Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Μεταμόσχευσαν μόνιμη τεχνητή καρδία σε 15χρονο

Μόνιμη τεχνητή καρδιά μεταμοσχεύθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο σε έφηβο ασθενή, ένα αγόρι 15 ετών, σε νοσοκομείο στη Ρώμη.

Οι αμαρτωλές αφηγήσεις μιας φοιτήτριας στο facebook!

Μια απίθανη πανεπιστημιακή διατριβή έκανε φοιτήτρια του πανεπιστήμιου Ντούκ της Βόρειας Καρολίνα.

Το ξέσπασμα του Θεοχάρη

Καλά τον έκανε ο Σεφερλής τελικά!

Μουσικό Διάλειμμα

Tι πληρώνεις για βενζίνη

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, έφτιαξε αυτό το γραφικό, όπου μια ματιά μπορούμε να καταλάβουμε που πάει το 1,493 που πληρώνουμε για βενζίνη, δηλαδή:

Πρωταγωνιστές - Κούνεβα

Μπόνους Ζωής

Απλοί τρόποι για να χαρίσεις τουλάχιστον 10 χρόνια στη ζωή σου - και ζωή στα χρόνια σου. Θα την πάρεις που θα την πάρεις αργά τη σύνταξη, φρόντισε να τους την παίρνεις για καιρό, όπως συμβουλεύει το περιοδικό ΄Playboy΄.

World of Warcraft Cataclysm: Τελευταία νέα

Το δημοφιλέστερο MMORPG αλλάζει και υπόσχεται πολλά με το τελευταίο του expansion.
Με το World of Warcraft: Cataclysm, η Βlizzard Entertainment έχει σκοπό να κάνει ριζικές αλλαγές στο MMORPG της. Όπως μαρτυρά και ο τίτλος του expansion, κατακλυσμός αναμένεται να συγκλονίσει τα θεμέλια του Αzeroth, κάνοντας τις περιοχές που παίρνατε XP με τις ώρες, εντελώς αγνώριστες.

Αξέχαστη Κλωτσιά

Timelapse montage

Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι

Η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού ανοίγει σήμερα Σάββατο  τις πύλες της το κοινό. Στο επίκεντρο βρίσκονται η ανάκαμψη στις πωλήσεις, τα ηλεκτροκίνητα οχήματα αλλά και οι έντονες φήμες εξαγοράς της ιταλικής Alpha Romeo από τον γερμανικό όμιλο Volkswagen.

Στο Σύνταγμα : καρδιολογικές συμβουλές και ενημέρωση

Δωρεάν συμβουλές και καρδιολογικές εξετάσεις στην αίθουσα του Μετρό στο Σύνταγμα προσφέρει στους πολίτες από χτές Παρασκευή 01/10/10 έως και την Κυριακή 03/10/10 το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας

H Eυρώπη εχεί ένα ακόμα λόγο να καμαρώνει..

Ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Dario Grandinetti (Ramon) αλλά και εκπληκτική δουλεία από την καταλανή σκηνοθέτιδα Laura Mana.

Ο χειρότερος καπετάνιος του κόσμου..

Aφού δεν το κατέχει το άθλημα, τι το βασανίζει δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Ο 55χρονος Γκλεν Κρόλεϊ θαλασσοπνίχτηκε για 13η φορά και έγινε η μασκότ των θαλασσών!

Pause Musique..

Τα φαντάσματα του στοιχειωμένου πλοίου Queen Mary!

Το κρουαζιερόπλοιο "Queen Mary" συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο,("Queen Mary: το στοιχειωμένο πλοίο") αφού οι μαρτυρίες για φαντάσματα στους χώρους του είναι χιλιάδες!
  Το pyles.tv συγκέντρωσε τις προσωπικές ιστορίες των  ανθρώπων που "έχουν στοιχειώσει το πλοίο" και σας τις παρουσιάζει!!

Απορώ πως έλειπαν από το blog τόσο καιρό

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Κλείνει οριστικά το κεφάλαιο του Α'Παγκοσμίου Πολέμου

Στις 3 Οκτωβρίου τελειώνει και επίσημα ο Πρώτος Παγκόσμιος πόλεμος καθώς η Γερμανία θα καταβάλει την τελευταία δόση για την αποπληρωμή των πολεμικών αποζημιώσεων.Με τη συνθήκη των Βερσαλλιών η Γερμανία υποχρεούταν να καταβάλλει το ποσό των 226 δισεκατομμυρίων χρυσών μάρκων για τις καταστροφές που προκάλεσε στη διάρκεια του πολέμου, να μειώσει το στρατό της σε 100.000 άνδρες και το στόλο της σε δυναμικό 108.000 τόνων.

Φοβερό ατύχημα..

Απολογισμός ένα σπασμένο πόδι.

Dude Perfect... κι ο Θεός βοηθός! (videos)

Οι Dude Perfect «ξαναχτύπησαν»! Ευστόχησαν από... τέρμα Θεού και σημείωσαν το πιο μακρινό καλάθι που έχει μπει ποτέ.
Με το καλάθι αυτό ξεπέρασαν το επίτευγμα που είχαν καταφέρει, όταν είχαν ευστοχήσει από το τρίτο διάζωμα του γηπέδου φούτμπολ του πανεπιστημίου Texas A&M.Δείτε από διαφορετικές λήψεις το απίστευτο καλάθι..

Μία μυρμηγκοφωλιά, θαύμα της φύσης!

 Μία μυρμηγκοφωλιά, θαύμα της φύσης! Πώς μοιάζει το εσωτερικό μιας φωλιάς μυρμηγκιών; Για να το ανακαλύψουν αυτό, μια ομάδα ερευνητών έριξε τσιμέντο για 3 συνεχόμενες μέρες σε μια εγκαταλειμμένη φωλιά. Χώρεσαν 10 τόνοι τσιμέντο.

120Mbps η ταχύτητα στο Internet! Που..; στον Καναδά!

120Mbps ταχύτητα στο Διαδίκτυο ανακοίνωσε η καναδική εταιρεία παροχής υπηρεσιών Internet Videotron! Ταχύτητα που θα στηρίζεται στη λειτουργία ενός νέου τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

Αρκούδα εναντίον αγελάδων

Αρκούδα εναντίον αγελάδων 

Παράξενα μέρη στο Google Earth και πώς να τα βρείτε!

Όλοι ξέρουμε το Google Earth , την υπηρεσία της Google που μας δίνεται η δυνατότητα να εξερευνήσουμε τον πλανήτη μας με μερικά κλικ χωρίς καν να σηκωθούμε απο την καρέκλα μας! Αυτό όμως που μπορεί να μην ξέρετε είναι οτι το Google έχει αποτυπώσει κάποιες "παράξενες" τοποθεσίες πάνω στην γή. Ε , λοιπόν αυτές τις τοποθεσίες θα σας τις παρουσιάσω μόλις τώρα.
Ότι δείτε παρακάτω δεν είναι προϊόν Photoshop ή οποιαδήποτε επεξεργασίας. Θα σας δώσω τις συντεταγμένες για να δείτε ότι σας παρουσιάζω στο βίντεο με τα μάτια σας!

Εκατομμυριούχος χρησιμοποιούσε τη θέση νεκρού, για να παρκάρει τη Ferrari τζάμπα!

Είναι από τους πιο πετυχημένους οδοντίατρους του Λονδίνου. Η κλινική του τον έχει κάνει εκατομμυριούχο! Η αξία του σπιτιού του που βρίσκεται σε ένα από τα πιο ακριβά προάστια του Λονδίνου αξίζει πάνω από δυο εκατομμύρια λίρες και το πάρκινγκ του είναι γεμάτο από πολυτελή αυτοκίνητα!

Ααααα αχά..Μάλιστα!

Η μεγαλύτερη οθόνη κινηματογράφου στον κόσμο

Η νέα προσπάθεια της Nokia να διαφημίσει το πολυαναμενόμενο N8, κατάφερε να δημιουργήσει και ένα ρεκόρ. Χρησιμοποιώντας την έξοδο miniHDMI του τηλεφώνου, πρόβαλε σε 1.500 περίπου Σουηδούς την ταινία Prince of Persia σε μία οθόνη διαστάσεων 51m x 28m, κερδίζοντας τον τίτλο της μεγαλύτερης οθόνης κινηματογράφου στον κόσμο. Η ταινία προβλήθηκε στην τεράστια αυτή οθόνη με την βοήθεια τεσσάρων προβολέων XLM HD30 και της miniHDMI port του τηλεφώνου.

Σε δίαιτα και πλαστικές επεμβάσεις οι μισές έφηβες

Σοκ προκαλεί έρευνα σχετικά μ
ε την εικόνα που έχουν οι έφηβες Βρετανίδες για την εμφάνισή τους.
Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 1.000 κοπέλες, ηλικίας επτά έως 21 ετών, επικεντρώθηκε σε ζητήματα όπως το αλκοόλ, οι διατροφικές διαταραχές, οι πλαστικές επεμβάσεις, η σεξουαλικότητα και η γενικότερη εικόνα που έχουν για το σώμα τους.

Μουσικό Διάλειμμα



Χαιρετίσματα στο βροχερό Λονδίνο

Σεμινάρια για τη σωστή συμπεριφορά των υποψηφίων

Μια χειραψία στο δρόμο, ο εναγκαλισμός, η φυσική παρουσία σε κάποια αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση είναι τακτικές, που χρησιμοποιούν κατά κόρον οι υποψήφιοι βουλευτές, δήμαρχοι και περιφερειάρχες, θέλοντας να προβάλλουν την εικόνα τους και να εξασφαλίσουν τις ψήφους των πολιτών. Φτάνουν, όμως, για να τους εγγυηθούν την εκλογή τους; Ή κάποιες από τις μεθόδους αυτές θεωρούνται «παλιές» και πρέπει να εκσυγχρονιστούν;

Ξενοδοχείο στο διάστημα

Η εταιρία που είχε αναλάβει εν μέρει την κατασκευή του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού σχεδιάζει να "κτίσει" το πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα, εκμεταλλευόμενη το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τον διαστημικό τουρισμό.

O "πέμπτoς καβαλάρης" της Απoκαλύψεως είναι η αμφισβήτηση της ανθρώπινης φύσης φυλών και εθνών



Οι απόψεις του Ευγένιου Τριβιζά (καθηγητή εγκληματολογίας στην Μ. Βρεττανία και συγγραφέα παιδικών βιβλίων) για τον όρο PIGS:

Νέο ροζ σκάνδαλο "βάζει φωτιά" στο Μπάκινγκχαμ



Ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται να «βάλει φωτιά» στην θεωρητικά τουλάχιστον ήρεμη ζωή της βασιλικής οικογένειας στην Μεγάλη Βρετανία.
Αυτή τη φορά πρόκειται για το εξώφυλλο του περιοδικού Globe, σύμφωνα με το οποίο, ο πρίγκιπας Κάρολος, όχι μόνον έχει ερωτικές σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου, αλλά υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε στο παρελθόν τρεις άνδρες εραστές, μεταξύ των οποίων και ένας υπηρέτης του Μπάκινγκχαμ!

Pro Evolution Soccer 2011 review

Τα τελευταία χρόνια, η Konami προσπαθεί να ανανεώσει ριζικά το Pro Evolution Soccer σε κάθε του έκδοση. Συνηθίζει όμως να χτίζει πάνω του χωρίς να έχει από κάτω γερά θεμέλια. Το φετινό PES ξεκίνησε από την αρχή της περυσινής σεζόν με τους καλύτερους οιωνούς. Τα νέα του χαρακτηριστικά τράβηξαν ως επί το πλείστον το ενδιαφέρον των οπαδών της σειράς. Αυτό που όμως δεν άλλαξε, είναι τα παλιά, γνωστά προβλήματα που ταλανίζουν το παιχνίδι της Konami εδώ και χρόνια και που οι Ιάπωνες δεν τα έχουν επιλύσει. Τελικά θα διασκεδάσετε μαζί του ή θα απογοητευτείτε; Αυτό μόνο εσείς θα το κρίνετε, καθώς ως γνωστόν υπάρχουν δύο είδη εξομοιωτών ποδοσφαίρου. Ο Arcade (Pro) και ο Simulation (Fifa). Η Konami λοιπόν δείχνει για άλλη μια φορά ότι δεν πρόκειται να ξεφύγει ποτέ από την πρώτη κατηγορία.

Η κληρονομιά του Chernobyl (Photos)

Ο Paul Fusco είναι ένας Αμερικανός φωτογράφος με σημαντικά ρεπορταζ πάνω σε κοινωνικά θέματα. Το εξαιρετικό φωτορεπορτάζ με τίτλο “Η κληρονομιά του Chernobyl¨ που ακολουθεί, αποτελείται από φωτογραφίες παιδιών και ενηλίκων Λευκορώσων που αρρώστησαν από την ραδιενέργεια που απελευθερώθηκε με το ατύχημα του Chernobyl.
Μερικές από τις εικόνες που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σκληρές.

Ανακάλυψη εξωπλανήτη που μοιάζει πολύ με τη Γη

Gliese 581 g
Αμερικανοί αστρονόμοι ανακάλυψαν για πρώτη φορά ένα πλανήτη που μοιάζει περισσότερο από κάθε άλλο με τη Γη. Ο εξωπλανήτης, που πιθανώς διαθέτει βραχώδη επιφάνεια, ατμόσφαιρα και νερό, έχει το μέγεθος περίπου του δικού μας, θα μπορούσε να είναι κατοικήσιμος λόγω της κατάλληλης θερμοκρασίας του και περιφέρεται γύρω από ένα κοντινό άστρο.

Αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε το προεδρείο των ιδιοκτητών

Την αναστολή των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν  τα μεσάνυχτα, οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης, ύστερα από μία συνεδρίαση των 9 προέδρων που κράτησε πάνω από 5 ώρες.

Η ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ

by Musicholic

Oλοι μας έχουμε ακούσει το γνωστό σλόγκαν για την πνευματική ιδιοκτησία, για τους καλλιτέχνες που δεν έχουν άλλες πηγές εσόδων, για τη στήριξη της δουλειάς τους κτλ κτλ.Ως ένα σημείο όλα αυτά είναι αλήθεια οι δισκογραφικές καρπώνονται σχεδόν όλο το κέρδος  και οι μουσικοί ζουν από τις συναυλίες. Αυτή ωστόσο είναι η μισή αλήθεια από την στιγμή που το διαδίκτυο μπήκε στη ζωή μας η πρόσβαση στη μουσική έγινε πολύ εύκολη για τον καθένα και έτσι μπήκε το δίλημμα της αγοράς ή του <<κατεβάσματος>> από το internet.

Ele-ctronic Vibe

“Always forgive your enemies. Nothing annoys them so much”

  Tάδε έφη ο Oscar Wilde… Είναι όμως πραγματικά τόσο εύκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο και στην «πραγματική» ζωή...? Οι κοινωνικές σχέσεις καλούνται να ισορροπήσουν πλέον σε ένα τεντωμένο σκοινί.

Απόπειρα πραξικοπήματος στον Ισημερινό

Μεγάλες διαστάσεις πήραν στον Ισημερινό οι διαμαρτυρίες στελεχών των σωμάτων ασφαλείας οι οποίοι αντιτίθενται στην απόφαση της κυβέρνησης να περικόψει συγκεκριμένα προνόμια και επιδόματα, με τον πρόεδρο Ραφαέλ Κορέα να καταγγέλλει απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του αλλά και να δέχεται επίθεση.Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες.

1 στους 10 Αμερικανούς έχει κατάθλιψη

Ένας στους δέκα Αμερικανούς παλεύει με την κατάθλιψη υποστηρίζει έρευνα του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών. Μάλιστα, το 1/3 αυτών έχει κατάθλιψη βαριάς μορφής.

Το κουμπί του ασανσερ πιο βρώμικο από τη τουαλέτα

Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ μάλλον θα θέλετε να πλύνετε τα χέρια σας, αφού το κουμπί ενός ανελκυστήρα φαίνεται να είναι 40 φορές πιο βρώμικο από μια δημόσια τουαλέτα, σύμφωνα με τους επιστήμονες!

Από σήμερα σε ισχύ τα πρόστιμα για το κάπνισμα

Ξεκινά από σήμερα η περίοδος επιβολής προστίμων σε όσους δεν συμμορφώνονται με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, καθώς έληξε πλέον ο μήνας χάρητος.

Το σούπερ ποδήλατο

Και τι δεν κάνει αυτό το ποδήλατο Θα μπορούσε κανείς αγοράζοντας το να  κάνει τις καθημερινές  του μετακινήσεις  πιο ενδιαφέρουσες. Το όνομά του είναι BOND και θα εμφανιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Έαρλς Κόρτ του Λονδίνου.

Έκανε κανό δίπλα σε φάλαινα που ζυγίζει 36 τόνους!


Μια μοναδική εμπειρία φαίνεται πως έζησε ένας άνθρωπος που έκανε κανο-καγιάκ στα ανοιχτά του Sydney Harbour, στην Αυστραλία, ενώ μια τεράστια φάλαινα-δολοφόνος βρισκόταν ακριβώς από πίσω του.

Moυσικό Διάλειμμα!

Με βρήκαν μετανάστη και με δουλεύουν..

Σας παραθέτω τον παρακάτω διάλογο, ο οποίος έλαβε μέρος σε Βρετανικό βιβλιοπωλείο μεταξύ εμού και ενός εκ των πωλητών, τη στιγμή που πήγα να πληρώσω το βιβλίο της αρεσκείας μου. Αξίζει να τονίσω πως ο τίτλος του βιβλίου ήταν "Philosophy in the Modern World" και προφανώς δεν είχε καμία σχέση με το ζωικό βασίλειο.
-Can I pay for this book please?
-Certainly sir, it is 5 pounds
-There you go..Και κάπου εδώ αρχίζει η παράνοια καθώς με ρωτάει όλος χαρά.
-Do you like animals sir?

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Χίτλερ και οι Υδατογραφίες του


Περισσότερα από 160.000 δολάρια, έπιασε η συλλογή με υδατογραφίες που αποδίδονται στον Αδόλφο Χίτλερ. Τις φιλοτέχνησε την πρώτη δεκαετία του 20ου αιώνα, όταν ο ηγέτης των Ναζί ήταν ένας άσημος και φτωχός καλλιτέχνης (Pic).

Διακοπές στο διάστημα

Τουρίστες σε τροχιά γύρω από τη γη θα αρχίζει να φιλοξενεί ευρύχωρος δορυφόρος που θα εκτοξεύσει ρωσική εταιρία για τολμηρούς ταξιδιώτες. Θα είναι επτά κλινών, πολυτελές και θα φιλοξενεί χοντρά πορτοφόλια

Άραγε είναι γυναίκα??

EPIC FAIL: Volvo V60 και αυτόματο σύστημα φρεναρίσματος

Pirate Bay : Αρχίζει η δίκη του στο Εφετείο


Έπειτα από μια μακρά διαδικασία ενστάσεων και αναβολών, έφτασε τελικά η στιγμή να ξεκινήσει η νέα δική στην πολύκροτη υπόθεση του Pirate Bay.

Ελληνίδα στα 50 πιο δυνατά επιχειρηματικά μυαλά του κόσμου

Λένε ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια πολύ δυνατήγυναίκα…υπάρχουν όμως 50 γυναίκες που δεν τους αρέσει να κρύβονται πίσωαπό τον άνδρα τους αλλά πίσω από ένα τεράστιο γραφείο, συνήθως αυτό τηςδιευθύντριας ενός διεθνούς κολοσσού.

Το Fortune γνωστό οικονομικό περιοδικό, έβγαλε και φέτος τις λίστες τουμε τις πιο επιτυχημένες γυναίκες. Μέσα σε αυτές είναι και η ΤζίναΔρόσος, με ελληνική καταγωγή!

Έρχεται αύξηση του ΦΠΑ στο γρήγορο φαγητό

Με πρόφαση ότι το γρήγορο φαγητό ευθύνεται για την παχυσαρκία στην χώρα η κυβέρνηση θα αυξήσει τον ΦΠΑ στα λεγόμενα junk food αλλά σκοπός της είναι να αυξήσει τα έσοδα της!

Η τιμή, τιμή δεν έχει


Γράφει ο Πρόεδρος

Ναι λοιπόν το παραδέχομαι εχθές δεν είχα κέφια…
Δεν είχα διάθεση…
Με είχε πιάσει μια μουρμούρα από το πρωί και δεν ήξερα πώς να ηρεμήσω.
Μπορεί να με υποχρέωσε και το γεγονός ότι διάσημη φίλη μου (φίρμα που λένε) έχει να διαβάσει στα εγγλέζικα 150 σελίδες μέχρι τη Δευτέρα ενώ έχει κανονίσει εκδρομή για το Σαββατοκύριακο.

Οικονομικός Δολοφόνος

PES 2011

Στο πλαίσιο των Παγκοσμίων Τελικών PES 2010 στη Μαγιόρκα, ανακρίναμε τον Shingo "Seabass" Takatsuka, τον ιθύνων νου πίσω από τη σειρά Pro Evolution Soccer. Ο Seabass μίλησε αποκλειστικά στο Sport-fm.gr για τη διοργάνωση των Τελικών και το νέο PES 2011.

Οι 50 ομορφότερες πορνοστάρ

Το περιοδικό Complex εξέδωσε έναν κατάλογο με τα 50 ομορφότερα αστέρια στον χώρο της βιομηχανίας του Πορνό. Την πρώτη θέση βρίσκεται η Maria Ozawa που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία (ξεκίνησε την καριέρα της το 2005). Δείτε και την υπόλοιπη λίστα με τις ποιο σέξι πορνοστάρ των τελευταίων ετών.(στην πέμπτη θέση το πουλέν μας Sasha Gray)

Bonjour les filles..

Ένα ασυνήθιστο blog.


Ένα blog για την Λυδία που έχει καρκίνο. Αξίζει μια περιήγηση στις σελίδες του. Μπράβο στους γονείς της για την προσπάθειά τους. Το blog μετράει 4 χρόνια και η Λυδία τα πηγαίνει όλο και καλύτερα! Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο blog.

Google: Οι απόφοιτοι την προτιμούν... γιατί;

Έχοντας «κυριέψει» τις καρδιές και το μυαλό των προπτυχιακών φοιτητών του business, η Google βρίσκεται ακόμη στην πρώτη θέση της νέας λίστας της Universum με τους πιο δημοφιλείς εργοδότες για τους νέους. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα πρέπει να καυχιέται και πολύ: ο ανταγωνισμός γίνεται εντονότερος.

Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει

Ω τιμημένη Ελλάδα! Τι συγκίνηση μου έδωσες και πάλι! Βλέπω στους πίνακες που καταρτίζει η Eurostat ότι βρισκόμαστε σταθερά σε πλεονεκτική θέση σε θέματα υγείας εν συγκρίσει με τους Ευρωπαίους συμπολίτες μας!

Έγδυσαν “τραβεστί” στη μέση του δρόμου.

Αυτό δεν το είχαν αντιμετωπίσει ξανά οι αστυνομικοί του Πειραιά.
Λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα για επίθεση εναντίον πολίτη. Όταν έφτασαν στην οδό Τσαμαδού ενημερώθηκαν ότι είχε δεχθεί επίθεση ένας τραβεστί.

Το Ελληνικό Real Tape Horror

Υπάρχει ελληνική ταινία σε στυλ Blair Witch Project.
Η ταινία έχει τίτλο Subconscious, είναι παραγωγή και σκηνοθεσία Χρήστου Πετροπουλου έχει επίσημο site και 2 trailer (στα αγγλικά και στα ελληνικά).

Maradona made in Japan

Κι όμως το είδαμε κι αυτό! Η γιαπωνέζικη εκπομπή "Ένδοξη Ιαπωνία" σκέφτηκε έναν περίεργο τρόπο να τιμήσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα με αφορμή το φιλικό παιχνίδι της Ιαπωνίας με την Αργεντινή που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου.

We are stupid and we do stupid things

Όλγα Φαρμάκη αλά Ολλανδικά!!

Το γνωστό μοντέλο Όλγα Φαρμάκη ξεκινάει διεθνή-ευρωπαϊκη καρίερα καθώς  πόζαρε για το ολλανδικό Playboy.