Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Σοβαρά?

Kαλά σοβαρεύομαι!

Σοβαρευτείτε!

Εγώ μάγκες πάντως δεν είμαι σοβαρός!

Ένας στους 25 επιχειρηματίες είναι... ψυχοπαθής!

Ένας στους 25 επιχειρηματίες είναι... ψυχοπαθής!Αμερικανικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν την κρυφή ταυτότητα του ψυχοπαθούς που ανήκει σε πολλούς διακεκριμένους επιχειρηματίες. Η αναλογία για την οποία κάνουν λόγο - ένας στους 25 - δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη.
Πώς καταφέρνουν αυτές οι ισχυρές μορφές να μας ξεγελούν και να κατακτούν την επιχειρηματική κορυφή; Η απάντηση των ερευνητών είναι ότι βασίζονται στην υψηλή κοινωνική τους θέση, χρησιμοποιούν τη γοητεία τους σε ανώτερους και κατώτερους και, τελευταίο αλλά όχι έσχατο, ξέρουν καλά πώς να χειρίζονται τους άλλους.

Ηρωδιάδα 2011

Κόναν ο Βάρβαρος (3D)


Είσαι ο... Άρνι σε metrosexual και ιπογοητευτικά λιγότερο kinky βερσιόν.
Θυμίζεις: Τον τσατισμένο ξάδερφο της Ερατούς από τους Ψιθύρους καρδιάς. Διψάς για εκδίκηση γιατί σε ατίμασαν, δολοφόνησαν τον πατέρα σου και σφάγιασαν τους συγχωριανούς σου. Ουγκ.
Θα σε δούμε: Γιατί ετάζεις αίμα κι απ΄ τα αφτιά. Είσαι η ένοχη ποπ κορν απόλαυση του φετινού καλοκαιριού.

Sun Children...

Όσο κι αν έψαξα για κάτι ελληνικό αντίστοιχα, δεν κατάφερα να βρω τίποτα παραπάνω από αυτό!!!






Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα... o Nαπολιτάνος.

Λοιπόν
...ο Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα είναι Nαπολιτάνος δάσκαλος και αυτές είναι εκθέσεις μαθητών του δημοτικού τις οποίες έχει εκδώσει σε τέσσερα βιβλιαράκια. Κατά την γνώμη μου, έχουν ενδιαφέρον όχι μόνο για το πηγαίο παιδικό χιούμορ, αλλά και για τις διαφορές και ομοιότητες μιας κοινωνίας που δεν διαφέρει και πολύ από την δική μας… κάτι το οποίο αξίζει έστω και λίγο να το μελετήσουμε.
Αυτά τα ολίγα μαζί μ’ ένα μικρό δείγμα εκθέσεων.
Τα υπόλοιπα γλυκανάλατα του τύπου, «… πριν από δεκαοκτώ χρόνια έπεσε στα χέρια μου…», «… ανθολόγιο από ξεκαρδιστικά, σπαρταριστά, και ταυτόχρονα πικρά, γεμάτα μικρές, σκληρές αλήθειες ειπωμένες με τέτοιο αυθορμητισμό …», «…που έπρεπε να μαζέψει πρώτα τους μαθητές του απ’ τις δουλειές τους για να μπορέσει να τους διδάξει και…» στα βιβλιοπωλεία και στις μηχανές αναζήτησης,  γιατί, εκτός του ότι τα έχω βαρεθεί μου θυμίζουν και Λένα Μαντά.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Sex Machine (λέξεις κλειδιά)...

Biking!!!

Έλα… καιρός να συγκεντρωθούμε σε πιο σοβαρά θέματα…

Ερώτηση: Τί κοιτάζει;


"I remember like yesterday the astonished face of Mr.Aggelopoulos when, during the Cannes ceremony award, he was called to receive only the second prize for this film "Ulysses' Gaze" instead of the Palm d'Or that was given to Kusturica's "UNDERGROUND". And I recall myself thinking of how arrogant this man Aggelopoulos can be. BUT THIS WAS BEFORE I SEE BOTH THE TWO FILMS. I then realized his astonishment."

Για να θυμούνται οι παλιοί (βλ. xray) και να μαθαίνουν οι νεότεροι



Τα top10 εξώφυλλα της Πάμελα Άντερσον για το Playboy!
Πάμελα Άντερσον και Playboy πάνε μαζί. Τέτοια σεξοβόμβα είναι γεννημένη για να κάνει φωτογραφίσεις τέτοιου είδους. Και είχε πολλές στη ζωή της καθώς η πρώτη χρονολογείται πίσω στο 1989 ενώ τελευταία αυτή του 2007 στην οποία και τη βλέπουμε πιο θανατηφόρα σέξι από ποτέ!

Οι πιο ακριβές μεταγραφές του καλοκαιριού

Για δύο... παίχτες από την Αργεντινή, τους Σέρχιο Αγκουέρο και Χαβιέρ Παστόρε, δόθηκαν τα περισσότερα χρήματα αυτό το καλοκαίρι, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ένας Κολομβιανός, ο Φαλκάο. Για τον Αγκουέρο η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 45.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο, για τον Παστόρε η Παρί Σεν-Ζερμέν έδωσε 42.000.000 ευρώ στην Παλέρμο, ενώ η Ατλέτικο για τον Φαλκάο έδωσε 40.000.000 ευρώ στην Πόρτο.

Δωρεάν Wi-Fi από το Δεκέμβριο σε μετρό και ηλεκτρικό

Από το Δεκέμβριο αναμένεται να αναπτυχθεί η πρώτη φάση του προγράμματος εγκατάστασης δικτύου δωρεάν παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο σε 7 κεντρικούς σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού της Αθήνας.
Σύμφωνα με στελέχη της ΣΤΑΣΥ ΑΕ (η εταιρική συνέχεια της ΑΜΕΛ που απορρόφησε τους ΗΣΑΠ και το Τραμ), η εγκατάσταση εξοπλισμού Wi-Fi θα συμπεριλάβει αρχικά κεντρικούς σταθμούς, όπως το Σύνταγμα, το Πανεπιστήμιο, η Ομόνοια, το Μοναστηράκι και ο Πειραιάς, καθώς και τους τερματικούς σταθμούς του μετρό (Αγ. Αντώνιος, Αγ. Δημήτριος, Αιγάλεω, Δ. Πλακεντίας).

Ο Σούπερμαν χωρίς εσώρουχο

Ο Σούπερμαν μένει χωρίς εσώρουχο. Είναι αληθές. Για χρόνια είχε ασκηθεί κριτική στον ήρωα που φορούσε το εσώρουχο πάνω από το παντελόνι του. Μάλλον, κυρίως για λόγους αισθητικούς. Η κριτική φαίνεται ότι άγγιξε τους δημιουργούς της νέας ταινίας του ήρωα.

Iστορία 52. Xρήστης youtube: "Foveri tainia gia ta ellinika dedomena... Skinothesia, Senario, Kameres, Ithopoioi gamata!!!!!!!"

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Χρόνια Πολλά σε όσους δεν γιορτάζουν σήμερα!

"Θα παρακαλέσω πάρα πολύ την κυρία Χειλουδάκη να ντυθεί."

Για τους λάτρεις του camping


Κεν Ρόμπινσον




YKK ?

Ξέρετε γιατί όλα τα φερμουάρ γράφουν ΥΚΚ πάνω τους; Από την εταιρία  Yoshida Kogyo Kabushikikaisha η οποία ιδρύθηκε το 1934 και από τότε έχει το μονοπώλειο των φερμουάρ! 
Το ξέρω ότι αυτό σας φαίνεται τρελό και ίσως ψέμα, γι'αυτό και εγώ δεν έψαξα να το επιβεβαιώσω, οπότε μπορεί να έιναι όντως ψέμα. Πάντως κάποιες εύλογες απορίες μου δημιουργούνται. Αυτή η εταιρία, θα πρέπει λογικά να έχει και το μονοπώλιο στα μηχανήματα που φτιάχνουν τα φερμουάρ, αφού κανείς άλλος δεν θα τα χρησιμοποιεί! Φανταστείτε να είχε και το μονοπώλειο στα υλικά που χρειάζονται για να φτιάξεις τα μηχανήματα που φτιάχνουν τα φερμουάρ! Μιλάμε για πολύ χρήμα.

Αντί για sex!

Μετά φταίει ο Δαρβίνος!

Και τώρα μια ανάρτηση για τις μικρές μας φίλες

Βγήκε ο Steve, μπαίνει ο Βοb, όταν βγει ο Βοb θα μπει ο Βadstuber κι όταν βγει ο Βadstuber θα πάω κι εγώ να πάρω απαλλαγή. ΚΟΡΟΙΔΑΡΕΣ!



http://www.youtube.com/watch?v=lY5h8T8ygH0 Οι Γενναίοι της Σαμοθράκης part 1
http://www.youtube.com/watch?v=Ys5SLbFhLXU&feature=fvsr   Λούφα και Παραλλαγή part 1

Είναι το μυστήριο και η αγωνία του θανάτου κίνητρο για την φιλοσοφία και την σκέψη;

Audition!!!

THE ARK FESTIVAL 2011...



Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

THE ARK FESTIVAL 2011

Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου || "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων
ΜΟΝΙΚΑ, LOCOMONDO, MARAVEYAS ILEGAL,
THE BURGER PROJECT feat. ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ, ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ,
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, IMAM BAILDI, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ,
SKABANGIES, GAUDI

Και εγώ που νόμιζα πως μόνο ο τίμιος Scofield τα κάνει αυτά

"Αλκατράζ" ο ΚορυδαλλόςΤην παλιά αλλά δοκιμασμένη μέθοδο απόδρασης από λαγούμι, ήθελαν να ακολουθήσουν τρεις έγκλειστοι των φυλακών Κορυδαλλού. Οι άνδρες φαίνεται πως είχαν αφιερώσει πολύ κόπο και χρόνο για να σκάψουν το λαγούμι που σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνολικό μήκος 15 μέτρα.
Για κακή τους τύχη όμως σήμερα το πρωί οι φύλακες των φυλακών αντιλήφθηκαν την προσπάθεια τους.

Και που σαι ακόμα

Κύμα καταλήψεων στα πανεπιστήμια- Φοιτητές απέκλεισαν τα προπύλαια
Είκοσι με εικοσιπέντε φοιτητές, μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (φοιτητικών κινήσεων του ΠΑΜΕ) έχουν αποκλείσει από το πρωί το κτίριο της πρυτανείας του πανεπιστημίου Αθηνών στα Προπύλαια.

Τα μέλη των πρυτανικών αρχών για τον λόγο αυτό έχουν «μετακομίσει» στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου ενώ δεν θα δοθεί σήμερα τελικά η συνέντευξη Τύπου που είχε προγραμματιστεί για να αναλυθούν οι απόψεις της Συγκλήτου του Ιδρύματος κατά του νέου Νόμου Πλαισίου για τα ΑΕΙ.

Όλα καλά!

Ε ναι ρε παίχτη μου!

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά! Badstuber, δώσε προσοχή σε παρακαλώ...

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

...

Blast from the Past.. Ο μικρός ανώμαλος είναι εδώ

Συνέλθετε ρε... ΓΑΜΩΤΗ

Μήπως να τον τσεκάρει ο Φερέιρα και το επιτελέιο του?

Θα ήταν εγωιστικό εκ μέρους μου να μην μοιραστώ μαζί σας την παρακάτω είδηση


Ο 62χρονος William Jobes πιστεύει ότι κατάφερε να φωτογραφίσει τη Νέσι, το διάσημο Τέρας του Λοχ Νες, μετά από προσπάθειες… 45 ετών!

Αντί για sex!

WWW.COSMO.GR, συγγνώμη για όσα είπα!

Η Ilse Uyttersprot, δήμαρχος της βελγικής πόλης Άαλστ, βαρέθηκε να κάνει σεξ στο κρεβάτι και είπε να δοκιμάσει καινούργια sex locations. Για κακή της τύχη, κάποιοι τουρίστες τη "συνέλαβαν" να κάνει σεξ στην κορυφή ενός πύργου. Και ανέβασαν το βίντεο στο ίντερνετ.





"Οι μεγαλύτεροι serial killers όλων των εποχών." A και δεν βάζω πηγή, ανώνυμοι είμαστε, ό,τι θέλουμε κάνουμε!



Οι μεγαλύτεροι serial killers όλων των εποχών Η έννοια του κατά συρροή δολοφόνου (serial killer) που συγκλονίζει μια ολόκληρη κοινωνία και τη βυθίζει στο φόβο με τις πράξεις του δεν είναι καινούργια στην ιστορία του ανθρώπου.

Απάνθρωπα εγκλήματα γίνονταν πάντοτε. Εμείς απλώς γνωρίζουμε αυτούς που τιμωρήθηκαν για αυτά. Η λίστα των serial killers που έχουν περάσει στην ιστορία για τις αποτρόπαιες πράξεις τους είναι –δυστυχώς- ατελείωτη.

Υπάρχουν όμως μερικοί που ξεχωρίζουν και κάνουν ακόμη τους ανθρώπους να ανατριχιάζουν στο άκουσμα του ονόματός τους.

Επί ποδός φοιτητές και πανεπιστημιακοί για το νόμο πλαίσιο

 Επι ποδός βρίσκονται φοιτητές και οι πανεπιστημιακοί οι οποίοι εντός της εβδομάδας συγκαλούν συνελεύσεις για να οργανώσουν τις αντιδράσεις τους για το νέο νόμο πλαίσιο που ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή.
Ήδη η σύγκλητος του Πολυτεχνείου Αθήνας ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι ο νέος νόμος, παρά την ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία με την οποία ψηφίστηκε, «εγείρει κρίσιμα θέματα

Και φυσικά μην ξεχάσουμε τον εργάτη με την τύχη βουνό

Βγήκα να πάρω φαγητό, η γειτονιά μυρίζει καπνό από τζάκι και η τοπική pub έχει απ' έξω ταμπέλα που γράφει: "Celebrate Christmas with us!" Aυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει...