Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Aνακαλύφθηκε το...Τσουλογονίδιο!

Paris Hilton
Είσαι γυναίκα άτακτη και ζωηρή; Ξυπνάς κάθε πρωί σε άλλο κρεβάτι; Σε φωνάζουν τσούλα; Δεν φταις!

Κάποτε μονομαxούσαν αυτοί



Και σήμερα καθόμαστε και βλέπουμε Djebour-Cante

Και τουλ-είπα που λες,.."Κομμένα αυτά!" και μουλ-είπε οτι εντάξει να πούμε, όλα ΟΚ!


Υπέροχα, πολύχρωμα και μαγευτικά λιβάδια από τουλίπες. Μην χάσετε τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Λίγο μεγάλο αλλα αρκετά ενδιαφέρον..

Μετά φταίει ο Δαρβίνος..Ρε τι μου θυμίζει...?

I think people should be allowed to do anything they want. We haven't tried that for a while. Maybe this time it'll work.
George Carlin

Τι θες ρε μλκ?

Αυτό γίνεται;



Γιατί το άλλο δεν γίνεται…

Αυτά παθαίνεις αν κάνεις Ινδούς φίλους. Μία προσωπική τραγική ιστορία που έχω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας.

Το κείμενο που ακολουθεί το έστειλε ένας Ινδός συμφοιτητής μου, και ο υποτιθέμενος "φίλος" μου, στην κοπέλα (αμφιβόλου προελεύσεως) με την οποία συνευρίσκομαι το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν έχεις τέτοιους φίλους...

Hello Maria,

Firstly I apologise for butting into your face book account and messaging like this. However, i felt it necessary to tell you what I am going to tell.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΒΣ Ραματσάντραν: Οι νευρώνες που σχημάτισαν τον πολιτισμό

Γίνεται;

Welcome To Jamrock

Θα μπορούσε να είναι αληθινό





































Θεική η ατάκα του Γκλέτσου!

O Χίτλερ και η κάθοδος του ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη!

Περιγραφή-σοκ της επίθεσης των Ζαπατίστας κατοίκων της Κερατέας, εναντίον των ΜΑΤ που λιαζόντουσαν αμέριμνοι.

Επιστολή στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι" έστειλε κάτοικος-Ζαπατίστας της Κερατέας, από αυτούς που συμμετείχαν στο κυριακάτικο ντου εναντίον της ομάδας των ΜΑΤ (στρουμφάκια) που λιαζόντουσαν αμέριμνοι. Ακόμη και το τζιπ του διοικητή Μπόμπου, πυρπόλησαν οι κάτοικοι.
Ιδού η συγκλονιστική περιγραφή των....
γεγονότων>Ωρα 12 το πρωί της Κυριακής.
Οι γενναίοι της Κερατέας, οι Ζαπατίστας, ξεκινούν να εφαρμόσουν το σχέδιο της .......... ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ και φθάνουν σε απόσταση 10 μέτρων από τα στρουμφάκια , τα οποία λιαζόντουσαν και λέγανε αστειάκια και φυσικά δεν είχαν πάρει χαμπάρι πενήντα άτομα που βρίσκονταν στην πλάτη τους.
Ώρα 12:40
Η πολεμικά κραυγή ΝΤΟΥΟΥΟΥ ακούγεται στον αέρα. 

Με αυτό δεν μπορείς να σημαδεύεις παίχτες στο πρόσωπο δυστυχώς.

Λέιζερ το οποίο θα απορροφά το φως αντί να το εκπέμπει κατασκευάστηκε από Αμερικανούς επιστήμονες. Το αντιλέιζερ θα απορροφά το φως ενώ στη συνέχεια θα το μετατρέπει σε θερμότητα και σε ηλεκτρική ενέργεια.


Το συγκεκριμένο λέιζερ αντιστρέφει τη διαδικασία του γνωστού λέιζερ με τη χρήση ράβδου ράβδο πυριτίου 110 μικρομέτρων το οποίο ρουφά το φως και δεν το ενισχύει. 

Το πυρίτιο απορρόφησε το 99,4% του εκπεμπόμενου σχεδόν υπέρυθρου φωτός με μήκος κύματος 998,5 νανομέτρων, μετατρέποντας το σε θερμότητα αντί σε ακτίνα λέιζερ.

DNA... Η εξερεύνηση μόλις άρχισε...

Μια δεκαετία συμπληρώνεται την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου από την ολοκλήρωση της πρώτης ανθρώπινης γενετικής αλληλουχίας. Στα χρόνια που πέρασαν όμως, η ιατρική δεν έχει αλλάξει στην καθημερινή πράξη -κανείς εξάλλου δεν θα έπρεπε να περιμένει κάτι τέτοιο, επισημαίνει ένας από τους επικεφαλής της προσπάθειας. Άλλοι, όμως, δηλώνουν απογοητευμένοι.





Πάρτο αλλιώς…

Diabolos – La Nouba

Cirque du Soleil... απλά μοναδικό!!!
Επέλεξα το Diabolos, γιατί ξεχειλίζει από ταλέντο, χάρη και … αθωότητα!

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Τι θέλει να πει ο ποιητής Σισέ;;;

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, πήγε στην εκδήλωση "Άντρες της Χρονιάς" φορώντας φούστα . Όχι σκωτσέζικη φούστα ή φουστανέλα, αλλά φούστα γυναικεία 100%. Αψευδείς μάρτυρες οι φωτό, αφού πήραν φωτιά οι φωτογραφικές μηχανές και πήγε και η Πυροσβεστική. Πάντως έκλεψε την παράσταση, του πήγαινε πάρα πολύ η φούστα και ίσως θα έπρεπε να σκεφτεί να εμφανιστεί και στο Καραϊσκάκη με φούστα.

Βέβαια πιθανές είναι και οι παρακάτω περιπτώσεις:

1. Έγινε λάθος και ο Σισέ νόμιζε ότι τον είχαν καλέσει στην εκδήλωση " Γυναίκα της χρονιάς".

2. Αργησε να ετοιμαστεί και έβαλε αυτό που βρήκε πρόχειρο μπροστά του. Τη φούστα της γυναίκας του.

Η περί Θεού αυταπάτη


Στο βιβλίο του Richard Dawkins «Η περί Θεού αυταπάτη», διαβάζουμε στην πρώτη σελίδα του:
ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ
Douglas Adams (1952-2001)
«Δεν αρκεί να βλέπεις ότι ένας κήπος είναι όμορφος χωρίς να χρειάζεται να πιστεύεις ότι υπάρχουν νεράιδες στο βάθος του;»
(Για μα μην ξεχνάμε τον Douglas Adams)


 

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Richard Dawkins

Υπάρχει επιλογή για Ελληνικούς υπότιτλους.

Μουσικό Διάλειμμα απο τη Γκούγκα..

Speaking of Happiness - Seven

Θα ήθελα να σχολιάσω στίχους, ερμηνεία και σύνθεση του πανέμορφου Speaking of Happiness αλλά και το ανεπανάληπτο Seven που το φιλοξένησε στο εξαιρετικό του soundtrack.
Στο πεδίο της 7 τέχνης θα μείνω σιωπηλός. Για το Speaking of Happiness … θα αρκεστώ σε αυτό:
Η μουσική μας αποκαλύπτει ένα ιδιωτικό παρελθόν που ως τότε το αγνοούσαμε και μας κάνει να θρηνήσουμε για δυστυχίες που … δεν μας συνέβησαν και λάθη που … δεν κάναμε.



ΥΓ. Αυτό μου το θύμισε το Xrisa-fi με τα συναισθήματα του.

« Μόνο για εκείνον μη μου λες»


By Xrisa-fi

Είναι πρωί, κάνει κρύο και εσύ με γρήγορα βήματα τρυπώνεις στα Starbucks ξινίζοντας τη μούρη σου που για μια ακόμη φορά γίνεται ο κακός χαμός με αργοπορημένους στην ουρά να παίζουν νευρικά με τα κλειδιά τους, κοιτώντας κάθε μισό λεπτό το ρολόι τους και ρίχνοντας  ύπουλες ματιές στο διπλανό τους μη τυχόν και τους αρπάξει τη σειρά και χάσουν και άλλα πολύτιμα λεπτά. Περιμένεις λοιπόν στη σειρά σου χωρίς να ‘χεις ξυπνήσει καλά καλά ακόμα και με καμία διάθεση να πεις ακόμα και την παραγγελία σου. Έχεις αποφασίσει ότι  είναι η μέρα που θα αφήσεις  το marketing να σε παρασύρει και να επιλέξεις έναν απ’ τους τόσους διαθέσιμους καφέδες, που τόσο επιδέξια τοποθέτησαν μπροστά σου, κάνοντας τη ζωή σου λίγο πιο δύσκολη.

Μανώλης Μπατίνος, κάτι σαν τον Κώστα Τσέκο… ίσως…


Ο άρχοντας του μοναστηρακίου – και όχι μόνο - μου θύμισε τον Μανώλη Μπατίνο – αλλά και ένα εξαιρετικό ανθολόγιο φράσεων και λέξεων. Έχω την εντύπωση ότι κατά κάποιον τρόπο, χαρακτηρίζονται και οι δύο από την ίδια τρέλα.

Ο πιο γρήγορος...

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Charlie Sheen

Λίγες μόλις ημέρες μετά την έξοδο του από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε λόγω υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, υποστήριξε ότι το αλκοόλ είναι η ζωή του!
“Ήμουν νηφάλιος για πέντε χρόνια πριν από καιρό, και βαριόμουν τη ζωή μου”είπε στον εμβρόντητο ραδιοφωνικό παραγωγό Νταν Πάτρικ.  “Δε μου ταίριαζε. Δεν ήμουν αυτός εγώ”, είπε ο Σιν. 

Μάλιστα, συνέστησε στους παραγωγούς της σειράς Two and a half men όπου πρωταγωνιστεί  να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα, όσο είναι ακόμα ξεμέθυστος! 

“Ξεμεθάω πολύ εύκολα. Αλλά και μεθάω ακόμα πιο εύκολα. Γι' αυτό είναι να γυρίσουμε αυτή τη σειρά, ας το κάνουμε τώρα που προλαβαίνουμε!”, είπε ο Σιν. 

Μάλιστα, ο 45χρονος ηθοποιός υποστήριξε ότι το κρακ είναι ένα κακό ναρκωτικό και δεν το συνιστά για όλους. 

“Λέω πείτε όχι στο κρακ. Και θεωρώ ότι είναι καλή συμβουλή. Εκτός κι αν μπορείτε να το διαχειριστείτε στην κοινωνική σας ζωή. Αν μπορείτε να το κρατήσετε σε ισορροπία, τότε γιατί όχι; Δοκιμάστε το!” 

Άρθρο της Καθημερινής για πρώτη φορά στο blog...


Στους δρόμους του κόσμου
Δίπλα στη θάλασσα ή μέσα στη βουή της πόλης, ερημικοί ή πολυσύχναστοι, εμπορικοί ή μη, κάθε δρόμος του κόσμου έχει τη δική του ιστορία κι εμείς επιλέγουμε κάμποσους από αυτούς για να τους περπατήσουμε, προσπαθώντας να ανακαλύψουμε τα μικρά και τα μεγάλα τους μυστικά

KΕΙΜΕΝΟ: ΛΙΝΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ
 

3:11...

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ...


unafatsa.blogspot.com

Κώστας Τσέκος

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά..

ΟiKaltses βρίσκουν τα διαμάντια της Ελληνικής τηλεόρασης μόνο για 'σας..

Που να φτάσουν 7 μέρες..

Κάποιοι δεν χρειάζονται Red Bull..


Εκατόν είκοσι επτά ώρες κράτησε το µαρτύριό του. Εκατόν είκοσι επτά ώρες παγιδευµένος ανάµεσα σε δύο βράχους, έως ότου έκοψε το χέρι του για να ελευθερωθεί. Μια ιστορία που σοκάρει…

Πώς γεννήθηκαν το φλας, το καλαμάκι, η κατάψυξη...

Rick Beyer – Συναρπαστικές επιστημονικές ιστορίες που δεν ειπώθηκαν ποτέ.
Το 1965 ο Τζορτζ και η Σάρλοτ Μπλόνσκι ψάχνοντας έναν τρόπο για να διευκολύνουν τον τοκετό πρότειναν την κατασκευή ενός κρεβατιού που θα περιστρεφόταν με επιτάχυνση εφτά φορές μεγαλύτερη από αυτή της βαρύτητας και το βρέφος θα εκτοξευόταν σε ένα στρατηγικά τοποθετημένο δίχτυ!!! Και την αίτηση για την ευρεσιτεχνία αυτή τη συνόδευαν με την εκτίμηση ότι αυτό θα οδηγούσε σε «μια γέννηση με λιγότερο στρες».



 

Αυτό είναι... παλικάρι!!!

Football ... miss of the year!!!

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ποιος Rooney? Ο Litmanen συνεχίζει στα 40!

Βοσνία


Μουσικό διάλειμμα

by Musicholic

Στο μοναστηράκι, ο άρχοντας είναι ένας

Στηρίζουμε Στέφανο Δαμιανό, τον καλύτερο Έλληνα styla windsurfer..

Λόγω της ημέρας...

Μαντενούτα

by xray





‘Αγγέλικα η Μαντενούτα’ από την Ελένη Κεκροπούλου: Ένα βιβλίο από μια γυναίκα για μια άλλη γυναίκα, με ένα καθαρά ‘γυναικείο’ εξώφυλλο, που όμως δεν συνιστά ‘γυναικεία’ λογοτεχνία. Πως αυτό;




Απλά μαθήματα savoir-vivre

Όποιος ενστερνίζεται τους κανόνες της civilitas, ήδη ενστερνίζεται και τους διαχωρισμούς που αυτή προϋποθέτε. Να φερόμαστε στον κατώτερό μας με ευπρεπείς κανόνες, αλλά προϋποθέτοντάς τον ως κατώτερο. Να βασανίζουμε, αλλά στον πληθυντικό.
Του Στέργιου Μήτα

Kαρφιιιιιιιί!


Το όνομα του Τσέχου φωτογράφου Vlad Artazov είναι γνωστό σε όλους τους λάτρεις της φωτογραφίας. Οι δουλειές του έχουν χιούμορ, ειρωνεία και η εκτέλεση τους είναι φανταστική. Μην χάσετε τις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Βραβείο World Press Photo για την ακρωτηριασμένη Αφγανή

Με ένα και μόνο τους «κλικ», κατάφεραν να αποτυπώσουν όλη την αλήθεια της ανθρώπινης ύπαρξης σε ένα κομμάτι χαρτί. Φωτογράφοι από όλο τον κόσμο, που ήταν «εκεί» στις πιο συγκλονιστικές στιγμές της χρονιάς που πέρασε, βραβεύτηκαν για τα έργα τους από το World Press Photo.Νικήτρια του διαγωνισμού ήταν η Νοτιοαφρικάνη Jodi Bieber η οποία το 2010, φωτογράφησε την 18χρονη Αφγανή Bibi Aisha.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα επίθεσης ο Στέλιος Μάινας

Την εμπειρία του από την επίθεση που δέχθηκε περιέγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός Στέλιος Μάινας, στο κέντρο της Αθήνας, δηλώνοντας παράλληλα ότι θα παραμείνει κάτοικος της πλατείας Βικτωρίας, παρά την περιπέτεια του.
Όπως γράφει στο aixmi.gr, ο ηθοποιός περπατούσε με το σκύλο του κοντά στο σπίτι του, την Παρασκευή (11/3) το βράδυ, όταν ένας λαθρομετανάστης προσπάθησε να του κλέψει το κινητό. 

"Δεν είχα απομακρυνθεί πενήντα μέτρα απ’ το σπίτι μου, μιλώντας με κάποιον φίλο στο κινητό, όταν αισθάνομαι κάποιον από πίσω, να μου τραβάει το κινητό απ’ το χέρι. Μόνο που το δικό μου χέρι, αντανακλαστικά σφίγγει, και ο νεαρός μελαμψός άντρας με κοιτά σαν να μη πιστεύει πώς εγώ αντιστέκομαι…

Νέες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μεταφοράς

Αύριο Δευτέρα 5ωρη στάση θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό και στον ΗΣΑΠ από τις 11 το πρωί έως στις 4 το απόγευμα. Ενώ την Τρίτη ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου κανένα μέσο δεν θα κινήθει- 24ωρη απεργία.

Ο Καρλ μικρός, στις απόκριες

Ένα ντοκυμαντέρ για όσους δεν ξέρουν τι έγινε στην Κίνα τότε. Είμαστε και μικροί οι περισσότεροι.

Σκηνή Manchester που τόσο αγαπάμε

by Musicholic

Filmography 2010

Αυτό το εξαιρετικό μονταζ – από κάθε άποψη – θα μας θυμίσει ευχάριστα τις ταινίες που απολαύσαμε την περασμένη χρονιά, αλλά και … ίσως … μας υποχρεώσει σε αναζήτηση των όσων  χάσαμε….