Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Xrisa-fi + Mundial= Φονικός συνδυασμός

Share


Ωραίοι ως Έλληνες ..
Τι και αν η εθνική μας ναυάγησε απ' το πρώτο κιόλας παιχνίδι της στο μουντιάλ? Τι και αν όλοι τα βάζουν με το Ρεχάγκελ γι’ αυτά που έπρεπε να κάνει και δεν έκανε? Γεγονός είναι οτι Ελληνίδες και ξένες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους πιο sexy άντρες αυτού του μουντιάλ!!


Γιώργος Σαμαράς : Γεννημένος το χειμώνα του 1985, ο ποδοσφαιριστής της εθνικής μας δήλωνε ότι θα ήταν ευχαριστημένος αν η ομάδα μας κέρδιζε τους δύο πρώτους αγώνες, γεγονός που όπως όλοι είδαμε δεν έγινε! Έτσι λοιπόν, περνάμε σε πιο ενδιαφέρουσες για μας τις γυναίκες δηλώσεις του,όπου διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται, μιας και αυτό που ψάχνει σε  μια γυναίκα είναι να τον γεμίζει και ότι οι Ελληνίδες έχουν κάτι το μοναδικό που δε βρίσκεις αλλού!! Εύγε Γιώργο!



Γιούρκας Σειταρίδης : Γεννημένος το καλοκαίρι του 1981 στον Πειραιά, ήταν μια έκπληξη για το γυναικείο κοινό! Κοντοκουρεμένος και με βλέμμα αγωνιστικό κέρδισε τις καρδιές μας!Ο διεθνής μας, μπορεί να μην έχει κάνει γνωστό το πρότυπο γυναίκας που τον  κερδίζει, ξέρουμε όμως ότι το χειμώνα δέχτηκε μήνυση από την Ένωση για τα δικαιώματα των Πεζών για δηλώσεις του περί ταχύτητας!



Σωτήρης Κυργιάκος : Γεννημένος  το καλοκαίρι του 1979, το "αλάνι" του Παναθηναικού έχει περάσει από πολλές ομάδες στη καριέρα του! Τσαμπουκάς του γηπέδου, ποτέ δεν έχει απασχολήσει με τη προσωπικά του ζωή. Έκπληξη που μας επιφύλασσε, ήταν το γεγονός ότι ο Σωτήρης Κυργιάκος λόγω της κορμοστασιάς και της ομορφιάς του, φωτογραφήθηκε με ρούχα του οίκου Αρμάνι για κάποια καμπάνια! Αν και δε δηλώνω φανατική της ομορφιάς του, το γυναικείο κοινό τον στηρίζει οπότε η δική μου γνώμη περισσεύει!


Βασίλης Τοροσίδης : Επιτέλους και ένας Ολυμπιακός!!! Γεννημένος το καλοκαίρι του 1985, το δεξί μπακ του Ολυμπιακού φάνταζε ιδιαίτερα αισιόδοξο για το μουντιάλ, δηλώνοντας ότι δύσκολα θα κερδίσουν την εθνική μας οι αντίπαλοι! Αυτό το γεμάτο ψευδαισθήσεις αγόρι τραυματίστηκε πολλές φορές φέτος και ίσως ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω γεγονός που μάλλον και δεν έγινε!




Σωτήρης Νίνης : Γεννημένος τον Απρίλη του 1990, αποτελεί το μικρότερο μέλος της εθνικής μας!Στα 16 του κάνει όλα του τα όνειρα πραγματικότητα και εμφανίζεται στον Παναθηναϊκό ως ο πιο ταλαντούχος παίκτης της 20ετίας! Σίγουρα τίποτα δεν είναι τυχαίο όταν πλήθος κόσμου σε ζητά εντός αγωνιστικού χώρου!Έτσι λοιπόν, κορίτσια με προτίμηση στους μπέμπηδες...ο Νίνης!!!



Κώστας Χαλκιάς : O 36 χρονών σήμερα διεθνής τερματοφύλακας είναι ένας απ τους ψηλότερους παίκτες του μουντιάλ! Αρκετά συμπαθητικός μιας και το ότι είναι χαζομπαμπάς μας κρατάει σε απόσταση, ο Κώστας Χαλκιάς αγαπάει την Πάρο που επισκέπτεται οικογενειακά! Κρίμα κορίτσια!


Αλέξανδρος Τζόρβας : Τίποτα αντικειμενικό δε θα δείτε στις παρακάτω γραμμές γι αυτό και τον άφησα τελευταίο!Ο πιο όμορφος άντρας όλου του μουντιάλ!Γεννημένος το καλοκαίρι του 1982 και με ύψος 1,88 κάνει τα κορίτσια όλων των ηλικιών να τον χαζεύουν! Τι και αν ετοιμάζεται για γάμο με τη πέντε χρόνων σχέση του? Τι και αν δηλώνει μονογαμικός?Όλα αυτά φαντάζουν λεπτομέρειες που δεν αφορούν καμιά μας!!Ορκισμένος Παναθηναικός, με τη συμμετοχή του στο μουντιάλ δίνει σε όλες τις καταπιεσμένες γαυρίνες που έχουν πια ξεπεράσει τον Αντώνη Νικοπολίδη το δικαίωμα να τσιρίξουν το όνομα του!


Αυτοί ήταν κατά τη γνώμη μου πάντα, οι πιο ωραίοι Έλληνες διεθνής, που ακόμα και αν δε τα καταφέρουν στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, έχουν κερδίσει όλες τις γυναικείες τουλάχιστον καρδιές!!

Με αγάπη Xrisa-fi

3 σχόλια :

  1. Bravo Xrisa-fi...!! 8a sumfwnhsw eidika sto kommati pou afora ton uperoxo Tzorva...!
    ~Ele~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Agaphmenh Ele..de kserw ti omada eisai alla egw san olumpiakos eimai apisteuta katapiesmenh!!Yperoxos opws ton eipes <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Omoiopa8hs agaphth mou...opws to eipes...!!katapiesh oxi asteia!
    Ele

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...