Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Αντιρατσιστική πορεία και τα παρατράγουδα

Συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά της κατασκευής φράχτη στον Έβρο, της παρουσίας της FRONTEX στα σύνορα και του νομοσχεδίου για το άσυλο είχαμε σήμερα, από αντιρατσιστικές οργανώσεις, κινήσεις μεταναστών, συνδικάτα, φοιτητικούς συλλόγους, καλλιτεχνικούς φορείς με την συμμετοχή εκπροσώπων από την ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΑ και συλλόγων καθηγητών (ΕΛΜΕ) από τα γυμνάσια και λύκεια της Αθήνας.

Το κεντρικό μήνυμα όσων ακούστηκαν στην εκδήλωση που προηγήθηκε της πορείας ήταν ότι η εφαρμοσθείσα οικονομική και κοινωνική πολιτική είναι αυτή που μετατρέπει τις γειτονιές σε γκέτο

Δώωωωωσε ρε παιδάκι μου!!!

Διαφορετικοί άνθρωποι, διαφορετικές κουλτούρες


Στον πλανήτη μας υπάρχουν πραγματικά αμέτρητες διαφορετικές κουλτούρες, η καθεμια με τα δικά της έθιμα και παραδόσεις. Δείτε λοιπόν το 5ο μέρος της σειράς με παράξενους ανθρώπους και κουλτούρες απ’όλο τον κόσμο!

Πως τραβήχτηκε το σήμα της ΜGM.

Τότε που ο κινηματογράφος ανήκε πραγματικά στα βαρέα επαγγέλματα.....

 




      

ΠΑΟΚ ρε!

Αγώνας του ΠΑΟΚ το 1989 με live μουσική! Πάμε μαέστρο!

Μαρία, οι παντόφλες μου είναι κάτω από το τραπέζι!

Μπουτάρης: δημιουργία Red Light District

Την πρόταση να δημιουργηθεί «γειτονιά του έρωτα» σε μη κατοικημένη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
που θα οριοθετήσει ο Οργανισμός Ρυθμιστικού, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα με τους οίκους ανοχής.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ!!

Πόκερ και στην Πάρνηθα από το Σάββατο

Σύμφωνα με ανεπίσημες, αλλά αξιόπιστες πηγές, αύριο Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, στις 5 το απόγευμα ξεκινάει η λειτουργία της νέας αίθουσας πόκερ στην Regency Casino Mont Parnes, στην Πάρνηθα! Οι ώρες λειτουργίας για τις πρώτες ημέρες θα είναι από τις 5 το απόγευμα ως τις 6 το πρωί.



Είναι εξωγήινος ο Ilicic?


JC always does it right



Το βίντεο εστάλη από διεστραμμένη,πιστή fan

Μέσα σε ένα χρόνο 193.000 άνεργοι

Σε εφιάλτη εξελίσσεται η ανεργία στην Ελλάδα, καθώς τον Οκτώβριο έφθασε στο 13,5% και οι άνεργοι που υπολογίζονται στους 684.047, θα ξεπεράσουν τις 800.000 εντός του 2011.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής  Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ)  το ποσοστό ανεργίας διαμορφώθηκε τον Οκτώβριο στο 13,5% από 12,6% πριν από ένα μήνα και 9,8% τον αντίστοιχο μήνα του 2009.

Spot the Difference

Ένα κάπως διαφορετικό "Βρείτε τις διαφορές" Post ! Η πρώτες φωτογραφίες τραβήχθηκαν λίγα λεπτά πριν τον αγώνα ενώ οι δεύτερες αμέσως μετά!

Ωραίο το άρθρο, λέει πως να μην πεθάνετε με τίποτα..Η φωτογραφία πάλι, άλλα αντ' άλλων!

Ανθρώπινο σώμα
Το μυστικό για να κλείσει κανείς έναν αιώνα ζωής χωρίς σωματική και ψυχική μιζέρια, είναι ο συνδυασμός καλών γονιδίων, θετικής σκέψης και απλών προληπτικών μέτρων, όπως δείχνουν οι νέες έρευνες.

Το παρακάτω άρθρο έχει χρώματα...


…Και μην ακούσουμε γκρίνιες. Μπορεί ο χρόνος που εξέπνευσε να μας άφησε λίγο –εντάξει, μπορεί και πολύ– φτωχότερους, και λίγο πιο ανήσυχους γα το μέλλον, αλλά τόσα χρόνια έχουμε βαρεθεί να λέμε πως λίγος σωστός προγραμματισμός και λίγη οικονομία χρειάζονται, και το πανανθρώπινο δικαίωμα του ταξιδιού δεν χρειάζεται να το αποποιηθούμε. Αρκεί να θέλουμε. Όλα τα άλλα βρίσκονται.

Μαρία, οι παντόφλες μου είναι κάτω απο το τραπέζι...


Πριν γίνουν διάσημοι…

Πριν γίνουν διάσημοι
Κι όμως, δεν ήταν πάντα τόσο λαμπεροί και πασίγνωστοι. Δείτε πως ήταν μερικοί από τους πιο διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές, πριν αποκτήσουν δόξα και χρήμα! (Το 1ο μέρος εδώ)

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..


http://en.wikipedia.org/wiki/Saudade
Saudade is a Portuguese word difficult to translate adequately, which describes a deep emotional state of nostalgic longing for something or someone that one was fond of and which is lost. It often carries a fatalist tone and a repressed knowledge that the object of longing might really never return.

Ξύπνα Βασίλη

"Δικιά μας είναι η μπάλα!"

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Βραζιλία: Στους 375 οι νεκροί από τις πλημμύρες.

Τόνοι λάσπης και νερού, σε μια από τις χειρότερες φυσικές καταστροφές που έχουν σημειωθεί στη χώρα εδώ και δεκαετίες, έχουν σαρώσει την ορεινή περιοχή Σεράνα, κοντά στο Ρίο ντε Ζανέιρο, παρασέρνοντας δρόμους, σπίτια και ξεκληρίζοντας ολόκληρες οικογένειες.

Every Day Is A Saturday..

Το κομμάτι δίνει λίγο ή μου φαίνεται?

Ελληνικό Μουσείο αυτοκινήτου

Ιστορικά συλλεκτικά αυτοκίνητα, αλλά κυρίως ένα πρόγραμμα οδικής ασφάλειας για παιδιά από 6 έως 18 ετών που μέσω προσομοιωτών ποδηλάτου, αλλά και φόρμουλας 1 θα μπορούν να εκπαιδεύονται σε ειδικές συνθήκες κυκλοφορίας, θα περιλαμβάνει το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου που ανοίγει για το κοινό τέλη Φεβρουαρίου.

Ele-ctronic Vibe


“Maybe it is love, as much as it can be, for somebody...”

  Έρωτας... Αγάπη... Πάθος... Συναισθήματα και ίσως αμαρτήματα για κάποιους. Λέξεις που ακούμε από μικροί και πάντα έχουμε την περιέργεια να βιώσουμε ή να μην βιώσουμε... Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αυτές τις καταστάσεις σαν προσωπικό πείραμα, επιδιώκουν να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και το πάθος που τους συνεπαίρνει. Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι φοβούνται να λυθούν και προτιμούν να μένουν θεατές, κλεισμένοι στον μοναχικό εαυτό τους.

Αξίζει να το δείτε

To dvd "η οργή αντικαθιστά τα δάκρυα" είναι ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την εξέγερση που ξέσπασε το δεκέμβρη του 2008 με αφορμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από το μπάτσο Επαμεινώνδα Κορκονέα.

“Ναι” στο διάλογο με Ρέππα από τα μέσα μεταφοράς

Μια μικρή αχτίδα ελπίδας έλαμψε σήμερα για χιλιάδες επιβάτες, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς απαντούν θετικά στην πρόσκληση του υπουργού Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα για διάλογο.
Οι συνδικαλιστές στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δήλωσαν ότι δεν θα αφήσουν καμία ευκαιρία να πάει χαμένη, ενώ μετρό και ΗΣΑΠ φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και αυτοί, χωρίς όμως ακόμα να έχουν προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

Zeitgeist 3

Μετά τα πασίγνωστα ντοκιμαντέρ Zeitgeist I και Zeitgeist Addendum η αμφιλεγόμενη σειρά ολοκληρώνει την τριλογία της με το Zeitgeist Movement Orientation Presentation.
Στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς ντοκιμαντέρ αλλά αποτελεί μια πιο αναλυτική τοποθέτηση του κινήματος Zeitgeist βασισμένη πάνω στο Activist Orientation Guide που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα thezeitgeistmovement.com σε μορφή PDF.Η παρουσίαση αναλύει σε μια σειρά από ιδεολογικά , φιλοσοφικά και οικονομικά ζητήματα και βοηθάει να λυθούν πολλά ζητήματα αλλά και δημιουργηθούν όλο και περισσότερες αναζητήσεις .

Ρε παιδιά, δεν είναι ο Γκλέτσος, ο Γλέζος είναι!

Ευχαριστούμε τον Mits F για την φωτογραφία

Δώσε κοπελάρα μου

Εχει στο ενεργητικό της πεντακόσιους εραστές, συμμετοχή σε όργια, σεξ με εντελώς αγνώστους και είναι μόνο 24 ετών! Νατάσα Ατλι, κορίτσι από αριστοκρατικό τζάκι της Βρετανίας, συγγενής του μεταπολεμικού πρωθυπουργού Κλέμεντ Ατλι και φοιτήτρια, παραδέχεται ότι είναι εθισμένη στο σεξ γιατί «την απελευθερώνει»!

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

   Σε ένα μετριότατο ποιοτικά παιχνίδι στο κλειστό του ΟΑΚΑ , ο Ολυμπιακός επικράτησε του αιωνίου αντιπάλου του Παναθηναϊκού. Και οι δυο ομάδες ήταν νευρικές στην αρχή του ματς με άστοχα σουτ και βιαστικές επιλογές στην επίθεση.

Louis Vuitton όπως λέμε...adibas


Απίστευτα πράγματα! Σφράγισαν για τέσσερις μέρες το κατάστημα της Κηφισιάς με τα Louis Vuitton γιατί πουλούσε μαϊμούδες!!!
Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας (για ευνόητους λόγους δεν σας λέμε το όνομά της) πήγε να αλλάξει ένα ζευγάρι παπούτσια που...

Robin Hood Tax

Ντάρκο ο άφθαρτος

Άφωνους άφησε τους θεράποντες ιατρούς του ένας Ιταλός ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι και όχι μόνο επέζησε αλλά φύσηξε τη σφαίρα από τη μύτη του.
Πρόκειται για τον 28χρονο Ντάρκο Σαντζερμάνο, ο οποίος δέχτηκε μια αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς στη Νάπολη της Ιταλίας.

Video απο τις οδομαχίες στην Αλγερία.

Τυνησία - Αλγερία: η λαϊκή οργή για ανεργία και φτώχεια κατέληξε σε αιματοκύλισμα


Και στις δύο χώρες, όπου η επιτόπια πρόσβαση στις περιοχές εξέλιξης των εξεγέρσεων εμποδίζεται σε εκπροσώπους εγχώριων και διεθνών ΜΜΕ, επιχειρείται επισήμως αριθμητική υποβάθμιση των θυμάτων
 
Της Ντίνας Βαγενά

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οι Monty Python έβλεπαν Ricky Gervais...

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!


"Φέρων μάσκες"


By M.

Και είσαι εκεί, ανάμεσα σε χιλιάδες. Ήρθε η σειρά σου, έχεις μάθει πολλά πια. Τις δαμασμένες κινήσεις που φράζουν το σώμα σου, τα καλοκουρδισμένα λόγια, την μαστοριά να τα συντονίζεις όλα σε ρυθμούς λατέρνας, ένας παλιάτσος του δρόμου παγωμένος στην στιγμή του χρόνου. Πλέον έχεις αυτοπεποίθηση. Έχεις παρατηρήσει προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια, από μικρός, όλες τις λεπτομέρειες της παράστασης.

To Διαζύγιο βλάπτει την υγεία!

Eυχαριστούμε τον Pol

Μακροπρόθεσμες βλαβερές συνέπειες για την ψυχική και σωματική υγεία – τις οποίες μάλιστα δεν μπορεί να σβήσει πλήρως ένας επόμενος γάμος – έχουν το διαζύγιο και η χηρεία λόγω θανάτου, σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων.
Η έρευνα του πανεπιστημίου του Σικάγο, η οποία δημοσιεύτηκε στο «Journal of Health and Social Behaviour», σύμφωνα με το ΒΒC και το Live Science, αφορούσε 8.652 άτομα ηλικίας 51 έως 61 ετών, εκ των οποίων το 20% ήταν ξαναπαντρεμένοι, το 22% διαζευγμένοι ή χήροι αλλά όχι ξαναπαντρεμένοι και το 4%... ορκισμένοι εργένηδες.

Μουσικό διάλειμμα


Από τον POL!

Η πρώτη transexual οικογένεια είναι γεγονός!

Ο μπαμπάς άλλαξε φύλο και έγινε γυναίκα, η μαμά έγινε άντρας και ο γιος έγινε κορίτσι!

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… O Dominik ήταν γυναίκα και η Andrea ήταν άντρας. Ο Dominik πριν κάνει αλλαγή φύλου απέκτησε ένα παιδί, γένους αρσενικού, το οποίο όμως ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας του και έγινε γυναίκα. Άλλωστε, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

"Μαχαίρι" στους εισακτέους σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Δραστική μείωση των εισακτέων, ακόμη και μέχρι 50%, εισηγούνται οι διοικήσεις των ΑΕΙ - ΤΕΙ στο υπουργείο Παιδείας για τις φετινές Πανελλαδικές, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Έθνους". Όπως τονίζεται, το υπουργείο επιδιώκει να δώσει “ανάσα” σε κάποιες Σχολές αφού μετεγγραφές και οικονομικά προβλήματα έχουν δημιουργήσει κλίμα ασφυξίας.

Έχω μάθημα και θα μου λείψετε..Ορίστε η δικιά μου πρωινή συνδρομή!

Ίσως ένα απο τα καλύτερα stand-up comedy που έχω δει. Αυτό είναι το πρώτο μέρος όπου ο Ricky Gervais μας εξηγεί τη Βίβλο! Η Βρετανική προφορά ταλαιπωρεί λίγο, αλλα αξίζει τον κόπο!

Τα έχεις με συνάδελφο; Πες το στην εργοδοσία!

Είσαι δημόσιος υπάλληλος στη Βρετανία και έχεις κρυφή σχέση με συνάδελφό σου; Θα πρέπει, τότε, να πας στον προϊστάμενό σου και να το πεις διότι σε αντίθετη περίπτωση θα θεωρεί πειθαρχικό παράπτωμα!
Aν οι ερωτευμένοι συνάδελφοι δεν αποκαλύψουν το δεσμό τους στους ανωτέρους τους και ζουν… παράνομα τότε θα διωχθούν πειθαρχικά.

Τους την έφεραν



Ευχαριστούμε τον Sam

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Βρετανός ο πρώτος που κατέβηκε τον Αμαζόνιο με τα πόδια

Μετά από δεκάδες χιλιάδες τσιμπήματα κουνουπιών, μία δερματική ασθένεια, επιθέσεις από εχθρικούς ιθαγενείς και έχοντας αποφύγει αρκετά είδη φιδιών, χελιών, σκορπιών και δηλητηριωδών εντόμων, ο Βρετανός Εντ Στάφορντ έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατέβηκε περπατώντας ολόκληρο τον ποταμό Αμαζόνιο (σε μόλις 859 ημέρες).

Έτσι παντρεύονται οι Κινέζοι

wedding in china1 Luxury wedding in China

Διαφημισάραααααα

Εκπληκτική ομιλία δωδεκάχρονου κοριτσιού σε διεθνή διάσκεψη για το περιβάλλον

Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ!!

Tα 30 καλύτερα σπόρ αυτοκίνητα όλων των εποχών

Ένα αφιέρωμα από τις Κάλτσες για όλους τους ενδιαφερόμενους, που ελπίζω να είναι αρκετοί! Ξεκινάμε, θα προσπαθίσω - αν μου το επιτρέπει ο χρόνος μου- να βάζω ένα κάθε μέρα.
30. Lotus Elise

Ένα αυτοκίνητο-καρτ, που ζυγίζει 800 κιλά. Ξεκίνησε το 1994 και είναι προφανώς αυτoκίνητο για σαββατοκύριακα. Ελαφρύ, ζυγισμένο όπως πρέπει, προκαλεί τον κάθε οδηγό να κάνει όλο και καλύτερο χρόνο στην πίστα. Αυτοκίνητο για να το βάζεις σε πίστες και γυρνόντας σπίτι σου, να περνάς διάφορα αυτοκίνητα με 2πλάσια άλογα. Supercar τσέπης!

"Όχι" Πάπα στα μη χριστιανικά ονόματα

«Το κάθε μικρό που βαφτίζεται, αποκτά τον χαρακτήρα του παιδιού, ξεκινώντας από το χριστιανικό του όνομα. Μια σαφής απόδειξη του ότι το Άγιο Πνεύμα ξαναγεννά τον άνθρωπο, μέσα στην αγκαλιά της εκκλησίας», είπε χαρακτηριστικά ο Ποντίφικας.


Αυτά είναι.. Αν δεν έχετε βαφτιστεί με χριστιανικό όνομα, κακό του κεφαλιού σας.

Και μετά τα κομμουνιστικά, πάρτε αυτό γιατι πολύ σας γουστάρω!

Moυσικό Διάλειμμα! (Πιο σύγχρονο απο ποτέ, κι ας μην καίγεται ο δικό σας κώλος.)

'Οχι ε?

Σας έλειψα?

Οι 10 πιο μολυσμένες περιοχές του πλανήτη

Ρύπανση
Μαύρα σύννεφα με θανατηφόρα τοξικά, παχιά στρώματα άνθρακα και δριμύς καρκινογενής αέρας: καλώς ήλθατε στη ζωή των πιο μολυσμένων περιοχών του πλανήτη. Το αμερικανικό ινστιτούτο Blacksmith, ένα ανεξάρτητο περιβαλλοντικό γκρουπ, μας ταξιδεύει σε μέρη που δεν θα θέλαμε να πάμε αλλά που καλό θα είναι να γνωρίζουμε και τα οποία επηρεάζουν την υγεία άνω των 12 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ο καθηγητής του Γιώργου Παπανδρέου μιλάει για την ελληνική κρίση και τον μαθητή του (το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Jungle Report)


http://www.rednotebook.gr/index.php?id=1403

Ο Σλάβοϊ Ζίζεκ και ο Κώστας Δουζίνας στο Red Notebook

Kοινή συνέντευξη στο Red Notebook, τα «Ενθέματα» της Κυριακάτικης Αυγής και την Εποχή

Μουσικό διάλειμμα

by Musicholic

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία.

Tην Τρίτη οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3:30 το απόγευμα. Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ θα κάνουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα. Ο ΗΣΑΠ θα ακινητοποιηθεί από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα, ενώ οι εργαζόμενοι θα απέχουν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί από την έκδοση και τον έλεγχο των εισιτηρίων. Κανονικά θα κυκλοφορήσει το Μετρό.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Το αλκοόλ σβήνει τον άνθρωπο,για να ανάψει το κτήνος :Α.Καμύ

Νέο μπαράζ κινητοποιήσεων

Τη Δευτέρα 10/1/2011, τα σωματεία των ηλεκτροδηγών στο Μετρό και τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα ενώ τα λεοφωρεία τρόλεϊ και τραμ δεν θα λειτουργήσουν 11- 16.00

Έβρος: Πόρτα εισόδου για την Ευρώπη

H σχετική έκθεση της Frontex (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνεργασίας Συνόρων), με την υποσημείωση ότι οι αριθμοί αυτών που περνούν παράνομα τα ελληνικά σύνορα είναι υπερβολικά μεγάλοι για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν οι τοπικές αρχές. Σύμφωνα με την έκθεση, η οποία περιγράφει μια εικόνα αφύλακτων συνόρων, η Τουρκία παραμένει η κυρίαρχη χώρα-«τράνζιτ» με συνακόλουθες ευθύνες στη διόγκωση του προβλήματος, ενώ εκτός από την εκτίναξη του αριθμού Αφγανών, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση η υψηλή ροή εισόδου λαθρομεταναστών από την Αλγερία.