Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πάντα είχαν πλάκα οι δημοσιογράφοι, αλλά πλέον η κρίση τους έχει βαρέσει στο κεφάλι


 Επειδή οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον καλύτερο παίκτη του διαγαλαξιακού συστήματος και κορυφαίο όλων των εποχών από την περίοδο των δεινοσαύρων, είναι έτοιμη να καταθέσουν μια ακόμη καλύτερη προσφορά!

Ωραίοι ως Έλληνες… Του Γιώργου Πήττα


 
Χρεοκοπία 1: Για αυτήν μιλούσαν εδώ και πολλά χρόνια αρκετοί. Τότε, δεν εννοούσαν την οικονομική αλλά την ηθική, την αξιακή. Ασφαλώς, δεν τα «φάγαμε μαζί» αλλά ήταν ασυγχώρητα πολλοί αυτοί που εθελοτυφλούσαν ή παρακαλούσαν για ένα κομμάτι παντεσπάνι. Μελετήστε την κυκλοφορία περιοδικών life style εκείνης της εποχής και τα ποσοστά τηλεθέασης των ανάλογων τηλεοπτικών σκουπιδιών.

Μουσικό Διάλειμμα

Μαζί ποδήλατα και λεωφορεία

Μαζί ποδήλατα και λεωφορείαΑρχίζει από την προσεχή Δευτέρα, 20 του μηνός, η πιλοτική εφαρμογή του μέτρου της κυκλοφορίας των ποδηλάτων στις λεωφορειολωρίδες.
Το μέτρο θα διαρκέσει μέχρι στις 18 Σεπτεμβρίου προκειμένου να εκτιμηθεί το αποτέλεσμα και να ληφθούν αποφάσεις για την καθιέρωσή του ή μη.
Συγκεκριμένα, τα ποδήλατα θα μπορούν να κυκλοφορούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας στις λεωφορειολωρίδες, στο δεξιό άκρο, σε μονό στοίχο δίπλα στο κράσπεδο της οδού, χωρίς να προβαίνουν σε ελιγμούς, ώστε να υπάρχει επαρκής διαθέσιμος χώρος για την κίνηση των διερχόμενων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και των υπολοίπων οχημάτων, για τα οποία επιτρέπεται η κυκλοφορία στις λεωφορειολωρίδες.

Dead or Alive

Όπως ο Έλβις ή ο Κένεντι, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν γεννά περισσότερο μυστήριο δηλωμένος νεκρός παρά τον καιρό που ζούσε, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ΄Playboy΄. Θεωρίες συνωμοσίας ή αλήθειες που δε θα αποδειχτούν ποτέ; Ο Θεός ξέρει. Κι ο Ομπάμα, η CIA, ίσως κι ο Αχμαντινετζάντ.
Το ενδεχόμενο της σύλληψης του Οσάμα μπιν Λάντεν δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι. Ζωντανός θα προκαλούσε περισσότερα προβλήματα.

Χαρίλαε τι γίνεται εδώ?

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένα δικαστήριο ραβίνων στην Ιερουσαλήμ, καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού, έναν...σκύλο!

Ο εν λόγω σκύλος, κατηγορήθηκε ότι είναι η μετενσάρκωση ενός δικηγόρου ο οποίος πριν από 20 χρόνια είχε βρίσει ραβίνους και δικαστές.

Μουσικό διάλειμμα για αγανακτισμένους απο τον Πολ-ύβιο

Ακολουθούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ καυτές φωτογραφίες. Με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ καυτές κοπέλες σε ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ πόζες. Μισό λεπτό με συγχωρείτε.. Ναι; Έλα ρε Χάρη.... ναι... όπως τά παμε, τα μπλε τα mitsubishi. Πρέπει να σε αφήσω όμως γιατί μιλάω στην καρδιά των αναγνωστών αυτή τη στιγμή, με την ανάρτηση που κάνω.

Διαφήμιση προφυλακτικών στην Αργεντινή. Αυτοί μονίμως με τους Βραζιλιάνους τά χουν

Βέβαια οι βραζιλιάνοι δεν το άφησαν έτσι..

Επικές αποτυχίες ( ή αλλιώς epic fails, ή αλλιώς, αυτοί που φτιάξανε τις παρακάτω πινακίδες είναι καλά, ευτυχώς δεν έχουν πρόβλημα)

Τουρίστες και έμπνευση δεν πάνε μαζί

Good morning...

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Θα `χουμε ζέστες αύριο...

Θα `χουμε ζέστες αύριο...

Εεε λίγο humour δεν βλάπτει αυτές τις δύσκολες μέρες,,Έχεις δικιο Όλγα μου


Οι εξελίξεις ειναι δραματικές..Ακούμε τον Γιώργο απο το press room

Magnify ImageEεε Όλγα,σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες
Το κορίτσι που φιλιέται ίσως είναι μαχαιρωμένο.

Μιλά ο φωτογράφος που τράβηξε την εικόνα των εραστών στις ταραχές του Βανκούβερ

Π*ύτσα Μπάλα και Καράτε... by andARTis

-      Που ΄σαι man. Τι λέει?

-      Ας τα λέμε καλά.

-      Γιατί ρε συ τι έγινε?

-      Τίποτα μωρέ . Να έχω μπουχτίσει αυτές τις μέρες με το διάβασμα. Είναι και ο καιρός.. 
Που να διαβάσεις ρε φιλέ με τέτοιον ήλιο. Πώς να μην είναι το μυαλό σου στις θάλασσες και στα γκομενάκια..

Που ήσουνα Αγανακτισμένε να διαμαρτυρηθείς:


  • Όταν εσύ (και/ή οι γονείς σου)  κατανάλωνες  12% πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, ενώ το εισόδημά σου ήταν 5% κάτω του μέσου όρου και η  παραγωγικότητα της εργασίας σου  20% χαμηλότερη;
  • Όταν εσύ (και/ή οι γονείς σου) άρχισες να παίρνεις σύνταξη στα 55 σου παίρνοντας το σκανδαλώδες  ποσοστό του 96% των μέσων αποδοχών και επιβαρύνοντας το ΑΕΠ με 13,5% –ενώ αντίστοιχα οι “μη αγανακτισμένοι” μαλάκες στις χώρες του ΟΟΣΑ άρχιζαν να παίρνουν σύνταξη στα 63, έπαιρναν μόλις το 61% των αποδοχών τους και επιβάρυναν το ΑΕΠ με 10%; 
  • Όταν εσύ(και/ή οι γονείς σου) είχατε στήσει την μεγάλη φιέστα των απεργιών την δεκαετία του 80 υπονομεύοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα της χώρας; Σύμφωνα με στοιχεία  του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας  κατά την περίοδο 1976-1988 χάθηκαν, εξαιτίας νομίμων απεργιών και μόνο 0,36 εργάσιμες μέρες ανά 1 εκατομμύριο κατοίκων στην Ελλάδα έναντι 0,06 στις ΗΠΑ και 0,14 στην Ιταλία και την Ισπανία.
  • Όταν ο Ανδρέας έπαιρνε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας στις αρχές της δεκαετία του 80 στο 20% και το ανέβαζε μέσα σε μια δεκατία σε 80%;-το μεγαλύτερο μέρος του οποίου δαπανήθηκε όχι σε επενδύσεις αλλά για τους μισθούς και συντάξεις των «πρασινοφρουρών » με τους οποίους γέμισε το δημόσιο;

Μακάρι να χορεύουμε και εμείς έτσι στην ηλικία της. Κάποιοι δεν απέχουν και πολύ...

Άλλη μία χαμένη μέρα...

«Οι Παπανδρέου δεν φυγομαχούν» είπε μία βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και νομίζουμε ότι κερδίζει δικαίως με την σοφή αυτή στάση της μία θέση σε  μελλοντική κυβέρνηση. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι» είπε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εννοώντας ότι αυτός και οι φίλοι του είναι καλοί άνθρωποι. Μία από τα ίδια. Ή αλλιώς, μία ακόμη χαμένη μέρα...

Μουσικό Διάλειμμα

Τι έγινε ρε παιδιά?

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η συγκεκριμένη φωτογραφία, η οποία τραβήχτε από τα πρόσφατα επεισόδια στο Βανκούβερ του Καναδά, μετά από την ήττα τοπικής ομάδας χόκεϊ σε τελικό κυπέλλου και έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Καμαρώστε

Υπηρεσιακή- θερινή κυβέρνησηΑνακοινώθηκε χωρίς πολλές εκπλήξεις, η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να αναλαμβάνει αντιπρόεδρος αλλά και υπουργός Οικονομικών! Εφυγαν μεταξύ άλλων Μπιρμπίλη, Δρούτσας, Κατσέλη, Διαμαντίδης!
Δοκιμασμένα και έμπειρα στελέχη περιλαμβάνει το νέο κυβερνητικό σχήμα με κεντρικό πρόσωπο τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί στη μία μετά το μεσημέρι. Το νέο σχήμα τελικά δεν είναι ολιγομελές όπως αναμενόταν. Συμμετέχουν 41 άτομα αντί των 48 του προηγούμενου, χαρακτηρίζεται όμως από συγχωνεύσεις υπουργείων.

Άτσα ο Κωστάκης που τον ήθελαν και νεκρό

Ήθελαν νεκρό τον Καραμανλή

Αποκάλυψη σοκ από το περιοδικό "Επίκαιρα", κάνει λόγο για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή . Το δημοσίευμα παραθέτει έγγραφο φωτιά της ΕΥΠ, το οποίο επικαλείται τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες και αναφέρεται σε σχέδιο δολοφονίας του με την κωδική ονομασία "Πυθία 1".
Όπως αναφέρει το περιοδικό "Επίκαιρα", σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή φέρεται να εκπονήθηκε από "συμμαχικές μυστικές υπηρεσίες" και ανατέθηκε σε τουλάχιστον είκοσι Έλληνες συνεργάτες τους, που "δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο".
Η στάση του Καραμανλή για την ενεργειακή πολιτική, αλλά και γενικότερα η εξωτερική και οικονομική πολιτική που ασκούσε φαίνεται πως είχε ενοχλήσει τόσο τους Αμερικανούς όσο και άλλους  συμμάχους.

Cow Poly in the Car



Ευχαριστούμε τον Inarteveritas

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ο Λουκάνικος δίνει τον παλμό

Ο γνωστός τετράποδος Λουκάνικος  που τα τελευταία χρόνια δεν έχει αφήσει διαδήλωση για διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας,  βρίσκεται στο πλευρό των διαδηλωτών. Συνηθισμένος από χημικά και μολότοφ, ο σκύλος μασκότ όλων των διαδηλώσεων δεν έχασε την ευκαιρία να εκδηλώσει τη συμπαράσταση του σε όλους όσους βρεθήκαν στο χθεσινό συλλαλητήριο. Η φωτογραφία κάνει το γύρω του κόσμου.

The Solution...

By Mits_F

Χε Χε Χε! Χρόνια Πολλά βρε!


Εντυπωσιακή η χθεσινοβραδυνή ολική έκλειψη σελήνης

 Ολοκληρώθηκε χθες τη νύχτα η πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης του 2011 που είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια εδώ και 11 χρόνια, ενώ ήταν ορατή από την Ευρώπη, την Αφρική, την Κεντρική Ασία και την Αυστραλία. Μάλιστα η Google σήμερα έχει μετατρέψει το λογότυπό της σε απεικόνιση της έκλειψης.

Κι ένα video για τις υπάρξεις του blog που δεν είναι και τόσο εκλεπτυσμένες και τους αρέσουν τα κλωτσομπουνίδια...

Kαλά φοβεροί αυτούνοι οι Αμερικάνοι, κοιτά εδώ τι κάμανε!


Μοναδικό υπερυψωμένο πάρκο στη Νέα Υόρκη (2)
Αυτό το όμορφο και πραγματικά μοναδικό πάρκο έχει χτιστεί επάνω στην πλατφόρμα ενός παλιού υπερυψωμένου σιδηρόδρομου στην περιοχή West Side, ο οποίος χρησιμοποιούταν για να εξυπηρετεί τα εμπορικά τρένα που μετέφεραν γαλακτοκομικά προϊόντα, κρέας και άλλα προϊόντα. Οι ράγες έχουν αντικατασταθεί με έναν διάδρομο από τσιμέντο και πλούσια βλάστηση, καθώς και πολλά παγκάκια.

Game Over

Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε τις τελευταίες ώρες (κυρίως) ο Παπανδρέου αλλά και ο Σαμαράς. Να βρουν από κοινού τους δέκα, έντεκα ανθρώπους που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Γράφει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Αεροψεκασμοί και στη Μύκονο; Ευχαριστούμε τον Χαρίλαο

"Φάινεται ο πανικός της κυβέρνησης κάθε μέρα μεγαλώνει όλο και πιο πολύ. Ο κόμπος Έλληνες έχει φτάσει στο χτένι, όλοι μαζί ας διώξουμε τους Μασώνους και τους απογόνους των Ιουδαίων από την Ελλάδα μας. "
Χαρίλαος.


Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Πιστεύω πως αύριο καλό θα ήταν να πάμε Σύνταγμα, έστω και για πρώτη φορά. Μετρό απο όπου μπορεί ο καθένας, δεν είναι δύσκολο


Καρέκλεεες Τραπέζιαααα Καρπούζιαααααα

1. The Octopus Chair



Άν διψάς για νίκη

Ακολουθούν φωτογραφίες απο κοπέλες με όμορφα μάτια

Casino royal - I can't get free...

Αγριεμένοι Ανάπηροι Επιστρέφουν Από Τροπικά Κλίματα… &...


...oikaltses διαβάζουν… και προτείνουν…


 

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Έπιπλο πρώτης και τελευταίας κατοικίας. και τίποτα άλλο

Ήμουν και εγώ εκεί...


Ήταν έντονο το συναίσθημα τη νύχτα εκείνη… Η ένταση μετρούνταν με γεωμετρική πρόοδο μεγαβάτόσο πλησίαζε κανείς το «Ground Zero» της νύχτας της Δευτέρας. Ένας άνεμος μέθεξης πασπαλισμένης με την καλοκαιρινή ελαφρότητα έπνεε κατά μήκος των κεντρικών οδικών αρτηριών όσο αυτές έδειχναν να στενεύουν σαν σε μία προσπάθεια να γίνουν μονοδρομημένο τούνελ που θα σε οδηγούσε σε ένα και μόνο μέρος… 



Με ένα και μόνο όνομα…

Όνομα σιβυλλικό, καρτερικά τονισμένο στην παραλήγουσα, που παραπέμπει τους πιο ακραιφνείς από εμάς σε μία ιδεολογική έκρηξη…

Παρκάροντας το αυτοκίνητο (αυτοκίνητο…; Εν μέσω τρόικας; Οποίος πλεονασμός… παρακαλώ να επέλθει συγγραφική συναίνεση…)

Βγαίνοντας από το μετρό και προχωρώντας προς το Sosialista

Μουσικό Διάλειμμα

Afterhours thinking...

Γιατί να σκεφτόμαστε τόσο? Μέτα από ολιγόλεπτη συζήτηση με τον mathepeze σχετικά με τη λογική και το συναίσθημα και το πώς αυτά συγκρούονται δεν μπορώ να καταλήξω τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο... Συνεπώς δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα αν αυτό που με τυραννάει είναι το μυαλό μου (σε συνδυασμό με τις σκέψεις που κάνουν τα άλλα μυαλά για μένα) ή η καρδιά μου... Πολύ μελό...