Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Νέο ροζ σκάνδαλο "βάζει φωτιά" στο Μπάκινγκχαμ



Ένα ακόμη δημοσίευμα έρχεται να «βάλει φωτιά» στην θεωρητικά τουλάχιστον ήρεμη ζωή της βασιλικής οικογένειας στην Μεγάλη Βρετανία.
Αυτή τη φορά πρόκειται για το εξώφυλλο του περιοδικού Globe, σύμφωνα με το οποίο, ο πρίγκιπας Κάρολος, όχι μόνον έχει ερωτικές σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου, αλλά υποστηρίζει ότι ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είχε στο παρελθόν τρεις άνδρες εραστές, μεταξύ των οποίων και ένας υπηρέτης του Μπάκινγκχαμ!
Το περιοδικό επικαλείται την ίδια την σύζυγο του Καρόλου. «Η Καμίλα εκθέτει την διπλή ζωή του. Ο πρίγκιπας Κάρολος είναι γκέι», αναφέρει το εξώφυλλο του περιοδικού «Globe», που κάνει λόγο για τους τρεις εραστές του, επικαλούμενο «ομολογία» της συντρόφου του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Καμίλα δήλωσε απερίφραστα πως ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι γκέι, ενώ ο γάμος του τόσο με την ίδια την Καμίλα, όσο και με την Νταϊάνα, έγιναν απλά για να ρίξει «στάχτη στα μάτια» του κόσμου και να αποπροσανατολίζουν εντελώς την κοινή γνώμη.
Μάλιστα, το περιοδικό αποδίδει στην ομοφυλοφιλία του πρίγκιπα τις εξωσυζυγικές σχέσεις της Νταϊάνα, ενώ η...μπάλα παίρνει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας, «φωτογραφίζοντας» τον πρίγκιπα!
Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που οι σεξουαλικές επιλογές του Καρόλου απασχολούν τα βρετανικά έντυπα. Ο μεγαλύτερος σάλος δημιουργήθηκε το 2003, όταν πρώην μπάτλερ του Μπάκινγχαμ υποστήριξε ότι είχε γίνει μάρτυρας ενός «άσεμνου επεισοδίου» στο οποίο συμμετείχε και μέλος της βασιλικής οικογένειας…
Προς το παρόν τα ανάκτορα δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο. Και ούτε πρόκειται δηλαδή…

http://www.cosmo.gr/Celebrities/England/290838.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...