Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Τα ματόκλαδα του jim_k και το βαπόρι του Πολ! (Δημητριανάκης-Δημητράτος)

Ο Πολ σε γάτα...


Σας την έφερα μπαγάσες, κι εγώ καπιταλιλιλιστής είμαι...Πολ τα γαμήσαμε τα μουνιά τους φτωχούς, με Σαμαρά στο τιμόνι μη φοβάσαι τίποτα!
Πληροφορίες θέλουν τον Πολ να έχει επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιούνη με διάφορους τρόπους που περιλαμβάνουν αλυσίδες, τσιχλόφουσκες και διαφόρων μεγεθών αντικείμενα...

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Tαλέντο!

Τιιιι?

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως το γράφημα κάτω αριστερά αποδεικνυει περίτρανα ότι αυτά για θεωρίες υπεραξίας, συνωμοσίας και σχετικότητας είναι μάλλον βαρούφες( :-) )! Περίτρανα μάλλον...Δεν είμαι και σίγουρος!

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αναμονή Ιρλανδικής Άυρας

Η Ελλάδα της 18ης ιουνίου βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο πολιτικό στοίχημα. Η νέα κυβέρνηση συνεργασίας, η οποία σχηματίσθηκε εν μέσω συγκρούσεων, έχει μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή η οποία θα πρέπει να συνδεθεί με το ευρωπαϊκό οικοδόμημα χωρίς όμως να αφήνει ορφανό το ελληνικό έμβρυο και τα ενδοχωρικά κύτταρα. Το διττό μέτωπο των υπουργών και υφυπουργών απέναντι στην ηγεμονία των τραπεζιτών και την αγανάκτηση των πολιτών καθιστά εξαιρετικά σημαντική την επιλογή των προσώπων.

    Ο κος Σαμαράς δεν παρέλειψε ωστόσο την ανάθεση ορισμένων υπουργείων σε πρόσωπα που στο παρελθόν πραγματοποίησαν μια όχι και τόσο επιτυχημένη θητεία. 
     Η απόφαση του κου Βενιζέλου να αφήσει εκτός κυβερνητικού σχήματος πρωτοκλασσάτα στελέχη επέφερε εκρήξεις εντός των τειχών του ΠΑΣΟΚ, καταδεικνύοντας μια εικόνα αυτοκαταστροφής η οποία είχε ήδη σκιαγραφηθεί από την 6η Μα΄ϊου. Η Ιπποκράτους δείχνει σημάδια αργού θανάτου και τα στελέχη της προσπαθούν να σώσουν την πολιτική τους ταυτότητα από το βασανιστήριο της σταγόνας.

Dis-i-like



Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

H ώρα των αναγνωστών!

Ευχαριστούμε τον Καρλ...

Εφοπλιστές υπέρ μείωσης χρέους

Η απάντηση σε όσους (δικαίως) επισημαίνουν την απουσία του ελληνικού εφοπλιστικού- επιχειρηματικού λόμπι στην κρίση χρέους που έχει πέσει βαριά πάνω από την Ελλάδα ήρθε εμμέσως με τη σύσταση μιας μη-κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, της «Greece Debt Free».
Φιλοδοξία του συγκεκριμένου φορέα, ο οποίος ιδρύθηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα από τον 33χρονο Πέτρο Νομικό, γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας από τη Σαντορίνη, είναι η αγορά ελληνικών ομολόγων μέσα από χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές ιδιωτών αλλά και την πώληση ελληνικών προϊόντων.

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τι έγινε ρε παιδιά ;

Στην «Σπηλιά του Νταβέλη»

Παρέα με την Αστρική Πύλη, φίλους και ακροατές της, μαζευτήκαμε εχθές, μια ηλιόλουστη και δροσερή Κυριακή, για να εξερευνήσουμε, να παρατηρήσουμε, να συζητήσουμε, να φωτογραφίσουμε και να βιντεοσκοπήσουμε την αποκαλούμενη «Σπηλιά του Νταβέλη» στο όρος Πεντέλης, που όπως μας είπε ο σπηλαιολόγος, και παρατηρητής όπως δήλωσε ο ίδιος, κ.Γιάννης Τριανταφύλλης, η ονομασία του οφείλεται σε έναν μύθο.