Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τέρμα τα Κολωνάκια και τα Γκάζια

Μέσα σε λίγες δεκάδες μέτρα μπορείς να περάσεις την καλύτερη βραδιά που έχει τώρα το κέντρο να σου προσφέρει.

Οι επιλογές του Κέντρου πολλές. Και διάσπαρτες. Κάποτε πήγαινες από το ένα bar στο άλλο στο Κολωνάκι. Πάει αυτό. Κάποτε το έκανες στο Γκάζι. Αυτό κι αν πέθανε. Πριν δύο χρόνια σου άρεσε να το κάνεις στην Καρύτση. Οκ, φτάνει. Το ιδανικό bar crawl (το να πηγαίνεις δηλαδή από το ένα bar στο άλλο) αυτού του χειμώνα ξεκινάει στην οδό Κλειτίου. Και καταλήγει στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Πώς κάνουν σεξ στη Βουλή?

Χρόνο τον χρόνο, ως τα 50 που κατέκτησα, απέκτησα μια μασίφ πεποίθηση. Το σεξ είναι το προσωπικό μας έργο τέχνης. Η στιγμή που παίρνεις τις μπογιές και τα πινέλα και αποδίδεις αυτά που έχει στη ψυχή σου. Το απόλυτο άλλοθι να φανερώσεις την αλήθεια σου. Γι αυτό θεωρώ τυχερή ετούτη την γενιά. Το πλαίσιο, το τελάρο δεν το βάζει η κοινωνία. Τουλάχιστον όχι όσο παλιά…Δεν ήταν πάντα έτσι.

Έχεις πακέτο!

Γάτος

Sheryl Sandberg: Ευφυής και αποτελεσματική

Η Sheryl Sandberg ανήκει στην μικρή εκείνη κατηγορία γυναικών που κάνουν πραγματική επαγγελματική καριέρα και αφήνουν το σημάδι τους σε έναν κατά κύριο λόγο ανδροκρατούμενο χώρο όπως εκείνο των μεγάλων εταιρικών brands. Σίγουρα ο Mark Zuckerberg δεν είχε άδικο που την προσέλαβε ως COO του Facebook το 2007.


Η Sheryl Kara Sandberg όπως είναι το πλήρες της όνομα γεννήθηκε το 1969 στη Washington των ΗΠΑ από την Adele και τον Joel Sandberg και είναι το μεγαλύτερο παιδί από τα άλλα δύο της αδέρφια. Η οικογένειά της μετακόμισε αργότερα στο Norht Miami Beach στη Φλόριντα όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών. Εκεί η Sandberg παρακολούθησε το δημόσιο σχολείο σημειώνοντας εξαιρετικές μαθητικές επιδόσεις και ξεχωρίζοντας ανάμεσα στους συμμαθητές της. Μάλιστα δίδασκε και αερόμπικ τη δεκαετία του 1980 όταν ήταν ακόμα στο γυμνάσιο.

Και τώρα μία ανούσια ανάρτηση αφιερωμένη στον Xray!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Shadow Paintings

Tιιιι?


Τα δεδομένα είναι τα εξής: δεδομένο είναι οτι αν ανοίξετε αυτό το βίντεο θα καραγουστάρετε, "πες τα χρυσόστομε κι εγώ αυτά έλεγα στο Μαράκι χτες, άπαιχτος, εξαιρετικός, εσύ να τ' ακούς μαλάκα Γιάννη" και τα συναφή. Δεδομένη όμως είναι και η επιρροή του λόγου του Αποστολίδη μετά την παρακολούθηση της συνέντευξης. Μμμμμ... Ξες ξες, κι εγώ ξέρω δικέ μου! Τόσα βίντεα είδαμε παρέα!

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Αυτές τις δύσκολες ώρες να ξέρες πόσο μας λείπεις

Η πόλη με τα 1000 πρόσωπα

της Β. Δημοπούλου
Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε κάποιο πεζόδρομο της Αθήνας. Συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και shares. Mέσα σε λίγες ώρες έκανε τον γύρο του Facebook, διαβάζω στο άρθρο. Αν μπορούσε η τεχνολογία να μετατρέψει τα likes, shares, σε 1 ζευγάρι κάλτσες, 1 σκούφο, όλα θα ήταν διαφορετικά! Πολύτιμη η τεχνολογία, δεν λέω. Δεν έχει βρεθεί όμως ο αλγόριθμος που θα κάνει αυτή την πόλη λίγο καλύτερη με like. Την πόλη με τα 1000 πρόσωπα.
Aπό εσένα εξαρτάται ποιο πρόσωπο είσαι διατεθειμένος να επιλέξεις και να «δεις» κάθε φορά.

Γκραφίτι - Μολότοφ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Classic Beauty

By Alexandros Liokis
Όταν αιθέριες υπάρξεις συναντιούνται,το αποτέλεσμα είναι  μαγικό.Απολαύστε υπεύθυνα!! 
ΥΓ: ειδικά o badstuber το ακολουθεί κατά γράμμα    

DC and Ken Block present Gymkhana FOUR: The Hollywood Megamercial.

Αυτό είναι που λέμε… μόνο τα φασόλια πειράζουν κι αυτά… όταν είναι άβραστα!

Singham... μια ταινία δράσης για όλη την οικογένεια…

Είναι δυνατός, είναι λιοντάρι, είναι ο Sihgham. Επιθεωρητής της αστυνομίας, ηθικός και του καθήκοντος. Αδύνατο σημείο; Δεν μπορεί τους αλήτες, και τα ρεμάλια. Δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και με τον αρχηγό της αστυνομίας ή και τον δήμαρχο, προκειμένου να καθαρίσει... την βρωμιά.




Μέγας Γρίφος…
Θα τα καταφέρει;

Αυτό για τους πολυπολιτισμικούς καλτσικούς…


Οι Whitefield Brothers είναι μια μουσική κολεκτίβα από το Μόναχο – σχηματισμένη γύρω από τους Jan JJ’ & Max MuggyWhitefield (Poets of Rhythm) - με αρκετή πολυφωνία και έντονο πειραματισμό!  Μαζί τους σε sessions που έλαβαν χώρα σε Ευρώπη και Αμερική… Edan, Mr. Lif, Bajka, Percee P, MED, Antibalas, El Michels Affair, Quantic, Express Brass Band, Masaru Nishimotο...

!!!!!!!!



Το 2ο άλπμουμ τους Earthology, είναι μια μουσική περιήγηση σχεδόν σε όλο τον πλανήτη με έμφαση σε Ασία και Αφρική, μέσα από ένα σύγχρονο αφροαμερικανικό πρίσμα που στηρίζεται στην παράδοση! Βreaks, rappin, ethio-jazz, afro-rock, psych-funk που θυμίζει 60ς

Είναι να απορείς πως χωρέσανε τόσα ετερόκλητα στοιχεία σ’ έναν μόνο δίσκο!!!