Σάββατο 28 Μαΐου 2011

-'Ελα Κώστα θα σε πάρω σε λίγο, βλέπω κάτι τώρα. -Έλα ρε τι έγινε? -Τίποτα μωρέ, ένα video που μου 'στειλε η Μαρία έβλεπα, μαλακίες!

Μουσικό Διάλειμμα

Beer, Shaken & Stirred

Όσο ζεσταίνει o καιρός, οι άντρες την τραβάμε την μπιρίτσα μας. Οι γυναίκες, πάλι, προτιμούν κοκτέιλ. Ε, και; ποιος σου είπε ότι δε γίνεται να τα συνδυάσεις;

Shot of the Dark
• Μισή μεζούρα ιρλανδέζικο ουίσκι
• Μισή μεζούρα λικέρ Averna
•Ένα κουταλάκι του γλυκού φρέσκο χυμό λεμόνι
• Guinness

Ρίχνεις το ουίσκι, το λικέρ και το χυμό λεμονιού σε ένα ποτήρι με πάγο και αναδεύεις μέχρι να παγώσουν. Σουρώνεις σε ένα ποτήρι μπίρας 250 ml και απογεμίζεις με την Guinness.

Οι ολλανδοί "ύψωσαν" τούρκικη σημαία στη Σαντορίνη

Οι ολλανδοί "ύψωσαν" τούρκικη σημαία στη ΣαντορίνηΑυτό κι’ αν είναι απίστευτo! Αλλά από τη στιγμή που ξεπουλάμε ποιον να κατηγορήσουμε: τους ολλανδούς που προκαλούν γνωρίζοντας καλά ότι στο συγκεκριμένο θέμα υπάρχει ψωμί ή το κράτος που επιτρέπει το διασυρμό της χώρας για άλλη μια φορά.
Η ολλανδική εφημερίδα De Pers, ύψωσε τουρκική σημαία στην κορυφή τρούλου εκκλησίας της Σαντορίνης.

HANG!!!

Λέγεται HANG, εφευρέθηκε (;) στην Ελβετία το 2000 και είναι το μικρότερο σε ηλικία κρουστό στον κόσμο. Παίζεται στα γόνατα ή όρθιος στο πλάι. Έχει από 7 έως 9 νότες, ένα Gong στην κορυφή και η βάση του είναι ένα αντηχείο. Η χροιά και οι νότες μεταβάλλονται ανάλογα με την πίεση και το σημείο επαφής.

 



"Σκλάβοι" στο...World of Warcraft!

Tο online gaming είναι ένα χόμπι για πολλούς, μια "ψύχωση" για μερικούς και ένας τρόπος ζωής για άλλους. Στην Κίνα όμως, τα παιχνίδια στο διαδίκτυο φαίνεται να λειτουργούν και ως τρόπος...υποδούλωσης!

Συγκεκριμένα, χιλιάδες κρατούμενοι στην Κίνα, αναγκάζονται να απασχολούνται επί ώρες στο online gaming, ώστε να επωφελείται η κυβέρνηση και να κερδίζει εκατομμύρια.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Καλημέρααα! Kαι γεια σας!

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ

By MitsF
         
         Οι συγκυρίες με βάλανε σε πειρασμό να καταθέσω κάποιες σκέψεις, γιατί αν περίμενα να καταθέσω λεφτά σε καμιά τράπεζα βράστα Χαράλαμπε (αλήθεια γιατί δεν προσλαμβάνουν στην κυβέρνηση κανένα οικονομολόγο από τράπεζα; Όλη η Ελλάδα σηκώνει χρήματα και η Εθνική ανακοίνωσε 160 εκ. Euro κέρδη πρώτου τριμήνου).

Πολύ προσεκτικά παρατηρώ αυτό το κίνημα των αγανακτισμένων (archidistas τους λέω εγώ) και τις σπασμωδικές τους κινήσεις ενόψει πλήρους αφανισμού του όρου ελληνικό κράτος. Δηλαδή ποια είναι η λογική μιας καθιστικής διαμαρτυρίας όταν σε σκίζουνε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Πας στην πλατεία και κάθεσαι; Πίνεις μπύρες από το περίπτερο (οικονομικό λόγω κρίσης) ή ποτά στα γύρω μαγαζιά (το μαγαζί πλατεία αποκτά υπεραξία στις μέρες μας); Ντύνεσαι, βάφεσαι, στολίζεσαι, αρωματίζεσαι μην και χάσεις τους γαμπρούς της επανάστασης; Όχι αγαπητοί μου, η λογική και το κοινωνικό μήνυμα των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ είναι το ‘ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ’.

Κι αυτό αφιερωμένο στην προηγούμενη ανάρτηση που ήταν αφιερωμένη στην προηγούμενη ανάρτηση...

Αφιερωμένο στην προηγούμενη ανάρτηση..

αγανακτισμένοι της ελλάδας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!

Ακολουθεί άρθρο το οποίο κάθισα και το έγραψα. Δεν το διάβασα δεύτερη φορά.
Να τη και η παναγιά της Τήνου.. Και είναι η παναγιά ε, όχι η παναγία! Ντροπή σε όσους την λένε παναγία, δεν υπάρχει, το έχει δηλώσει και η ίδια παλιότερα.
        Θα ξεκινήσω -και θα προλάβω xray- λέγοντας ότι επίτηδες έβαλα μικρά γράμματα στο αγανακτισμένοι και στο ελλάδα.Μήπως για να δηλώσω ότι η προσπάθειά τους είναι μάταια και ότι η ελλάδα δεν είναι ΕΛΛΑΔΑ; Εμ, με αυτή την απορία θα μείνετε. Δεν ξέρω τον λόγο. Και να τον ήξερα, δεν θα τον έλεγα. Μήπως τον ξέρω; Α, δεν ξέρω...

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Στα χέρια των σερβικών αρχών ο Ratko Mladic

Η Σερβία ανακοίνωσε σήμερα τη σύλληψη του  Σερβοβόσνιου πρώην διοικητή του στρατού Ratko Mladic, δίνοντας τέλος σε ένα ανθρωποκυνηγητό που διήρκησε 16 χρόνια, για τον στρατηγό που κατηγορείται ότι είναι υπεύθυνος για τη χειρότερη σφαγή στην Ευρώπη μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο 69χρονος Mladic εντοπίσητκε σε χωριό της βόρειας Σερβίας όπου ζούσε με ψεύτικο όνομα. Κατηγορείται για τη σφαγή τουλάχιστον 7.500 Βόσνιων μουσουλμάνων στη Srebrenica, ενώ ήταν ο πλέον καταζητούμενος μετά τη σύλληψη του Radovan Karadzic.

Μουσικό Διάλειμμα

Στηρίζουμε τις Ελληνικές μπύρες και ας μην έχουν ιδέα απο marketing

Μπυραρία-Oikaltses, προσεχώς κοντά σας.


Ο Δεκάλογος μιας καλής μπυραρίας

Ιδού ο δεκάλογος του απαιτητικού πελάτη - θαμώνα:


  1. Δεν σερβίρεις ποτέ μια μπύρα σε διαφορετικό ποτήρι από το δικό της. Αν δεν έχεις το ποτήρι, μην τη σερβίρεις
  2. Τα μπουκάλια σερβίρονται πάντα στη σωστή θερμοκρασία, ανάλογα με το είδος της μπύρας
  3. O κατάλογος δεν έχει τυπογραφικά λάθη και οι μπύρες είναι ταξινομημένες ορθά ανά κατηγορία
  4. Ανανεώνεις συχνά την κάβα σου και σημειώνεις τις αλλαγές στον κατάλογό σου
  5. Τα ονόματα των ετικετών προφέρονται από το σερβιτόρο πάντα σωστά και όχι κατά το δοκούν

Μία στροφή πριν τους τελικούς του NBA και ένα κλικ πριν τους δικούς μας... Για να δούμε τι θα δούμε... Συγκρίσεις απαγορεύονται δια ροπάλου...

Δεν τους μπορώ αυτούς... αλλά αυτό είναι απίστευτο!!!

Μουσικό Διάλειμμα

Bollywood... Bombay the Hard Way: Guns, Cars & Sitars… & Το πράγμα οδεύει προς διαγωνισμό άχρηστης πληροφορίας.

Βάζουμε στο σέικερ:

- Ινδό σκηνοθέτη και μουσικό Anandji V. Shah μαζί με τον αδελφό του Kalyanji
- Μπολλυγουντιανές ταινίες δράσης τύπου Blaxploitation & James Bond,
- Αμερικανό - Γιαπωνέζο μουσικό παραγωγό Dan the Automator (Daniel Nakamura)
- Αμερικανό μουσικό παραγωγό Dj Shadow aka Josh Davis
- Nana Simopoulos στο Sitar (δικός μας αυτός)
- Μουσικές surf, blues, go-go, disco, psychedelia, exotica,  groovy, funky…
- Τίτλους όπως, The Good, The Bad, and the Chutney, My Guru, Ganges A- Go-Go, Fists of Curry, Satchidananda, Inspector Jay From Delhi, Theme From Don!!!!.....

και έχουμε το
Bombay the Hard Way: Guns, Cars & Sitars.

Τι έγινε ρε παιδιά;


Βρε, τι σας έχω! Φωτογραφίες! Είναι καλές.

Χωρίς τίτλο, χωρίς λόγο, αφήνω μια φωτογραφία. Έτσι, να αιωρείται


Ποιοί είναι οι «Αγανακτισμένοι» που κατέκλυσαν τους δρόμους της Αθήνας

Ρεπορτάζ: Αναστασία Γαλάνη, Γωγώ Κυριαζή, Αθηνά Παπακώστα

«Για ποιόν καφέ στην Κηφισιά μου λες; Παράτα τα όλα και κατέβα με το μετρό στο Σύνταγμα. Είμαστε όλη η παρέα από τη Φιλοσοφική, εδώ. Φέραμε και τις κατσαρόλες και τις κουτάλες. Φέραμε και πανό. Ο Κώστας έφερε μέχρι και τα τύμπανα από το σπίτι του. Απόψε  γιορτάζουμε. Φωνάζουμε και χορεύουμε στους ρυθμούς της ελευθερίας μας». 

Η 21χρονη φοιτήτρια Αλεξάνδρα Κουντούρη, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό κατά την άφιξή της στη χθεσινή διαμαρτυρία να μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο προσπαθώντας να πείσει τους «κοιμισμένους» φίλους της, όπως είπε, να κατέβουν και εκείνοι στο Σύνταγμα. 

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Να και τα links για τους αγανακτισμένους. Για όποιον ενδιαφέρεται.


ΑΘΗΝΑ
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
http://www.facebook.com/event.php?ei…18838154801328
Θεσσαλονικη
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
http://www.facebook.com/#!/event.php…06334352736094

Τι γίνεται εκεί ρε παιδιά?

Ορίστε, αυτό είναι παιχνίδι.

Μέχρι να μετριάσει ο dude τις κιθάρες … δεν υπόσχομαι τίποτα

 

Μερικές κιθάρες ακόμα... Από αύριο θα τις κόψω, το υπόσχομαι...

Λοιπόν φωτογράφοι μου, απο εδώ και πέρα θα φωτογραφίζουμε τα πάντα σαν να είναι μικρότερα! -Δηλαδή τι; θα πηγαίνουμε πιο μακριά; -Όχι - θα χρησιμοποιούμε το περιβάλλον για να κάνουμε τα πράγματα να μοιάζουν μικρότερα; -Όχι -Ε δεν θέλουμε να το κάνουμε αν δεν μας εξηγήσεις!-Οκ, θα σας πω. Είναι εγγλέζικα όμως, και είναι η νέα μόδα στην φωτογραφία.

Μετά φταίει ο Δαρβίνος!

Πατήστε.

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Η ρίζα του Καλού!

Η ομάδα και όχι η οικογένεια είναι ο μοχλός για την κατάκτηση του κόσμου, λέει τώρα ο Edward O. Wilson.


Ένα εξελικτικό «αγκάθι»

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο ίδιος ο Δαρβίνος είχε πλήρη συναίσθηση ότι η αλτρουιστική συμπεριφορά αποτελούσε ένα αγκάθι στη θεωρία του. Η φυσική επιλογή προϋποθέτει ότι ο καλύτερα προσαρμοσμένος θα επιβιώσει και θα αφήσει τους περισσότερους απογόνους. Πώς να εξηγηθεί λοιπόν η αυτοθυσία ορισμένων προκειμένου να σωθούν οι υπόλοιποι; Πώς να εξηγηθεί η συμπεριφορά του μικρού σκίουρου που βγάζει μια κραυγή και ενώ ενημερώνει τους υπόλοιπους για τον απειλητικό θηρευτή, ταυτόχρονα προδίδει τη θέση του; Και ακόμη περισσότερο, πώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι στα κοινωνικά έντομα (μέλισσες, σφήκες, τερμίτες) οι εργάτριες δεν αποκτούν ποτέ απογόνους αλλά φροντίζουν με αυταπάρνηση τις αδελφές τους;

Ε ναι ρε παίχτη μου!

Ο λόγος για τον Edward Smith, λάτρη των τεσσάρων τροχών, ο οποίος ζει με την τρέχουσα «φίλη» του, ένα λευκό Volkswagen Beetle με το όνομα Vanilla.

Ένας 57χρονος άνδρας ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με 1.000 αυτοκίνητα ως τώρα. Με δηλώσεις του σε σχετικό ντοκιμαντέρ υπερασπίζεται με σθένος τα ''ρομαντικά'' του αισθήματα για τα οχήματα.

Επιμένει, ότι δεν είναι άρρωστος και δεν έχει καμία επιθυμία να αλλάξει τρόπους, αφού του αρέσει η ζωή του και οι συνήθειές του. 

"Κάντε ησυχία μην ξυπνήσουμε τους Έλληνες!"

Για “ισπανική επανάσταση” κάνουν λόγο πια τα μέσα ενημέρωσης στη χώρα, αφού οι διαδηλωτές δεν φαίνονται διατεθειμένοι να φύγουν από τις κεντρικές πλατείες των πόλεων της Ισπανίας. Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες έχουν γίνει αντικείμενο χλευασμού ανάμεσα στους ισπανούς διαδηλωτές, για την “απραξία” τους απέναντι στην οικονομική κρίση. Μάλιστα, στο Ίντερνετ κυκλοφορεί και βίντεο το οποίο καλεί όλους τους Ευρωπαίους να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις.

Μουσικό Διάλειμμα

Υπάρχουν μέρη που δεν πρέπει να πας...Και τραγούδια που δεν πρέπει να ακούσεις... Γ*μώ τον Αντώνη.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Καλτσικό Πάρτυ

Είναι γεγονός!! Την Δευτέρα 6 Ιουνίου σας περιμένουμε στο bar Socialista για να γιορτάσουμε τον 1 χρόνο λειτουργίας των Καλτσών!
Η αφορμή για το party βρέθηκε(κάλλιο αργά παρά ποτέ),ο χώρος βρέθηκε,οι τιμές των ποτών προσαρμόστηκαν σε Καλτσικά επίπεδα,ενδεικτικά:

Cocktails: 9
Ποτό Απλό: 7
Μπυρα Μεγάλη(550ml): 5
Μπύρα Μικρή(250ml): 2,5

Τα σκουπιδιάρικα της Καλιφόρνια κινούνται με... σκουπίδια

 Εκατοντάδες απορριμματοφόρα κατά μήκος της Καλιφόρνια, κυκλοφορούν στους δρόμους των πόλεων, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό καύσιμο από μία μάλλον «βρόμικη» πηγή. Το μεθάνιο που παράγεται στις ειδικές εγκαταστάσεις των χωματερών της αμερικανικής πολιτείας, μειώνει σε σημαντικό βαθμό την εκπομπή ρύπων.

Αν είσαι sexy διάβαινε

Το προσωπικό της κοινωνικό πείραμα έκανε μία νεαρή γυναίκα από τη Βρετανία, θέλοντας να δείξει ή μάλλον να αποδείξει, αυτό που όλοι, λίγο πολύ, γνωρίζουμε. Ότι η έντονη “σεξουαλικότητα” ή έστω μία απλά προκλητική εμφάνιση, είναι από μόνη της ικανό “όπλο”, για να κερδίζεις αυτό που βάζεις στο μυαλό σου. Εν προκειμένω... δωρεάν υπηρεσίες και αντικείμενα.

Και όμως είναι Σουηδοί..

José Luis Sampedro

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Κάποια θέλει να σας πει καλησπέρα.

Η εκκλησία δεν είναι σωματείο με πολιτικούς στόχους


κ.κ Νικόλαος ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Διαβάστε εδώ το βιογραφικό του.
Συνέντευξη στον Κωστή Σμέρο.
Δημόσιο λόγο, δεν έχουν -και δεν θα πρέπει να έχουν- μόνο οι πολιτικοί στην ελληνική κοινωνία, αλλά και οι ιερωμένοι οι οποίοι μάλιστα, εξακολουθούν να «μιλούν» στην ψυχή των απλών πολιτών, σε αντίθεση με τους πολιτευτές, που αντιμετωπίζουν όλο και περισσότερο, τη δυσπιστία και την έλλειψη εκτίμησης κι εμπιστοσύνης. Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος -τιμώντας το «ΔΗΜΟΤΗ»- παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα μας, όπου ανάμεσα στ’ άλλα, οριοθετεί την Επιστήμη σε σχέση με τη Θρησκεία, αφού με δύο διδακτορικούς τίτλους -στην Αστροφυσική και στη Θεολογία- είναι ο πλέον κατάλληλος, για να απαντήσει επ’ αυτού.

Μουσικό Διάλειμμα

♀!!!

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Στηρίζουμε τον Στέφανο Δαμιανό, τον καλύτερο Έλληνα freestyle windsurfer!

Πάρτι οργίων αντί για μπόνους για τους σκληρά εργαζόμενους




'Ένα βήμα μπροστά είναι ο ασφαλιστικός κολοσσός  "Munich Re", αφού για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους καλούς εργαζόμενους, αντί να τους προσφέρει ένα γερό μπόνους, τους παρέχει τη δυνατότητα να ζήσουν ένα ... πάρτι οργίων, με άφθονο ποτό και σεξ.
Έτσι αποφάσισε να τους χαρίσει μια νύχτα πάθους για να τους κρατήσει πάνω από όλα παραγωγικούς και να έχουν κίνητρο να επιτύχουν και άλλους στόχους της εταιρείας μόνο και μόνο για να δουν με τι άλλο θα τους ανταμείψει.

The Beginning of the End...

Δεν γράφω τίποτα για The Beginning of the End. Δεν γράφω τίποτα για Funky Nassau και τις δεκάδες διασκευές του. Όχι επειδή θα μπορούσε εύκολα ο Mits_F. Όχι. Το κάνω γιατί έχω εθιστεί στα σχόλια του καρύδιας και έχω παρατηρήσει ότι όπου δεν υπάρχει πληροφορία σε μουσικό διάλειμμα, έχει πάντα κάτι έξυπνο να μας πει.