Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Google TV: 500.000 Revue θα πουλήσει το 2010 η Logitech λένε πηγές από την Ταϊβάν…

Ξεκίνησε να στέλνει στους εμπόρους το Revue, ένα ειδικό κουτί – set-top box (STB) για το Google TVs στην αγορά της Βόρειας Αμερικής και σε εταιρίες όπως την Best Buy και περισσότερα από 500.000 τεμάχια θα έχουν αποσταλεί μέχρι το τέλος του 2010, σύμφωνα με πηγές από εργοστάσια κατασκευής εξαρτημάτων.

Με την προσθήκη των Sony TV και των πωλήσεων τέτοιων κουτιών ο συνολικός αριθμός των συστημάτων Google TV αναμένεται να ξεπεράσει τα ένα εκατομμύριο τεμάχια μέχρι το τέλος του χρόνου. Πράγμα που σημαίνει πως 500.000 Sony τηλεοράσεις με τέτοιο σύστημα –οι Soogle…, θα έχουν πουληθεί στις ΗΠΑ από το λανσάρισμα του Οκτωβρίου και μετά.
Οι πληροφορίες για το ποιος θα κατασκευάζει τα μηχανήματα λένε πως η Google έχει κάνει outsourcing της Google TV παραγωγής στην ταϊβανέζικη Gigabyte Technology και η συγκεκριμένη εταιρία ήδη έχει παραγγελίες Revue STB για ένα χρόνο…
Στη νέα αυτή αρένα και η Intel προωθεί το Smart TV κόνσεπτ σε IT εταιρίες, ενώ και η D-Link δουλεύει με το Boxee για να λανσάρει ένα βασισμένο σε Atom Boxee Box.
Πηγές από κατασκευαστές τέτοιων συσκευών υπολογίζουν πως οι πωλήσεις Internet TV STB το 2009 ήταν 10 εκατομμύρια μονάδες και φαίνεται πως οι Google, Sony, Apple με την Intel πιέζουν και κυριαρχούν ταυτόχρονα στην αγορά…

http://www.gadgetfreak.gr/?p=10563

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...