Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

Ανοίγει πανιά το πλοίο – φάντασμα

Μια ξεχωριστή εμπειρία θα ζήσουν τον Οκτώβρη, οι 400 επιβάτες του Ghost Ship που θα μπαρκάρει από το Newport κατά τη διάρκεια του Halloween.

Τ έρατα, λαβύρινθοι, φαντάσματα ακόμα και νυχτερινές “εκτελέσεις” θα περιλαμβάνει το μενού του ταξιδιού.

“Μια ήσυχη και ξάστερη νύχτα του 1939, ένα πολυτελές πλοίο, που χρησιμεύει σαν πλωτό άσυλο των εγκληματικά τρελών, εξαφανίστηκε περίπου 100 μίλια έξω από την ακτή της Καλιφόρνια. Τώρα το πλοίο βρέθηκε και είστε καλεσμένοι σε μια κρουαζιέρα 75 λεπτών με οικοδεσπότες τους τρόφιμους...”, αναφέρει η διαφήμιση του εν λόγω event.

Οι επιβάτες θα είναι ελεύθεροι να εξερευνήσουν το πλοίο με το δικό τους ρυθμό, όμως οι διοργανωτές υπόσχονται ότι τα 75 αυτά λεπτά θα είναι λεπτά αδυσώπητου  και συνεχούς τρόμου – ακατάλληλο για καρδιακούς!
Το Ghost Ship θα έχει τρία καταστρώματα με στοιχειωμένα αξιοθέατα , τα οποία θα κανονίζονται από 35 παράφρονες εγκληματίες.

Κανένα σημείο του πλοίου δεν θα είναι ασφαλές...

Στο χαμηλότερο κατάστρωμα, οι επιβάτες θα μπουν μέσα σε ένα λαβύρινθο, το οποίο θα περιέχει τα δωμάτια θεραπείας των ψυχασθενών, όπως δωμάτιο θεραπείας – σοκ , δεξαμενή υδροθεραπείας και... νεκροτομείο!

Στο μεσαίο κατάστρωμα, οι επιβάτες θα δοκιμάσουν  κοκτέιλς σε ένα κατεστραμμένο μπαρ της δεκαετίας του 1930 , όμως θα πρέπει να προσέχουν πολύ τους σερβιτόρους...

Τέλος, στο πάνω κατάστρωμα, θα γίνει μια δημόσια “εκτέλεση” ζωντανά στα μάτια των θεατών – φυσικά όχι αληθινή – ενώ οι τρόφιμοι θα γίνουν πιο τρομακτικοί από ποτέ!

http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/330396.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...