Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Αθάνατη Μαλβινα

Share

Αν θέλετε ξεφύγετε από τους πολιτικούς μας, πηγαίνετε στην Ελλάδα!

Share

  Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε ο αυστραλιανός ταξιδιωτικός οργανισμός «Greece and Mediterranean Travel Centre» για να διαφημίσει τα ταξίδια που οργανώνει στην Ελλάδα.

Λευκό δείπνο στο Λούβρο


Share

Κάθε χρόνο, κάπου στο Παρίσι διοργανώνεται ένα μεγάλο πάρτι, το λεγόμενο λευκό δείπνο. Οι συμμετέχοντες, όλοι ντυμένοι στα λευκά- εξ ου και η ονομασία του- απολαμβάνουν το γεύμα τους σε έναν ανοιχτό χώρο, διαφορετικό κάθε χρονιά. Φέτος την τιμητική του είχε ο αύλειος χώρος του Λούβρου. Το εντυπωσιακό στην ιστορία είναι ότι η τοποθεσία του δείπνου κρατείται κρυφή από τους διοργανωτές σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Τα βιβλία βοηθούν στο μορφωτικό επίπεδο των παιδίων


Share

Τα παιδιά που ζουν σε σπίτια όπου οι γονείς διαθέτουν πολλά βιβλία, έχουν συνήθως στη συνέχεια αυξημένο μορφωτικό επίπεδο, ενώ αντίθετα τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον χωρίς βιβλία γύρω τους, εμφανίζουν αργότερα χαμηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης (αν και πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις), σύμφωνα με μια νέα αμερικανική έρευνα.

Smokey Bandits!!!

Share

Λίγο απο Βαλκάνια και λίγο απο Γερμανία. Λίγη τρομπέτα και λίγο beat. Oι ίδιοι δηλώνουν επηρεασμένοι απο καλο κινηματογράφο όπως αυτόν του Ταραντίνο και του Ρίτσι.
Smokey Bandits...
http://www.myspace.com/smokeybandits




387 post και κανείς δεν σκέφτηκε τον Pablo?

Share

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Η ώρα των αναγνωστών

Share

Θαυμάστε το επίπεδο των αναγνωστών μας..

Χωρίς οδηγό τράμ διήνυσε ένα χιλιόμετρο

Share



  Ένα άδειο τραμ διήνυσε ένα χιλιόμετρο χωρίς τον οδηγό του ο οποίος το. . . κυνηγούσε με ποδήλατο στο κέντρο της Πράγας, δήλωσε αξιωματούχος χθες Τετάρτη.

Στη φυλακή για μια τσιχλόφουσκα!

Share

  Ο 20χρονος Mίρτζα Ζουκάνοβις... όταν θα βλέπει τσίχλες, θα "τρέχει και δεν θα φθάνει". Ο λόγος είναι ότι μια τσιχλόφουσκα τον έστειλε για ένα μήνα πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Μουσικό διάλειμμα!

Share
Τρομερό τραγούδι, τρομερή live εκτέλεση




Το μεγάλο κόλπο στην Υγεία...

Share

Ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Παπαδόπουλος είχε μιλήσει για τα τρωκτικά στο χώρο της Υγείας.  Ούτε ο ίδιος, όμως, ούτε οι μετέπειτα υπουργοί Υγείας έκαναν κάτι για να βάλουν σε τάξη το χώρο. Ούτε η σημερινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα τρωκτικά. Η συμφωνία που έγινε για τα χρέη του δημοσίου προς τους προμηθευτές δεν είναι εξυγιαντική πράξη. Αν τα πράγματα συνεχίσουν να λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο, θα φτάσουμε και πάλι στο ίδιο σημείο...

Η Γωνιά του Προέδρου

Share

Μετά από αποχή λίγων εβδομάδων λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό ο Πρόεδρος είναι και πάλι μαζί μας..Δεν πρόκειται για αστείο,είναι γεγονός Κυρίες και Κύριοι..Με ένα καλοκαιρινό,δροσερό άρθρο ανανεώνει την στήλη του

Back to Back..Σάκης Μπουλάς!

Share





Και αυτός ο ψηλός να προσέχει γιατί θα υπάρχει πρόβλημα στον κώλο του...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Share
Επικές στιγμές της Ελληνικής τηλεόρασης..

Αυτό κι αν αξίζει να δείτε...

Share
Συνεχίζουμε σε ρυθμούς video clip που έγιναν μεγάλες επιτυχίες...



Αξίζει να το δείτε

Share
Ένα απίστευτο video clip, δεν μπορεις να το δεις μόνο μια φορά. Οπότε, όσοι το χετε ξαναδεί, ξαναδείτε το!

 

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η ιδιαίτερη κουλτούρα της Apple

Share

Κατά το πρόσφατο συνέδριο All Things D, ο Steve Jobs περιέγραψε την κουλτούρα της Apple (AAPL) ως «αυτής μιας νεοσύστατης εταιρείας». Γιατί;

Εκστρατεία "μοιράστε την περιουσία σας" από Gates και Buffett


Share
 Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο αρχίζουν μία άνευ προηγούμενου εκστρατεία, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα το πρόσωπο της φιλανθρωπίας, ζητώντας από τους «ομολόγους» τους να δώσουν τουλάχιστον τη μισή καθαρή αξία της περιουσίας τους σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ele-ctronic Vibe


Share

“To blog or not to blog?”

Φυσικά και ΔΕΝ θα αναφερθώ στους άνδρες bloggers, όχι επειδή έχω κάτι προσωπικό μαζί τους, αλλά ίσα ίσα πιστεύω πως οι συγκεκριμένοι έχουν έναν (και δύο μην σας πω…) λόγους να το κάνουν, και στην τελική το προωθούν καλύτερα βρε αδερφέ…
Θα μιλήσω για τα κοριτσάκια του διαδικτυακού χώρου και την «ανατομία» των blogs τους… Εναλλακτικές προσωπικότητες, μια ραγισμένη καρδούλα ή πολύς ελεύθερος χρόνος…? Διαβάστε και ανακαλύψτε εσείς τα κοριτσόπουλα γιατί blog-άρετε…

Συνεχίζεται η απέργια στο Μετρό


Share

Τα σωματεία των εργαζομένων στο Μετρό αποφάσισαν διαδοχικές στάσεις εργασίας, τουλάχιστον μέχρι την προσεχή Τρίτη. Συνεπώς, από την Πέμπτη μέχρι και την Τρίτη (όχι όμως το Σαββατοκύριακο).Το Μετρό κατεβάζει ρολά σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους 271 συναδέλφους τους συμβασιούχους, προς τους οποίους η διοίκηση της εταιρίας ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους, καθώς κρίθηκαν παράνομες από τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης.

ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ!!

Share

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τρία Δύο Ένα...!!!

Share

Γεια σου ρε Fontaka

Share

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 19-21 Ιουνίου


Share

Τι είναι η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής; Τίποτα λιγότερο από το μεγαλύτερο ζωντανό μουσικό γεγονός της χωράς! Ένας πραγματικός εορτασμός της Ημέρας της Μουσικής, των Μουσικών, της πόλης και των κατοίκων της. Μια Γιορτή που φέρνει τους ανθρώπους κοντά, μοιράζοντας απλόχερα, και πάντα δωρεάν, εικόνες και ήχους για κάθε γούστο.

Φωτοβολταϊκό Πάρκο


Share

Αν και δεν έχει αποφύγει ακόµη τα "σκάγια" των κυνηγών, οι οποίοι µε την προσφυγή τους στο Συµβούλιο της Επικρατείας το καθυστέρησαν για έναν χρόνο, προκηρύχθηκε χθες ο διαγωνισµός για ένα από τα µεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα της Ευρώπης, ισχύος 50 ΜWp, αυτό της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Η νέα διαφήμιση του Κόμπε και της ΝΙΚΕ

Share

Η ΝΙΚΕ παρουσίασε τη νέα της διαφήμιση που είναι  ένας φόρος τιμής στα επιτεύγματα του Kobe (4 τίτλοι, τίτλοι MVP κλπ.), στις δεξιότητές του (πάσες, αθλητικό και ηγετικό πνεύμα κλπ.) και στην ενθάρρυνση που του παρέχει η Nike για να επιτύχει ακόμα περισσότερα.

Στο διαφημιστικό σποτ συμμετέχουν παίκτες από το παρελθόν και από το παρόν και η διαφήμιση τελειώνει με κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στον αγαπημένο μας ήρωα… με ένα χαμόγελο. 

Διακοπή της παραγωγής λόγω Μουντιάλ

Share

  Οι αρχές του Μπανγκλαντές ζήτησαν από περίπου 5.000 βιομηχανίες μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα Ντάκα να διακόπτουν τη λειτουργία τους κάθε βράδυ μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.

Περισσότερες πιθανότητες για το Μουντιάλ η Ολλανδία

Share

Οι επιστήμονες έχουν αρχίσει και στην περίπτωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2010, όπως κάνουν πάντα σε μια παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, να μελετούν το αιώνιο "δίδυμο" ερώτημα: ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο και σε ποιο βαθμό ο νικητής θα είναι ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός;

Under the bridge acoustic

Share
Πάνω σε μια βάρκα στο Amsterdam.

 

Στηρίζουμε Σαράντη

Share
 

Μεθυσμένη κοπέλα σε γάμο

Share
 

Τι περιμένει ο Κόκκαλης

Share

Πριν από σχεδόν μία δεκαετία, ο Σωκράτης Κόκκαλης φάνταζε σαν τον απόλυτο κυρίαρχο της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής. Ο όμιλος Intracom ήταν πανίσχυρος, η Intralot άνοιγε τα φτερά της για την κορυφή του κόσμου και η δυναστεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα φανέρωνε απλώς την άνεση του Κόκκαλη να μετατρέπει σε χρυσό ό,τι άγγιζε. Ο σύγχρονος Έλληνας Μίδας ήταν πρόεδρος σε περισσότερες από 50 εταιρείες, πολλές εκ των οποίων εισηγμένες, και το κύρος του –όπως και η επιχειρηματική του δράση– ξεπερνούσε τα στενά όρια της χώρας. Υπουργοί και βουλευτές επιζητούσαν την παρέα του και η παρουσία του στη Μύκονο αποτελούσε σημείο αναφοράς για τους απανταχού jet-setters. 

Σχήμα Ponzi..


Share

Ένα σχήμα Ponzi, από τον Charles Ponzi που εξαπάτησε ανθρώπους το 1920 με αυτή τη μέθοδο, συνίσταται στο να βάλεις κάποιους ανθρώπους να επενδύσουν σε κάτι με την υπόσχεση εγγυημένης απόδοσης και να χρησιμοποιήσεις τα λεφτά μετέπειτα επενδυτών για την αποπληρωμή των πρώτων. Ποιός θα βγάλει λεφτά από ένα τέτοιο κόλπο; Αυτοί που το άρχισαν και αυτοί που μπήκαν νωρίς. Βγάζει κανείς πραγματικά χρήματα από τέτοια κόλπα; Μάλλον, αλλιώς δεν θα υπήρχαν μέχρι και σήμερα. Πως; Αν αρχίσω ένα τέτοιο κόλπο, βγάζω λεφτά από την κορυφή και πληρώνω αρκετούς ανθρώπους ώστε να δείξω ότι δουλεύει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει το να μπω ξανά στο τέλος σαν επενδυτής. (Ακολουθεί video)

Οι Κινέζοι αρωγοί στην ελληνική κρίση;


Share

Στενές επαφές με την Ελλάδα αναπτύσσουν οι Κινέζοι. Χτες υπέγραψαν σημαντικές συμφωνίες με την ελληνική πλευρά, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον τους να αποκτήσουν και τον έλεγχο του εμπορευματικού σταθμού του Θριάσιου. Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να διευκολύνει τις επενδυτικές κινήσεις των Κινέζων. Κάθε επένδυση, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι έτσι κι αλλιώς καλοδεχούμενη. Ωστόσο, κρύβονται πολλά περισσότερα πράγματα απ’ ό,τι θα σήμαιναν κάποιες απλές επιχειρηματικές κινήσεις...

Χωρίς συγκοινώνιες πάλι..


Share

Από τις 11 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, στους δρόμους της πρωτεύουσας δεν θα κυκλοφορεί κανένα μέσο μαζικής μεταφοράς λόγω της πεντάωρης στάσης εργασίας που έχει κηρύξει για το σύνολο των αστικών συγκοινωνιών η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ).

Στο μεταξύ σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν νέα 24ωρη απεργία αύριο, Πέμπτη.

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Monty Python!

Share

Αμερικάνικη Οικογένεια

Share

Πρόσεξτε τώρα ηλίθιο concept..χοντρή κορούλα που όλοι περιμένουν να κάνει και αυτή κάτι εντυπωσιακό να της πουν μπράβο.. Soccer mom(βλέπε station wagon από πίσω) βγάζει video..μαλακισμένο αγοράκι "Oohh it's awesome" το παίζει ξερόλας,,και μπαμπάς μαλάκας με γαλότσες δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ..Ναι όλα τα συμπεράσματα μου ισχύουν και επιβεβαιώνονται στο παρακάτω video



Αθώα τα θύματα της «Ματωμένης Κυριακής»

Share

Μια από τις μελανότερες σελίδες στην ιστορία του απελευθερωτικού αγώνα της Βορείου Ιρλανδίας, ήταν η σφαγή 13 αμάχων διαδηλωτών στο Λόντοντερι από τις Βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ!

Share

Xrisa-fia,βρυκόλακες και λυκάνθρωποι...

Share


Βαμπιρισμός : Η μόδα της εποχής!
Δύο είναι οι ταινίες που οι υπολογισμοί τις θέλουν να χτυπούν κόκκινο αυτό το καλοκαίρι! Sex and the city και Twilight βρίσκονται αντιμέτωποι, με το πρώτο να έχει ήδη κάνει πρεμιέρα με αστρονομικές πωλήσεις και κάτω του μετρίου εντυπώσεις! Το Twilight επιστρέφει με την "Έκλειψη" και την αγωνία των απανταχού θαυμαστών του στο κατακόρυφο!

Ο Mαρκ Tουέιν και η ακραία αντικαπνιστική ηθικολογία


Share

Η αντικαπνιστική εκστρατεία δεν είναι καθόλου πρόσφατη και φαίνεται ότι η επίθεση εναντίον του καπνίσματος έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς αιώνες. Στο εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόσφατο βιβλίο του συγγραφέα Christopher Snowdon, με τίτλο Velvet Glove-Iron Fist (μτφρ. Βελούδινο γάντι - Σιδερένια γροθιά) (εκδ. Little Dice 2009) παρουσιάζεται το ταξίδι της συνήθειας του καπνίσματος από την Κούβα του 15ου αιώνα μέχρι την Καλιφόρνια τού σήμερα με ενδιάμεσους σταθμούς όπως η Γαλλία της Eπανάστασης, η βικτωριανή Αγγλία, η ναζιστική Γερμανία.

Τι θα κάνουν οι ξένοι;

Share

Το 1990 το χρηματιστήριο βούλιαξε, αλλά υπήρχε η προοπτική της Ευρώπης, των κοινοτικών κονδυλίων. Το 2000 το μαγαζί βούλιαξε, αλλά υπήρχε το σενάριο της ΟΝΕ. Σήμερα, εν έτη 2010, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η αγορά δεν έχει στα χέρια της ένα σενάριο για να το πιστέψει και να πατήσει πάνω του. Ίσως βρεθεί στο μέλλον, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ...

Τα μεταξωτά βρακιά...

Share
Ένα πολύ όμορφο και τεκμηριωμένο άρθρο από τον Θανάση Κρεκούκια για τις σχέσεις Βαλβέρδε-Κόκκαλη.

Ele-ctronic Vibe

Share


“FALL OF MAN”

  Οι “Fall Of Man” σχηματίστηκαν το 2005  και πήραν το όνομά τους από το τραγούδι Fall Of Man των Bad Religion, ενώ έναν χρόνο μετά σταμάτησαν να παίζουν.

Xrisa-fi + Mundial= Φονικός συνδυασμός

Share


Ωραίοι ως Έλληνες ..
Τι και αν η εθνική μας ναυάγησε απ' το πρώτο κιόλας παιχνίδι της στο μουντιάλ? Τι και αν όλοι τα βάζουν με το Ρεχάγκελ γι’ αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε? Γεγονός είναι οτι Ελληνίδες και ξένες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους πιο sexy άντρες αυτού του μουντιάλ!!

Χωρίς Μετρό αύριο..


Share

24 Απεργία έχουν κυρήξει οι εργαζόμενοι στο Μετρό αύριο 16 Ιουνίου.

Το Αφγανιστάν πλουτοπαραγωγική χώρα


Share

Αμερικανοί γεωλόγοι ανακάλυψαν στο Αφγανιστάν τεράστια αποθέµατα µεταλλευµάτων, όπως χαλκό και λίθιο, και υπολογίζουν την αξία τους σε ένα τρισεκατοµµύριο δολάρια, σύµφωνα µε χθεσινό δηµοσίευµα των «Νιου Γιορκ Τάιµς». Τα κοιτάσµατα αυτά, που περιλαµβάνουν επίσης σίδηρο, χρυσό, νιόβιο και κοβάλτιο, αρκούν για να κάνουν τη χώρα µια από τις µεγαλύτερες εξαγωγούς µεταλλευµάτων παγκοσµίως, εκτιµούν αµερικανοί αξιωµατούχοι. Σύµφωνα µε την εφηµερίδα, τα αποθέµατα λιθίου στο Αφγανιστάν µπορούν να συγκριθούν µε αυτά της Βολιβίας, που κατέχει µια από τις πρώτες θέσεις στον κόσµο.

Το Τόκιο ακριβότερη πόλη στον κόσμο


Share

Το Τόκιο είναι η πόλη με το υψηλότερο κόστος ζωής στον κόσμο για το 2010, κυρίως λόγω του ισχυρού γεν, σύμφωνα με ετήσια έρευνα που δημοσίευσε σήμερα η βρετανική εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών ECA.Η Αθήνα έρχεται στην 50η θέση, ενώ καμία πόλη της Βόρειας Αμερικής δεν βρίσκεται στις 25 πρώτες θέσεις. Η Νέα Υόρκη καταλαμβάνει μόλις την 48η θέση.

Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ!!

Share

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Προφανώς και στηρίζουμε Dr.Love

Share

Σοβαρό Πρόβλημα

Share

Λοιπόν μάγκες μάλλον κάτι δεν πάει καλά με σας..Εντάξει δεν λέω 20 χιλιάδες επισκέψεις είναι ένας μεγάλος αριθμός..7 χιλίαδες διαφορετικά άτομα όμως είναι ένας αριθμός που αποδεικνύει πραγματικά πόσοι προβληματικοί άνθρωποι υπάρχουν γύρω μας..Σας ευχαριστούμε και δεν έχουμε παρά να σας αφιερώσουμε το αγαπημένο μας video για 5η φορά από τότε που ξεκίνησε η λειτουργεία αυτού του blog!! Μην ξεχνάτε παρόλα αυτά πως έχετε σοβαρα προβλήματα ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!



Eγώ αυτό το 7λεπτο το απολαμβάνω, ακόμα και 2 χρόνια μετά!

Share

Πάρτε να ΄χετε λοιπόν, γιατί μου λείψατε!

Share

Η ώρα των αναγνωστών

Share



Ευχαριστούμε την Elena

Βουβουζέλα!

Share

 Είναι λογικό να θέλετε να φυσήξετε και εσείς μια βουβουζέλα. Oikaltses δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη! Παίξτε με την βουβουζέλα εδώ!

Προς Άουσβιτς 70 χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα..


Share

Εβδομήντα χρόνια μετά το Ολοκαύτωμα, ένα τρένο πρόκειται να διασχίσει συμβολικά τα 140 περίπου χιλιόμετρα που διένυσαν στις 14 Ιουνίου 1940 Πολωνοί πολιτικοί κρατούμενοι για το Άουσβιτς, όπου εξολοθρεύτηκαν 1,1 εκατομμύρια άνθρωποι.

Τα μικρά θαύματα της ζωής

Share
 Καθίστε χαλαρά στον καναπέ σας, διώξτε όλα τα άγχη από το μυαλό σας και σκεφθείτε τι είναι αυτό που θα σας έκανε ευτυχισμένους.
Εάν η απάντησή σας είναι «μια προαγωγή συνοδευόμενη από μια γερή αύξηση», μάλλον αυτό που πιθανόν έχετε ξεχάσει, καθώς είστε απορροφημένοι να πετύχετε αυτό το στόχο, είναι ότι αισθάνεστε πολύ μεγαλύτερη ευτυχία όταν εκτιμάτε μικρότερα πράγματα στη ζωή.

Ο οργισμένος πολίτης Μπάνκσι


Share

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ «προβοκάτορα της κουλτούρας του δρόμου» και «σύγχρονο αντάρτη των πόλεων», αν και ο ίδιος χαρακτηρίζει τον
εαυτό του «ποιοτικό βάνδαλο». Ο Μπάνκσι, ο μυστηριώδης βρετανός καλλιτέχνης που έχει συνδέσει το ψευδώνυμό του με την τέχνη των γκραφίτι, ταξιδεύει incognitoεδώ και μερικές εβδομάδες σε πόλεις των ΗΠΑ και του Καναδά, αφήνοντας
το δημιουργικό του στίγμα πάνω σε πέτρινους καμβάδες. Η τέχνη του είναι πιο πολιτικοποιημένη και οργισμένη από ποτέ, μια πραγματική σπουδή στην οικονομική και κοινωνική κρίση της Δύσης.

Ele-ctronic Vibe

Share


“City without Sex”

  Οι άνδρες γκρινιάζουν ότι εμείς οι γυναίκες παρόλο που σκεφτόμαστε πολύ περισσότερο από αυτούς το σεξ (και αυτό σας το επιβεβαιώνω δημοσίως εγώ προσωπικά, άσχετα αν όλες το αρνούνται) δύσκολα πλέον το υλοποιούμε, στη συχνότητα που εκείνοι επιθυμούν.

World Record Guitar Speed

Share

Δώστε βάση από το 3ο λεπτό και μετά

Back to Back

Share

Μεγάλωσαν,πάχυναν,τα τραγούδια τους "χάλασαν" αλλά παρόλα αυτά παραμένουν αυθεντικοί

Τετράποδος γκολτζής


Share


Πιτσιρίκια κάτω των 9 ετών, ηλικιωµένοι, µοντέλα ? κάθε είδους οµάδες παίζουν ποδόσφαιρο αυτές τις ηµέρες στη Νότια Αφρική, στο πλαίσιο «πρωταθληµάτων» που διοργανώνονται µε την αφορµή του Μουντιάλ. Στο λιµάνι του Κέιπ Τάουν, όµως, εµφανίστηκε ένας παίκτης διαφορετικός από τους υπόλοιπους.

Οι φλαμανδοί αυτονομιστές προηγούνται στις βελγικές εκλογές

Share

  Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας, τα πρώτα αποτελέσματα από τις βουλευτικές εκλογές στο Βέλγιο φέρουν να προηγείται ένα αυτονομιστικό κόμμα των Φλαμανδών, το Ν-VA, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης.

Ενημέρωση για τα λεωφορεία μέσω κινητού

Share

  Είστε στη Θεσσαλονίκη, θέλετε να μετακινηθείτε με λεωφορείο και δεν ξέρετε πώς; Αν διαθέτετε κινητό τηλέφωνο, με πρόσβαση στο διαδίκτυο (μέσω WiFi, GPRS ή 3G), τότε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) έχει τη λύση: πληκτρολογώντας στο κινητό σας m.oasth.gr μπορείτε, σε πραγματικό χρόνο, να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά χρηστικών πληροφοριών, που αφορούν τη λειτουργία του ΟΑΣΘ.

Πρωταγωνιστές!

Share
Το πρώτο απο τα 7 μέρη της εκπομπής Πρωταγωνιστές για την περιοχή του Περάματος. Μία απο τις λίγες στιγμές της Ελληνικής τηλεόρασης που αξίζει το χρόνο σας..

Τα υπόλοιπα 6 video θα τα βρείτε στο youtube!

Πετάει ο γάιδαρος?

Share

Ξαναστηρίζουμε Μάρκο Σεφερλή

Share


Όποιος ξαναενοχλήσει τον Μάρκο θα έχει να κάνει με τις Κάλτσες.Αυτή την φορά ακολουθεί σχετικό video



Και οι Ιταλοί κατά των μέτρων λιτότητας


Share

Στο «χορό» των κινητοποιήσεων μπήκε και η Ιταλία. Χθες εκατό χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στο κέντρο της Ρώμης για τα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι που στοχεύουν σε συνολικές περικοπές ύψους 25 δισ. ευρώ για τη διετία 2011-2012.

H εργασιακή αναταραχή στην Κίνα ίσως ωφελήσει το Μεξικό

Share

BusinessWeek LogoΦαίνεται πως οι εργαζόμενοι στην Κίνα θέλουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι της οικονομικής πίτας. Η πρόσφατη απεργία σε εργοστάσιο της Honda έληξε με τους εργαζόμενους να πετυχαίνουν αυξήσεις στους μισθούς τους ύψους 24%. Αλλά μην περιμένετε πως οι Αμερικανοί εργαζόμενοι στην αυτοκινητοβιομηχανία θα αρχίσουν να παίρνουν πίσω δουλειές από την Κίνα. Το πιο πιθανό είναι πως οι κερδισμένοι θα είναι στο Μεξικό.

Όχι και τόσο ισχυρό όσο νομίζαμε..


Share

Η σημαντική ενίσχυση του ευρώ ήταν αυτή που έκανε την Ευρωζώνη να μην βλέπει να οικονομικά της προβλήματα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Herman Van Rompuy.

Όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ο Van Rompuy άσκησε έντονη κριτική στις χρηματαγορές για τις υπερβολικές τους αντιδράσεις στις οικονομικές δυσκολίες της Ευρωζώνης και για την σημαντική ευαισθησία που έδειξαν σε «φήμες και προκαταλήψεις».

One night stand

Share

Σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες, μόλις ένα 50% των Ελλήνων έχει κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του one night stand –έναντι 81% των Πορτογάλων και 76% των Βραζιλιάνων. Να είμαστε ακόμα παραδοσιακοί τύποι που τηρούν ευλαβικά τον κανόνα των τριών ραντεβού; Να ντρεπόμαστε να το ομολογήσουμε σε κάποιον που μας σταματά στο δρόμο ή μας παίρνει τηλέφωνο στις 3 το μεσημέρι ρωτώντας «ναι, γεια σας, έχετε κάνει ποτέ σεξ με έναν άγνωστο»; Να μη «μετράμε» ως one night stand όλες τις περιπτώσεις του casual sex, πέραν εκείνων όπου δε γνωρίζεις καν το όνομα του/ της παρτενέρ σου;

Στηρίζουμε Μάρκο Σεφερλή

Share

Σίγουρα ακούσατε ότι ο Μάρκος συνελήφθει από την ΕΛΑΣ για λόγους που μόνο γέλια μπορούν να προκαλέσουν. Oikaltses ανακοινώνουν την πλήρη στηριξη στον μεγάλο Μάρκο.  Ακολουθούν τρία άσχετα video ελληνικής μουσικής απο τη δεκαετία του 90'.


Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΑΗΑ

Share

91 Χρονών και πετάει..


Share

O Boz Parsons είναι ένας από τους επτά υπερήλικες πιλότους της Αυστραλίας, που εξακολουθούν να "σχίζουν" τους αιθέρες, με πολλές χιλιάδες ώρες πτήσης στο ενεργητικό του, σε μία "καριέρα" 70 χρόνων και πλέον.

Τρομάζει η προοπτική της βενζίνης στα 2 ευρώ

Share

Φήμες για αναγκαστικές συγχωνεύσεις πριν από τα αναπόφευκτα λουκέτα.
 

Καλή βδομάδα!!!


Share

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένονται στα μέσα της εβδομάδας, κάτι το οποίο δεν είναι πρωτοφανές για τον Ιούνιο. Το θερμόμετρο θα αγγίξει και τους 40 βαθμούς Κελσίου τοπικά και κυρίως στην ενδοχώρα, ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς.

Η άνοδος του υδραργύρου ξεκίνησε από το Σάββατο και η πτώση του θα ξεκινήσει την Παρασκευή και από τα βόρεια.

Καλό Έλεγχο..


Share

Κλιμάκιο με 22 ελεγκτές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής φθάνει αύριο στην Αθήνα, προκειμένου να αξιολογήσει την πορεία υλοποίησης του μνημονίου και να συντάξει την ενδιάμεση έκθεση αξιολόγησης, εν όψει της εκταμίευσης της δεύτερης δόσης του δανείου από την τρόικα.

Ότι δεν βλέπουμε μέχρι στιγμής,"μαζεμένο" σε ένα 5λεπτο video

Share

Αδικοχαμένα ταλέντα...

Share

FAIL!

Share


Ele-ctronic Vibe

Share


“Flirty & Hangovered”

  Χθες βράδυ σαν παιδί και εγώ πήγα σε ένα πάρτι… Η αλήθεια είναι πως το είχα ανάγκη και πέρασα πολύ ωραία. Πλέον στα πάρτι υπάρχει ποικιλία, δεν βλέπεις μόνο γνωστά άτομα από το σχολείο, το φροντιστήριο ή το πανεπιστήμιο. Ο ένας φίλος θα πει στον άλλον, και αυτός στον τρίτο, κι ο τρίτος σε επόμενο και κάπως έτσι διαμορφώνεται μια «ποικιλόχρωμη» ατμόσφαιρα…

Poll Closed

Share

Για άλλη μια φορά τα "Σκατά" θριάμβευσαν συγκεντρώνοντας το 40% των ψήφων σας..Όπως καταλαβαίνετε ακολουθεί τελείως άσχετο video.Ευχαριστούμε για την συμμετοχή

How to pull out a tooth with a rocket...

Share