Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Size Matters: Το μεγάλο πουλί δεν πιάνεται

Share
 Το μέγεθος μετράει και το ξέρεις. Από την αρχαιότητα οι Έλληνες είχαν ένα θέμα με το μέγεθος. Σίγουρα θα έχεις δει τις κλασικές αναπαραστάσεις Σατύρων με κάτι πούτσες να με το συμπάθειο που ποζάρουν για καρτ ποστάλ στα greek islands. Από την άλλη βλέπεις τα κρύα αγαλματάκια που έχουν κάτι τσουτσουνάκια μια σταλίτσα και κάτι αρχιδάκια τόσα δα που δεν ξέρεις αν η φιλοσοφία του μεγέθους υπήρχε από τότε. Πάντως, ο φαλλός πάντα κατείχε προεξάρχουσα θέση στη λατρευτική όλων των λαών της υφηλίου. Ξέρω το γιατί. Το ξέρεις κι εσύ και μη χαμογελάς. Τα νούμερα λένε ότι το 77% των γυναικών θα ήθελαν ο σύντροφός τους να έχει μεγαλύτερο πέος, ενώ το 82% των ανδρών θα έμπαιναν στη διαδικασία να μεγαλώσουν το πουλί τους, αν υπήρχε κάποιος σίγουρος και ασφαλής τρόπος. Το μεγάλο πουλί από τη μύτη πιάνεται? Δε νομίζω... μάλλον ΔΕΝ πιάνεται και ΔΕΝ παίζεται!


Πόσες φορές δεν ονειρεύτηκες κάτι πιο... μεγάλο? Κάτι πιο εντυπωσιακό? Πόσες φορές έπεσε το μάτι σου πάνω σε ένα φουσκωμένο speedo? Πόσες φορές το μάτι σου ΔΕΝ έπεσε πάνω σε ένα άδειο μαγιώ? Ε λοιπόν τό 'χεις. Άσε που η πιο χειροπιαστή απόδειξη ότι το μέγεθος μετράει διδάσκεται στις τσόντες. Έχεις παρατηρήσει ότι οι γκόμενες συνέχεια φωνάζουν "πιο βαθιά"? Μετά παρατηρείς το μόριο του επιβήτορα και (λογικά) αναρωτιέσαι... πόσο ακόμα μωρή? Για διείσδυση πήγαινε το παλικάρι, έγινε κολονοσκόπηση και εσύ θες να σου φτάσει στις αμυγδαλές. Ήμαρτον δηλαδίς, ξεπατωμένη (<ξε+πάτος). Το μέσο μήκος του πέους είναι 15,8 εκατοστά. Σίγουρα έχεις πάρει μεζούρα και το έχεις μετρήσει, οπότε βγάλε τα συμπεράσματά σου. Όπως σου έχω πει παλιότερα στου Κώλου τα Εννιάμερα, το μέγεθος είναι σαφώς ποιημένο από τον καλό Θεούλη. Ο κόλπος είναι σχεδιασμένος να δέχεται ένα πέος μάξιμουμ 16 εκατοστά, το ίδιο και ο πρωκτικός σωλήνας. Μεγέθη άνω των 15,8 cms θεωρούνται XL, αλλά δεν πας και στα PHENOMENON να τα ψωνίσεις. Κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί έξω και ως προίκα σε άτομα που δε φαντάζεσαι. Το μέγεθος του πέους είναι γονιδιακή υπόθεση περισσότερο και αυτό το 15,8 που διάβασες πιο πάνω είναι υποκειμενικό, γιατί αναφέρεται σε μετρήσεις που κάνουν οι ίδιοι οι άνδρες με τη μεζούρα τους. Σε μελέτες που έγιναν από ιατρικό προσωπικό, το μέσο μέγεθος είναι από 13 ως 15 εκατοστά. Οπότε... δεν είναι μόνο οι γυναίκες που το προτιμούν μακρύτερο, αλλά πρώτα εμείς οι ίδιοι. Πουλιά κάτω από 10,7 cm θεωρούνται μικρά και πουλιά άνω των 19,1 cm θεωρούνται μνημεία. Το μικρότερο πουλί το έχουν οι Ασιάτες και το ξέρεις. Το μεγαλύτερο το έχουν οι μαύροι -κι αυτό το ξέρεις, καθώς once you go black, you never go back. Οι Ευρωπαίοι λευκοί έχουν μεγαλύτερες ψωλές από όλους τους λευκούς και τους λατίνους. Οι λατίνοι περνούν τους Αμερικάνους και τους Αυστραλούς, αλλά όχι τους Ρώσους που έρχονται ακριβώς πίσω από εμάς. Το 8ο θαύμα του κόσμου, ωστόσο, ένα πουλί μήκους 38 εκατοστών και κάτοχος του ρεκόρ Guiness, ανήκει σε λευκό παραδουνάβιο στούμπο και καχεκτικό βοσκό (1.70 ύψος σκέψου). Να σημειωθεί ότι ο πριαπισμός είναι παθολογική κατάσταση και ο κύριος που βλέπεις δεξιά (Πρίαπος της Ρώμης) δεν ήταν απλά καραπουτσακλάς, αλλά υπέφερε από εντονότατους πόνους. Τέλος, το πέος στον άνθρωπο έχει δυσανάλογο μέγεθος με το σώμα του και αυτό το αποδεικνύουν όλες οι μετρήσεις στο ζωικό βασίλειο. Ο τίγρης και ο γορίλας έχουν μικρότερα πέη από τον άνδρα σου, οπότε σταμάτα να τον αποκαλείς έτσι...

Οι τεχνικές μεγέθυνσης του πέους είναι πολλές και διάφορες, αλλά οι επιστήμονες δε φαίνεται να έχουν βρει μια σούπερ εγγυημένη λύση. Οι περισσότεροι άνδρες που έχουν κάνει φαλλοπλαστική είναι δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα. Αλλά υπάρχουν και άλλοι που πετάνε τη σκούφια τους για λίγα ακόμα εκατοστά. Η πρώτη κίνηση για να νοιώσεις πιο μεγάλος είναι να κουρέψεις τη μικρή περιοχή. Αν είσαι όντως μικρός, τότε θα προχωρήσεις στα χάπια δειλά δειλά. Τα χάπια για επιμήκυνση του πέους (penis enlargement pills) είναι μούφα και κάνουν περισσότερο κακό απ'ότι καλό. Τα θετικά αποτελέσματα που εμφανίστηκαν αρχικά, οφείλονταν στην placebo δράση τους. Ότι και καλά πήρες κάτι και καθαρά με το μυαλό νομίζεις ότι σου μεγάλωσε. Μην τα πάρεις, δε λέει. Η αντλία κενού (penis pump) για το πέος είναι ένας ακόμα μύθος που πρέπει να καταρριφθεί. Πρόκειται για μια από τις παλαιότερες τεχνικές μεγέθυνσης του πέους, αλλά είναι μούφα και αυτή. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για λιγότερο από 30 λεπτά και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Εκεί που τρομπάρεις και βλέπεις χαρά στα σκέλια σου και κάτι να θεριεύει, πρέπει να σταματήσεις. Γιατί αν δε σταματήσεις σκάνε τα αγγεία του πέους και τα χάνεις. Άσε που και να το χρησιμοποιείς με ρέγουλα πάλι έχεις πρόβλημα, γιατί μετά από καμιά δεκαριά τρομπαρίσματα χάνεις την αισθητικότητα της περιοχής. Με λίγα λόγια άσ'το.

Πάμε τώρα στις τεχνικές που πιάνουν. Από αυτές που δεν περιλαμβάνουν χειρουργεία ξεχωρίζουν το δαχτυλίδι του πέους (cock ring) και οι ασκήσεις streching. Το δαχτυλίδι είναι απλό στην εφαρμογή και εμποδίζει το αίμα να φεύγει εύκολα από το πουλί σου. Είναι σχεδόν ακίνδυνο και σου προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια στην πράξη, αλλά και μέγεθος που σου δίνει bonus 1-2 εκατοστά και περίπου 0,5 στο πάχος. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, το λέω ιδία εμπειρία. Οι ασκήσεις του πέους είναι λίγο γραφικές. Τις πρωτοεφάρμοσαν οι Αφρικάνοι χιλιάδες χρόνια πριν και είχαν μεγάλη απήχηση στην αρχαιότητα. Κρεμούσαν βάρη στο πέος και τα σήκωναν (δεν είναι για μπάρα το πουλί σου, μιλάμε για 1-2 κιλά, μην κάνεις καμιά μ@λακία με τα βαράκια σου) ή τοποθετούσαν συσκευές έλξης. Επειδή κι εδώ εμπλέκεται ο ανθρώπινος παράγοντας και η απληστία, συνήθως αυτοί που το δοκιμάζουν το παρακάνουν και δεν προλαβαίνουν να χαρούν τα 2 εκατοστά που κέρδισαν με τόσο κόπο και ιδρώτα.

Το χειρουργείο παραμένει η πιο αξιόπιστη λύση. Πρώτα πρώτα να τονίσω την αξία της περιτομής. Όσο και να σου φαίνεται χαζό, η περιτομή βοηθά το πέος να ξεδιπλώσει όλο του το ταλέντο. Μπορεί να κερδίσεις αρκετά εκατοστά κόβοντας απλά την πετσούλα σου. Επίσης, πρέπει να ξέρεις ότι μετά τα 19 το πουλί σου δε μεγαλώνει. Με την περιτομή κερδίζεις 2-3 εκατοστά. Μπορείς, όμως, να κερδίσεις και περισσότερα. Υπάρχουν 2 χειρουργεία σχετικά. Το πρώτο αφορά στην κοπή συνδέσμων της περιοχής. Τι εννοεί ο ποιητής? Το 1/3 ή και το μισό του πέους σου βρίσκεται μέσα στη λεκάνη σου (δεν προεξέχει δηλαδή, το πιάνεις κάτω από τα αρχίδια σου -σίγουρα το ξέρεις!). Στη θέση αυτήν το συγκρατούν κάποιοι σύνδεσμοι με τα κόκκαλα της λεκάνης. Το νυστέρι κόβει 2 από αυτούς τους συνδέσμους και απελευθερώνει 2 με 3 εκατοστά πέους προς τα έξω. Το 70% των χειρουργείων αυτών, όμως, δεν είχε καλά αποτελέσματα και με τα γεράματα οι άνδρες αυτοί είχαν προβλήματα λόγω της χαλαρότητας της περιοχής (κήλες κ.α.). Το δεύτερο χειρουργείο που προτιμάται ιδιαιτέρως στις περιπτώσεις ανικανότητας έχει να κάνει με την εισαγωγή στο πέος διαφόρων ουσιών όπως σιλικόνη ή ακρυλικό γυαλί. Αυτό σου δίνει το πλεονέκτημα να μπορείς να γ@μάς ακόμα και αν δε σου σηκώνεται, αλλά με ένα ψεύτικο πουλί. ΑΡΑ, για να προβείς σε χειρουργείο θα πρέπει να έχεις ουσιαστικό πρόβλημα και όχι πούτσες μπλε. Παλιότερα χειρουργεία με τρόμπες που φούσκωναν και ξεφούσκωναν αποδείχτηκαν μέγιστες μούφες και οι καημένοι οι άνθρωποι έχασαν μετά από καμιά δεκαριά χρήσεις το παιχνιδάκι τους.

Αν θες σώνει και καλά να κάνεις κάτι, τότε προτίμησε τις πλάγιες ασκήσεις του πέους σου (τραβάς λίγο μ@λακία να έρθεις σε στύση, μετά το σπρώχνεις μία αριστερά και μία αριστερά παράλληλα προς το πάτωμα και το αφήνεις απότομα, αυτό για 10 λεπτά μια φορά τη μέρα -έτσι αυξάνεις τον όγκο των σπογγωδών σωμάτων. Trivial: Το πέος σου αποτελείται από δύο σηραγγώδη σώματα που μαζεύουν το 91% του αίματος του πουλιού σου. Αυτά βρίσκονται στη ραχιαία επιφάνεια, αυτήν που βλέπεις εσύ και πλάγια. Το αίμα συγκρατείται εκεί απο 2 άλλα σώματα που βρίσκονται στη βάση που λέγονται σπογγώδη σώματα. Με τις ασκήσεις δεξιά κι αριστερά 'γυμνάζεις' αυτά τα μέρη που είναι υπεύθυνα για το πόσο αίμα θα περνάει, για να φουσκώνει τα σηραγγώδη σώματα), το cock ring που είναι και ακίνδυνο (αν δεν το παρασφίξεις) και ξανασκέψου την περιτομή (τι κι αν δεν είσαι έφηβος πια). Με αυτές τις τεχνικές μπορείς να αυξήσεις το μέγεθος του πέους σου από 2 ως 7 εκατοστά. Αχααα...
PS1. Όλα τα νούμερα είναι σε στύση. Λες να ήταν ψόφια έτσι?
PS2. Ο Leo Giamani από πάνω δεν έχει βάλει κάλτσα για τη φωτογράφιση.


Πηγή: my-greece.blogspot.com

4 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...