστο διάστημα πουλήθηκαν πεντακόσια ζευγάρια παπούτσια.

Ινδονησία: Το αγοράκι 2 ετών έκοψε το κάπνισμα

Share

smoking_babyΤο αγοράκι των 2 ετών στην Ινδονησία που προκάλεσε παγκοσμίως την προσοχή του κόσμου επειδή κάπνιζε 40 τσιγάρα ημερησίως κατάφερε να κόψει την κακή του συνήθεια έπειτα από θεραπεία ενός μήνα, ανακοίνωσε σήμερα υπηρεσία προστασίας των παιδιών.

Εντάξει στην Τεχερανη αυτά είναι φυσιολογικά,,δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα σας

Share

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Εσύ τί θα έκανες άν ήσουν γυναίκα για 24 ώρες?

Share

Μετά από μία έρευνα που έγινε από την εταιρία FOCUS, τα παρακάτω ποσοστά δείχνουν τι ακριβώς απάντησε ένας αριθμός αντρών (μεταξύ 18-44 ετών ) στο παρακάτω ερώτημα…
Τι θα έκανα Αν γινόμουν ΓΥΝΑΙΚΑ για 24 ώρες…

Μουσικό Διάλειμμα

Share

Μία μουσική επιλογή από τον Γιάννη:


Οι εκπληκτικοί  Brecker Brothers και το «Some Skunk Funk»  στο North Sea Jazz festival  το 1980.
 Μετά το solo του drummer, στα 6 λεπτά & 14 δεύτερα, η είσοδος του μπασίστα Neil Jason μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει.
Ο μοναδικός, κατά την γνώμη μου Jason, απογειώνεται κυριολεκτικά για 166 – συμβολικά για μας ίσως – δευτερόλεπτα, προσφέροντας μας ένα από τα πιο «αρρωστημένα» κυριολεκτικά solo στην ιστορία της Jazz Funk.  
 

Άρθρο από τον φίλο Γιάννη

Share


                            Περί Προέδρου ή Περί κωμωδίας.........
Η σοβαρότητα είναι το μοναδικό καταφύγιο των ρηχών ανθρώπων.  Oscar Wilde

Ευθύς εξαρχής θα διευκρινίσω ότι είναι παράδοξο να γράψεις με σοβαρότητα για την κωμωδία, μια τόσο πολύπλοκη μορφή έκφρασης , μιας και επιδιώκει ακριβώς το αντίθετο. Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να εκφράζομαι με μια δόση εύθυμης σοβαρότητας, ικανοποιώντας μια από τις αρχέγονες ανάγκες του ανθρώπου να ξορκίζει τις τραγωδίες της ζωής μέσω του κωμικού στοιχείου.

Μουσικό Διάλειμμα

Share

Το ΟΛΥΜΠΙΟΝ πάει για ρεκόρ GUINNESS!

Share

Ο λόγος για μια παρέα μαθητών από το ιδιωτικό σχολείο «Ολύμπιον» στο Παλιομέτοχο της Λευκωσίας, οι οποίοι εμπνεύστηκαν έναν ωραίο τρόπο για να μπουν στο πιο δημοφιλές βιβλίο, αυτό των ρεκόρ GUINNESS, αποδεικνύοντάς μας πως όταν υπάρχει όρεξη και φαντασία, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο πρώτος γάμος ομοφυλόφιλων στον αέρα

Share


Οι σκανδιναβικές αερογραμμές SAS σχεδιάζουν τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων στον αέρα.

Η αεροπορική εταιρία, ιδιοκτησίας από κοινού του σουηδικού, δανικού και νορβηγικού κράτους, ανακοίνωσε ότι ευελπιστεί να φιλοξενήσει την πρώτη γαμήλια τελετή στον αέρα σε ένα αεροσκάφος της τύπου Airbus A340, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πτήση Στοκχόλμη-Νέα Υόρκη, στις 6 Δεκεμβρίου.

Η Γωνιά του Προέδρου

Share


Ο κεφτές και τα «αυτάκια»
Και όμως είμαστε εδώ
Όλοι εμείς οι αδέσμευτοι , ανεξάρτητοι, αυτόνομοι φίλοι και υποστηρικτές  του ιστότοπου που αλλάζει τα δεδομένα στην infotainment διαδικτυακή ενημέρωση είμαστε έτοιμοι για τον χειμώνα που έρχεται (έλα αγαπητέ αναγνώστη μην ψάχνεις στο λεξικό σου!!!! Κλείσε το διάκενο σε μέγεθος σπηλιάς που άνοιξε μεταξύ πάνω και κάτω χείλους εξαιτίας του σοκ που υπέστης από την new era ορολογία μας και απόλαυσε την περιήγηση σου μέσα εδώ).

Epic Fails

Share

 

Μουσικό διάλειμμα

Share

 

Τα στερεότυπα που δεν πιστεύω

Share

Δεν λεω, η λαϊκη σοφια είναι αξιοσεβαστη και οι κοινωνικες τετριμμενες κλισαδουρες εντελως τελειως βαρετες. Με το παρον θελω να μοιραστω μερικα κλισε από τα οποια η δικη μου πραγματικοτητα εχει διαψευσει. Υπαρχουν και καποια τα οποια απεχθανομαι μετα μανιας:

1. Η αρχη είναι το ημισυ του παντος ή η καλη μερα από το πρωι φαινεται.
Μου εχει τυχει πολλες φορες να ξεκιναει κατι στραβα και να το διορθωνω. Από ένα παιχνιδι στο μπασκετ ή στο σκακι μεχρι μια επαγγελματικη συναντηση. Πιστευω πως σε ένα μεγαλο βαθμο, το συγκεκριμενο ρητο είναι μοιρολατρικο.

2. Σημασια εχει το ταξιδι. Συγγνωμη αλλα το ταξιδι χωρις προορισμο είναι ματαιο. Μπορει καμια φορα η διαδρομη να εχει ενδιαφερον αλλα σε βαθος χρονου κουραζει και φθειρει. Στο ταξιδι μπορει να συλλεγεις εμπειριες αλλα αν δεν εχεις προορισμο δεν μπορεις να τις αξιοποιησεις. Το πλοιο παλευει με τα κυματα αλλα εχει το λιμανι. Το τρενο εχει αρχη, στασεις και τελος. Για αυτό είναι χρησιμο…

Πισίνες, όχι και τόσο συνηθισμένες

Share

Swimming Pools                                                            

Ευχαριστούμε τον Γιάννη! 

Τσακ Νόρρις

Share

“Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Τσακ Νόρις, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα”
~ Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν για τον Τσακ Νόρις 
 
Ο Τσακ Νόρις (γνωστός και ως «Τσάκι, η κούκλα του Σατανά») είναι ένας από τους μεγαλύτερους υπερήρωες του πλανήτη μας. Έχει σώσει τον κόσμο 27 φορές από βέβαιη καταστροφή και έχει νικήσει πολύ δυνατούς εχθρούς, όπως ο Σαντάμ Χουσεΐν, ο Μπαρμπαρόσα, ο Σουλεϊμάν, ο Μπίλυ δε Κίντ, ο Δαρείος, ο Ναπολέοντας, ο Μάμπα, ο Πλαγκτόν του βυθού του Μπικίνι,o Kyrillozzz μάλιστα με τον τελευταίο τακτοποίησαν το γραφείο μαζί και μετά πήγανε για μπύρες κτλ.

Κοινώς τον παίρνει……

Share

με αφορμή το "Σε θυμιατό πέσαμε ρε συ" ο Γιάννης μας έστειλε την παρακάτω λίστα:

τα βερνικώνει τα φασόλια
τα κουνάει τα ζάρια
τα λέει τα κάλαντα
τα τραβάει τα βυζιά της πεταλούδας
τη βάζει τη κάλτσα στο συρτάρι
τη γαργαλάει την μπάμια
τη γυαλίζει την κάννη
τη γυρνάει τη μπετονιέρα

Ας ασχοληθούμε με 2 μουσικούς θρύλους

Share
μέσα απο τα βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης.

Πρώτα απο όλα, ο Elvis σχεδιασμένος με γαριδάκια!



Δεύτερον: Η Μαντόνα και το μπουκάλι. Αυτό που φαντάζεστε κάνει!

 

Ψαρεύοντας στην Ισλανδια

Share

Για όσους σκέφτονται να βάλουν πειρατική nova

Share

Στη σύλληψη δύο ατόμων για οργανωμένη μορφή δορυφορικής πειρατείας μέσω ίντερνετ, προχώρησε σήμερα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για ακόμη επτά Έλληνες πολίτες.
Όπως ανακοίνωσε η ΓΑΔΑ, οι συλληφθέντες, με τη χρήση αποκωδικοποιητών φορτωμένων με ειδικό παράνομο λογισμικό, διένειμαν παράνομα, μέσω διαδικτύου, το συνδρομητικό σήμα της NOVA. Η εταιρεία Multichoice Hellas υπέβαλε μήνυμα κατ’ αγνώστων, καταγγέλλοντας ότι αυτές οι παράνομες υπηρεσίες προσφέρονται σε χρήστες έναντι αγνώστου χρηματικού ποσού, χαμηλότερου της νόμιμης μηνιαίας συνδρομής για το μπουκέτο NOVA και οδηγούν στην απώλεια κερδών τόσο για την ίδια την εταιρεία όσο και για το ελληνικό Δημόσιο.

Ταινία μικρού μήκους..

Share

Μικρού μήκους ταινία από τον Jamin Winans.Το φιλμάκι αυτό έχει βραβευτεί σε αρκέτα διεθνή φεστιβάλ.

Κομματάρα, Videara...ENJOY!!

Share Kya Bamba Sound!!


Back to Back(καλά όχι και τόσο παλιό)

Share

Και ο πόλεμος καλά κρατεί..


Share

Με 323 νεκρούς μέσα σε οκτώ μήνες, το 2010 είναι ήδη η αιματηρότερη χρονιά για τους Αμερικανούς στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που βασίζεται σε στοιχεία της ιστοσελίδας icasualties.org.

Τρίχες....1 εκατ. δολαρίων !!


Share

Ονοµάζεται Τρόι Πολαµαλού (ναι, ναι, Πολαµαλού!), είναι Αµερικανός µε καταγωγή από τη Σαµόα, παίζει αµυντικός στην οµάδα του αµερι κανικού φούτµπολ Ρittsburgh Steelers και έχει να κόψει το µαλλί του από το 2000. Επειδή όµως οι αντίπαλοί του στο γήπεδο δεν αντιµετωπί ζουν τις µπούκλες του µε την ίδια τρυφερότητα που επιδεικνύουν οι (πολ λές) θαυµάστριές του, η εταιρεία Ρrocter & Gamble, που χρησιµοποι εί τον 29χρονο Τρόι για την προώθηση σαµπουάν της, ασφάλισε τα µαλ λιά του στους Lloyd?s έναντι ενός εκατοµµυρίου δολαρίων. Η καταξίωση της τρίχας. (Ακολουθεί video)

6 τσιγάρα που, πλέον, δε θ’ ανάψεις ποτέ!

Share


1. Του «φεύγω»
Με χέρια που τρέμαν και θέλαν να προσγειωθούν με κρότο πάνω σε ένα μάγουλο, σιγά μην ήθελες να πιάσεις και τσιγάρο. Τσαλάκωσες το κουτάκι της μπίρας, το πέταξες πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, έπιασες τα μαλλιά σου-τσάμπα τόσο στάιλινγκ- και τα έκανες σαν θάμνο καταμεσής της Νεβάδα. Έβρισες. Δεν ξαλάφρωσες. Έφυγε. Δεν κάπνισες. Της είχες δώσει το πακέτο νωρίτερα και έφυγε μαζί του. Το κοντινότερο περίπτερο είναι στο ενάμιση χιλιόμετρο. Βαριέσαι.

Νέος τρόπος διδασκαλίας μέσω iPad..


Share

Ένα ιδιωτικό σχολείο στη Δυτική Σκωτία αποφάσισε να καταργήσει τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας και να υιοθετήσει μια καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των μαθητών. Οι υπεύθυνοι του σχολείου έβαλαν στην άκρη βιβλία, τετράδια, μολύβια και στυλό και έδωσαν σε κάθε μαθητή από ένα iPad για να διαβάζει τα μαθήματά του και να έχει πρόσβαση στο δίκτυο του σχολείου αλλά και στο Internet.

Ποδοσφαιριστής στο Ελληνικό Πρωτάθλημα..

Share

50 έως 500€ για όσους καπνίζουν σε δημόσιο χώρο


Share

50 έως 500€ θα είναι το πρόστιμο για όσους καπνίζουν σε κλειστό δημόσιο χώρο στην Ελλάδα από 1 Σεπτεμβρίου 2010.
Με 9.500 ελεγκτές -530 επόπτες δημόσιας υγείας, 4.500 αστυνομικούς της Δημοτικής Αστυνομίας και 4.500 λιμενικούς- θα πραγματοποιεί αυστηρούς ελέγχους από την 1η Σεπτεμβρίου το υπουργείο Υγείας για τη συμμόρφωση στην ολική απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, ενώ ο νόμος δεν αφήνει κανένα παράθυρο όσον αφορά τη διαφήμιση και την προώθηση των προϊόντων καπνού.

Και επειδή πολλά xrisafia,*tain κτλ έχουν εμφανιστεί, μία αμιγώς αντρική ανάρτηση


Share

Μπορεί πολλοί να νόμιζαν πως το φετινό μεταγραφικό παζάρι θα ήταν αρκετά φτωχό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, παρόλα αυτά όλοι διαψεύστηκαν. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΛ έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη και έφεραν σπουδαίους ποδοσφαιριστές, ενώ από κοντά ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης ακολούθησαν.

Έβαλε τη θεία στη κατάψυξη..


Share

Σικελός, 43 χρόνων, συνελήφθη από την αστυνομία της Κατάνης, με την κατηγορία ότι έκρυβε επί έναν χρόνο, σε καταψύκτη, το πτώμα της θείας του για να εισπράττει τη σύνταξή της. Την καταγγελία έκαναν περίοικοι, οι οποίοι για αρκετό καιρό δεν έβλεπαν την 95χρονη γυναίκα να κυκλοφορεί στη γειτονιά.

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ιρακινός λαός έχει πλέον τη τύχη της χώρας στα χέρια του!!?


Share

Το Μάιο του 2003 ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Τζόρτζ Ο. Μπούς είχε ανακοινώσει στο κατάστρωμα του αεροπλανοφόρου USS Abraham Lincoln, το τέλος του πολέμου στο Ιράκ. Χτες ο νυν πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε το πέρας της «μάχιμης εμπλοκής» του Αμερικανικού Στρατού στο Ιράκ μετά από επτά και πλέον χρόνια ανάμιξης στην κατάληψη και μετέπειτα στρατιωτική κατοχή της μεσανατολικής χώρας.

Έκαψε δάσος παίζοντας... γκολφ!

Share


Υπάρχουν δεκάδες τρόποι με τους οποίους άθελά σου μπορεί να προκαλέσεις πυρκαγιά. Ένας παίκτης του γκολφ όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο...
Έτσι φαινόταν πως θα είναι και αυτό που μας πέρασε. Μέχρι που ένας παίκτης στην προσπάθεια του να στείλει το μπαλάκι προς την τρύπα, ήταν λίγο άστοχος.

Καλοκαίρι 2010

Share

ΝΑΙ γίνεται αυτό που νομίζετε 
by freddos,,sport24.gr


Μηχανή για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Share

Το γεγονός ότι κάποιος χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να οδηγεί μηχανή.
Η πρωτότυπη μοτοσυκλέτα που θα δείτε στις φωτογραφίες έχει κινητήρα 1170 κυβικών, φτάνει τα 170 χλμ/ωρα και πιάνει τα 60χλμ σε 7,6 δευτερόλεπτα.......

Που κατασκευάζεται το αυτοκίνητό σας ;

Share
Πλήρης λίστα απο το autotriti.gr


Εκπληκτική Διαφήμιση

Share

Συνεχίζουμε το αφιέρωμα μας στην Ιαπωνία,την χώρα των αντιθέσεων

Share


9η Γιορτή Μπίρας με πολλές μουσικές εκπλήξεις !

Share

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, από την Τετάρτη 1η έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες παγωμένες μπίρες από όλο τον κόσμο .

Αι να χάθεις...

Share

Σε «αμέρικαν μπαρ» μετέτρεψαν είκοσι περίπου θαμώνες γνωστό «ελληνάδικο» της Πάτρας (βρίσκεται σε δρόμο πάνω από το Αρχαίο Ωδείο), το βράδυ του προπερασμένου Σαββάτου! Και μάλιστα το περίεργο είναι ότι την φασαρία (τον «τσαμπουκά») ξεκίνησε μία γυναίκα, η οποία «πειράχτηκε» (κατά δήλωσή της) από το συνεχές κοίταγμα ενός άνδρα που καθόταν σε άλλο τραπέζι!

Μεγαααάλο Μουσικό Διάλειμμα!!

Share RocknRolla!


Moυ κλέψανε τ΄αγγούρια δυο σωματαράδες..Πρέπει να ΄τανε Ρώσοι..

Share


Μια ψήφος- Δύο πλαστικά βυζία δώρο


Share

Πολιτικός της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα κληρώνει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους ως βραβείο στα κουπόνια που διανέμει προκειμένου να συγκεντρώσει κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει την εκστρατεία του ώστε να εκλεγεί στην εθνοσυνέλευση.

Σε 2 ώρες κληρώνει για U2..


Share

Παρά το μεγάλο διάστημα προπώλησης – από τον περασμένο Νοέμβριο – πολλά είναι τα εισιτήρια που είναι ακόμα διαθέσιμα για τη συναυλία των U2, η οποία από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως η « μεγαλύτερη συναυλία της χρονιάς».

Υπέρταση και Καφές


Share

Έρευνα καρδιολόγων της 1ης Καρδιολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο νησί της Ικαρίας, δείχνει ότι η με μέτρο κατανάλωση καφέ (ένα έως δύο φλιτζάνια την ημέρα) από ηλικιωμένα άτομα, τα οποία πάσχουν από υπέρταση, μπορεί να επιφέρει βελτιώσεις στην κατάσταση των αρτηριών τους, όσον αφορά στην ικανότητα των τελευταίων να διαστέλλονται και να έχουν ελαστικότητα, πράγμα που απομακρύνει την πιθανότητα αρτηριοσκλήρυνσης και καρδιοπάθειας.

Ενόψει τηλεοπτικής Ελληνοφρένειας..

Share

Καλό Μήνα και Καλό Χειμώνα

Share


Απίθανα μπιλιάρδα !

Share 

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Το κορίτσι θαύμα που ΔΕΝ νιώθει τον πόνο ενθουσιάζει τους ερευνητές


Share

H Ashlyn Blocker, δεν έκλαψε όταν γεννήθηκε. Μια σοβαρή αναφυλαξία όταν ήταν δύο εβδομάδων, δεν την στεναχώρησε. Ποτέ δεν... παραπονιόταν όταν ήθελε να φάει, και για αυτό το λόγο οι γονείς της έπρεπε να θυμούνται να την ταίζουν κάθε δύο ώρες. Στους έξι μήνες ζωής της, γελούσε και έπαιζε με τη νοσοκόμα που έπρεπε να της κάνει ένεση.

Το φόβο του Υπουργείου Παιδείας έχουν τα κολλέγια..


Share

Τη Δευτέρα (30/08) το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος ζητά από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές να σφραγίσουν τις εγκαταστάσεις και αφαιρεθούν όλες οι σχετικές επιγραφές από το American University of Athens, καθώς το ίδρυμα αυτό κατά δήλωση του δεν έχει άδεια ίδρυσης ή λειτουργίας ως ΚΕΜΕ (Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης), ούτε έχει υποβάλλει αίτηση για την έκδοση τους και επιπλέον προβάλλεται παρανόμως ως «Πανεπιστήμιο» στις καταχωρήσεις του, παρά τα οριζόμενα στο Νόμο 3696.