Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Ωραίο πράμα!

Τιιιιι?


5|25 Live Sessions!

Ματσάρα...

Ευχαριστούμε τον Mits_F που μας το θύμισε!

Πάλι σε λάθος κωλόμπαρο μπήκα!

Γράφει ο Jim_k

Προχθές αργά στο μπαρ το ναυάγιο βρέθηκα να τα πίνω μ’ έναν άγιο καθότανε στο διπλανό σκαμπό και κοινωνούσε με ουίσκι και νερό…ΑΡΛΕΤΑ ποιον ακριβώς κοροϊδεύεις? Τόσα χρόνια έχω γυρίσει ότι μπαρ και κωλόμπαρο υπάρχει και πάντα διπλά μου κάθετε κάποιος τελειωμένος ( σαν και εμένα ) που θέλει να πει στον διπλανό του μια από τις χιλιάδες ιστορίες του, άσε που πάντα κοινωνούμε με ότι “μπόμπα πετρέλαιο” κυκλοφορεί στην αγορά και ποτέ με ουίσκι,αν και τώρα που το σκέφτομαι συνήθως εμείς το ζητάμε “ Κοπελιά, βάλε ότι ποιο πετρέλαιο έχεις να πιούμε” αν ακούσεις αυτήν την φράση ΜΗΝ κοιτάξεις διπλά σου εγώ θα είμαι!

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Το κοριτσάκι έφυγε από την βλαχιά ή η βλαχιά έφυγε από το κοριτσάκι?

Γράφει ο jim_k

   Κηφισιά,Εκάλη,Βούλα,Βουλιαγμένη…..( WOW )… το όνειρο κάθε βλάχου μαζί με μια Mercedes που την τελευταία δεκαετία πήρε σάρκα και οστά και τώρα έρχεται το κακό πολιτικό σύστημα και τους τα παίρνει πίσω!! ΑΙΣΧΟΣ!!! Αλλά ok παραμείνετε ψύχραιμοι· λύση υπάρχει : Σπέρμα … το καλύτερο αντικαταθλιπτικό.
   Ο χειμώνας μας έβρισκε στην Αράχοβα,το φθινόπωρο στην Ελάτη , η άνοιξη στης Σπέτσες και το καλοκαίρι Μύκονο και δώσε τα δάνεια να τα παίρνουμε όπως τα Viagra ο γερός, που πας βλαχοκουκλίτσα μου ( ? ) ξέχασες που στο χωρίο σου έκοβες τον πατσά με το ψαλίδι και τα νυχιά με το τσεκούρι και τώρα θες Fish pedicure και spa και aqua aerobic και ξενοδοχεία για διακοπές με πισινά,μα με πισίνα ??? Αυτό που έπλενε ο πατέρας και η μάνα σου τα κολοκύθια στο χωρίο ήταν γούρνα και ήταν λίγο μεγαλύτερο από την σκάφη που έπλενες τα ρούχα σου και τώρα θες πισίνα?

Η κρίση φέρνει διάβασμα για καλό σκοπό.

Βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, τόμοι μαγειρικής, ταξιδιωτικοί οδηγοί, παιδικά και CD, 180.000 τόμοι καλοκαιρινών βιβλίων από τις σειρές των εκδόσεων του «Βήματος» και των «Νέων», πωλούνται με ένα ευρώ σε παζάρι στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, είσοδος από Κόκκαλη), από την Παρασκευή 22 Ιουνίου ως την Κυριακή 24 Ιουνίου, από τις 11.00 το πρωί ως τις 9.00 το βράδυ. Τα έσοδα θα διατεθούν στους αστέγους και απόρους που υποστηρίζονται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Mathepeze για σένα και το ποδηλατό σου μόνο!

Τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων γιορτάζουν την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής στο Λόφο του Φιλοπάππου.
Οι λόφοι των Μουσών θα ζωντανέψουν κάτω από τους ήχους της κλασικής, της έντεχνης και της jazz μουσικής την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, όπου ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων θα γιορτάσει την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Λίγο πριν το αυριανό παιχνίδι θυμόμαστε το Σπύρο Βούγια και τις " Άδειες κερκίδες του".

Στη ρεβάνςΑν κάνεις άλλο φάουλ θα σ’ αφήσω
δεν την αντέχω την αχόρταγη όρεξή σου
τα πόδια μου δε βάζω στη φωτιά.
Όταν θα παίξουμε ρεβάνς τα ξαναλέμε
στο γήπεδό μου μανιασμένα θα σε σκίσω
και θα μαζεύω τα κομμάτια μου μετά.

Μαν του μαν
Ασκείς ασφυκτική υπεροχή
μ’έχεις στριμώξει δίχως διαφυγή
απ’ το θανάσιμο κλοιό του έρωτά σου.
Για να γλιτώσω καταποντισμό
με αντεπιθέσεις θ’ανταποκριθώ

παίζοντας μαν του μαν στο σύστημά σου.

Tράβα μπρος και μη σε μέλει.

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Με αναστάτωσες γιατί είσαι μία ΚΟΜΠΡΑ

Προφανώς και έχει αναρτηθεί ξανά στο μπλογκ μας απλά δεν είμαι σίγουρος αν το έχει δει η ΑΜ



Ευχαριστώ τον Κώστα που μου το θύμισε

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Θέματα που μας αξίζουν σα λαό.

Δεν υπάρχει πραγματικός περιορισμός σε ένα νυφικό μακιγιάζ αρκεί να επιλέξουμε να τονίσουμε αρκετά ένα μόνο χαρακτηριστικό - το καλύτερο. Αν το δυνατό σημείο μιας νύφης είναι τα χείλη (η οδοντοστοιχία είναι σωστή και το χαμόγελο γοητευτικό) ένα έντονο κραγιόν είναι το μόνο που χρειάζεται. Αν πάλι τα χείλη ή τα δόντια δεν είναι το δυνατό της σημείο, ένα λαμπερό nude κραγιόν ή lip gloss με έντονο μακιγιάζ στα μάτια είναι η καλύτερη επιλογή.

Ανάλογα με την ένταση των χαρακτηριστικών:
• Αν έχετε έντονα (μεσογειακά) χαρακτηριστικά και σκούρα μαλλιά προτιμήστε τις πιο απαλές nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ διότι πραγματικά δεν χρειάζεστε επιπλέον ένταση.
• Αν είστε πιο ντελικάτη, με λεπτά φρύδια και ανοιχτόχρωμα μαλλιά δοκιμάστε έντονες αποχρώσεις κραγιόν που να ταιριάζουν με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Πρώτη επιλογή το κόκκινο.

ಠ_ಠ / ಠ_ಠ / ಠ_ಠ / ಠ_ಠ

Ηρωικό το 4,5%….

Μια ευγενική προσφορά των καλτσών, για όσους δεν ανήκουν στο 23% των ανέργων.


Δυστυχώς, όπως φοβόμουν… για την ψυχασθενική Αριστερά ο κήπος με τα ρόδα απεδείχθη βάλτος με αγγούρια. Κατάθλιψη & απεργίες…

Posters...