Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Άσιμος+Ημισκούμπρια=Χατζηφραγκ­έτα


Οι «εξοχικοί» των Αθηνών

H Mαρία Μανωλέλη λίγο πριν τα Χριστούγεννα πέρασε μερικές βραδιές με κάποιους από τους άστεγους των Αθηνών

 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ’90, ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ. Δεν ξέρω πού έκρυβε το κατάφωτο, χριστουγεννιάτικο Λονδίνο όλους αυτούς τους ανθρώπους το πρωί, όμως σχεδόν με τάξη ξεπρόβαλλαν από παντού κρατώντας κούτες και κουβέρτες, στήνοντας το πρόχειρο κατάλυμά τους αμέσως μόλις έκλειναν τα καταστήματα. Αρκετοί με μια κιθάρα και ένα λιτό σημείωμα ζητούσαν κάποια βοήθεια, άλλοι χάνονταν μέσα στις κουβέρτες τους χωρίς να ζητάνε το παραμικρό, παραιτημένοι και παρατημένοι επίσης.

Ε, ναι, έκλαψε και μπράβο του!


Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Πόσο μπροστά, πόσο μπροστά με τους ψεκασμούς… Γι' αυτό χαζέψαμε... λέει ο Mits_F


Ευχαριστούμε τον Mits_F για την έγκυρη πληροφόρηση!


Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι...





Το θέμα γιγαντώνεται ακόμα περισσότερα απο τη σιωπή της κυβέρνησης καθώς επίσημη απάντηση ή διάψευση όλων αυτών των σεναρίων δεν υπάρχει, αντιθέτως σοβαροί επιστήμονες όπως ο ερευνητής του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ Νίκος Κατσαρός αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι...γίνεται και οι κυβερνητικοί το καλύπτουν... Φίλος αναγνώστης του makeleio μας απέστειλε πραγματικά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με εσωτερικά αεροσκαφών που έχουν τροποποιηθεί και χρησιμοποιούνται γι αυτό τον σκοπό...Δείτε τις φωτογραφίες και τα συμπεράσματα...δικά σας!!!


Το ΚΚΕ αποδέχτηκε επίσημα πως η Γη περιστρέφεται γύρω από τον Ήλιο


Σε μία ιστορική απόφαση οδηγήθηκε η ηγεσία του ΚΚΕ, αφού μετά από έντονες διεργασίες κατά  το 18ο Συνέδριο του για το Σοσιαλισμό, παραδέχεται για πρώτη φορά επισήμως πως η Γη δεν είναι επίπεδη.
Το τελευταίο διάστημα, οι χαμηλόφωνες επιστημονικές συζητήσεις σχετικά με το ζήτημα στις πιο ρηξικέλευθες ομάδες του ΚΚΕ είχαν ενταθεί, αλλά δεν δημοσιοποιούνταν, υπό το φόβο της διαγραφής.  Η ηγεσία του ΚΚΕ με την ανακοίνωση του τους εξέπληξε ευχάριστα.

...