Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

-Karl what makes you a cool blogger? -I work with retards!

Στο tvxs.gr: Ο Κ. Δουζίνας για τους Αγανακτισμένους


Ο καθηγητής του Δικαίου, αντιπρύτανης στο Birkeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και εκ των βασικών θεμελιωτών του γνωστικού κλάδου των Κριτικών Νομικών Σπουδών Κώστας Δουζίνας μιλά στο δημοσιογράφο Νικήτα Φεσσάγια το κίνημα των Ελλήνων Αγανακτισμένων.


Για τη σημασία των συγκεντρωμένων στην πλατεία Συντάγματος

Αποτελεί γεγονός ιστορικής σημασίας, για Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά το Σύνταγμα, τίποτε δεν θα είναι το ιδιο. Η πλατεία έχει κάτι «μαγικό», σαν ένα θαύμα που αλλάζει υποκείμενα και πολιτική.

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες παρτ του. Διαλιέχτε ανάλογα με τι διάθεση σας!

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Ωραία ζωή...

"As I've felt pretty useless from the urchins I had under my feet, I thought I might as well go just for filming. John came over to my place and we drove all the way to Galatsi, Athens in order to film and enjoy the sunshine. Typical spot for a chilled out session. Lots of ice-tea, good friends and skating. Simple as that. Moment god shoubied. Take a look. :)" http://www.shoubilicious.com/

Urchins state from AlexanderBakayannis on Vimeo.


Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ψαροκόκκαλα...που χορεύουν!

Κι άλλες χαμένες ψυχές…

Αγαπητή Μίρκα,
Το αγόρι μου σκέφτεται ακόμα τις πρώην του. Φοβάμαι ότι δε θα μου είναι πιστός.
Ανήσυχη Ντάλια



Αγαπητή Ανήσυχη Ντάλια,
Η ικανότητα ενός άνδρα για αγάπη είναι απεριόριστη. Έχει δε αποδειχθεί ότι αυξάνεται με τον αριθμό των ερωτικών συντρόφων. Επομένως, με το να έχει κι άλλες γυναίκες ο σύντροφός σου ουσιαστικά αυξάνει την αγάπη του για σένα. Πρόσφερέ του ένα ρομαντικό δείπνο, στοματικό έρωτα και κάνε τα στραβά μάτια στα ασήμαντα μικρά του ολισθήματα.

Booya...

Πρωταθλητές αποδόσεων τα ελληνικά ομόλογα.

Αποδόσεις-ρεκόρ σε όσους πόνταραν στη διάσωση της χώρας - Κόλαφος για τους προφήτες της καταστροφής.




Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έξι πρωτότυπα μυστικά που ο διευθυντής σου δεν σου είπε ποτέ


Εξυπνάδα είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Σοφία είναι να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων. Παρουσιάζονται εδώ μερικές σοφές προτάσεις για καινοτομία που κερδήθηκαν πολύ δύσκολα:
 
1. Η οικοδόμηση μιας ομάδας λειτουργεί διαφορετικά από την οικοδόμηση μιας ιδέας. Όταν έχετε μία ιδέα που σας αρέσει, μην ζητάτε από μία επιτροπή να συμφωνήσει για τον αν η ιδέα είναι πράγματι καλή. Αν τα μέλη της δεν έχουν αναμιχθεί από την αρχή, είναι πολύ αργά να τους συμπεριλάβετε τώρα. Αν τους βάλετε στο παιχνίδι σε αυτό το σημείο, ο καθένας θα παρεμβαίνει με μικρές τροποποιήσεις. Και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα; Η ιδέα να πεθάνει με άδοξο τρόπο.

Eπιδρομή από Βησιγότθους

Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011

Καληνύχτα...??Καλημέρα...??Ότι να ναι σίγουρα...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δικέ μου...

Πλέον δεν προξενεί εντύπωση σε κανέναν.

He doesn't like George Michael Bouuuuuuu

Η φωλιά του κούκου...

«Ζήτω η επανάσταση, ζήτω η ισπανική Φάλαγγα. Κάτω το Κεφάλαιο, ζήτω το συντεχνιακό κράτος. Δεν θέλουμε ηλίθιους βασιλιάδες που δεν ξέρουν να κυβερνούν, γιατί θέλουμε να εγκαθιδρύσουμε το συντεχνιακό κράτος. Ζήτω η επανάσταση, ζήτω η ισπανική Φάλαγγα. Κάτω το Κεφάλαιο, ζήτω το συντεχνιακό κράτος. Με την Φάλαγγα του Χοσέ Αντώνιο, με αυτή θα θριαμβεύσουμε και θα εγκαθιδρύσουμε το συντεχνιακό κράτος».  (εμβατήριο της ισπανικής Φάλαγγας).

Η γριά ήξερε από Vespa!

της Ρέας Βιτάλη 
Α-πί-στευ-το! Θα σας το πω όπως ακριβώς το είδα…Αν και κάθε περιγραφή θα ωχριά της αληθινής εικόνας. Αλλά θα προσπαθήσω (με μια μικρή απαραίτητη εισαγωγή).
Είχε έρθει για δυο βράδια όλα κι όλα. Πεθύμησε πατρίδα. Ένα Σάββατο, μια κουτσουρεμένη Κυριακή. Την ώρα που στο οικογενειακό τραπέζι γίνονταν χαμός από φωνές, γέλια, πειράγματα, «βοηθήστε ν΄ακουμπήσω το ταψί καίγομαι», «φτάνει η παπάρα στη σαλάτα!» και δώστου πάλι γέλια… Τόχει η μοίρα του… Μια βαλίτσα, ο σκύλος έτοιμος να βάλει τα κλάματα, «α ρε γαμώτο! Πού πάω εγώ;», «Έλα μωρέ τον άλλο μήνα έρχεσαι για διακοπές», αγκαλιά σφιχτή, φιλιά, βούρκωμα, «Θα σε πάω εγώ μέχρι το αεροδρόμιο»…Μπήκαμε στο αυτοκίνητο. Σιωπή. Είχε και ένα γαμημένο ήλιο. Μια μαγική γαμημένη θάλασσα να λαμπιρίζει. Κοίταζα μέσα από τα μάτια του και πόναγα. Κι από την άλλη χαιρόμουν για κείνον, τον καμάρωνα. Έτσι όπως είχε πιάσει τη ζωή του από τα κέρατα και δεν κώλωνε. Ωστόσο ξέραμε κι οι δυο. Πάντα διχασμένη η ψυχή του μετανάστη.

Evolution Of Logos



Βίασε και έκαψε 14χρονη που γνώρισε στο Facebook!

Βίασε και έκαψε 14χρονη που γνώρισε στο Facebook!Σε 21 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 25χρονος άνδρας από τη Μελβούρνη ο οποίος έδειρε, βίασε και στη συνέχεια πυρπόλησε μια 14χρονη που είχε γνωρίσει στο Facebook.
Ο κατηγορούμενος, Μάικλ Χερμογένις, παραδέχτηκε τις κατηγορίες ενώ το κορίτσι σώθηκε με βαρύτατα εγκαύματα. Το δικαστήριο αποφάσισε ο Χερμογένις να παραμείνει 16 χρόνια στη φυλακή προτού καταθέσει έφεση για πρόωρη αποφυλάκιση.

Μουσικό Διάλειμμα!

"Δύο τραίνα ταυτόχρονα περνάνε, δύο τραίνα, γίνεται ένας χαμός, τι θέλετε?"

Χαμένες Ψυχές!

...

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Φράσεις λαϊκισμού που λέγονται από το 1980 έως σήμερα (χωρίς ντροπή)!

Έγιναν λάθη και παραλείψεις.
Χωρίς να εξηγείται ποτέ από ποιους και γιατί. Οι επικοινωνιολόγοι επιμένουν ότι ο απολογητικός λόγος στον λαό πάντα πιάνει. Περισσότερες εξηγήσεις και αναλύσεις δεν χρειάζονται, γιατί μάλλον θα κάνουν χειρότερα τα πράγματα
 αν μαθευτεί τελικά η αλήθεια των "λαθών και παραλείψεων". Αντίθετα η παραπάνω φράση συνοδευόμενη από ένα περίλυπο ύφος ικανοποιεί το αίσθημα δικαίου του ψηφοφόρου οπότε είμαστε όλοι ΟΚ.

The world without us


29 κατασκευαστές πλυντηρίων.. Εεεε 17 έλληνες οικονομολόγοι συνιστούν Μεσοπρόθεσμο

Mε άρθρο τους που δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή, 17 οικονομολόγοι παίρνουν θέση στο πρόβλημα του χρέους και των μέτρων και συνιστούν Μεσοπρόθεσμο. Όπως τονίζουν μεταξύ άλλων, «το προτεινόμενο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων εμπεριέχει πολλά, αλλά όχι όλα, από τα στοιχεία μιας λύσης». Στη συνέχεια κάνουν τις προτάσεις τους για τη βελτίωση των μέτρων και τελικώς συμπεραίνουν ότι «η άμεση υιοθέτηση και εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων θα οδηγήσει την Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας». Το άρθρο υπογράφουν Έλληνες οικονομολόγοι, κυρίως από Πανεπιστήμια του εξωτερικού, μεταξύ αυτών και ο γνωστός Κύπριος Νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης

Στηρίζουμε Thomas Πρωτόπαπα, και μη με ρωτήσετε γιατί?

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Οικολογική συνείδηση

Καταστροφικοί μεγαλομανείς


Tου Σταθη Ν. ΚαλυβαΑς φανταστούμε πώς είναι δυνατό να παρατηρήσουμε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που μόλις πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις και που μαθαίνουν από τον γιατρό τους πως πάσχουν από μια πολύ σοβαρή, ενδεχομένως θανατηφόρα, ασθένεια. Η μεγάλη πλειοψηφία, σφίγγοντας τα δόντια θα ακολουθήσει τη θεραπεία που τους έχει υποδειχθεί, όσο επώδυνη και αν είναι. Κάποιοι λίγοι, παράλυτοι από τον φόβο θα αρνηθούν να αποδεχθούν την πραγματικότητα και θα παρασυρθούν από τσαρλατάνους που υπόσχονται θαυματουργές λύσεις και σίγουρα αποτελέσματα με ελάχιστο πόνο. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που θα απαρνηθούν τη θεραπεία, ανακοινώνοντας πως αυτό που προέχει πάνω απ’ όλα είναι η ανακάλυψη ενός εμβολίου για την ασθένειά τους ή πως επιθυμούν να αφιερώσουν όλη τους την ενέργεια για να πετύχουν έναν κόσμο δίχως αρρώστιες. Τους ανθρώπους αυτούς εύκολα θα τους χαρακτηρίζαμε μεγαλομανείς και μάλιστα με έντονες αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Πώς οι ομογενείς θέλουν να "σώσουν" την Ελλάδα ;


Ανήκουν στην κατηγορία των Ελλήνων που βγήκαν εκτός συνόρων και διέπρεψαν επιχειρηματικά. Άγνωστοι οι περισσότεροι εξ αυτών στο ευρύ κοινό, αλλά στα χέρια τους κρατούν επενδυτικά κεφάλαια πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, τράπεζες, εταιρείες τεχνολογίας, ξενοδοχειακούς ομίλους κ.λπ.

Tιιι?

ΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠ... Mάγκες, διάλειμμα!

Θα γίνω σεναριογράφος...

Μοχάμεντ Άλι: 24 θρυλικές ατάκες

O γεννηθείς ως Κάσιους Κλέι, που άλλαξε το όνομά του σε Μοχάμεντ Άλι όταν ασπάστηκε τον ισλαμισμό, δεν φημιζόταν μόνο για το πλούσιο ταλέντο του στο μποξ, αλλά και για τις απίστευτες ατάκες του.
Διαβάστε παρακάτω τις 24 πιο ιδιαίτερες ατάκες του θρύλου του μποξ:

Ανοίγει πανιά το πλοίο – φάντασμα

Μια ξεχωριστή εμπειρία θα ζήσουν τον Οκτώβρη, οι 400 επιβάτες του Ghost Ship που θα μπαρκάρει από το Newport κατά τη διάρκεια του Halloween.

Τ έρατα, λαβύρινθοι, φαντάσματα ακόμα και νυχτερινές “εκτελέσεις” θα περιλαμβάνει το μενού του ταξιδιού.

“Μια ήσυχη και ξάστερη νύχτα του 1939, ένα πολυτελές πλοίο, που χρησιμεύει σαν πλωτό άσυλο των εγκληματικά τρελών, εξαφανίστηκε περίπου 100 μίλια έξω από την ακτή της Καλιφόρνια. Τώρα το πλοίο βρέθηκε και είστε καλεσμένοι σε μια κρουαζιέρα 75 λεπτών με οικοδεσπότες τους τρόφιμους...”, αναφέρει η διαφήμιση του εν λόγω event.

X-Ray την έκανες τη ζημιά σου...Muchas Gracias!

Καρχαρίας πάνω από σέρφερ!

Απίστευτο βίντεο τράβηξε ο Τζέικομπ Λάνγκστον, το οποίο δείχνει έναν καρχαρία να...αιωρείται πάνω από το κεφάλι ανυποψίαστου σέρφερ!

Ένας άλλος σέρφερ είπε στο βραβευμένο φωτογράφο πως "Το είδες αυτό; Ένας καρχαρίας πέρασε πάνω από το κεφάλι ενός σέρφερ!"

Ποιον είπες γύφτο ρε?

Guca 46 και σήμερα!

Μεθυσμένες Ψυχές!