Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Xrisa-fia,βρυκόλακες και λυκάνθρωποι...

Share


Βαμπιρισμός : Η μόδα της εποχής!
Δύο είναι οι ταινίες που οι υπολογισμοί τις θέλουν να χτυπούν κόκκινο αυτό το καλοκαίρι! Sex and the city και Twilight βρίσκονται αντιμέτωποι, με το πρώτο να έχει ήδη κάνει πρεμιέρα με αστρονομικές πωλήσεις και κάτω του μετρίου εντυπώσεις! Το Twilight επιστρέφει με την "Έκλειψη" και την αγωνία των απανταχού θαυμαστών του στο κατακόρυφο!
Οι βρικόλακες έβρισκαν ανέκαθεν ανταπόκριση από το κοινό και όχι μόνο το νεανικό! Το διαφορετικό και εξωπραγματικό για εμάς τους ανθρώπους φαντάζει ταυτόχρονα επικίνδυνο και γοητευτικό! Τα βαμπίρ με τα χλωμά πρόσωπα, που αποστρέφονται το σκόρδο και το φώς του ήλιου πίνοντας το αίμα άλλων οργανισμών, έρχονται να μπουν στις καρδιές των κοριτσιών μέσω του Robert Pattinson!
H Stephanie Meyer δημιουργός του best seller κατάφερε να αναδείξει τη λατρεία αυτών των όντων απ' τους απανταχού εφήβους! Κατάφερε να κάνει τον πρίγκιπα των παραμυθιών βρικόλακα που όλα τα κορίτσια ονειρεύονται να τα δαγκώσει! Ο κινηματογραφικός Έντουαρντ φαίνεται να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις γι' αυτό το ρόλο! "Θανάσιμα" γοητευτικός με βλέμμα σκοτεινό και φωνή που εξιτάρει πείθει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!
Σήμερα, εάν υπάρχει κάποιος να υποστηρίξει ότι υπάρχουν βαμπίρ, δίκαια θα θεωρηθεί τρελός.. γίνεται όμως με αυτούς που η μόδα της εποχής είναι το χέρι που θα τραβήξει την ήδη λασκαρισμένη βίδα και θα τη βγάλει? Οι μύθοι των βαμπίρ υπάρχουν και αναβιώνουν ακόμα και σήμερα ανά τον κόσμο! Λίγους μήνες πριν, άντρας συνελήφθη στη Κένυα με τη κατηγορία του φόνου 19 ανθρώπων! Ο ίδιος δεν αρνήθηκε τίποτα μιας και αυτό που έκανε ήταν να τους πίνει το αίμα, διαταγή που έπαιρνε από κάποιον "ανώτερο" του! Όπως και στο Ηarry Ρotter που παιδάκια έβαζαν μια μπέρτα και πηδούσαν απ' το μπαλκόνι, έτσι και τώρα η φρενίτιδα των βρικολάκων μπαίνει στη καθημερινότητα μας!
Ξεχάστε πια τις νεράιδες και τις κούκλες που στόλιζαν σχολικές τσάντες, τετράδια και μολύβια! Ο κινηματογραφικός βρικόλακας Έντουαρντ, με τη ξινή εντός και εκτός ταινίας αγαπημένης του είναι οι πρωταγωνιστές και εδώ! Φαίνεται ότι κορίτσια και γυναίκες σταμάτησαν να ελπίζουν σε άσπρα άλογα και ξανθούς πρίγκιπες μιας και προκοπή δεν είδαν!
Η "έκλειψη"  θα προβληθεί στη χώρα μας στις 30 Ιουνίου και αναμένεται να κάνει πάταγο! Ο κινηματογραφικός αντίπαλος του Έντουαρντ , Jacob παραμονεύει για να πάρει τη σκυτάλη μετατρέποντας τη λατρεία των βρικολάκων σε λατρεία των λυκανθρώπων, γεγονός όμως που δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία αυτής της κόντρας! Ο χρόνος που περνά θα δείξει αν τα βαμπίρ θα πεθάνουν ή θα μείνουν αθάνατα κατά το πρόσταγμα της ιστορίας τους.
Κλείνοντας λοιπόν αυτό το αφιέρωμα στους αγαπημένους μας πλέον βρικόλακες, τολμώ και εγώ με τη σειρά μου να ομολογήσω ότι εξαιτίας του Edward Cullen, τα "ανθρώπινα" αγόρια...έχασαν τη γοητεία τους!

Με αγάπη Xrisa-fi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...