Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Κλέφτες και αστυνόμοι


Οι δυο αστυνομικοί που έπεσαν θύματα κακοποιών χτες στην περιοχή του Ρέντη ανοίγουν για μια ακόμα φορά τη συζήτηση για την Αστυνομία. Και φυσικά, τα πάθη ανάβουν και η δολοφονία 2 ανθρώπων φέρνει πάλι στην επικαιρότητα κάποια γνωστά επιχειρήματα.

«Οι αστυνομικοί που σκοτώθηκαν από τους κακοποιούς ήταν νέοι. Ήταν παιδιά».

Τα παιδιά παίζουν στις πλατείες. Ενίοτε, τα παιδιά παίζουν κλέφτες και αστυνόμους αλλά το κάνουν με ψεύτικα όπλα – όχι με περίστροφα και Καλάσνικοφ.

Urban Art...

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Οφθαλμόλουτρο

Επειδή δε βλέπω καμία κινητικότητα στο blog σήμερα... Ε, Παρασκευή είναι και από αύριο έχει πάλι μπάλα. Μακάρι να ξαναδούμε γκολ σαν αυτά της προηγούμενης εβδομάδας...

Γηρατειά Ερχόμαστεεεε!!!

Καντάφι vs LSE μηδέν

Με αφορμή το σάλο που δημιουργήθηκε μετά την αποκάλυψη ότι το βρετανικό πανεπιστήμιο LSE αποδέχθηκε πριν από δύο χρόνια δωρεά 300.000 λιρών (Μόνο??!! Τσιγκούνιδες) από τον Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι, γιο του Λίβυου ηγέτη οδήγησε στη παραίτησή του διευθυντή του London School of Economics, σερ Χάουαρντ Ντέιβις ( άλλος ένας άνεργος, ενώ η ανεργία καλπάζει στο Νησί). Μα δεν είναι σύνηθες να γίνονται δωρεές στα πανεπιστήμια από τους κατέχοντες? Γιατί παραιτήθηκε ο διευθυντής?Καλά με πόση λαμογία πήρε το διδακτορικό τίτλο, αφού δεν ξέρει από αντιγραφές τι τη κάνει? Μήπως τα λεφτά ήταν λίγα και τώρα που έγινε ντόρος στις εφημερίδες, στα κανάλια και στο ίντερνετ φοβήθηκαν ότι θα τους πούν καρμήρηδες?

Sympathy For... Lady Vengeance!!!

Διαφωνία για το τι είναι ποιός

Μια μόλις μέρα μετά τον θάνατο των δυο αστυνομικών από πυρά κακοποιών, ο αντιπρόεδρος των αστυνομικών και ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών εμφανίστηκαν στο δελτίο του Mega. Σε λίγα μόλις τηλεοπτικά λεπτά μας δόθηκε η ευκαιρία να καταλάβουμε για άλλη μια φορά τι επικρατεί στην ελληνική αστυνομία.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τα καλύτερα από την τελευταία εκπομπή του Λαζόπουλου

EJEKT FESTIVAL, στις 22 Ιουνίου 2011


Το Ejekt Festival, το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ της Ελλάδας, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, για έβδομη συνεχή χρονιά, διατηρώντας ως άξονά του την ίδια συνταγή: να παρουσιάζει κορυφαία ονόματα της ποπ, ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής στην ίδια σκηνή, σε μια πραγματική γιορτή της μουσικής.
Για το 2011, το Ejekt Festival έχει την τιμή να παρουσιάσει δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσική: για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την απόλυτη diva της σύγχονης μουσικής: την Amy Winehouse και τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού Moby!

Ναι γεια σας, μια πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων θέλω να παραγγείλω. Καλά και λίγο πιο μικρή δεν έγινε τίποτα.

Η πισίνα του Πόρτσμουθ η οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι πιο μικρή στις διαστάσεις της από το προβλεπόμενο και έτσι είναι αδύνατον να εγκατασταθούν οι αισθητήρες για τη ακριβή μέτρηση των χρόνων.
Το έργο του κολυμβητηρίου του Πόρτσμουθ στοίχισε περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ,αλλά ουδείς από τους υπεύθυνους μπήκε στον κόπο να κάνει μία απλή μέτρηση. Το θέμα έφτασε μέχρι το αγγλικό κοινοβούλιο με πρωτοβουλία της αντιπολίτευσης η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να ασκήσει οξεία κριτική στην κυβέρνηση των συντηρητικών του Ντέιβιντ Κάμερον.

GUY RITCHIE


By Freud

 Είναι λοιπόν 12 το πρωί. Ανοίγεις το παντζούρι σου για να διαπιστώσεις ότι η φωτεινότητα του δωματίου σου έχει παραμείνει ίδια. Κοιτάς έξω και το μόνο που βλέπεις να απλώνετε στον ορίζοντα είναι μαύρα σύννεφα. Η βροχή γεμίζει με σταγόνες το τζάμι σου. Τα λεφτά σου έχουν τελειώσει από τα σφηνάκια που έπινες χθες, οπότε τι άλλο μπορείς να κάνεις από το να αράξεις σπίτι σου κάτω από την κουβέρτα σου και να λιώσεις στις ταινίες; Κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε και η δική μου μέρα χθες. Το κλίμα μου θύμιζε Αγγλία και είπα λοιπόν να δω μία ταινία του σκηνοθέτη που τιμά με άπειρο style την πατρίδα του. Ο λόγος, για ποιόν άλλο εκτός του Guy Ritchie. Και τότε ήρθε το δύσκολο μέρος. Πια απ’ όλες;  Ξεκίνησα λοιπόν να τις σκέφτομαι χρονολογικά:

Τα πουλόβερ φοριούνται παντού

by Xrysa-fi
 

Feel Good Music of the Hour

Πειρατεία, έλεγχος και ψηφιακά δίκτυα.

Alexander Galloway

…Από τον Όμηρο και τον Βιργίλιο μέχρι τον Ρίτσαρντ Βάγκνερ και τον Τόμας Μαν, δεν υπάρχει καλλιτέχνης που να μη δανείζεται και να μην κλέβει. Δεν υπάρχει κανείς που να μην κάνει κοινή χρήση της γλώσσας, που δεν μοιράζεται τις συνηθισμένες πτυχές της ζωής και του πολιτισμού. Η ατομική ιδιοκτησία, ιδιαίτερα η πνευματική ιδιοκτησία, είναι μια πρόσφατη και μάλλον καρκινώδης εφεύρεση στην ανθρώπινη ιστορία. Οι αξίες που μας είναι προσφιλείς δεν προέρχονται από τις εμπορικές διαφημίσεις και τις ανάγκες που δημιουργούν οι αγορές, αλλά από τις κοινοτικές αξίες του μοιράσματος και της ανοιχτής πρόσβασης

Ο Κώστας Δουζίνας για τους μετανάστες

Ο Κώστας Δουζίνας, καθηγητής φιλοσοφίας δικαίου στο Birkbeck College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, μιλάει στο Mega για την απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών. .

Κώστας Δουζίνας / απεργία πείνας 300 μεταναστών εργατών from Elias Chronopoulos on Vimeo.

http://www.rednotebook.gr/details.php?id=1964

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Επίκαιρο

Debtocracy: Το πρώτο ντοκιμαντέρ για το χρέος! (vid)


Το πρώτο ντοκιμαντέρ στην Ελλάδα με παραγωγό το θεατή είναι γεγονός. Το Debtocracy διαπραγματεύεται το θέμα της κρίσης, το χρέος της χώρας μας, ενώ αναζητά και προτείνει λύσεις, που δεν παρουσιάζονται στα μέσα ενημέρωσης και από την κυβέρνηση.








ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O Karl σε 30 χρόνια, χορεύει

Έχει ξαναμπεί ε; ΝΑ!

Δολοφονούσε αστέγους για να "καθαρίσει" την κοινωνία

Δεκάδες άστεγοι δολοφονήθηκαν από έναν άνδρα ο οποίος θεωρούσε πως με αυτήν την άθλια τακτική θα "καθάριζε" τη ρωσική κοινωνία...
Δέκα σοροί βρέθηκαν την τελευταία τριετία σε δασική περιοχή στο Σεγκέι, θύματα ενός άνδρα ο οποίος τους δολοφόνησε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Όλοι τους ήταν άστεγοι και αλκοολικοί. Την αποτρόπαια πράξη του ομολόγησε μάλιστα υποστηρίζοντας πως το έκανε για να "καθαρίσει" την κοινωνία.

Αναπλήρωση … εν απουσία Steve…


Αν και το κενό δεν αναπληρώνεται.
Θέλω να πιστεύω όμως ... μιας και μου λείπουν οι αναρτήσεις του…

Σαμ Χάρις: Η επιστήμη μπορεί να δώσει απαντήσεις ηθικής!

Ερωτήσεις σχετικά με το καλό και το κακό, το σωστό και το λάθος πιστεύεται γενικώς πως δεν μπορούν να απαντηθούν από την επιστήμη. Όμως ο Σαμ Χάρις εξηγεί πως η επιστήμη μπορεί -και θα έπρεπε- να είναι μια αυθεντία σε ζητήματα ηθικής, διαμορφώνοντας ανθρώπινες αξίες και παρουσιάζοντας τι απαρτίζει την καλή ζωή.


Μουσικό διάλειμμα

By Xrisa-fi

Η Χριστίνα Κολέτσα βγαίνει με ένα λιτό και απέριττο φόρεμα στην πίστα. Τίποτα στην φαντασία ρε κοπελιά;

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Chrome Hoof

Το νεαρό κορίτσι πάσχει από χρωμοσωμική ανωμαλία


Η Supatra, είναι από την Ταϊλάνδη και είναι γνωστή ως το κορίτσι λύκος. Υποφέρει από υπερτρίχωση (Hypertrichosis) η οποία οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία, που είναι γνωστή και ως σύνδρομο Ambras.


Η Supatra έχει τρίχες σε όλο της το πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη. Ούτε οι θεραπείες λέιζερ δεν κατάφεραν να σταματήσουν την τριχοφυΐα.

Όσο μεγαλώνει οι τρίχες γίνονται πιο χοντρές και έτσι η μητέρα της αναγκάζεται να την… κουρεύει αρκετά συχνά!

«Ο μισθός μου στο κράτος»

Της ΕΛΕΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑ
Ευχαριστούμε την Ρίκο που μας έστειλε το άρθρο



ΣΕ ΜΙΑ εποχή όπου όλοι γνωρίζουν την Τζούλια και ελάχιστοι τους πραγματικά
αξιόλογους ανθρώπους αυτού του τόπου, σήμερα ας κάνουμε τη διαφορά.

Και ας ασχοληθούμε με μια είδηση που πέρασε στα ψιλά. Κανείς δεν τη
συζήτησε, κανείς δεν τη σχολίασε, κανείς δεν της έδωσε τη σημασία που της
αρμόζει.
Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής
κ. Νικόλαος ζήτησε διακοπή της μισθοδοσίας του.

Κινήσεις αεροσκαφών στην γη.


Ευχαριστούμε την Ρίκο για το ενδιαφέρον βίντεο
Το βιντεάκι είναι μια 24ωρη παρατήρηση όλων των πτήσεων μεγάλων αεροσκαφών στον κόσμο, που συμπυκνώνεται σε περίπου 2 λεπτά.
Από το διάστημα μοιάζουν με τη δραστηριότητα μιας κυψέλης μελισσών.
Τα κίτρινα στίγματα είναι πολιτικά αεροσκάφη, πολλά με πάνω από 300 άτομα on board!
Σημειώστε ότι οι κατευθυνόμενες στα ανατολικά πτήσεις από τη Βόρεια Αμερική προς την Ευρώπη είναι τη νύχτα, και οι κατευθυνόμενες στα δυτικά πτήσεις, από την Ευρώπη είναι στο φως της ημέρας.
Θα μπορούσαμε να πούμε οτι είναι καλοκαίρι στο Βόρειο ημισφαίριο, από την αντανάκλαση του ήλιου στον πλανήτη.
Θα μπορούσαμε επίσης να δούμε ότι δεν έδυσε αρκετά στον ακραίο Βορρά και δεν ανέτειλε αρκετά στον ακραίο Νότο.
Διδασκόμαστε για τη γήινη κλίση, και πώς προκαλεί το καλοκαίρι και το χειμώνα, και πρέπει να φανταστούμε τι ακριβώς γίνεται στη συνέχεια.
Με αυτήν την 24ωρη παρατήρηση του ταξιδιού των αεροσκαφών, μπορούμε επίσης να δούμε το φώς της ημέρας να κινείται πάνω απ' τη γήινη επιφάνεια.

Οι αδιάφοροι


 
Η αδιαφορία είναι το νεκρό βάρος της ιστορίας. Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα. Είναι η μοιρολατρία. Είναι αυτό που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Είναι αυτό που διαταράσσει τα προγράμματα, που ανατρέπει τα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο

The Big Lebowski

Αφορμή; Το True Grit φυσικά...Λόγος?Ότι περίμενα πώς και πώς να δω την επανασύνδεση των Coen με τον Jeff...Πάμε λοιπόν...The Big Lebowski.

Μουσικό Διάλειμμα!

Όπως γράφει και κάποιος σε σχόλιο στο youtube..." It's not a song... It's a story of sound..."



Αξίζει τον κόπο να τους ακούσετε...

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

DROPKICK MURPHYS-GOING OUT IN STYLE

By Musicholic
Απο τα συγκροτήματα που κρατάνε ζωντανό στις μέρες μας το hardcore Oi! Με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ιρλανδικού folk και μένοντας στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού ο νέος δίσκος κινείται στα γνωστά λημέρια του δυναμισμού των στίχων και του μείγματος παραδοσιακών και σύγχρονων οργάνων.Κομμάτια που ξεχωρίζουν απο το πρώτο άκουσμα του δίσκου είναι το ‘’Going Out In Style’’,’’Memorial Day’’,’’1953’’και το γεμάτο δυναμισμό ‘’Sunday Hardcore Matinee’’και τέλος το <<παραδοσιακό>> ‘’Τhe Irish Rover’’.
To κομμάτι είναι αφιερωμένο στο στρατιώτη Steve

Σαββατόβραδα με Νόημα… στο Θέατρο Κωφών

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές του ενός και μοναδικού εδώ και 26 χρόνια Θεάτρου Κωφών Ελλάδος απαιτούν την προσοχή όλων. Τη δικαιούνται. Κυρίως διότι δεν ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία των προσώπων ή φορέων που αρέσκονται στις φλύαρες δημόσιες σχέσεις. Αντίθετα, ζητούν να λάβουν το λόγο σπάνια, μόνο όταν νιώθουν ότι έχουν κάτι πραγματικά σημαντικό να δημοσιοποιήσουν.



10.390 ΑΤΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΤΗΣ...

Link
Να και ένα καλό που έχει κάνει το facebook

Οδηγός χάρος στην Βραζιλία παρασέρνει 12 ποδηλάτες και δεν διώκεται, συγκλονιστικό video


To περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 25/02 στο Πόρτο Αλέγρε της Βραζιλίας. Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως μετά το συμβάν. Tο αυτοκίνητο βρέθηκε νωρίς το πρωί της επόμενης μέρας εγκαταλειμμένο περίπου 8 χιλιόμετρα από τον τόπο του εγκλήματος.


Το ίδιο βράδυ η μεγαλύτερη τοπική εφημερίδα εκδίδει online ένα άρθρο στο οποίο ηEPTC ( η αρμόδια τοπική τροχαία ) κατηγορεί τους ποδηλάτες διότι δεν ενημέρωσαν για διεξαγωγή της βόλτας τους.
Σύμφωνα με τον διοικητή της τροχαίας οι ποδηλάτες ήταν παράνομοι διότι η διεξαγωγή ενός event το οποίο κατ’ αυτόν παρεμποδίζει την κυκλοφορία αποτελεί παράνομη δραστηριότητα.

Επιστρέφω με αφιέρωση...

Ομόηχα….





Ακολουθούν άχρηστες πληροφορίες… Σοβαρολογώ!

Άντε… και καλή μας Άνοιξη…

Back to back:Oikaltses

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 και:


Ανθρώπινη εξέλιξη..

Αυτός έμεινε πίσω λίγο. Ευχαριστούμε τον Γιάννη για το απίστευτο βίντεο!

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Βαϊμάκης-Τσαούσης («Fight Club»), στον απόχο του ντέρμπι του Φαλήρου


 
Ο Γιάννης Τσαούσης και ο Κώστας Βαϊμάκης, συντελεστές του Fight Club, σχολιάζουν στο Red Notebook όσα έγιναν και -κυρίως- δεν έγιναν μετά τα έκτροπα στον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού

Ο ήχος του πάτου, του Γιάννη Τσαούση

1,8 στους 10 περνάει τα διόδια αέρα πατέρα

Περισσότεροι από ένας στους δέκα οδηγούς (περισσότεροι από 10%) που κινούνται στο εθνικό οδικό δίκτυο, δεν καταβάλλουν διόδια, όπως προκύπτει σε έρευνα που εκπόνησαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων (Invision και Metron Analysis) για λογαριασμό των κοινοπραξιών των μεγάλων οδικών αξόνων.Θα γεμίσουν οι φυλακές από οδηγούς.

Ένα μουσικό διάλειμμα για την πρώτη μέρα της άνοιξης

by Musicholic

Για τον αδικημένο Αυστραλό της χθεσινοβραδυνής απονομής βραβείων Oscar.

Ιπτάμενος ποδηλάτης

Μετά φταίνε κι αυτές οι γυναίκες (μάνες), που ζώνονται με κανα 5κιλο δυναμίτη και πάνε κι ανατινάζονται όπου βρουν;

Μάλλον φταίνε κι εκείνες, αλλά πάνω απ' όλα φταίει το όπιο όλων σχεδόν των λαών...Tο βίντεο της Repubblica δείχνει άνδρες της συνοριακής φρουράς του Ισραήλ να αρπάζουν από τα χέρια της μητέρας του ένα 11χρονο παιδί στο χωριό Νάμπι Σαλίχ. Σύμφωνα με μέλη ειρηνιστικών οργανώσεων, η αρπαγή του Καρίμ ήταν μέσο πίεσης στην οικογένειά του, προκειμένου να παραδώσει τον 14χρονο αδελφό του Ισλάμ, ύποπτο για ρίψη ...πετρών σε αντικατοχική διαδήλωση Παλαιστινίων

Η ισραηλινή αστυνομία αρπάζει 11χρονο παιδί
Uploaded by RNBook.

On – line φροντιστήριο!

 Ξεπέρασαν σε διάστημα τριών ημερών τις 54.000 τα χτυπήματα στην ιστοσελίδα του ψηφιακού σχολείου για τα ψηφιακά βοηθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων σε Μαθηματικά, Φυσική και Αρχαία.
Πρόκειται για το πρώτο on - line φροντιστήριο μέσω του οποίου οι μαθητές της τρίτης λυκείου μπορούν να αντλούν από τον υπολογιστή τους επιπλέον υλικό και ασκήσεις για τα µαθήµατα στα οποία θα εξεταστούν.


Ρε παιδιά, η Sasha Grey με ρούχα!


Μαθήματα μουσικής κουλτούρας … όπως θα έλεγε και ο Καρλ


Αν και το έχω ξαναπεί, για μένα είναι ο λαός που «αισθάνεται» τη μουσική περισσότερο από κάθε άλλον.

BIRDMAN!!!

Ο καλλιτέχνης είναι μακράν … οπότε ας βάλει ο καθένας τον δικό του τίτλο & ετικέτα…

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Κατηγορία: Xούμορ! Ξέρεις ότι ζεις στο 2011 όταν:


1) Έχεις χάσει κάθε επαφή με φίλους σου που δεν έχουν facebook.
2) Στέλνεις e-mail στον συνάδελφο σου που κάθεται στο διπλανό γραφείο.
3) Πανικοβάλλεσαι επειδή βγήκες από το σπίτι χωρίς να πάρεις το κινητό σου και επιστρέφεις αμέσως για να το πάρεις.

Το καλύτερο remix αυτού του τραγουδιού για μένα

Τα πιο κοινά γυναικεία και αντρικά ονόματα της Ευρώπης στο Facebook


Κλικ για μεγένθυση

Τι μαλακία κι αυτή να μη βρέχει ποτέ σ΄αυτό το Λονδίνο! Θα πάω στη Τοσκάνη..


Gogol Bordello - Harem in Tuscany (Taranta)



Lyrics....
After getting his political message come across
uncle Sandro experienced absolutely devastating
absolutely excruciating sense of loss
Yo uncle Sandro, we don't really know
but seems like politicians can be only wrong!
and so to feel devine again and innocent and free
Sandro headed straight to harem
in Tuscany
Ran Taranta Super Taranta!
Harem in Tuscany! 

Εντάξει να πούμε, σπουδάσαμε, κάναμε master, βρήκαμε ένα καλό κορίτσι και χτίσαμε και μια παράγκα να πα να ρημαδομείνουμε να δούμε τι θ' απογίνουμε..


Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο από ένα σπίτι μέσα στην καταπράσινη φύση ή στην γαλήνη και τον καθαρό αέρα ενός βουνού. Λίγοι όμως είναι οι τυχεροί… Για τους υπόλοιπους, ας δούμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια μέσα στη φύση!

-Έλα ρε, όλα καλά; Τι θα κάνεις σήμερα; -Tίποτα μωρέ, θα "πεταχτώ" μέχρι την Κόρινθο μισό λεπτάκι για κάτι δουλίτσες και μετά πάμε για καφεδάκι;


O Ding Shilu, μηχανικός αυτοκινήτων, κατασκεύασε μόνος του ένα αεροπλάνο, ξοδεύοντας μόλις 287 ευρώ!
Το αεροπλάνο αυτό ζυγίζει 140,5 κιλά και είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα υλικά, μαζί με τρεις κινητήρες από μοτοσυκλέτες. Στις φωτογραφίες βλέπετε την πρώτη του δοκιμή, η οποία έλαβε χώρα στις 25 Φεβρουαρίου στα περίχωρα του Shenyang, στην επαρχία Liaoning της Κίνας.

Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω..



Συνέντευξη με τον νομπελίστα συγγραφέα Ντάριο Φο: "Να ξαναχτισουμε τη συλλογικοτητα"


* Χωρίς δημοκρατία, χωρίς ελευθερία, δεν υπάρχει τέχνη
* Λαός χωρίς κουλτούρα είναι καταδικασμένος σε θάνατο
* Η απομόνωση είναι καταστροφή για την Ευρώπη
* Οι μετανάστες δεν είναι "ενοχλητικοί"...
* Οι νέοι δεν αρκεί να ξέρουν περισσότερα, κυρίως χρειάζεται να επιλέξουν τι να γνωρίσουν σε βάθος

Για τις επόμενες…

Οι Specials μου θύμισαν την εικόνα;
 Η εικόνα τους Specials;
…. δεν θυμάμαι…



Gangsters...

Εικόνες από το διάστημα...



Οι παρακάτω εικόνες που ταξιδεύουν τα μάτια και το μυαλό μας, έχουν τραβηχτεί από τον αστροναύτη της NASA, Douglas H. Wheelock.









Συγγνώμη στους φίλους του ΠΑΟ αλλά..

δεν μπορούσα να κρατηθώ :P