Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Σε λίγο κυκλοφορεί και η επόμενη ταινία του Ιωάννη Μελισσανίδη: Ο Ξεκωλοθρευτής


Μπόνους-ανέκδοτο: Τι είναι μωβ και χοροπηδάει; Ο Ιωάννης Μελιτζανίδης

Βελιγράδι και μετά Αθήνα, εντάξει τους είπα ότι δεν έρχομαι ξανά Λονδίνο!

Έφυγε ίσως ο καλύτερος ηθοποιός του περασμένου αιώνα. Θεέ, μιας και μας επισκέπτεσαι που και που στο blog, να τον προσέχεις.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 66 ετών, ο πρώην αμυντικός του Αμερικανικού πρωταθλήματος ράγκμπι, που έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό με τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά κωμικών ταινιών της δεκαετίας του 1980, "H Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή", Charles Aaron "Bubba" Smith, ή αλλιώς... "Hightower"

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ιαπωνία: Φώκιες-ρομπότ απαλύνουν τον πόνο των πληγέντων του τσουνάμι


Eυχαριστούμε τον Πολ!


Είδαν δικούς τους ανθρώπους να χάνονται και τα σπίτια τους να παρασύρονται από τα ορμητικά νερά του τσουνάμι που σάρωσε τη βορειοανατολική Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου. Μόνοι στη ζωή, πολλοί από τους ηλικιωμένους επιζώντες περνούν τις μέρες τους σε οίκους ευγηρίας ανακαλώντας στη μνήμη τους επώδυνες, τραυματικές στιγμές.

In Loving Memory...

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

-Ρε Μαρίαααα! Ποιος είναι αυτός ο Ντράισνερ γαμώ την Πολωνία μου? Αδερφή το κανες το παιδί?

Μπορείτε και ΜΕ ναρκωτικά!

 Βασικές μεταρρυθμίσεις που εισάγονται με το νομοσχέδιο. Γιώργο θεέ, φούντα στον αργιλέ!


1. Αποποινικοποίηση της χρήσης
Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών ως συμπεριφορά ενέχουσα αποκλειστικά και μόνο αυτοπροσβολή του ίδιου του χρήστη. Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών, ως και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.

Το σπίτι του Καρλ όταν γίνει golden boy

Γιατί κάθε Εβραίος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει και ένα loft

-Kαι τώρα ένας ώριμος τίτλος!- ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


 Παίζει και ένα pop-up...ΟΥΠΣ!

NOUVELLE VAGUE και ποιός είναι καλά;

NOUVELLE VAGUE και δεν είμαι καλά !!!!

Οι αγαπημένοι
NOUVELLE VAGUE
επιστρέφουν στην Αθήνα
για ένα μοναδικό live
στις 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
στην “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ”

Guest η Olga Kouklaki

Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου (προπώληση): 25 ΕΥΡΩ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

«Φωτεινή» ασύρματη σύνδεση... Παλμοί φωτός θα μεταφέρουν δεδομένα όπως η τεχνολογία Wi-Fi.

Λονδίνο

Μπορεί το φως που «τρεμοπαίζει» να είναι ενοχλητικό όμως ερευνητές στην Μ. Βρετανία βρήκαν ένα τρόπο να εκμεταλλευτούν τις ιδιότητες του. Αναπτύσσουν μια μέθοδο με την οποία παλμοί φωτός που «τρεμοπαίζει» μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα ασύρματα με τρόπο ανάλογο που το κάνει η συμβατική τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης δεδομένων Wi-Fi. Η τεχνολογία ονομάζεται VLC και υπόσχεται ταχύτερη μετάδοση δεδομένων από εκείνη του Wi-Fi.


Η μπούκα δεν έγινε Αγ. Κωνσταντίνου και… κρύψτε λόγια ρε παιδιά.

Μου είπαν ότι για να ανέβει το blog σε επισκεψιμότητα, πρέπει να χρησιμοποιώ λέξεις που ο κόσμος ψάχνει συχνά στο google. Επειδή τόσο καιρό δεν το έκανα, θα ρεφάρω με αυτό το post: Ipad, chatroullete, world cup, πούτσα, μουνάκι, justin bieber, facebook, jenna jameson, karate, και διάφορα άλλα που σκέφτομαι και ανατριχιάζω και θα τα γράψω σε επόμενη ανάρτηση.

Αφιερωμένο σε όλους εσάς, που είστε στα κάμπινγκ και στις παραλίες και κάνετε καταχρήσεις. Αφιερωμένο και σε όλους εμάς, που μένουμε σπίτια μας.

Αφιερωμένο στον Φράνκο Κοστάνζο