Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Επιτέλους ευκαιρία σήμερα να πιούμε τίποτα, να κάνουμε και κανα τσιγαράκι, να ξεσκάσουμε βρε αδερφέ...Here's to life!

Monophonics... Bang Bang, San Francisco... the dude με τις ευλογίες του Sun Ra βλέπω να φεύγουμε!!! Κάποια στιγμή...

How things have changed…

Μα τον Louis-Jacques-Mandé Daguerre αυτή είναι ανεκτίμητη!!!

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΜΑΤΑΡΑ-ΚΟ... Εμείς του '87 μιλάμε και ποδανά!

Κάνουμε κι άλλα πολλά...Moυ είπαν πως για να γίνει διαδραστικό το βλογ πρέπει να καλώ τους αναγνώστες να συμμετέχουν μέσω σχολίων. Σε αυτή την ανάρτηση παρακαλούνται να σχολιάσουν μόνο λεσβιάζουσες και γιαλιαντζί εθνικιστές! Ευχαριστώ...

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Οργασμός αναρτήσεων σήμερα στο blog. Αυτό δείχνει ότι δεν έχετε κανονικούς οργασμούς. Ξυπνάτε ανόητοι, αν όχι τώρα, πότε;

23 κοκκινομάλλες υποψήφιες

Να περάσουν ένα βράδυ μαζί μου. Ή με εσάς. Τις μοιράζομαι.

Πάλι εγώ θα σώσω την ημέρα

Εργοστάσιο; Το σπίτι μου!

Η επανάσταση των τρισδιάστατων εκτυπωτών ανοίγει τον δρόμο για τη «μεταβιομηχανική» εποχή. Στο σπίτι θα τυπώνουμε από παπούτσια έως φάρμακα!




Τρισδιάστατοι εκτυπωτές κόστους όσο ένας απλός PC επιτρέπουν ήδη τον σχηματισμό «προσωπικών εργοστασίων» σε σπίτια.


Yo bro...

Αυτό ακριβώς και… τίποτα άλλο!



 
Για όσους δεν κατάλαβαν, ακολουθεί σχετικό βίντεο!

Κλικ

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ναι



Τώρα που η Αριστερά καλπάζει καβάλα στ’ άλογο προς την εξουσία -κι είναι λυσσασμένη για εξουσία, που θα ’λεγε κι η Πετραλιά- εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε, για να ξέρετε τι έχετε να πάθετε και τι να χάσετε.
Θα σας τα πάρουμε όλα! Πρώτα-πρώτα θα σας πάρουμε τα σπίτια - κλασικά πράγματα. Θα σας πάρουμε κι ό,τι έχουν μέσα. Το σαλόνι και την τραπεζαρία, και την τραπεζαρία της κουζίνας και τα έπιπλα της βεράντας - αν έχετε βεράντα κι αν είναι σε καλή κατάσταση. Θα σας πάρουμε τις τηλεοράσεις, οπωσδήποτε όσες έχουν ψηφιακό δέκτη, και τα DVD. Θα προτιμηθούν τα Blue Ray. Τις παλιές τηλεοράσεις μπορεί και να σας τις αφήσουμε. Έτσι κι αλλιώς δεν θα πιάνουν τίποτε. Θα σας πάρουμε τα ψυγεία, όσα τουλάχιστον είναι είκοσι ποδών και άνω, τα πλυντήρια, πιάτων και ρούχων, οπωσδήποτε τα 7 κιλών και άνω. Θα προτιμηθούν ιδιαίτερα όσα έχουν και στεγνωτήρια.

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Γουστάρεις;

 του Χρήστου Χωμενίδη



Στις κρίσιμες περιστάσεις που ζούμε, όποιος τοποθετείται δημόσια δεν ωφελεί να μασάει τα λόγια του, να στρογγυλεύει δήθεν τις γωνίες. Οφείλει να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρος και συγκεκριμένος στις προτάσεις του. Σταράτος.

Προσοχή στο κενό μεταξύ πανηγυρισμού και λαϊκισμού..

Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά η Κωνσταντινούπολη είναι και πάλι ελληνική. Την είδηση την πληροφορήθηκα λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής από την κρατική τηλεόραση. Ο εκφωνητής ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα σε αλαλαγμούς χαράς – παρά την κούραση της μάχης.
«Η Κωνσταντινούπολη είναι ξανά, ελληνική». Το επαναλαμβάνω όπως ακριβώς έκανε και ο εκφωνητής. Ο οποίος για να μας δώσει να καταλάβουμε το μέγεθος του ανδραγαθήματος έκανε και ένα ιστορικό φλας μπακ (πότε την είχαμε - πότε την χάσαμε κλπ κλπ).

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Μουσικό Διάλειμμα!

Δεν είμαστε με τα καλά μας...Να τι παθαίνεις άμα έχεις πατέρα κομμουνιστή!

Αναποφάσιστοι Έρωτες



Γράφει η Άννα Μαρία



Κάποτε ήσουν δεξιός. Τώρα δεν ξέρω τι είσαι. Κάποτε ήμουν αριστερή. Τώρα δε ξέρω τι είμαι. Ποιος απ’ τους δυο μας συμπαρέσυρε τον άλλον; Έλλειψη προσωπικότητας, άγνοια ή απάθεια; Σε καλώ για ιδεολογικό τσακωμό, κάλεσέ με για έρωτα τρυφερό. Άσε τον καναπέ, ν’ αφήσω το κρεβάτι. Ραντεβού στο διάδρομο.

Σημεία των καιρών...

Έτσι θα καταντήσουμε πάλι! Ανίδεοι, γρουσούζηδες. Κάντε κυβέρνηση γρήγορα, κι άλλη λιτότητα, γουστάρουμε μη βλέπετε που κάνουμε νάζια. Θα μας καταστρέψουν οι άλλοι αμα βγουν, βγαίνουν και λένε άλλα αντ' άλλων!