Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Πέναλτυ

Share
Δηλαδή κάποια πράγματα, μόνο οι γυναίκες.. :P

 

Μουσικό διάλειμμα

Share
 

Φουσκώνω για να αποθεώσω

Share
Ένα πολύ ωραίο άρθρο του Θέμη Καίσαρη στο contra.για τις μεταγραφές "αεροδρομίου"


Αλήθειες και ψέματα για το κόστος των μεταγραφών...αεροδρομίου στη χώρα μας. Ανάλυση και σύγκριση βιογραφικών, η νέα μόδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Θέμης Καίσαρης σχολιάζει τις ελληνικές παραδοσιακές αξίες.
Τελικώς είμαστε εναξάντλητοι. Ποτέ δεν θα σταματήσουμε να βγάζουμε καινούργιες πατέντες στον τρόπο που βλέπουμε το ποδόσφαιρο, να εφαρμόζουμε λογικές που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Μια πατέντα πχ που έχουμε μόνο στην Ελλάδα είναι αυτό που σας έγραφα με αφορμή την απόκτηση του Ριέρα από τον Ολυμπιακό. Το “όλα μέσα”.

Μιλάμε για Uber PVP

Share
 

Μόνο στο σινεμά...

Share


Πολλές φορές λέμε ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν μόνο στο σινεμά, εννοώντας μεταφορικά ότι είναι αδύνατο να συμβούν στην πραγματικότητα...
Ιδού λοιπόν κάποια πράγματα που συμβαίνουν πραγματικά ΜΟΝΟ στο σινεμά. Έτσι:

- Είναι δεδομένο ότι θα βρεις πάρκινγκ ΑΚΡΙΒΩΣ απ' έξω, ή απέναντι από το κτίριο που θα επισκεφτείς

- Όταν πληρώνεις ταξί, δεν χρειάζεται να ανοίξεις το πορτοφόλι σου για να βρεις το ποσό... απλά δίνεις ότι έχεις στην τσέπη και θα είναι το ακριβές αντίτιμο.

- Θα ανοίξεις την TV την ακριβή στιγμή που θα προβάλλεται μία είδηση που θα επηρεάσει τη ζωή σου.

Πώς σας λένε στα ιαπωνικά?

Share
Συνεχίζουμε με ενα post στυλ Steve, άσχετο, με άχρηστες πληροφορίες, σε γενικές γραμμές ένα αδιάφορο post, όπως είναι τα περισσότερα που κάνει ο Steve..

 Πώς σας λένε στα ιαπωνικά?

 Εμένα srikatokaarikiari

Για περισσότερη βλακεία, άσχετη φυσικά με το post, πατήστε εδώ.

Στηρίζουμε Νίκο Αλέφαντο

Share
Τρομερές ατάκες του Μεγα Νικόλα:


"Ποιός Σάντος και αρχ...α, που μας έγινε και προπονητής ο Σάντος... Δυό γκολάκια του πέταξα με τον Εθνικό Αστέρα, με τον Κοντόπουλο και το Μπερνεάνου".

"Καλύτερος Έλληνας προπονητής ο Αναστασιάδης; Έλα μωρέ με τον... κομμωτή. Που μου παίρνει τους παίκτες και τους πάει στους παπάδες. Ρε, στους παπάδες; Να'χεις δηλαδή το Ραούλ στην ομάδα και να τον πάρεις να τον πας στο Άγιο Όρος, στους παπάδες; Δε γίνονται αυτά, ρε!".

Άννα Καραμανλή

Share
Δείτε πως ήταν πριν αρχίσει τις αθλητικές εκπομπές

 

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Πώς θα εξακριβώσετε αν είστε έτοιμοι για παιδιά:

Share


> TEΣΤ ΒΡΩΜΙΑΣ:
> Αλείψτε τον καναπέ και τις κουρτίνες με μερέντα. Τοποθετήστε ένα
> σουβλάκι πίσω από τον καναπέ και αφήστε το εκεί όλο το καλοκαίρι.
>
> ΤΕΣΤ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ:
> Αγοράστε μία κούτα 150 λίτρων και γεμίστε το με LEGO (εναλλακτικά
> χρησιμοποιήστε στυλό ή βίδες). Παρακαλέστε ένα φίλο ή φίλη να τα
> σκορπίσει σε όλο το σπίτι. Κλείστε τώρα τα μάτια και προσπαθήστε να
> πάς στο μπάνιο ή την κουζίνα χωρίς να βγάλετε άχνα: Στο κάτω-κάτω θα
> μπορούσατε να ξυπνήσετε το παιδί!
>

Είμαστε και εμεις...

Share

Συνέντευξη σε ολλανδό δημοσιογράφο για την "Gate 7"

 

Να βάλουμε και ένα γλυκούλι video

Share
Μιας και τώρα που o Steve πήγε διακοπές, προσπαθώ να αναπληρώσω το κενό του.
 

Αστέρας Εξαρχείων

Share
Στο γκρουπ του Αστέρα Εξαρχείων στο fb ένας θεούλης έχει ένα κατεβατό ολόκληρο με συνθήματα που βέβαια έχουν κοινή κατάληξη το Μπ...οι Γουρούνια Δολοφόνοι.

(όπου έχει κενό ακολουθεί το ΜΓΔ. )

Τέτοια εκδίκηση γαμπρού σε άπιστη νύφη "δεν υπάρχει"!

Share
Σε ρινγκ μετατράπηκε χώρος γαμήλιας δεξίωσης σε γνωστό κέντρο της Αθήνας όταν ο γαμπρός εκδικήθηκε την άπιστη νύφη κάνοντάς τη ρεζίλι με μια αποκαλυπτική φωτογραφία που είχε βάλει κάτω από τις καρέκλες των καλεσμένων. Το ενσταντανέ έδειχνε τη νιόπαντρη γυναίκα σε... hot σεξουαλική στιγμή με τον κουμπάρο του ζεύγους!
Ο 35χρονος θέλησε να πάρει με αυτό τον τρόπο το... αίμα του πίσω, επειδή είχε ανακαλύψει ότι η 29χρονη μέλλουσα γυναίκα του τον απατά. Εδωσε λοιπόν εντολή σε έμπιστούς του να πάνε λίγο νωρίτερα στο μαγαζί όπου θα δινόταν η δεξίωση και να βάλουν κάτω από τα καλύμματα των καθισμάτων, όπου θα κάθονταν οι ανυποψίαστοι προσκεκλημένοι, τα αντίτυπα της φωτογραφίας που έδειχνε το παράνομο ζευγάρι «εν ώρα δράσης».

This is why communism failed.

Share

Το 2182 η Γη θα συγκρουστεί με γιγαντιαίο αστεροειδή!




Share
Ο 1999RQ36 ενδέχεται να πέσει στη Γη στις 24 Σεπτεμβρίου 2182, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των επιστημόνων.
Μια ομάδα ειδικών από τη NASA πιστεύει ότι ο μεγέθους 600 μέτρων αστεροειδής έχει μια στις 1.000 πιθανότητες να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας σε 172 χρόνια από τώρα.

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Μάνα μου Ελλάς..

Share

Η Ελλάδα στα πρόθυρα χρεοκοπίας, η Ελλάδα στα πρόθυρα γενικότερου κοινωνικού αναβρασμού, η Ελλάδα υποτελής σε ξένα κεφάλαια.
Χωρίς το παραμικρό ίχνος εθνικισμού θα σκιαγραφήσω τη σύγχρονη κοινωνική και οικονομική ιστορία της χώρας που ονομάζεται Ελλάδα, πολύ περιεκτικά, απλά και μόνο γιατί έτυχε να είμαι πολίτης της και όχι πολίτης κάποιας άλλης.
Δεν είμαστε ξεχωριστοί, δεν είμαστε διαφορετικοί, δεν μπορούμε να περιφανευόμαστε για τίποτα άλλο πέρα απο το οτι δεν γνωρίζουμε ιστορία. Ο Ελληνικός λαός αρνήθηκε πεισματικά να κατανοήσει την περίφημη φράση "Η ιστορία επαναλαμβάνεται." 'οπως ο 15χρονος αρνείται να πιστέψει τον γονιό, οτι το τσιγάρο βλάπτει σοβαρά την υγεία.
Η Ελλάδα μετά την Επανάσταση του 1821 βγαίνει απο μία μακρά περίοδο υποδούλωσης, ωστόσο 72 χρόνια μετά χρεοκοπεί δανείζεται και μπαίνει σε διαδικασία οικονομικού ελέγχου απο διάφορες ξένες χώρες.
Η Ελλάδα το 1949, μετά απο σειρά ιστορικών πολέμων, οπου καλά κρατεί απο τα χρόνια της Τουρκοκρατίας, αρχίζει να γνωρίζει και πάλι την ανάπτυξη και μάλιστα με γοργούς ρυθμους. 61 χρόνια μετά χρεοκοπεί, δανείζεται και μπαίνει σε διαδικασια οικονομικου ελέγχου απο διάφορες ξένες χώρες.
Τι σημασία έχει αν οι διαδικασίες άλλαξαν, το δάνειο ονομάστηκε πακέτο βοήθειας και η χρεοκοπία μετονομάστηκε σε πακέτο μέτρων λιτότητας, έτσι ώστε να μην κλονιστεί το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα?
Οι ομοιότητες της οικονομικής βοήθειας του 1893 με το πακέτο βοήθειας του 2010 είναι πολλές, όπως λογικό ειναι να συμβαίνει με τα διακρατικά δάνεια.
Οι κοινωνικές ομοιότητες όμως ανάμεσα στις δυο περιόδους ειναι πραγματικά εντυπωσιακές.
Όποιος γνωρίζει τα βασικά της οικονομικής επιστήμης, γνωρίζει οτι το χρέος μιας χώρας είναι άμεση συνάρτηση όχι μόνο της κυβερνητικής σπατάλης αλλά και της κοινωνικής.
Ξεχάσαμε απο που ερχόμαστε και που πάμε.. Η απαίδευτη κοινωνία της μεταπολεμικής Ελλάδας παραμυθιάστηκε απο ψεύτικα λόγια και μεγάλα. Η εντυπωσιακή αναπτυξη γέμισε τις τσέπες με χρήμα και η ανακάλυψη της χλιδής και της πόζας επισκίασε τα σπαρταριστά λάθη του παρελθόντος και τύφλωσε λαό και κυβερνήσεις. Χωρίς να το θέλουμε, πορευόμενοι αρχικά με ιδανικά και αξίες, οδηγήσαμε την Ελλάδα στην επιλεκτική Cayenοποιησή της, την μαζική λαμογιοποιησή της αλλα και τη σπατάλη και το μαύρο χρήμα. Οδηγηθήκαμε με μαθηματική ακρίβεια αλλα και περισσεια άγνοια σε μια κατασταση μη αναστρέψιμη.
Μείναμε χωρίς ελπίδα κι αυτό οχι γιατι ουσιαστικά χρεοκοπήσαμε, αλλα επειδη η νεολαία αυτής της χώρας γαλουχήθηκε με αξίες νεοπλούτισμού και λαμογιάς, χωρίς ίχνος παιδείας η' προβληματισμού. Δυστυχώς θα βάλω κι εμένα μέσα σε αυτην την κατηγορία παρα της καθυστερημένες προσπάθειες μου να απαλλαγώ.
Η μοναδική χώρα του σύγχρονου δυτικού κόσμου που συγκετρώνει τόσα κοίνα κοινωνικά στοιχεία με την Ελλάδα του σήμερα, είναι η Ρωσία. Σάπια στη βάση της κοινωνία, με ισχυρή παραοικονομία και  τυφλωμένη απο τον πλούτο μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Χρεοκοπησε και η Ρωσία το 1998. Όμως η ανάκαμψη ήταν τοσο γρήγορη όσο καμίας αλλης χώρας που έχει χρεοκοπήσει απο το 1950 και μετά. Ο λόγος ειναι απλός. Το πετρέλαιο.
Εμείς πετρελαιο δεν έχουμε, η΄ακομα κι αν έχουμε δεν έχουμε τα μέσα να το εξορίξουμε.
'Εχουμε ομως ιστορία..Ας τη θυμηθούμε.








10:13...

Share

Η ώρα των αναγνωστών..

Share
Ευχαριστούμε πολύ την Κατερίνα για τη μουσική επιλογή..


Μουσικό διάλειμμα

Share


Tony Hawk ftw για όσους θυμούνται 

Πυροβολήμενος Ασιάτης

Share



Ευχαρίστουμε τον Ηλία που μεταξύ μας θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο

18 φορές πιο βρώμικα τα κινητά απ'το καζανάκι!

Share

18 φορές περισσότερα μικρόβια μπορεί να έχει ένα κινητό τηλέφωνο από αυτά που βρίσκονται στο καζανάκι της τουαλέτας, σύμφωνα με νέα βρετανική μελέτη.

Διακοπές

Share

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινάνε και επίσημα αύριο(για μένα).Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι..Μην ανησυχείτε το blog θα συνεχίσει να λειτούργει κανονικά μετά την επάνοδο κ του Bob ο οποίος επιστρέφει και αυτός σιγά σιγά από τις διακοπές του.Δικό σαςςςςςςςςςς...


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Περί Προέδρου ο λόγος

Share
Έχει γίνει πολύ κουβέντα για τον πρόεδρο, ειδικά μετά το τελευταίο του άρθρο. Εκφράστηκε ακόμα και η άποψη ότι ο πρόεδρος είναι ο Steve. Εξωπραγματικό. Ίσως αυτό να μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αν κάποια στιγμή επιβεβαιώναμε την ύπαρξη των περίφημων σωματιδίων Higgs boson που θα άνοιγαν τον δρόμο για τροποποιήσεις στους συμπαντικούς νόμους. Η πιθανότητα να είναι ο Steve πρόεδρος είναι ανάλογη του να γίνει πυρηνική έκρηξη στο CERN, με το οποίο θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο. Αυτό το αδηφάγο τέρας με το όνομα CERN έχει καταβροχθίσει πάνω από 10 δις ευρώ από το 1954. Οι Έλληνες πολιτικοί έχουν φάει παραπάνω μέσα σε 25 χρόνια. Talk about research... Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό.

Πίστευε και μή ερεύνα, είναι μία έκφραση που αποδίδεται κυρίως με αρνητικό περιεχόμενο αλλά στην περίπτωση του προέδρου, ανακαλύπτουμε την θετική της πλευρά.

Κομματάρα, Videαρα..ENJOY..

Share

Αφιερωμένο στη μία και μοναδική Γκούγκα..


Οδηγός φιλικών..Θα μπορούσε να τον έχει γράψει και ο Steve..


Share

Πάρτε μολύβι και χαρτί και δώστε προσοχή...
Ξεμούδιασμα για (συμπληρώνουμε την ομάδα):
Είναι το κλασικό πρώτο φιλικό που είθισται να δίνουν οι ομάδες με κάποια από τις... κοντινές πιτσαρίες της περιοχής όπου γίνεται η προετοιμασία. Τα διθυραμβικά σχόλια απουσιάζουν αφού άπαντες γνωρίζουν και παραδέχονται το σκοπό του συγκεκριμένου φιλικού: Να ξεπιαστεί η ομάδα από την σκληρή προετοιμασία. Και να πιαστούν τα δικά μας χέρια να γράφουν τα γκολ.

Εφτασε στο Σίδνεϊ το «Plastiki»

Share


Το περίφημο καταμαράν του βρετανού πολυεκατομμυριούχου με τις εντόνες οικολογικές ανησυχίες Ντέηβιντ ντε Ρότσιλντ, που είναι κατασκευασμένο από 12.500 πλαστικές φιάλες, έδεσε σήμερα στο λιμάνι του Σίδνεϊ μετά το διάπλου του Ειρηνικού Ωκεανού, από τις ΗΠΑ.

Σε δημοπρασία το μεγάλο λευκό πιάνο του Ελβις

Share


Το μεγάλο λευκό πιάνο που δεσπόζει στο δωμάτιο μουσικής στην έπαυλη του Ελβις Πρίσλεϊ στο Γκρέισλαντ από το 1957 έως το 1959 πρόκειται να βγει σε δημοπρασία τον Αύγουστο και αναμένεται να πωληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια, ανακοίνωσε σήμερα ο οίκος δημοπρασιών Heritage Auctions.

Rain sound by clapping

Share

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

3 τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου...

Share

3 τελευταίες επιθυμίες εξέφρασε ο Μέγας Αλέξανδρος στους στρατηγούς του λίγο πριν τον θάνατό του…

Εμμ Μάλιστα...

Share



Ευχαριστούμε πολύ τον Δημήτρη για το διεστραμμένο βίντεο

Κομματάρα, Videoclipάρα...ΕNJOY!!!

Share
ΟΙΚΑΛΤΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣ!! Κατα το Μυκονοοοοοοοοοοοοοος..




Μαύρες μέρες με "λευκές απεργίες"

Share

Τι είναι η «λευκή απεργία»; Ένας ακόμη τρόπος για να τινάξουμε τα μυαλά μας στον αέρα! Σε μία περίοδο που έχουμε απόλυτη ανάγκη τον τουρισμό, κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στους πολίτες του κόσμου: «Πηγαίνετε όπου αλλού θέλετε. Όχι στην Ελλάδα». Οι εργαζόμενοι της ΥΠΑ κάνουν λάθος με τη στάση τους. Δυστυχώς, η κοινή λογική ήταν πάντα το ζητούμενο σε αυτή τη χώρα...

Μειωμένες πωλήσεις σημαίνει λιγότερες δουλειές, δηλαδή όχι ανάκαμψη

Share

Την περασμένη εβδομάδα οι επιστήμονες στο Ηνωμένο Βασίλειο καθόρισαν το αν η κότα έκανε το αυγό ή το αντίστροφο. Είπαν πως ήταν η κότα. Αλλά η εκδοχή της Wall Street για το αν οι πωλήσεις κάνουν την απασχόληση είναι ακόμα ανοιχτή. Οι καταναλωτές δεν θέλουν να δαπανήσουν, επειδή δεν αισθάνονται άνετα σχετικά με το μέλλον, ειδικά την οικονομία και την εργασία τους. Οι εταιρείες δεν επεκτείνονται -δε θα επενδύσουν σε εργοστάσια και κεφαλαιουχικές δαπάνες, σε εργαζομένους (πλήρους ή μερικής απασχόλησης) έως ότου οι πωλήσεις τους ενισχυθούν. 

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

H Γωνιά του Προέδρου

Share


Η καλή μας εβδομάδα βόσκει κάτω από τη λιακάδα
Όταν κάποια στιγμή ο άνθρωπος μεγαλώνει αρχίζει και κάνει κάποια πράγματα τα οποία είναι παράξενα και σίγουρα θα τα έκραζε αν παρατηρούσε τον εαυτό του μέσα από μια γυάλινη σφαίρα στην πρώιμη νιότη.

Το xrisa-fi μας βάζει σε κατηγορίες..

Share


Οι οδηγίες χρήσης για τους άντρες,τα πρώτα ραντεβού και τον τέλειο οργασμό ,είναι στήλες που γεμίζουν περιοδικά παίζοντας με την αφέλεια και την απελπισία των γυναικών που αγόρασαν το προϊόν και τώρα φρικαρισμένες  ταρακουνούν το κουτί με την ελπίδα να βρουν τις οδηγίες ή στη καλύτερη των περιπτώσεων τη κάρτα επιστροφής! Εγώ δεν έχω οδηγίες.. έχω όμως μια ιδέα για τους άντρες, οι οποίοι μας κάνουν ξεκάθαρο ότι δε πρέπει να τους πλησιάσουμε και όμως το κάνουμε..Πρόβλημα ΜΑΣ με λίγα λόγια!!

Brainwash Squad

Share


Μουσικό Διάλειμμα

Share

Γενικά αποφεύγουμε τις mainstream μουσικές επιλογές..Αλλά αυτη την φορά θα μας επιτρέψετε να ξεφύγουμε λίγο.Αφιερωμένο στον Karl που παλεύει να λύσει διαφορικές εξισώσεις καλοκαιριάτικα

Μερικά χρήσιμα συμπεράσματα...

Share

Το τεστ κοπώσεως των τραπεζών δεν έχει λάβει υπόψη του μια σημαντική παράμετρο, το βαθμό βοήθειας των κρατικών χρημάτων. Ένα καλό ερώτημα, λοιπόν, είναι το ακόλουθο: Ποια θα ήταν η εικόνα των τραπεζών αν δεν χρηματοδοτούσε τις τράπεζες το δημόσιο; Η απάντηση είναι ξεχωριστή για κάθε τράπεζα. Το κράτος, πάντως, είναι ο βασικός ρυθμιστής του τραπεζικού συστήματος. Ή αλλιώς, κάποιοι έχουν ήδη περάσει στον κρατικό τομέα και ντρέπονται να τους το πουν...

9 δρόμοι από την ευτυχία στην επιτυχία

Share

9 δρόμοι από την ευτυχία στην επιτυχία, σύμφωνα με την έρευνα της ψυχολόγου Sonja Lyubomirsky και της ομάδας της, η οποία έθεσε στους συμμετέχοντές της αρνητικές και θετικές καταστάσεις και στη συνέχεια σύγκρινε τη συμπεριφορά τους ανάλογα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όσοι έχουν θετική διάθεση είναι πιο πιθανόν να κάνουν τα εξής:

9.471€ για ένα πλύσιμο αυτοκινήτου!

Share

9.471€ είναι το κόστος για το πλύσιμο του αυτοκινήτου σε εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού στο Derby της Αγγλίας.
Ένας επιχειρηματίας από το Derby της Αγγλίας δημιούργησε επιχείρηση που προσφέρει συγκεκριμένες υπηρεσίες καθαρισμού που αφορούν πανάκριβα αυτοκίνητα αφού για ένα πολύ καλό πλύσιμο ενός οχήματος το κόστος αγγίζει τις 8.000 λίρες δηλαδή σε ευρώ 9.471!

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Και για όσους μένουν Αθήνα..

Share
Και δεν έχουν κάνει διακοπές, μία φωτογραφία για ολους εσας.

Απίστευτες αφίσες

Share
 Ευχαριστούμε τον Mits F. για τις εικόνες.
Για την κατασκευή 1 γούνας απαιτούνται 120 δέρματα μικρών ζώων.


Αραβικά βαφτίσια

Share


Αν βάφτιζαν έτσι τον Karl θα χαμε πρόβλημα.
Ευχαριστούμε τον Mits F.

Αισθάνομαι οτι μου λείπουν κανα δυο κιλά αρχί@@!

Share



Για να θυμούνται οι παλιοί...

Share