Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Drink, Write and Fuck! (O Badstuber σε συγγραφέα - ποιητή ένα πράγμα!)


Με αφορμή τα δεκαεπτά χρόνια από το θάνατό του, το tvxs.grπαρουσιάζει ένα εξαιρετικό και αιχμηρό ντοκιμαντέρ, με επίκεντρο τον άνθρωπο Charles Bukowski. Ο καταραμένος ποιητής του περιθωρίου και μεγάλος εραστής του αλκοόλ και της ζωής, διέλυσε μια για πάντα το μύθο της πολιτικής ορθότητας, η οποία άλλωστε δεν κυκλοφόρησε ποτέ στους δρόμους που έζησε ο Βukowski.

Adidas...

Nike! (Σκηνοθεσία Guy Ritchie)

Έξυπνες Διαφημίσεις part 2

1. Berger: Natural Finish Colors



Καλά του κανες!

                                Πού αλλού; Μα φυσικά στην Θεσσαλονίκη!

Μουσικό Διάλειμμα

I hope you like pain...

Δυσκολεύτηκε

Aubele & Clavier...

_______________________________________المزيد من الظلال


Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Monty Python: κωμωδία με... νόημα

And now for something completely different»: Στις 11 Μαΐου 1969, μαζεύονται για πρώτη φορά μαζί οι John Cleese, Eric Idle, Michael Palin, Terry Jones, Graham Chapman και Terry Gilliam, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα τελείως διαφορετικό σατιρικό show.

Ορίστε αντί για Σερτάμπ..Έτοιμος για τα κορδελάκια είσαι αρχηγέ μου!

Eurovision θα πει Αlex, αχ αυτά τα μάτια με αναστατώνουν!

Eurovision θα πει Lordi!

Eurovision θα πει Verka Serduchka!

Φιλ Τζάκσον: το αντίο του σπουδαιότερου προπονητή μπάσκετ



Ο αποκλεισμός των Λέικερς σήμανε και την ολοκλήρωση της θητείας του Φιλ Τζάκσον στους πάγκους του ΝΒΑ. Του πιο πετυχημένου προπονητή σε όλη την Ιστορία του σπουδαιότερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη. Ποιός είναι ο τύπος;

Βγήκε και νέος δίσκος Beastie Boys!

Γυναίκες εθισμένες στο πορνό

Πλέον η “ιδιωτικές προβολές” ταινιών με υπόθεση δεν αφορά μόνο τους άνδρες. Το internet έχει βοηθήσει τις γυναίκες να βλέπουν όλο και συχνότερα ερωτικές ταινίες, χωρίς να χρειάζεται να νιώθουν άβολα στα βίντεο κλαμπ ή τα περίπτερα.
Δεκάδες έρευνες αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες έχουν εντρυφήσει στα ροζ βίντεο και τα αποζητούν στον ίδιο βαθμό όσο και οι άνδρες.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, βάζει σκάλα και κατεβαίνει


By Xrisa-fi
Η Ελλάδα είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Φορά τακούνια που δεν είναι στο νούμερο της και καπέλα που της χάρισαν ή καλύτερα της δάνεισαν χώρες που μπόρεσαν να ενηλικιωθούν δείχνοντας περισσότερο γυναίκες. Έτσι λοιπόν, σα φιλόδοξο κορίτσι που ονειρεύεται μια μέρα να πλασαριστεί στα σαλόνια των μεγάλων κυρίων, μηχανεύεται τρόπους να τρυπώσει σ’ αυτά, αναζητώντας πλούσιους γαμπρούς που θα της δανείσουν ανάσες αριστοκρατίας, υποθηκεύοντας της το δικαίωμα της στον αντίλογο μιας και αυτός που φέρνει στο σπίτι τα λεφτά κάνει το κουμάντο χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι.

Υπάρχει το σύστημα



Ευχαριστούμε τον Sam

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Ε ναι ρε παίχτη μου!

2 σε 1 η αναρτησούλα μάγκες! Απολαύστε τις φωτογραφίες και διαβάστε και το comment του otherside.gr μπας και σκάσει το χειλάκι σας..Είναι λες και γράφουν σχόλια για καθυστερημένους.

 Ουρανός (18)
Στις φωτογραφίες που είναι τραβηγμένες σε εξωτερικούς χώρους μεγάλο ρόλο παίζει και η παρουσία του ουρανού. Δείτε φωτογραφίες που θα σας καθηλώσουν, με τον ουρανό να παίζει κυρίαρχο ρόλο!

Μουσικό Διάλειμμα

Φαινόταν ότι με αυτό το όχημα, η βόλτα δεν θα είχε αίσιο τέλος (2:55)

Ινδικό Matrix

Return of the Gypsy Sound…

Swing, Balkan, Mediterranean, Mexican, Surf, Brazilian, Afro Latin, από τον Δημήτρη Νάσσιο (Quasamodo) και τον Γιώργο Φωτιάδη (Basement Freaks).

Last tango in Paris

Свадьба в борьбе Россия!!!

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Δεν βάζω τίτλο!

Πόντιοι ονομάζονται οι Έλληνες που κατάγονται από την περιοχή του Πόντου δηλαδή τα νότια παράλια της Μαύρης θάλασσας (Εύξεινος Πόντος), στη σημερινή βορειοανατολική Τουρκία.

Underwater!

Riding With The Ratman...

 

Σε κάποιο τοίχο της Σεβίλλης

Η κοινωνία είναι κάπως έτσι:

Σηκωμάρες...

Χωρίς λόγια... 

Psycho Girls and...

You are listen to...

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Aς βρεθεί ένας Καλαμούκης να πάρει τη Χρύσα το 2060!

Athens Erotic Dream 2011





Το ετήσιο event για τον έρωτα και τo sex έρχεται στην Αθήνα (20-22 ΜΑΙΟΥ 2011) με ξένες και ελληνίδες pornstar, με καυτά hardcore και special BDSM show

Η μοναδική έκθεση στην Ελλάδα με θέμα τον έρωτα και τo sex που ενθουσιάζει κάθε χρόνο τους πάνω από 60.000 επισκέπτες της, έρχεται στον εκθεσιακό χώρο του ΕΚΕΠ (12ο χλμ Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στην γέφυρα μεταμόρφωσης) από 20-22 Μαίου 2011.

Νυχτερινό θρίλερ για την ελληνική οικονομία

Σε θρίλερ με ευρωπαϊκές διαστάσεις εξελίχθηκε σύσκεψη που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής στο Λουξεμβούργο, με αρχική πρόθεση να παραμείνει κρυφή.Το Bloomberg, επικαλούμενο ευρωπαίο αξιωματούχο, σημειώνει ότι η πρόσθετη βοήθεια προς την Ελλάδα ενδέχεται να φτάσει τα 110 δισ. ευρώ. Απάντηση Γιούνεκρ. Βολές αντιπολίτευσης
Νυχτερινό θρίλερ γύρω από την οικονομία της Ελλάδας, με αφορμή την έκτακτη σύσκεψη του Eurogroup, που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

This is the end


Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σ΄ αυτό που πριν ένα χρόνο κοροϊδεύαμε και βρίζαμε τους ξένους που μας το έθεταν ως μόνη λύση. Η υποθήκευση της χώρας ή τουλάχιστον ένα μέρος της είναι προ των πυλών. Αυτό ζήτησαν οι ξένοι δανειστές μας στο Λουξεμβούργο κατά τη δραματική συνεδρίαση παρόντος του Γ. Παπακωνσταντίνου.

Μουσικό Διάλειμμα από τον Πολ-ύβιο! Με την καρδιά μου το έβαλα αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα!

Κάτι ξέρει ο Πολ και παραπονιέται !



Μια νέα έρευνα έρχεται να ανατρέψει την εντύπωση που υπήρχε ότι οι γυναίκες έλκονται από άνδρες με ουλές και αρρενωπά χαρακτηριστικά αφού υποστηρίζει πως οι ασθενές φύλο αρέσκεται σε άρρενες με στρογγυλεμένα και θηλυκά χαρακτηριστικά.








Συναυλία της Zaz στο θέατρο Badminton στην Αθήνα!

Η χαρισματική τραγουδοποιός Zaz η υπέροχη φωνή του Je veux,
 live, για πρώτη φορά, στην Αθήνα. 
 Ανακαλύψτε την…στο Θέατρο Badminton
 Δευτέρα 16 Μαίου 2011

Η Zaz (κατά κόσμο Isabelle Geffroy) είναι Γαλλίδα, 30 ετών και αυτός είναι μόλις ο πρώτος της δίσκος. Ως βάση της η Zaz έχει την jazz μουσική, αλλά με ένα ύφος που συνδυάζει τσιγγάνικες επιρροές, αυθεντικό chanson και σύγχρονες pop αναφορές. Το μεγαλύτερο εφόδιό της, ωστόσο, είναι η χαρακτηριστική, προικισμένη φωνή της (δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν τη σύγκριση με την Edith Piaf), που δείχνει να είναι πλασμένη ακριβώς για να ζει τραγουδώντας. Μια φωνή που μετατρέπεται μέχρι και σε μουσικό όργανο (Je Veux) και η οποία δείχνει να μην μπορεί να εκφραστεί παρά μόνο τραγουδώντας δυνατά. Η εξαιρετική εκφραστικότητά της φανερώνει άνθρωπο που αγαπά και ζει γι’ αυτό που κάνει, απολαμβάνοντας και αξιοποιώντας στο έπακρο το εξαιρετικό της ταλέντο.

Σήμερα έχει Βαρκελώνη και τίποτα άλλο!